Esinizin veya kiz arkadasinizin vajina yalayipta pisman olan var mi?

Evet arkadaslar, esinizin veya kiz arakadasinizin vajinasini yalayipta veya emerken kokusundan,tadinda hayal kirikligi yasayaniz oldumu? Keske yalamasaydim, emmeseydim diyeniniz oldumu? Sonrada bundan dolayi esinden veya kiz arkadasindan sogan oldu mu? Igrenen oldu mu?

Niye sorduguma gelince. Ben oral hic yapmadim ve cekiniyorum. Ne bilim ne kadar temizlesede ya da dus bile alsa orasinin kokusu veya tadi cinsel iliskiden sogar mi diye endise ediyorum. Nede olsa idrar yolu falan orda. Kizdanda bende oral beklemiyorum, ne bilim bana oral yapacak sonra öpüsecegiz bundan igreniyorum.

Sizden tarif etmenizi istiyorum. Hani cok güzel deyip gecmeyin lütfen. Tad farki var mi kizlar arasinda? Yalarken veya emerken tek klitorismi emmiliyor veya yalaniyor ya da tüm vajnami? Kokusunu tarif edebilirmisiniz. Yikanmis olan kizdan bahsediyorum veya kizlar acisindan penisin tadi ve kokusu nasil dir ?(yikanmis olmali tabiki).

Her kiz oral ister mi ve beklermi?

Birde kizlar size sormak istiyorum. Sekste tam olarak penis girerken ve ileri geri yaparken neler hissediyorsunuz bunu tarif edebilirmisiniz? Penisin vajinaya girdiginde vajinanin ic kisminin yavas yavas acildi hissediyormusunuz, dolgunluk hissimi oluyor. Sürtünmede hissediliyormu? Birde gercekten tek giris kismindan iceriye dogru bir kac santim mi hissediyorsunuz?

Esinizin veya kiz arkadasinizin vajina yalayipta pisman olan var mi?