38 yaşındaki sevgilimle birliktelik yaşayamıyoruz organlar birbirine değer değmez boşalmak da neyin nesi oluyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sevgiliyi değiştir. 38 yaşında bile bu sorunu aşamadıysa işi imkansıza yakın. Doktorlar her ne kadar tedavisi mümkün dese de o modeller asla kadının istediği seviyeye ulaşamıyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşım 29 bende de var zamanla düzelir düzelmesse 3 türlü çözümü var
birinci çözümü ilaca bağlı yaşayacak öğrenesiye kadar
ikinci çözüm alkol kullanıcak kafayı ucuracak
üçüncü çözüm kendi kendine yetenek kazanıcak beynini kontrol etmeyi başaracak
08 Yorumla
Soran+1 yılBayağı zorlu bir süreçmiş ya da arkadaş gibi takılıp gideceğiz
Cevap sahibi+1 yılaslında boşalsa da devam ediyor olmanız lazım sertleşme çok mu kayboluyor
Soran+1 yılİkinciyede yanaşmıyor belki sertleşmiyordur ondan zaten o durumdan da şüphe ettim
Cevap sahibi+1 yılikinciye 10 15 dk olsa dayanması lazım normalde çoğu erkekte böyle birinci erken gelse de ikinci geç geliyor
Soran+1 yılBence bu tam hasta galiba
Cevap sahibi+1 yılgaliba değil hasta yani hasta dediğim kendini kontrol edemiyor sadece
dediğim gibi bu üç çözüm hakkı var hiç birisi etkili olmassa alkole abanıcak yapacak bişey yok
Soran+1 yılAnladım ilginiz için çok teşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kötüymüş üroloji doktoru gerekirse bir psikolog. Hatta kendi kendine egzersiz var. Bunun sebebi çok mastürbasyon yapmasi sevgilinizin. Çok zor ve üzücü bir durum. Orgazm yaptırmalı on sevisme uzun olmali zevkten ucurmali.
11 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu ciddi bir sağlık sorunudur ve partnerinin hiç zaman kaybetmeden bir üroloji uzmanına gidip tedavi olması gerekir.
02 Yorumla
Soran+1 yılBunun kontrolle alakalı bir durum olmadığını tamamen doktorluk durum olduğunu ben de düşünüyorum evet haklısınız
- +1 yıl
Tıbbi olarak penisin vajinaya girmeden veya girdiğinden itibaren birkaç saniye içinde boşalma olayı gerçekleşiyorsa bunun adına erken boşalma denir ve sizin yaşadığınız durum tam olarak bu.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
44Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. bu erken boşalma degil direkt olarak boşalma... boşalsa bile seninile ilgilenmiyormu? yalaması emmesi en azından seni biraz rahatlatır tabi içine alman gibi olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılO erken bosalma degil bildigin sonik patlama o kadar hiz mi olur :) erken bosalma dedigin yine bikac dk surer :))
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum ☝️
Cok zor isiniz, 38 yasina kadar seks hayati tecrübesi olmamis mi? ilkimisin sen?
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmuş tabiki tecrübeli güya ama neden böyle oldu anlamadım sonradan olmuş olabilir ya da bana özel bir şey mi bilemedim soramadım da mahcup olmuştu zaten
- +1 yıl
38 yasinda böyle sorun bir anda olan bir sorun degil, 38 yasinda asil sorunlari sertlesme sorunlari olur. Erken bosalma ergenlikte ilk deneyimlerde heycandan, asiri zevkten olur, daha orgazmin, seksin ne oldugunu bilmemekten olur, zamanla genlede biraz olsun düzeler. 38 yasinda daha degmeden bosaliyorsa ciddi sorun var demektir ve yeni bir olay degildir. Borladiktan sonra kisa süre sonra 2. veya 3. veya 4. yapabiliyormu, yapabiliyorsa yinemi erken bosaliyor?
Soran+1 yılİki kere onunla seviştim 5 yıl önce o zamanda değer değmez boşalmıştı birde şimdi aynı şey oldu böyle olunca ikincisinden de kaçıyor aynı durum yaşanır diye korkuyor gibi hissediyorum
Soran+1 yılYani boşaldıktan sonra artık yapmıyor kaçmaya çalışıyor dedim ya belli ereksiyon problemi yaşıyordur anlamadım
- +1 yıl
Ciddi erken bosalma sorunu var, 38 yasinda düzelmesi neredeyse imkansiz, yani en fazla tedavi ile ulasilacak sertlesme basarili olursa girince 1-3 dakika arasi olur. Ondan sonra 38 yasindan sonra bu seferde ikinci problem yasar, 5 dakika icerisinde bosalamazsa, setlesme kabolur.
Aranizdaki iliski tam ne iliskisi bilemiyoruz, seks, duygu, sevgi? Eger sadece sesk amacli ise, sonu yok birak, degilse, söyle en azindan bir Üroloji doktoruna gidip genel bir muayeneden gecsin.
Soran+1 yılDuygu var bende tabiki duygum olmasa sevişemem kimseye de kolay kolay ısınamıyorum zaten o yüzden onunla sevişiyorum umarım düzelir ama pek umudum yok 5 yıl boyunca değişmeyen tedavi olmayan belki de tedavi gördü ama başarılı olamadı onu da bilmiyorum sanırım umutsuz vaka haklısınız çok teşekkür ederim
Soran+1 yılBiz de arkadaşça takılırız olmazsa ne yapalım
1 dk da bosaldigimda oldu yarım saatte bosaldigim sevgilimin kacdigida oldu psikolojik bi durum bnce sprey ilac hikaye ben olayi cozdum simdi doya doya yasiyor yasatiyorum
00 Yorumla
+1 yılBence de doktorluk durum tedavisi vardır ama ise yaramayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok asiri istekli isen oluyor maalesef. Bende de oyle var.
04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli mi yoksa bazen mi ve her partnerde oluyor mu bu durum
Cevap sahibi+1 yılHepsinde olur mu bilmem ama bende oluyor maalesef bu yüzden girmiyorum artık :(
Soran+1 yılAnladım sizin tek partnerle olmuş şu ana kadar size de şifalar dilerim düzelir inşallah cinsellikten kaçar duruma gelir insan böyle olunca
Cevap sahibi+1 yılAmin sagol 41 yasindayim bu yuzden korkuyorum maalesef.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşaldıktan 2-3 dakika sonra tekrar kalkar ozaman devam edin birde
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden hala onunla sevgilisin Yazık değil mi sana
10 Yorumla
+1 yılYaş gelmiş işi bitmiş gibi 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılişin zor adamın pili bitmiş
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma tedavisi var görebilirsiniz
10 Yorumla Doktor yardımı alsın söylemende fayda var
15 Yorumla
Soran+1 yılKırılır diye söyleyemiyorum ama görüyor sonuçta her defasında böyle rezil olmaktansa doktora gidip tedavi görmek daha akıllıca sonuçta seviyorum onu
Erken boşalmaması için yöntemler var
02 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş onlar öğrenebilir miyim
Senin adina üzüldüm
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılİiimci tursa dami ayni
011 Yorumla- +1 yıl
İkinci turda'da aynımı
Soran+1 yılİkinciden de kaçıyor bence ereksiyon sıkıntısı da var gibi
- +1 yıl
Hayir iste oyle saniyoo bende oyleydi oyle saniyodum
Soran+1 yılBana karşı iyice rezil duruma düşmemek için kaçıyor işte ben de yüzüne vurmak istemiyorum ne olacak bilmiyorum
- +1 yıl
Hayir bak tamamen kendini yanlis tanimasi bende oyledim kaciyodum simdi 45 dakika ile bi saat arasi suruyo artik
Soran+1 yılSen de değer değmez mi boşalıyordun
- +1 yıl
Aynen oyle tam baslioyoken simdi relaaax
Soran+1 yılNasıl başardın
- +1 yıl
Bi kac hatadan kaynaklaniyo anlatirim
- +1 yıl
Profilim acik
- +1 yıl
Bak istersen bi
- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılÇok detayli tavsiye verebilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılOnunki bence ölmüş
- +1 yıl
Olabilir ozelden yâz anlatim belki kurtarir seni
geciktirici kullansın
02 Yorumla
Soran+1 yılBence etki etmez bu tam tedavilik bir durum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılOda abartmış o nedir öyle
02 Yorumla
Soran+1 yılBence de hastalık boyutunda bu normal değil erken boşalmanın da bir süresi vardır
- +1 yıl
Aynen onunki hastalık
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. o adam bencil kendini düşünüyor. terk et. uğraşma.
02 Yorumla
Soran+1 yılBence hastalık bu ya kendini düşünmekle alakası yoktur kendiside içine girip o hazzı almak ister herhalde bence
- +1 yıl
bakın erken boşalma hastalığı dünyada yok denecek kadar azdır
türkiyede neredeyse yok. 3-5 kişi var yok
sevgiline tedavi öner kabul ederse doktora giderse gerçekten rahatsızlık vardır. ama itiraz eder doktora gitmez ise bil ki bencillik öküzlük. sizi eskort gibi kullanmasına izin vermeyin. ya da siz bilirsiniz herkes kendi onurundan sorumlu ben sana yol gösteriyorum. sevgili olun sizi rospu gibi kullanmasına izin vermeyin
gerçek erkek asla kendine odaklanmaz ilişki sonuç odaklı yaklaşmaz. sevişmeye ağırlık verir. kadının yalayarak okşayarak başta bir kaç kez boşaltır. sonra ilişkie geçer. ilişkide de kendine değil kadına odaklanır.
o adam seni sevmiyor.
+1 yılHiç görmemiş ondandır😀
02 Yorumla
Soran+1 yılİllaki görmüştür
- +1 yıl
Benim gibiyse görmemiştir😀
Gizli Üye(36-45)+1 yılYuhh, işin zor. Gidip tedavi olsun.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli olursa boşalmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılDüzenlilikle ne alakası var ki anlamadım ilk gece damatlar kızlığı nasıl bozuyor içine girerek sonuçta onlar da ilk defa yapıyorlar düzensiz ilişki ilginç yani
- +1 yıl
Ya adam seni hayal ediyor devamlı sonra ilk kez yapacak doruğa yakin yani
Cinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Tedavi olması gerekir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 389 cevap paylaştı. Allah'ım başa vermesin. Çok şükür bin şükür. 🤭
00 YorumlaGenc tecrubeli birini bul
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. xD
Hahah ilerde ben04 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılİlerde dediğine göre şu an öyle bir durum yaşamamışsın belki de yaşamayacaksın öyle düşünme
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl:) dünya rekoru
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılTedavi olsun
10 Yorumla
+1 yılHarcanıyorsun 😂
10 Yorumladoktora gitsin
10 Yorumla
+1 yılYuhhh be
10 Yorumla
+1 yılBu troldür umarım ya
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yaşanan bu ironik bir durum değil emin olabilirsiniz
- +1 yıl
Çok şaçma ve zor bir durum aynı zamanda tedavi olmalı hemen
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Oo ciddi misin
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ya çok ilginç değilmi ben şok
Soran+1 yılDüzelmezmi
Soran+1 yılAnladım ne yapalım bizde arkadaş gibi takılırız of ya
+1 yılBu kadar da olmaz, sal ipini gitsin
02 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum arkadaş gibi takılıp gideceğiz bu durumda
- +1 yıl
Soğursun zamanla ama , gitmek en iyisi bence takilsan bile zevk alamazsın ki
- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılCok cok erken yaa
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle acaba hastalık mı acaba
- +1 yıl
Hayır hastalık degil iradesi zagkf hecanını dizvinleyip iradesini zayıc tutuyor kafasında hayaller kurjp fantezi hayallerle yani kafa full cinselşiktee
Soran+1 yılO nasıl oluyor anlamadım beni değilde başka şeyler mi düşünüyor
- +1 yıl
Bakın sizin partneriniz han gisine yakın bilemem tamnımıyorum bazı erkekler cinsel temas gaşamamaş hiç ilk seferleri bögle olur bazı erkeklerde cok acık filim izlegip kafada hayallerle sevişir gani sevişidken zaten o heycanın en üstündedir dokanmak kalır kimi erkekte iradesine hiç hakim olmaz karşısındakini düşünmezama hepsi kafada bitigor
- +1 yıl
Kafadaki fantezi hayallerinden kjrthlmalı heycanı cok cok yüksek
İlacı var
06 Yorumla
Soran+1 yılBence doktorluk
Soran+1 yılİlişkiye girecekken tam ağzına gelmişken adam gidiyor
Soran+1 yılÖyle yarım kalıyorum bir şey yapmıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılo erken bosalmak degıl anında bosalmak :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDoktor yolu yokuştur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılIlacı bellı senın yasın nedir
07 Yorumla
Soran+1 yıl36
Cevap sahibi+1 yılIlac yapsana ona
Gırmeden mı bosalıyor
Soran+1 yılGiriş aşamasında yani giremeden daha ağzındayken adam uçuyor
Cevap sahibi+1 yılSen ne tepkı verıyorsun pekı
2. Deneniyor musun
Soran+1 yılHayır morali bozuluyor kızarıyor utanıyor ikincisini de yapmıyor acaba geç mi erekte oluyor diye anlamadım
Cevap sahibi+1 yılGec olabilir aynen
Sana bişey sorabilir miyim baska yerden konussak
Cevap sahibi+1 yılOlur mu.
+1 yılSıkıntılı bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl
İşi bitmiş onun kankk06 Yorumla
Soran+1 yılEvet hatta senin cinsel hayatın bitmiş diyecektim ki son anda vazgeçtim psikolojisini bozar diye
Cevap sahibi+1 yılSan genç çevik biri lazıımmm
Soran+1 yılAma seviyorum onu işte arkadaş gibi takılıp gideceğiz galiba
Cevap sahibi+1 yılSen hiç evlendin mii
Soran+1 yılEvlenmedim
Cevap sahibi+1 yılHmm kendinden küçük biri oldu mu hiç
+1 yılKaldır çöpe at
00 Yorumla
+1 yılsen kaçsın?
08 Yorumla
Soran+1 yıl36
- +1 yıl
artık için ne kadar sıcaksa dayanamamış adam. Tabii bu durum ciddi problem.
Soran+1 yılİçime giremeden gitti adam girişteki sıcaklığı alır almaz galiba
- +1 yıl
ne yani bu adam sen soyununca direkt mi bosaldı? O nasıl iş ya. Ayakta bosalma dedikleri olay budur kaba tabirle. Demek ki orala falan başlasan penisi eline aldığın gibi gelecek adam
Soran+1 yılHayır ikimiz de çıplakken artık içime girecekti organlar birbirine değince giriş aşamasında adam gitti
- +1 yıl
ne yapacaksın devam mı edeceksin bu partnerle?
Soran+1 yılDüzelir belki sonuçta seviyorum onu
- +1 yıl
sanmıyorum tedavi şart. Çünkü böyle zevk alamazsın sende
+1 yılAğa be üzdü
02 Yorumla
Soran+1 yılUmutsuz vaka mı yani😔
- +1 yıl
Evet maalesef
çözümü var
01 Yorumla
Soran+1 yılBunun tek çözümü doktor tedavisi galiba durum vahim çünkü
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında