Sizce eger niyeti sadece cinsellikse ozaman neden böyle davraniyor?
Sevgilim arada sırada cinsellik konuşuyor, ilişkide bu normal mi?
Sizce eger niyeti sadece cinsellikse ozaman neden böyle davraniyor?
Konuyu bazen dönüp dolastirip sürekli oraya getiriyor. Bana evlenirsek napicagini anlatiyor. Sonra benim napicagimi soruyor. Bu arada sertlestigini söylüyor. Beni arzuladigini söylüyor. Bi alisveris merkezine tualete bi gitsene diyor. Orani burani ac diyor. Bikac kez yaptim o hatayi. Ben konuyu degistir diyorum neden ben sana asigim. Sevdigim kadinla konusamicaksam baska kimle konusucam diyor. Ozaman digerlerinden ne farkin olur diyor. Normal mi sizce? Bu hareketleri.
Bu arada sevgilimle internette tanistim daha hic bulusmadim.
Normalde bu kadar görüş atılan sorulara yazmıyorum fakat şunu fark etmen lazım artık; sana psikolojik baskı yaparak sınırlarını aşmaya ve seni buna alışır hale getirmeye çalışıyor. Sınırların yıkıldıkça yıkılacak ve sonunda sen büyük bir pişmanlıkla yapayalnız kalacaksın. Ne demek o zaman diğerlerinden ne farkın kalır, dışarıda bir sürü kız var istersem yapardım! Bu cümlelerin ne kadar vasat, düşük olduğunu görmüyor musun? İnsan sevdiğine en önemlisi aşık olduğunu söylediği bir kişiye bunları nasıl der? Emin ol ki sevmiyor, amacı tatminlik. Annesiyle şunla bunla tanıştırmışsa ne olmuş? Buna bağlanma. Seni de tanıştırır bir başkasını da. Lütfen iyice düşün ve hayatına gerçek, hakiki kişileri al. Seni cinselliğe zorlayan, baskıcı ve abaza bir tipi değil…
Baskıyı yapan kız. Senin neyin kafasındasın. Feminist gibi konuşma!
@Strong_Warrior metni doğru düzgün oku
Birkaç kez yaptım o hatayı demişsin. İnşallah fotoğraf falan atmamışsındır. Attıysan sonuç o fotoğraflar sonra başkalarına atılıyor. Sanal ilişki uzun ömürlü olmaz hele ki bu şekildeyse insanların ne söylediğini bi boş ver sen ne düşünüyorsun bunun normali anormali yok senin seçtiğin doğrultuda ilerler ilişki sana normal mi geliyor bu durum. Daha elini tutmamış adamın seni fantezi konusu yapması.
Sadece arada sırada konuşuyorsa normal değil bir anormallik var demek ki arada bir kırk yılda bir bunun böyle bir ateşi yükseliyor sonra bunda anla ki tık yok bir sıkıntılı bir model.
Hergünmi konusacak
Sonuçta seni sevdiği için arzuluyor. Sevdiği kişiyle olmayacaksa sevdiğinden istemeyecekse kimden isteyecek? Kız arkadaşı varsa senin ondan ne farkın kalıyor. Bu kısımda haklı gibi fakat sertliğini söylemesi resim at demesi falan bunlar iyi değil. Hiç cinsellik yaşamıyor musunuz? İlişkiniz ne ölçüde? Bunları konuşmak ister tabi seni seviyor çünkü. Cinsellik ve sevgiyi birbirinden ayırmayın.
Cevap
62Cevap
Soru detayı okurken erkek arkadaşınıza hak verdim ta ki son cümlenize kadar. İnternetten tanıştınız ve hiç buluşmadığınız birinin böyle demesine inanmayın lütfen. Gerçekten seven insan elbette ister, elbette konuşur ama sizin durum daha başka gibi. Bana göre amaç sadece cinsel birliktelik.
Normal tabi ki.. İnsan birini arzulayabilir bundan daha olağan ne olabilir ki hele ki sevdiği biriyse.. Keyifli geceler..
Olmaması anormal seksten korkmayın bu kadar
Kanka netten tanışmışsın, hiç reelde görmemişsin ve sevgili olmuşsun ve yine ve konu hep cinselliğe geliyor. Sencede bu ilişkide biraz gariplik yok mu?🤔
Reel olursunuz ya da en azından uzak mesafe ilişkisi olsa bile uzun bir süre birliktelik, karşılıklı paylaşımlar olur ozaman anlarım. Sonucta sevgilisiniz geçen uzun bir süre var, birbirinizi iyice tanıyorsunuz ve biseyler paylaşmışsınız. İnsan sevdiğini arzular, sevgilisiyle eşiyle biseyler yaşamayacak kimle yaşayacak derim ama kusura bakma da sizin durum, sana olan yaklaşımı sevmek böyle değil yani.
Birkeresinde bisey demistim ona bana dediki sapikmiyim benya cidden ama, zaten biseyler yasamak istesem etrafimda bissürü kiz var giderim onlarla yasarim seni napim diyor
Ve bissürü sevgilisi olmus gecmiste
Klasik erkek ayakları. Bak aklına giriyorum diye düşünme. Bu yollardan bende geçtim, bende bu sözleri çoğu kıza söyledim ve şu an hiç biriyle konuşmuyorum bitirdim. Ben aslımı inkar etmeyeceğim. Bazı şeyler geçmişte kaldı, bende biseyler değişti düşünceler vs ama onun söylediği tamamen yalan. Sana söylediği şeyler sadece bir anlık heycan, istek, arzuyla söylenmiş şeyler. Madem ki cinselliği bu kadar istiyor, çevresinde madem ki kolayca bulabilecek gitsin onlarla biseyler yaşasın dimi?
2,3 yıllık bir ilişkiyse bazen konuşulmasına anlam verilebilir. Tabi bu bir tarafın değil iki tarafın ortak konuşmak istemesiyle olur.
Ama öyle oranı buranı aç filan demesi normal değil bildiğin abazalık. Evli olmadığın birinin özel bölgelerini görmemesi lazım zaten bir iki defa düştüm o hataya demişsin. Umarım fotoğraf filan atmamışsındır gerçi görüntülüde sıkıntı SS almış olabilir. Birdaha yapma böyle hatalar derim
Birde sanal ilişki. En başta bir görüşülmesi ve dediğim gibi 2,3 yıl tanımak ilişkinin ciddiye binmesi lazım ki bunlar konuşulsun
Dikkatli ol
Bu konuları konuşmak istemediğini söyle düşüncene saygı duyması lazım evlenene kadar vücudunu görmemeli. Saygı duymazsa tek amacı cinselliktir zaten def et gitsin
Kesinlikle normal degil askım. Hata oldugunun farkindasin ama bunun hayatini kaydirabilicek bi hata oldugunu unutma ve hayatında nisanlı evli olmadıgın sürece hic bir erkek arkadasina assla acık fotografini atma. Ve asıl konuya döneyim cocuk seni senden cok cinselligi seviyor. Cok fazla deneyimim var maalesef bu tarz insanlara karsı Güven ve inan bana lütfen bitir iliskini ve konusma bir daha..
Hayir foto atmadim zaten bide o hatayi yapmadim ve asla yapmam onu. İsterse yalvarsin asla
Bikere iliski sanalsa ona sevgililik denmez bu bir. İkincisi bulus ve cinselligi yasa yani ne var bunda? İnsanin en temel ihtiyaci. Ekmek gibi su gibi bisey. Korkmayin bu kadar ya 🤣 valla cok komiksiniz he. Vucudumuz buna programli zaten
Sana cakmak istiyor ama sakin istemediğin bisey yapma sunu de madem seviyorsun benim isteklerime saygi duy de seni seven sana saygi duyar zaten sevgi onun maskesi niyeti belli ask ve cinsellik bir bütündür cinsellik burada agir basmis gibi
Öyle demistim ama bidaha yaparsa böyle yine dicem yoksa bidaha konusmicam dicem
Ya istemediğim hiçbirseyi yapmak zorundaymissin gibi hissetme sana öyleymişsin gibj baski kurar erkekler sen istiyosan yapmalisin yoksa alicani alip gidince uzulen sen olursun
Pis biri bekleme bence ayril daha temiz duzgun birini bul
Normal bir ilişkide bence olmaması lazım fazla fakir ruhlu kalıyor bana göre. İlişkin varsa yaşarsın yazışmazsın ya da konuşmazsın. Buradaki çoğu kişiye artık normalleştiği için sana normal demeleri de normal
Sevgilin abazan maalesef tek derdi cinsellik kuzum sen kaç yaşındasın ya yüzyüze bile gelmeyen bir adam evlilikten bahsediyor ne kadar sağlıklı bir erkek olabilir
Asigim diyor. Bu sene görüsüp aileleri bi tanistiracaktik bi sebep cikti bulusamadik aileleride tanistiramadik
Her aşığım diyen aşık olsaydı keşke önce görüş çocukla sonra tanı sonra evlilik seni manipüle ediyor üzgünüm
Annesiyle ve ablasiyla da kpnustum telefonda onlar gercekten seni seviyor diyor. Teyzeleri ve yengeleri nede söylemis beni
Sevgilim derken gerçek bir ilişki sandım ama internetten tanıştık buluşmak dediğin zaman bitti gözümde. Ne ilişkisi? Ne sevgilisi? Amaç ortada kanımca
Bir birine fikir verecek ölçüde bu normal ama fotoğraf vesaire istemesi uygunsuz , yarın bir gün ayrılır atar bir yerlere lavuk. Çok fazla azman ama arzularınızı biraz yok edin yine Tonga ya gelme düşme tuzağa
Yok zaten asla atmam fotoraf felan. Bidaha yaptirmak isterse rahatsiz oldugumu söylicem. Dikkate almiyorsa konusmicami söylicem ve bitiricem
En iyisi konuş et ama fotoğraf atma buluşursan da çok ileri gitme az biraz elleşsin yine ama kendini tut
Bidaki sene yazi beklmem lazim, zaten bulusmaya ablamla gitmeyi düsünüyorum
Bisey yapamaz yani
Çok fazla yaz aşkına kapılma, ski var tehlikeli hemen hallenen adam sa düdüğü çalar geçer
Neden açıyorsun sende? Hadi o senin evleneceğin kışi olmadı diyelim vicdanen rahat edicekmisin
Bidaha acmicam zaten ya kötü hissediyorum her defasinda
İnternetten tanışıp hiç buluşmadan nasıl sevgili olup ciddi düşünebilirsin asıl soru bu. Çocuk senle sadece yazisarak kendini tatmin etmeye çalışıyor bakti bulusamiyor e elindekini böyle değerlendirecek tabi. Buluşunca kim bilir neler yapar
Sence normal mi sanal + fotoğraf isteme oranı buranı aç deme + Evlilik hayali cinsellik o un dışında sohbeti var mı?
Hayir sadece cinsellik konusmıyor 5 6 saat telefonda normal konulardanda konustugumuz oluyor
Zaten bu sene yaz bulusacaktik bulusamadik. Ben almanyada o türkiyede yasiyor
Bu yüzde bir ilişkiye başlamadan önce yüz yüze görüşüp belli bir süre tanımak lazım sonrasında bu tarz sorunlar cikabiliyor
İste bu sene yaz görüsecektik olmadi
Bununkisi sapıklık alışveriş merkezinde oranı buranı aç demek nedir yaa.. internetten tanıştığın kişide bu kadar olur zaten..
Ama karakter olarak iyi bi cocuk neden böyle oluyor onu anlamiyorum
Annesiyle ablasiyla da konustum ben telefondan. Sonra teyzeleri ve yengeleri de biliuor beni
Karakter olarak iyi biri olsa senden bunları istemezdi... bunun yaptığı normal değil.. hem daha buluşma bile olmamış buluşursanız bu seninle cinsellik yaşamak iste ve alacağını aldıktan sonra daha yüzüne bakmaz..
Yok öyle bisey yapamaz ben almanyada bu türkiyede. Bulusursakta ablam olacak yanimizda yani bana bisey yapamaz
Ama senin yinede bir adımın geride olsun sen belliki düzgün bir insansın sana içinin sinmediği şeyleri yaptırmasına izin verme...
Evet ben karsiyim öyle seylere hani bide en azindan nisanli olsak neyse. Daha ortada bisey yok anlatabiliyormuyum
Seni çok iyi anlıyorum... sen sadece onu sevdin ona değer verdin ve onun söylediklerinide onu kaybetmemek için yaptın yanlış olduğunu bildiğin halde ama hatasızda insan yok zaten... undan sonra yanı şeylere maruz bırakırsa seni direk bitir bence.. hiç tereddüt etme..
Evet aynen öyle yapmayi düsünüyorum. Bu davranisi beni düsündürüyor sanki niyeti baskaymis gibi hissettiriyor. Zaten dersem niyetinide anlamis olurum
Birkeresinde ayni yine rahatsiz oldugumu söylemistim ona. O da demistiki ozaman söyleyerek rahatlat bari beni demisti. Bende o konuda konusmayi beceremiyorum. Bu kez sinirleniyor utanma falan diyor
Onun bütün amacı belden aşağıymış gibi geliyor bana bir kere ciddi düşünen erkek sevdiği insanın zor durumda kalmasını istemez gönlü buna razı gelmez.. şimdi senden nude istese sende göndersen ilerde ayrılık olursa ki böyleleriyle ilişki uzun sürmez... sonra bu karakterdekilerin yapacağı ilk icraat senin nudelerinle seni tehdit etmek ya da internette yaymak olur.. onun için dikkatli olmalısın..
Hayir onu asla göndermem. Bi sefer istemisti bende hayir asla olmaz dedim. Bidaha sormadi zaten.
Sen akıllı bir insansın öyle şeyler yapmazsın ama öyle bir şey isteyen birindende hayır gelmeyeceğini bilmelisin...
Daha hic bulusamadan senden bunlari istyrsa 😅sen saf misin kizim bizi mi kandiyorsun burada. sevgilim diyor bir de evet sanal sevgili😬
Neye göre normal mi diye sorduğuna bağlı. Cehennemde cayır cayır yanacak bir şero bana göre. İnşallah günahlarınızın bedelini bu Dünya 'da çekerek verirsiniz! Amin.
Aynen öyle
Normal mi diye sormuş bende bana göre anormal olduğunu söyledim. Ayrıca muhafazakarlar cevaplamasın diye bir şey yazmamış. Ayrıca iyi dileklerimi de yolladım 😊
Bende muhafazakar bir insanim
Hak eden belasını bulsun 🤣
Ben vicdanen rahat hissetmiyorum zaten
@Kahvebagimlisi1genc bu muhafazakar halin mi? Sevgilinle cinsellik konuşuyorsun ve vücudunu gösteriyorsun. İyi ki muhafazakarsın yoksa kötü yoldaydın net 😁
Vicdanını rahatlatmak için sevgilinden ayrılmak yeterli. Bir mesajla ayrılabilirsin. Bu kadar basit.
@Elçinbeyyy 🤦♀️
Peki :)
Kaç kaç iyi geceler
Hiç okumadım valla 🤭
hayır gelmez sanaa böyle şeyler isteyenden bir kez yok dedinmi dahada istiyor
Ozaman konusarak rahatlat beni diyor bende kpnusamiyorum
Kasiklarim agrir benim yoksa diyor
Bidaha isterse uyaricam onu yoksa bidaha konusmam senle dicem. Niyeti ozaman belli olur
Birkeresinde bana demistiki biseyler yasamak istesem etrafimda zaten kiz cok seni napiyim demisti
Sence normal mi adam bşr amaç için kullanıp duruyor seni
normal değil sevdiğini kadin rahtsizy oluyor ise bunu onemsemeli , önemsemiyor ise sevdiği kısmında beni düşündürurdu ki.. daha görmemissin bile onu
Sadece konuşmak istiyorsa normal karşılanabilir ama başka şeylerde istiyorsa bu normal karşılanamaz..
Yani çok anormal değil senin onu arzulamaman normal değil takılmalik vakit geçirmek için konuşuyor sayılırsın
Iyyyy cezaevine girmiş çıkmıl biri acilen ayrıl olndan hemen hemennn!!! En güvenilmez erkeği bulmuşsun tebrikler
Aslında normal degil ama günümüzde bunu çok insan normalleştirdi ve çoğu kişiye göre normal geliyor.
Sanal bir ilişkinin hiçbir şeyi sağlıklı olmaz.
Hele ki mahreminizi kesinlikle göndermeyin.
cut.
Sanal sevgiliden ne hayir bekliyorsun aw, sanaldan tektas yuzukle evlilik de teklif eder o sen bekle
😏 eskiden insanlar el ele tutuşmadan evleniyolarmş sevgi o zaman güzelmiâ bence buna ne kadar inanırsan işte 🤦🏻♂️
4 ay oldu daha hiç buluşmadın insan bi gelir yakından görür sonra ciddi icraatlara girer annenle felan konuşur nereye öyle hemen cinsellik
Canin istiosa hosuna gidiosa o konualrda konusmak ayak uydur tadini cikar haz vermiosa bu konulari konusmak engelle arkadasi
Ne yapıyorsun kızım sen ya öyle internetten tanışmayla aşk mı olur üstelik adamla bir kere bile buluşmamışsın tanımadığın bir adama nasıl güvenebiliyorsun üstelik adamın da niyeti iyi değil gibi sen uzak dur bence bu adamdan ben korktum şahsen
Sevgiliyle cinselik konuşulur zaten arada sorada yapıyorsa normal
Ama o istedigi sey normal mi. Konussun bisey demiyorum ama benden o seyleri istemesin istiyorum
Senden istemesin senle konuşmasın kimle yapsın bunları
Tamam konussun ama o seyleri istemesin
Bunun niyeti belli seni arzuluyor sende yapamıyorsun hiç ümit verme
Bidaha bana öyle bisey yapmamis isterse. Hayir dicem yoksa bidaha konusmayiz dicem bakalim napicak. Ona görede niyeti belli olur zaten
Niyet zaten belli yinede dene şansını
İstedigi kadar belli olsun uzaktayim bana bisey yapamaz zaten. Bulusursakta ablamla gidicem zaten. Evet ben yinede bi denemek istiyorum bakalim napicak
Yok hayır sana zaten bişey yapamaz bi dene niyeti kısa zamanda belli olur ona göre yol çizersin
Evet bakalim nolacak
Normal de sen istemedigin halde bunlara giriyosa o normal degil
Bakicam denicem bakalim napicak
Bildiğin cinselliğe aç duyguları bastırılmış ve maskesinin altından ne çıkacağı belli olmayan tip
Normal değil kaç aylık ilişkinz ve sen istemiyorsan neden atıyosun oranı buranı
Çok yanlış yapıyosun ya
Burdakilerin hrpsi sevgililiği bir seks olarak göriyorlar hiçbiri sevgilisini ciddi bir ilişki evliliğe giden bir ilişki olarak görmedikleri için burdakilerin hepsi normal diyorlar
Dediğim gibi 4 aylıksınız cinsellik konuşmak normal değil gerçektede evlenene kadar öpüşmeyin bile
Ve birdhaa fotograf atma
Twitter ifşa sitelerinde millet sana bakıp 31 çeker artık
Cinsellik olarak ne yaptıgınıza bağlı
Eğer yaşin 23 ise kuçuk de değil niye dusuyorsunuz boyle hatalara? O insandan hayir gelmez. Allah bilir nasil biri? Dünyanin turkiyenin hali ortada internetten kimse ile gorusmeyin
Bunlari nerden buluyorsunuz? Yav bu adamlar yuzunden evde kaldik.
konuyu siz açınca normal erkek açınca abaza :D
Normal yani kupkuru da olmaz yani seni rahatsız ediyorsa ona durumu açıkla
Sanal alemde olur öyle özgüvenler. Yanına gelince doğru dürüst konuşamaz bile
İlişkide mutlaka az çok cinsellik olur ama doģru zaman ve doz önemli elbette.
Sen sa lak mısın yoksa troll mü? Ne saçma bir konu bu ya. Baştan aşağı saçmalıklarla dolu.
Konu sahibi. Senin sevgilin falan yok. Cinsel ilişki yoksa adına sevgililik denmez.
Kaldı ki buluşmamışsınız bile. Siz sevgili değilsiniz
Allah beyin dağıtırken Sen kanalizasyon borusundan su mu iciyordun
😀 bence çok normal ve heyecanlı, güzel ve anlamlı..
Sanal ise zaten o erkek erkek değildir sen de ztn bir bk yaramazsın. tencere kapak işi bulmuş gene 💁♀️ Gerçek ilişkiler yaşayamıcak kadar korkak ve güçsüz sünüz ikinizde
Hiç bulusmadigi biriyle her fırsatta sözü sekse getiren, sürekli fantezi yapan biri,, amaç belli
Ne aşkı be görmeden hahahah komiksin ya yaş kaç? Abi 31 derdinde abazanin teki
Fotografta ve görüntülü kpnusma diye bisey var duyduysan
Yine de komik. Birlikte vakit gecirmeden sevgili olmak nedir. Fotoda görüp görüntülü konuşup ne kadar taniyacaksin adamı. 31 peşinde arkadaş. Üzgünüm ama doğruyu söylemeliyim
Rahatsiz oldugumu söylicem zaten niyeti ozaman belli eder
gayet normal.
başka ne işe yarayacaksın?
İlk zamanlar normal değil ayrıl s4lak olma yarın bir gün sen tekme yersin zaten
4 ay oldu tanisali
İlk bulusmada mi oldu bunlar
Hic bulusmadikki telefonda konusuyoruz görüntülü
Hmm anladım insan sevdiginide arzular ama bilemedim kesin bir şey demiyeyim o zaman
Yani normal arkadaştan farkın kalmaz yoksa öpüşün flaan diyecem gorusemiyorsunuzn
Arzulasin ben bisey demiyorum konussunda ama benden bisey yapmami istemesin. Vicdanen rahat hissetmiyorum
Bunu ona açıkla sert çıkıyorsa zaten sevmiyordur seni
Sen çok iyi bir sevgilisin bazısı olsa saçmalama falan der ama sen doğru buluyorsun. Mantık olarakta zaten olması gereken bu. Sevdiği kişiyi arzulamayacakta yoldan geçeni mi arzulayacak
Evet dicem. Yoksa konusmicam seninle bidaha dicem
Aynen öyle yap sen elinden geleni yapmissin zaten
Ozaman niyetinide ögrenmis olurum. Anlayis gösterirse gercekten seviyor demektir benim icin eger göstermesse artil elveda dicem
Hakkınızda hayirlisi ne ise o olsun sizin niyetiniz iyi sizi anlıyorum
Sagolun
Sana psikolojik baskı yapıyor. seven bunu yapmaz, bencilin teki.
daha buluşmadın!!! tebrikler
kullanılıyorsun.
Neden alışveriş merkezi çok ilginç. Alet olma fantezilerine
Normal degil. seni pek sevmiyor ciddi bisey dusunmuyor ayril bence
Rahatsiz oldugumu söylicem. Eger dikkate almiyorsa. Bidaha konusmicami söylicem ve bitiricem
Anladığım kadarıyla yasin da küçük bu çocuğun amacı belli ve üzgünüm sana aşık falan da değil seni kullanıyor realde kendine göre kiz bulunca sen nanay
Normal tabi iki kardes oturup ders calıscak haliniz yoksa
Doğru seninle konusmayıp bakkal mahmutla konuşup arzulaması lazımdı asdf
Ahaha seni yiyyo kızım sanal sevgiliden pek hayır gelmezzzz😂
Bu günde biri niye konuşmuyor diye sitem ediyordu
Arada sırada mı sürekli mi önce ona bir karar ver
Arada sirada
Konuşması normal karşılanabilir ama resim vs yok avm de tuvalete git falan bunlar normal değil
Evet bende rahatsiz oluyprum zaten fotografi iki kez istedi bende hayir dedim bidaha da sormadi zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?