Cinsel Yaşam Genitali tüylü seven var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Genitali tüylü seven var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. evet severim.. ama sürekli değilde zaman zaman uzatıp zaman zaman kesmek gibi olmalı 1 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Valla seven var ama. bn kadın da hiç sevemem hele oral seven biri olarak hiç sevemem 0 0 Yorumla
zimbabwe-cumhurreisi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. hijyenik olduktan sonra kılın tüyün önemi yok (yüz hariç). 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Sevdigim kadinin ne olursa olsun severim ama sadece biri oda cok uzaklarda :// 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Hayır ama bazen şekil verme severim kızlar yapın 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Nasıl bir şekil mesela Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kasıktan aşağı doğru bırakılan tüy Yorumla
Hornlove Takip Et Xper 4 Yaş: 33 1 yıl Tüylü güzel ama kılları çok olmasın Vajinanın üstü kısmı tüylü olursa estetik oluyor 0 0 Yorumla
SadeceSexting00016 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Vardır illaki herkesin zevki fantezisi farklı 0 0 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% 1 yıl Severimm 🙂 1 3 Yorumla 34fnry 1 yıl Sekilmi yapiyosun peki nasil merak ettim Yorumla Soran 1 yıl Bazen çizgi bazen ters üçgen ok şekli falan Yorumla 34fnry 1 yıl Anladim harikaa gozukuyodurr Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bana cekici geliyor erkek organinda 1 1 Yorumla ghostvari 1 yıl İlginç seven ilk defa görüyorum Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Pamuk gibi olmalı bence.. 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. yani bilemedim şimdi ne desem 0 0 Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tüğ belki ama kıl olmamalı 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Yok yaa 😏 ben temiz olandan yanayım 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hayır tertemiz olmali 0 0 Yorumla
Ankara666 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% 1 yıl Kısmi olursa evet 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Hangi şekil Yorumla Ankara666 1 yıl Bir çok var ama V şekli favorim Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Sevilmez bence 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Sevmem 0 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Severim 0 0 Yorumla
TheManInGYM Takip Et Xper 7 Yaş: 32 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 715 cevap paylaştı. tüysüz tercihimdir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
evet severim.. ama sürekli değilde zaman zaman uzatıp zaman zaman kesmek gibi olmalı
Valla seven var ama. bn kadın da hiç sevemem hele oral seven biri olarak hiç sevemem
hijyenik olduktan sonra kılın tüyün önemi yok (yüz hariç).
Sevdigim kadinin ne olursa olsun severim ama sadece biri oda cok uzaklarda ://
Hayır ama bazen şekil verme severim kızlar yapın
Nasıl bir şekil mesela
Kasıktan aşağı doğru bırakılan tüy
Tüylü güzel ama kılları çok olmasın
Vajinanın üstü kısmı tüylü olursa estetik oluyor
Vardır illaki herkesin zevki fantezisi farklı
Severimm 🙂
Sekilmi yapiyosun peki nasil merak ettim
Bazen çizgi bazen ters üçgen ok şekli falan
Anladim harikaa gozukuyodurr
Bana cekici geliyor erkek organinda