afedersiniz o adamın şeyi bok kokuyordur koksa hoşuna gider zaten düşününce bile kötü oluyorum eşim isterse affetmem asla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
afedersiniz o adamın şeyi bok kokuyordur koksa hoşuna gider zaten düşününce bile kötü oluyorum eşim isterse affetmem asla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Knk zaten temizlenmeden yapmiyorlar diyorlar, nasil temizleniyor diye sorma hic bilmiyom oranin icine nasil giriyorlar temizliyorlar benim de aklim almiyor doktorluk bi olay gibi geliyor anca ama meger kendileri evde de yapiyorlarmis...
Anlamadım straponla g... mü yaptırmak istiyor sana, bu iğrenç bir şey tiksindirici cidden 🤮
iğrençlikten başka bir şey değil onu cinsel kategoriye sokmak da yanlış cinsellikle alakası yok onun
Kesinlikle öyle anal yapan erkek çöplüktür pistir leştir
Asla yapmayacağım şeylerden biri anal, anal seven insanın kendine saygısı yoktur
İstemeyene erkek demem çok zevkli bir de hiç yapmamış kızsa eğer offfff
defol yaratık
Zevksiz
zevk dediğin boksa tamam ne diyeyim afiyet olsun
Lavman diye bir şey var çilek kokulu kayganlaştırıcı falan jfkd
Çok s*ktim senin gibilerin g*tünü mis gibiydi
Bursa olsan seni de ikna ederdim
burada olsan
pisliksin. karın da anal yapmış tüm mahalleliden yemiş ama bakire çıksında göreyim çilekli mis gibiymiş vs
Karımla evlenmeden önce yatağa atarım merak etme parmaklayarak anal yaptığını anlarım zaten korkuyorsa yapmamıştır tepkisizse ben de arkasından yaparım evlenmem ki. Ben şimdi senin gözün gibi baktığın g*tünü * rahat edemem nerede yaşıyorsun?
iğrenççç heriff miğde bulandırıcısın ve korkunçsun
Haklısın biri benim de g*tümün s*kilip s*kilmediğini test etmdk için parmağını soksa ben de korkarım. Dolgun popoda o kadar zevkli oluyor ki çıkarmak istemiyorsun. Senin popon nasıl?
ya. vşak evladı diyeceğim annen babana saygım var. ama sen ya. vşaksın ve pe. zevenksin
bil diye dedim
Yok biliyorum zaten.
Anneme babama da söv çok umrumdaydı sanki hiçbir şeyi umursamam ki
G*tünden başka kfkfkd kafayı taktım
hayırsız evlat. yaşın kesin 15 16 ergenlerle uğraşıyoruz burada
26 canım. Saçındaki tel kadar bu hayatın tozunu yuttuk
çok sperm yutmuşsun sen jhevjdvgjdgdhd
birdaha da yazma bana. anasına babasına hayrı olmayanın kendisine hiç yoktur
Yok lan hayırsız evlatlıktan değil birine bir şeyi ciddiye aldığını belli edersen canın yanacağı yer orası olur. İnsanlara umursamaz gibi davranarak istemediğim zaman canımı yakmalarına engel oluyorum kfkd
Benim herkese hayrım var. Kimsenin bana yok asıl. Yuttumsa yuttum sana ne
umursama ama burada gelip poponu parmaklarım demek hadsizlik oluyor. biraz edep ve görgü de yut
Poponu parmaklamayı istemek edepsizlikse en büyük edepsiz benim. Kendimi bu zevkten mahrum etmeyecek kadar zekiyim
geysen erkeklerle uğraş onlar zaten anca anal yaparlar başka seçenekleri yok.
Değilim bırak ağzıma vermeyi parmak bile atmadılar o eli kırarım. Kfkckdmr senin erkek halinin ahaha
evlenirsen eşin istemezse yapamıyacaksın ve onun kalbini sevdiğin için kendinde zamanla istemiyeceksin.
Benim olayım ikna etmek. Herkesi herşeye ikna edebilirim. Eşimi ikna etmek için aklıma birkaç çok güzel yöntem geldi bile. Aslında uzlaşmacı yönüm mükemmeldir mesela arkadan olmaz yerine birkaç günde bir demek daha iyi. Evleneceğimi nereden çıkardın. Kimseye tahammülüm yok kendime bile
benim gibi biri denk gelirse ikna olmaz. eveneceğimi nereden çıkardın diyorsun hepimiz sosyal varlıklarız ve doğanın kanunu üreyip neslimizin devamını sağlıyoruz.
Zevk alacağını garanti ederim hem ben de reddedilmeyecek kadar mükemmelim. Bu karıma karşı değil tabi işime arkadaşlığıma aileme kendime karşı hep mükemmel olmaya çalışıyorum insanlar ise sürekli yanlış yaptığı için yoruldum. Tamam benim popona sahip olmak için çok şey yapmam lazım yani çok çok zor evlen de ikna ette falan ancak sen beni hakedecek ne yapıyorsun? Konuşma yapısı senin gibiyse belki evlenirim ama bu kadar inatçıysa olmaz. İnsanlar sosyal varlıklar değildir asosyal ve üreme meraklısı olmayanların soyu devam ettiği için ortalık sizin üreme meraklısı kendini sosyal sanan ama evden çıkamayan insanlara kaldı. Asosyal olan ben o kadar şehir gezdim iş değiştirdim arkadaşlık dostluk sevgilim oldu peki sosyal olan senin ne kadarlık bir yaşantın oldu? Aslında düşünebildiğin kadar sosyalsin benim için sosyallik dünyayı gezmek hemen hemen her ırkı tanımak senn tanımamana rağmen seni tanıyan insanların olması ama sana göre sosyallik Starbucksa gitmek. Şimdi sen sosyalsin ben değilim jfkfkd benim doyum devam etmeyecek kadar özel ben bu dünyaya küstüm ama ele geçirmeye de çalışıyorum ciddi ciddi planlar şimdiye kadar kafaya takıpta yapmadığım şey yok bu sadece çok uzun sürüyor
seni Alan kadın ya çok aptal ya da çok zeki olur. başka türlü katlanamaz. maşallah çenen iyi laf yapıyor pes ettim
Evlenmeyeceğim. İstesem şimdi evlendirilirim maddi manevi hiçbir problem yok evlenmeye beni ikna etmek isteyen bir dünya insan var bazı şeyler vaadederek ki vaatlerini yapan insanlar var. Ben ise gurbette salağın biriyle takılıyorum ilk başta çok aptal ama kendini süper zeki sanıyordu. şu an ne kadar aptal olduğunun farkında düzeldi biraz mfkf aynı oradayız. Eğer bir eşim olacaksa konuşma özürlüsü olur herhalde.
Seni almam. Ağlayarak günlüğüne yazabilirsin
bence sen çok boş şeyleri kafana takma işten eve evden işe ev babası ol düz kardişim
ne ağlaması günlüğü? yüz yüze gelsek karşımda kekeleyecek bir insansın
Bari kanka olaydık kardişim ne? Ama sanırım bana yürüdüğünü düşmememi istemediğin için kardişim dedin. Beni sevdiğini biliyorum rol yapmana gerek yok. Ama olmaz hiçbir zaman benim gibi bir erkek karşına çıkmayacak kendini avutamazsın da of of akşam akşam nereden çıktım ben değil mi
Güzel olduğunu en başından biliyorum. Tercih sahibi olanlar güzeldir zengindir vs illa ki bir şeye sahiptir
yaşın gibi davranmayacaksan gidiyorum.
Karşına çıkacağımı sanmıyorum
İstediğim gibi davranamamaktansa ölmeni tercih ederim giderim ne demek
Benim kafbazdn gidiyor. hep süper olacaktımsa burada işim ne bazen saçmalayabilirsin. Güzel olduğun kadar hoşgörülü ol
tercihlerin umrumda değil. sende değilsin. gözümde cinsellikten oluşmuş bir bedensin sadece.
Gözümde canımı yakmak isteyen birisin şu an. İnsan önemsemediği kişilerin canını yakmak istemez demek ki senin için sadece cinsellikten ibaret değilim. Ağzına alırsan bir şans verebilirim
kendine gel. saygını aşıyorsun
Saygı? Saygı ne? İlk defa duyuyorum s*kilebilir bir şey mi? Kckfkfkfkfm
tipik türk erkeğinin geldiği son durum.
Hakettiğin saygıyı veriyorum. Poponu kim arşa çıkardıysa geri yerine koyuyorum. Efendi ol
Birine efendi ol diyeceğim hiç aklıma gelmezdi
Geldiğim "son" durum bu değil. "en başından" beri aynı yerdeyim
Benden hoşlandığını itiraf et
umrumda değilsin. seni olmayan bilgin ve ergen ruhunla baş başa bırakıyorum
Güle güle
sana da
Birde oral yaparsa kadın düşün yani😅
Peki sana yapmak istese
öyle birşeye cesaret edemez
Ne alaka niye istese diyorum sadece
isteyemez
Olduda istedi napican
reddederim
Al benden de o kadar
iğrenç ccc
Bende sevmem analı
Haklısın :)
Şeyi mi hok kokuyor totosu mu
hayır adam sokuyor ya şeyini bok yoluna
normalde kız temizler dışını güzel kokar ama erkek içe sokacağı için..
Aycok kötü vajina en güzeli mis gir çık tertemiz