+1 yılKonuşanlar var sevgilisini üzmemek için o konulara girenler var bazılaeı o konulara girmeden yapamam der o konu olsada sevgiliden başka kişiyle yapamam diyenlerde var.. senin gibi rahatsız olanlarda var. Ama şu an ilgilendiren sensin, sen ve sevgilin. Eğer rahatsız oluyorsan eğer ki konuşmak istemiyorsa rahatsızlık duyuyorsan bunu ona söyleyebilmelisin daha kendini hazır hissettmediğini kötü hissettiğini kötü olduğunu söyle. Eğer seni seviyorsa bunu kafasına takar hata yaptığını düşünür üzülür affettirmeye de çalışır o konulara girmemeye de ama kendince savunma yapıp sevgilimle konuşuyorum başkalarınamı gidiyorum filan derse orda bir dur düşün.. ama bunu mutlaka konuşmalısın
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum bu konuyu. Dikkat ediyor ama istemeden de olsa açıyor. Üzdüğünü fark edince de pişman oluyor. Aklının o konulara gitmemesi için izin günlerinde o kadar geç saate kadar konuşmayalım diyor. Sonra izin günü geliyor güzel güzel kknuşuyoruz saat geç oluyor. Tam artık uykumuz gelmiş oluyor. Sonra yine aklı gidiyor
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 637 cevap paylaştı.
+1 yılSenin düşüncen önemli ve ilişkinizin durumu sen hoş karşılıyorsan bir sorun yok
ama şahsen bana göre yanlış burda eğer hep konu dönüp dolaşıp cinselliğe geliyorsa ne istediği belli ediyor yani sana yaklaşım amacı belli ve istediğini aldıktan sonra senden yüksek ihtimalle ayrılıp başkasına böyle yaranacak
bu normal değil kesinlikle değil
kendini ondan korumanı tavsiye ederim yoksa seni üzer05 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konjları konuşmanın yanlış olduğunu. Benden o yönde bir beklentisi olmaması gerektiğini en bşında söyledim. O da haklı olduğumu böyle bi şey için beni kaybetmeyeceğini benle bu yüzden sevgili olmadığını söyledi. Aslında dikkat de ediyor farkındayım. Ama işte arada çok geç saatlere geldiğimizde aklı kayıyor. Üzüldüğümü bildiği içinde hemen konuyu kapatıyoruz uzatmıyoruz. Umarım kendini tamamen kontrol etmeyi başarır. Sonuçta erkek olduğu için çok fazla bişey de söylemiyorum. O da anlayışla karşılıyor zaten düşüncelerimi
- +1 yıl
En başta dediğim gibi senin düşüncen önemli sen uygun buluyorsan ve bunu cözebileceğinizi düşünüyorsan bir şey diyemem umarım mutlu olursun ve istediğin gibi olur
Soran+1 yılÖyle olacağını umuyorum. Teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim takıldığın veya sormak istedğin bir şey olduğunda sor cekinme
Soran+1 yılSorarım teşekkürler
Bu konu normal olabilir ama sen kendi doğru ve yanlışlarını kendin seçersin. Eğer sana göre yanlış ve istemediğin bir şeyse konuşmak zorunda değilsin. Ne kadar normal olsa da senin fikirlerine saygı duyması gerekir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısınız
- Cinsel Yaşam konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılNormal diye rahatsız olduğun birseyi yapma
Uygun bir dille bu konular beni rahatsız ediyor lütfen konuşmayalım dersin ve eğer seni kaybetmek istemiyorsa seninde hoşuna gidicek zamanı sabırla bekler. Ama aşkım insan sevdiği ile böyle şeyler konuşur bizimde ihtiyaçlarımız var başkasi ile konuşsam hoşuna gidermi?
Diye bahaneler klasik yalanlarla devam ederse
Hiç durma ayrıl zaman kaybetme daha fazla11 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk anlayışla karşıladı. Bu yüzden ondan soğumamı istemediğini beni kaybetmek istemediğini söyledi. Ha ihtiyaçları olduğundan bahsetti ama senden çnce nasıl idare ediyorsam yine öyle idare ederim senle bu yüzden sevgili olmadım dedi. Kırmamak için dikkat ediyor özen gösteriyor farkındayım ama arada bir aklının kaydığını kontrol edemediğini söylüyor. İster istemez konuyu açıyor sonra hemen kapatıyoruz. Eğer ileri giderse aslında elinde olarak yaptığını hissedersem zaten benim kna karşı ne hissettiğimin bi önemi olmaz bu ilişkinin bana kötü hissettirdiği gerçeği ağır basar ilerlemem daha fazla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılSenin istemediğini bile bile hala bu tarz konulara giriyorsa niyeti farklı olabilir buyuk ıhtımal konusmanın sonuna doğru yapıyor bunları kendımı tutamadım vs gibi cümlelerede inanma gerçekten ileriye dönük bir ilişki istiyorsa sana saygı duyması gerekiyor
27 Yorumla
Soran+1 yılİstemediğimi biliyor. Elinden geldiğince dikkat etmeye de çalışıyor. Böyle bir şey beni kaybetmek istemediğimi de söyledi
- +1 yıl
Elinden geldiğince dıye birşey yok sen istemiyorsan konu kapanmış olması gerek tekrar tekrar açması nıyetını bellı edıyor zaten
Soran+1 yılHer zaman değil. Çok geç saatlere kadar konuşmuşsak bazen oluyor. Konuyu kapatalım dediğimdeyse özür diliyor uzatmıyor
- +1 yıl
şu an korumacı davranıyosun zaten fırsatını kollayıp tekrar bu konulara gırecektır
Soran+1 yılOlabilir belki de. Böyle devam ederse ne kadar sevdiğimin benim için bi önemi olmayacağını ilerlemeyeceğimi söyledim gerisi ona kalmış. Dediği gibi ciddi düşünüyorsa kaybetmemek için açmaz konuyu
- +1 yıl
Umarım söylediğiniz gibi olur açmaz konuyu ama ben ihtimal vermiyorum açacak o konuyu
Soran+1 yılUmarım..
Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Şahsi tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim ki; konuştuğum kişiler ne kadar ciddi görüştüğüm kişilerde olsa çok ciddiye almadığım kişiler olmuştur. Böyle konuşup sonradan daha ciddi bir ilişkim olduğu olmuştur. Ama başta böyle konuşuyorsam çok ciddi de görmemişimdir.
Ama dediğim gibi herşey değişebilir.03 Yorumla
Soran+1 yılBaştan beri ciddi düşünüyor. Tabi daha çok vakti var. Bu konuları da normalde konuşma taraftarı değil benim gibi yanlış olduğu düşüncesinde. Fakat bazen istemeden aklının kaydığını söylüyor sonrasında konuyu kapatıyoruz rahatsız olduğumu bildiği için kırdığını düşünüp özür de diliyor bu tip konular uüzünden ondan soğumamı beni kaybetmeyi istemediğini söylüyor
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılErken görülen şeylerin heyecanı kısa sürebilir neyse konumuza gelelelim, bircok erkek genel olarak konusmak ister hatta bazen beyne kan gitmez sen bisy anlat tamam der kqfasi ordadir cunku ele gecirmistir o dusunce onu rahatlamak ister ama kimisi de kendini kontrol eder.
01 Yorumla
Soran+1 yılKendini kontrol etmek istediğinden şüphem yok bu şeyleri yaşamayalım diye her seferinde erken uyuyalım diyor sonra konuşurken saat geçiyor tam uyuycaz kafa gidiyor
+1 yılBöyle bir zorunluluk yok.
Sen istemiyorsan sabretmesini bilmeli.11 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
+1 yılUyudun mu 😄 sen kadın değil. misin senin de isteklerin olmuyor mu. Rahatsız edici değilse sen de gir dicem ama bu sefer hep böyle konuşur seni sadece sevismek için kullanmaya çalışır. Foto ister vs vs. Bilemiyoruumm
23 Yorumla
Soran+1 yılBu tip şeylerin yanlış oldığu düşüncesi daha ağır isteklerimden basıyor bu yüzden rahatsız edici ve kötü hissettiriyor. Hiç gireceğimi sanmıyorum ısrarcı olursa da ilerlemem zaten
- +1 yıl
Yokluyor belliki seni. İstemediğini ve asla sana uygun olmadığını vs soyle bakalim tavrı ne olacak sana karşı.
Soran+1 yılSöyledim onun için benimle sevgili olmadığını benden önce nasıl idare ediyorsa öyle idare edeceğini ben nasıl hanlış oşduğunu düşinüyorsam ona göre de öyle olduğunu sadece arada bir elinden olmadan aklının o tarafa kaydoğını kontrol edemediğini dikkat edeceğini söyledi ki öyle de oldu
Normal ya da anormal demek yanlış olur, bu tamamen o iki insanın tercihine bağlı bir durum.
Eğer bir taraf rahatsız oluyorsa bunu konuşmak yanlış olur.
Açıkça ifade etmelisin kendisine bunu.31 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Kendisine de açıkca söyledim anlayışla karşıladığını düşünüyorum
Her erkek ister aslında, normal diyebilirsin , şahsen bana göre normal değil ! Önce konuşmak ister , sonra senin cinsel ilişkiye bakış açını öğrenir ve sonra da seni arzuladiğini söyleyip ilişkiye girmek ister bu hep böyle olmuştur!
04 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar ilerisi yaşanmaz diye umuyorum. Çünkü bu tip konuları konuşmanın beni rahatsız ettiğini söyledim anlayışla karşıladı. En başında da benden yönde beklentileri olmaması gerektiğini söyledim. Benimle o yüzden sevgili olmadığını her şeyin zamanı gelince yaşanmasının gizel olacağını söyledi
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Diana hiç yaşadın mı kanka
Muhabbet muhabebti açar
Çok kişide pluyor emin ol
Geç saatlerde bşraz daha hızlı geçebilir muhabbet
Geç saatleri biraz erkene al rahatsız oluyorsan
Gündüz farklı konulara gidebilir ama gece ister istemez kayabilir muhabbet05 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle oluyor. Erken uyuyalım diyoruz sonra muhabet ilerliyor saat geç oluyor baya tam uyuycaz kafa gidiyor
Soran+1 yılBiliyorum. Konu oralara gitmeden uyumaya çalışıyorum. Ama bi şekilde gidiyor. Daha da dikkat etmem lazım sanırım
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılValla insan sevdiği kadın ile cinsellik konuşmak ister mi? . Şahsen be isterin. Ama ne zaman biliyor musun alırım nikah gününü ondan sonra insanın sevgili iken cinsellik konuşması samimi gelmiyor ve sevdiğini düşündürmüyor.
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgisinden şüphem yok ama erkek işte elinde olamayabiliyor. Bazen istese de kendini kontrol edemediğini düşünüyorum
- +1 yıl
Benden sana erkekler hakkında bir sır:
Kontrol ediyoruz.
Soran+1 yılBu sır beni bi tık üzdü
+1 yılSenin isteğin yok mu? 6 ay olmuş yani geç bile kalınmış:D Aksiyonunuz yoksa madem konuşun bari, seven arzulamaz mı yahu:D
35 Yorumla
Soran+1 yılYok. Yanç en azından yanlış olduğu düşüncesi bende daha ağır basıyor ve bu durum rahatsız ediyor. Kemdisine de söyledim düşüncelerime hak verdi
- +1 yıl
İsteğim yok diyorsan bu ileride iki taraf için sorun olur, yanlış olduğunu düşünüyorsan belki çevren sana bu düşünceyi aşılamıştır. Sevgilin bir şekilde isteğini belli etmiş 6 ay sonra bence gayet normal. Arzulamayan insan bence pekte sevmiyordur. Takılmak için yapıyor diyorsan 6 ay kimse beklemez en azından fiziksel temasla belli eder. O senin düşüncene saygı duymuş ama sen duymamışsın oluyor, adil değil. Bence kendi düşüncene uygun birini bulmanda fayda var, çünkü bir kere konuyu açmışsa devam eder ne kadar durdursanda. İkinize de yazık olur, düşünce ayrılığı olan ilişkiler zor yürür
Soran+1 yılÇevremdekilerin düşünceleri beni pek etkilemez. İllaki arzuluyordur fakat bunu dile getirmein doğru olmadığının o da farkında aslında sadece elinde olmadan aklının kaydığını söylüyor ve dikkat ediyor da. Yoksa düşüncelerimiz aynı aslında o tip şeylerin yanlış olduğunu düşünüyoruz ikimiz de. Tabi ki öyle düşünmeyenler vardır. Knlarjn dişincelerine de saygım sonsuz. Bende durum bu şekilde. Ha fiziksel temas mevzusuna gelince de görüşemedik henüz. Öyle bi niyeti olsa zaten neden kmlerdeki ben tercihi olayım başka birini bulur. Tamamen ters bi düşüncedeyse olsa baştan ilerlemeyelim dedim zaten o yüzden eğer öyle olsaydı en başından görüşlerimi düşüncelerimi biliyordu ona göre yola çıkardı veya çıkmazdı. O yüzden ben bunun bencillik olduğunu düşünmüyorum. Ha dediğin gibi tamamen o yönde istekleri olduğunu bilsem ona rağmen benim görüşlerimle onu sürüklesem evet bencillik olurdu
- +1 yıl
Anladım canım, sorun yokmuş o zaman, ilişkiniz daim olsun✌
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
+1 yılNormal tabiki. Ne istediği konuştuğu da önemli. Mesela çıplak resim isterse hemen uzaklaş. Ama cinselliği konuşmaması da garip değil mi? İnsan hoslandigi ve sevgilisi olduğu kişiyi Arzu eder.
11 Yorumla
Soran+1 yılİllaki öyle ama karşı taraf bundan rahatsız oluyorsa karşı tarafa bu tip konuları konuşmak kötü hissettiriyorsa düşüncelerine saygı duyması gerekir
+1 yılBence hiç normal bir durum değil. Ama unutma ki bunun önüne seti ilk başta çekmediğin için bundan sonra ki olumsuz cevaplarında haksız konumda olan sen olacaksın. Dikkat et görev haline gelmesin senin için bu durum. Çok ısrarcı oluyorsa yol ver gitsin. Amacı farklıdır ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılBence de değil. Bana göre yanlış zaten. Ben en başında söyledim benden o yönde bir beklentisi olmaması gerektiğini bana ters şeyler olduğunu eğer varsa hiç ilerlemeyelim dedim onun için sevgili olmadığını. Aklına o düşünceler geldiğinde benden önce nasıl idare ediyorsa öyle idare edeceğini. Kaybetmek istemediğini söyledi. Dikkat de ediyor zaten. Eğer devm ederse ne kadar sevsem de bitireceğimi de söyledim gereken her şeyi söyledim konuştuk. Gerisi ona kalmış gerçekten seviyorsa düşüncelerime saygı duyar ki kendininde neyin doğru neyin ynlış olduğunun aslında farkında olduğunu söyledi. Bundan sonrası onun elinde
+1 yılEski sevgilim 2. ayda cinsellik konuşmak istedi. Kıçına tekmeyi bastım valla. Erkek dediğin seviyorsa düzgün davranacak ve her şeyi zamanı gerektiğinde isteyecek
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle de. Ciddi düşimdüğün insanın kıçına tekmeyi bi anda basamıyorsun. Konuşup halletmeye çalışıyorsun devam ederse yol verirsin. Konuşup hallettik biz de anlayışla karşıladı düşüncelerimi konuşmak istemememi
Rahatsız olduğunu söyle. Rahatsız olduğunu söylemene rağmen hâlâ daha devam ediyorsa da tepki göster. Konuşmayı istemediğin konularda seni zorlamaya hakkı yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim. Zorlamıyor da. İstemeden kknusunu açıyor. Tekrar rahatsız olduğumu kendimi kötü hissettiğimi söyleyince de elinde olmadan olduğunu söylüyor özür diyor konuyu kapatıyoruz
+1 yılBence gayet normal. 6 ay bunun için geç bile sayılır.
36 Yorumla- +1 yıl
Seven insan sevdiğini arzular ve arkadaşınız kendini iyi bile tutmuş bence. Eksilemeden önce bunu bir düşünün derim. Cinsellik, ilişkilerin normal bir parçasıdır. Ve kişi aseksüel değilse arzu duyar. Bu sapıklık göstergesi değildir. Bizim toplumumuzda bu tabu ve kötü niyet olarak düşünülüyor.
- +1 yıl
Düşünüp eksiledim sevdiğim birini günaha sokmak istemem.
- +1 yıl
Peki herkesin görüşü kendince tabi.
Soran+1 yılDüşünceleri doğası gereği normal belki ama bana göre yanlış konuşulması. Düşünceme saygı duyması gerekir ona terse düşüncem zaten uğraşmaz
- +1 yıl
Haklısınız kendinizce tabi. Herkes kendi görüşünce insanla ilişki düşünür zaten. Ben böyle bir ilişkiyi sağlıklı bulamadığım için tercih etmez ve yürütmezdim. Sizin ilişkiniz, sizin kararlarınız...
Soran+1 yılAynen öyle
Valla konuşuyorlar. Erkek milletinin akli fikri yatak
315 Yorumla
Soran+1 yılTam olarak öyle değil
Soran+1 yıl@Ömer4589 hepsi öyle doğalarında var. Bunu ne kadar yasıttıklarına göre değişiyor
- +1 yıl
hepimizi katma annem bazılarının de kalbimiz kırılıyor :)
Soran+1 yıl@molotofiçe kötü bişey söylemedim doğanız gereği kızlara nazaran o düşünceler daha fazla sizde ama işte onları yansıtıp yansıtmamak noktasında karakterler ortaya çıkıyor
- +1 yıl
Katılmıyorum. Erkek milletinin doğası bu değil. Unutma ki Babanın yaptığından evlat , evladın yaptığından baba sorumlu tutulamaz. Bazı erkekler ve bazı KADINlar diyeceksiniz :)
- +1 yıl
@molotofiçe ya siz masumsunuz ya biz hep şerrefsizlere denk geldik!
Soran+1 yıl@molotofiçe pekiii dedeğiniz gibi olsun siz bazı erkeklerden değilsiniz o zaman
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
@oreke Belki ikimiz de masumuz dediğiniz gibi şeref yoksunluğu cinsiyet ayrımı yapmaz. şerefsiz kadın-erkek farkı olmadan şerefsizdir :)
- +1 yıl
olmamak için elimden geldiği kadar çabalıyorum. Çünkü hayat sadece yatak ya da boş kelam değil. Allah olanlardan olmayı nasip etmesin
Soran+1 yıl@molotofiçe amin inşallah
- +1 yıl
@molotofiçe hmm demek Allah'ı düşünüp de kaçinan adamlar da varmış. Umudum yoktu artik. Neyse yine de sevinmeyecegim. Gözümde bütün erkekler aynı.
- +1 yıl
Demek ki arkadaşım her ne şekilde açıklama yaparsak yapalım sen bu düşüncede sabitsin. Rabbim elbet gönül ferahlığına sevk eder. Hayırlısı olsun ne diyelim :)
- +1 yıl
@molotofiçe amin amin
+1 yılBundan daha doğal ne var hem gerçekten sevsen sende ilerletmek isterdin duygularını bi gözden geçir
318 Yorumla
Soran+1 yılBen gerçekten sevdiğim onun istmediğim şeyleri yapıp onu kaybetmek zorunda kalmamak için konuşmak istemiyorum zaten bu konuları. Çünkü bana göre yanlış ille de bu tip konjlar konuşulmadan da bi ilişki yürür. Her şeyin zamanı vardır. Zamanı geldiğinde olması en güzeli
- +1 yıl
Hah işde bunu kopyala yapıştır at ona gayet yeterli bi açıklama
- +1 yıl
Sizin iliski fazla uzun ömürlü olmaz söyleyim
- +1 yıl
Benim ilişkim mi onun ki mi?
- +1 yıl
Onun ki
- +1 yıl
benim iliskide benzer sebebden bitti cunku
Soran+1 yılKaç kez söyledim açıkladım ona elinde olmadan aklının oralara gittiğini söylüyor yoksa beni kaybetmek istemediği için ondan soğumamam için dikkat etmeye çalışıyor zaten. Benim sorum tüm sevgililer bu konuları konuşuyor mudur yoksa ben mi fazla takılıyorum bu konuya
- +1 yıl
Benim eski hatunda bu konulara cok meraklıydı
Soran+1 yıl@bozkurt-83 öyle olmaz diye umuyorum düşüncelerime saygı duyduğu anlayış gösterdiği sürece sorun olmaz
- +1 yıl
Umarım dediğin olur
Soran+1 yıl@bozkurt-83 umarım
- +1 yıl
Bende konusurdum ama durcağim yeride bilirdim
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
#dicleciğim aynen cevabını banami yazdın diğer arkadasami
- +1 yıl
İkinizede
- +1 yıl
Hmm bende üzerime alınmıştım 😏
Bak bu konular hassas ben şahsen bu konuları konuşmakta sıkıntı yaşamayan biriyim ama eğer sevdiğim bana rahatsız olduğunu söylerse bida o açana kadar bu konuya girmem anlayışlı olmak lazım
13 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken o bence de. Sağ olsun sevgilim de anlayış gösteriyor bu konuda. Sadece tüm ilişkilerde bu durum var mı ben mi fazla yadırgadım diye merak ettim
Soran+1 yılAynen öyleymiş
Normal
Erkek sonuçta penisi yok mu var
Sevgiline anlat derdini, onunla konuş istemediğini ona söyle bize değil15 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim. Konuştuk da bu konuyu hak verdi dikkat de ediyor. Benim size sorduğum asıl şey tüm sevgililer bu konuları konuşuyor mu normal mi yoksa ben mi fazla takılıyorum bu konuya onunda cevabını vermişsiniz zaten teşekkür ederim
- +1 yıl
Hepsi aynı değil benim bi sevgilim vardı (sadece bi tanesi zaten) o kadar temiz bi çocuktu ki... hiç böyle şeylerle yaklaşmadı, başka şeyler istemedi benden
Ufak tefek şeyler oldu tabi ama durması gerektiği yeri bildi hatta ben istiyodum bu sefer ondan (ben böyle şeyleri de çok sevmem üstelik, ben istemişim ben yani, düşün)
Gerçekten tertemiz bi çocuktu ya..
Onu görene kadar bütün erkekler böyle sapık sanıyodum
Soran+1 yılBaşından beri ciddi düşündüğünü söylüyor. Hiç bir zaman öyle bi beklentisi olmadı benden ki ben en başında böyle bi beklentisi varsa ilerlemeyelim dedim. Onun için benle sevgili olmadığını söyledi. Zaten öyle bi düşüncesi olsa 6 aydır bi kere bile bulaşamadık uzak mesafe ilişkisinin kolay olmayacağını bilerek çıktık bu yola başka birini tercihi ederdi. Sadece gece çok geç saatlere kaldığımız bazı zamanlarda saatten dolayı aklı ister istemez o konulara kayıyor. Ona da dikkat etmeye çalışıyor kırmak istemediği in uzatmıyor konuyu kapatıyoruz hemen. Sevgisinden art niyeti olmadığından şüphem yok zaten. Sadece bu durum yaşanabiliyor mu diye merak etmiştim ki erkeklerin çoğunda mevcutmuş. Ne kadar kontrol edebildikleri asıl meseleymiş ki sevgilim de elinden geleni yapıyor farkındayım
- +1 yıl
Field ufakta olsa çevrende cinsellik yaşayan veya yaşadıgın oldu mu bahseder misin?
+1 yılRahatsız oluyorsan konuşmak zorunda değilsin tabiki şöyle rahatsız olduğunu hala devam ederse de çıkar hayatından
12 Yorumla
Soran+1 yılO konuları konuşmak istmediğimi biliyor. Elinde olmadan aklının o konulara gittiğini söylüyor konuyu kapatmak istediğimde ise sorun çıkarmıyor.
- +1 yıl
Ozaman sorun yok
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılnormal değil sevse öyle şeyler konuşmazdı insan da biraz edep olur şahsi fikrim
22 Yorumla
Soran+1 yılSevgisinden şüphem yok ama istemeden aklı kayıyor konusunu açıyor
- +1 yıl
ya işte gece fazla konuşma madem baktın konu o taraflara kayıyor iyi geceler de kapat
+1 yılBana göre normal değil de herkes buna normal bakıyor neyse..😏
24 Yorumla
Soran+1 yılBana göre de değil. O yüzden bu konuya bu kadar takıyorum
- +1 yıl
Kimsenin sana istemediğin şekilde davranmasını müsade etme. Buradaki insanlara bakma sen. Cinsellik bence evlilikte yaşanması gerekn bir sey. Insanlar siradanlaştiriyor ve normal bakiyor diye öyle davranmak. zorunda degilsin. Kimsenin lafına bakma. Sana yanlış geliyorsa öyle davrsnmak zorunda değilsin asla. Sana saygı duymuyorsa yol ver gitsin
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim☺
+1 yılŞahsen evlenmeden asla konuşmam, konuşuyorsa aklı fikri cinselliktedir. Hareketlerine falan dikkat et derim.
07 Yorumla
Soran+1 yılElinde olmadan konusunu açtığını söylüyor normalde venim gibi bu tip şeylerin sevgililikte yanlış olduğu görüşünde
- +1 yıl
söylenenlere değil davranışlara bakıcaksın tavsiyem
- +1 yıl
her erkek güzel şeyler söyler önemli olan doğru düzgün davrananı bulmak sonra pişman olma demek ki seni sevmiyor sana sahip olmak istiyor
Soran+1 yılDavranışını değerlendirme fırsatım olmadı çünkü uzak mesafe henüz görüşemedik hiç
- +1 yıl
dikkat et başka bir kadınında acı çekmesini istemem
Soran+1 yılO konularda tavrım nettir öyle birşey yaşamam diye umuyorum. Yani inşallah
- +1 yıl
inşallah
Cinsel Yaşam konusunda 7,1b cevap paylaştı. Elbette normal. Gece geç saatlere kadar konuşuyorsanız. Konuşacak konular bitiyor ve konu cinselliğe geliyor gayet normal
08 Yorumla
Soran+1 yılEminiz. Ama daha önimüzde çok zaman var. Her şeyin zamanında doğru şekilde konuşulması yaşanması en iyisi
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
+1 yılŞöyle, rahatsız olduğunuzu ve bu konuları konuşmak istemediğinizi söylemeniz gerekiyor. Hala devam ediyorsa ayrılığa gider iş.
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim kaybetmek istemiyor bu yüzden dikkat etmeye çalışıyor elinden geldiğince
- +1 yıl
Yani kaybetmek istemiyorsa baskılayacak kendini
Soran+1 yılAynen
hayır değil ya. sen rahatsız olmaya devam et. ne münasebet öyle konular falan. aaa ne ayıp. cinsellik mi? yuh ya olmaz öyle şey.
016 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı düşünmek zorunda değil öyle normal olduğunu düşünüyorsanız saygım sonsuz fakat ben öyle düşünmüyorum
Soran+1 yılYa ciddi değilsiniz konuyu alaya alıyorsunuz ya da çok çok farklı düşünüyorsunuz sizin görüşünğz tabi bişey diyemem
Soran+1 yılKonuşma tarzınız bana öyle geldi demek
- +1 yıl
@ByrnMunih sana ne? süpermen misin sen? benim de anlatmaya çalıştığım bi şey var. soranla aramda hallederim belki konuşuruz. sana ne? küfür falan ediyosun hayırdır? saygıdan bahsederken benim düşünceme karşı takındığın tutum mu senin kilolarca beynin? kaybol canım.
- +1 yıl
@ByrnMunih uza canım... aynen böyle devam et seni destekliyorum.
Soran+1 yılBen sizin ciddi bir şekilde konuşmadığınızı fark edip uzatmak istemedim. Ha ciddi konuşuyor olsanız bile benim düşincem böyle sizin düşünceniz de böyle demek ki der saygı duyar geçerdim
Soran+1 yılNeden bu kadar tavırlısınız anlam vermedim ama sizin gibi insanlarla konuşulmaz
Soran+1 yılDüzgün bir şekilde konuşmaya çalışan ben için pek çiçek gibi bir insan olduğunuzu söyleyemeyeceğim en azından buradaki konuşmalarınız için
Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Rahatsız oluyorsan sana saygı duyması lazım duymuyorsa onda problem var. Seven sevdiğinin kırmızı çizgisine saygı duymalı
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız
yani 6 aydan sonra illaki içinden gelir böyle konuşmak , he rahatsız oluyosan söyle bi daha konusunu açmaz muhtemelen
03 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim. Elinde olmadan ister istemez aklının o konulara kaydığını söylüyor bu durum genelde gece çok geç saatlere kadar konuştuğumuz zamanlar oluyor. O konjları açıyor ben tekrar konuşmak istemediğimi söyleyince konuyu kapatmak isteyince haklısın diyor özür diliyor konuyu kapatıyoruz
- +1 yıl
bu kadar süreden sonra normal ama , 6 ay geçmiş yani aranızdaki bağ arttıkça erkekde olur böyle , özellikle gece vakti istemsiz bi kendini kaybedebilir anlık olarak , ama normal bişi bu yani seni kendince düşüncesinde hayal etmesi istemesi olması gereken şey zaten ama artık birazda senle konuşmak istiyo bunu belliki , ister ayak uydur ister reddet karar senin ama normal yani bilesin
Normal bir durum demek isterdim ama anormal sizinki genellikle duyduğum daha kısa zamanda başlayanlar var
10 Yorumla
+1 yılBen sevgilimle değil hiç tanımadığım bayanlarla konuşmayı daha çok seviyorum
18 Yorumla- +1 yıl
Ve bunu yazarken çok normal gelebiliyor sana öyle mi?
Soran+1 yıl@molotofiçe demek ki öyle baksana
- +1 yıl
Allah sevgilisine yardım etsin. Pardon kendisini sevdiğini düşündüğü o arkadaşımıza. Bu sevenin ne yapacağı bir eylem ne de düşüneceği...
- +1 yıl
@molotofiçe ahlak bekçisi mi kesildiniz bu benim kendi isteğim siz saygı duymak zorundasınız
- +1 yıl
@ankara_beyii kardeş saygı duyulabilecek ve duyulamayacak şeyler var hayatımızda. Sen saçını uzatınca kelam edemeyiz. Empati yapar mısın aynı durum karşı taraftan gelse ne düşünürdün?
Soran+1 yıl@molotofiçe doğru ama günümüzde maalesef
Soran+1 yıl@molotofiçe kendisi için böyle düşünüyorsa karşı tarafında kendisi gibi olmasının onun rahatsız etmemesi lazım
- +1 yıl
Maalesef yapan kişinin başına geldiği zaman olay namussuzluk oluyor . Namus kavramı herkes için aynı ölçüde. Ha bu durumu erkekler daha çok yapıyor 😃
+1 yılRahatsiz oluyorsan bunu açık açık söylemelisin bence
15 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim konuştuk hallettik. Ben durumu yadırgadığım için olabilir bişey mi normal mi diye sormak istedim
- +1 yıl
Yoo gayet normal iki taraf içinde normal çünkü yanlış iki taraf icinde yanlis ama toplumda kizi bastiriyorlar bu sefer kiz vicdan azabi çekiyor oğlan ise rahat rahat hayatına bakıyor:)) ama rahatsiz olduğun her seyi soylemelisin
Soran+1 yılSöylüyorum. Söylemesem ilerlemez o ilişki kendi kafamda bitiririm haberi olmaz. O yüzden ne olursa olsun konuşmak en doğrusu
- +1 yıl
Katılıyorum sonuna kadar
evet normal.
zira ergenliğin belirtilerinden biridir.14 Yorumla
Soran+1 yıl23 yaşında bi erkekten bahsediyorum
Soran+1 yılBen bu konuları konuşmanın yanlış olduğunu benden o yönden bir beklentisi olmaması gerektiğini hatta o yönde bir beklentisi varsa ilerlememezi söyledim. O da haklı olduğumu her şeyin zamanın olduğunu böyle bi şey için beni kaybetmeyeceğini kendini kontrol etmeye çalışacağını söyledi ki gerçekten de öyle aslında çok dikkat ediyor ama işte bazen kafası o konjlara gidiyor elinde olmadan bunun beni üzdüğinü bildiğinde özür diliyor uzatmıyor. Dediğin gibi tek amacı cinsellik olsa tercihi ben olmazdım diye düşünüyorum çünkü en başında konuştuk tüm bunları. Ki aramızda km ler var yani başka birini bulur öyle bir şey istese benim için bu kadar uğraşmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz de 6 aydır sevgiliyiz bizde geç saatlere kadar konuşuruz ama bir kere bu muhabbet dönmedi aramizda ve bizim de uzak mesafe yanyanayken bile yanlış hareketi olmadi
15 Yorumla
Soran+1 yılHelal olsun. Yan yana gelme fırsatımız olmadı daha. Umarım böyle devam edersiniz
Cevap sahibi+1 yılUmarım. Gerçekten sevildiğini anlıyorsun çıkarsız bir ilişki olduğunu anlıyorsun. O da farkına varır umarım durumun ya da sen farkettireceksin
Soran+1 yılHayatımda ilk kez belki de gerçekten sevildiğimi hissediyorum. İnsan sevildiğini sevilmediğini de hisseder ve genelde yanılmaz en azından bende öyle. Bi çıkarı olduğunu düşünmüyorum öyle olsa tercihi ben olmazdım kmlerce uzaktaki bi insanı kaybetmemek için neden çaba göstersin. Durumun da farkında aslında bu konu yüzünden beni kaybetmek istemediğini söylüyor. Dikkat de ediyor farkındayım. Ama işte bazen elinde olmadan aklı kayıyor onunda erkek olmasına bağlıyorum. Uzatmıyor da zaten üzdüğünü farkedince o da üzülüyor konuyu kapatıyoruz. Umarım tamamen kendini kontrol etmeyi öğrenir de bu sorun ortadan kalkar
- +1 yıl
yanyana gelme fırsatınız olmadan nasıl evlilik düşündünüz orası da bambaşka?
Soran+1 yıl@molotofiçe şu an için değil zaten çok çok ilerisi için o niyetle konuşuyoruz tabi nasip kısmet yine de orası ayrı mesele
Bence hiç normal bir durum değil sevgilini değiştirmelisin
18 Yorumla
Soran+1 yılDüşüncelerime anlayış gösterip saygı duyması daha mantıklı
Soran+1 yılAnladım normal olduğunu düşünüyorsuz. Saygı duyarım. Ama ben öyle düşünmüyorum o yüzden üsteki cevabım
- +1 yıl
Bilirkisi konuştu 😅
Soran+1 yıl@bozkurt-83 aynen
- +1 yıl
ilişkiye biraz mola ver baktın olmuyo
Soran+1 yıl@bozkurt-83 gayet yolunda güzel bi ilişkim var bu konuyu da konuştuk ankayış gösterdi. Ben sasece bu durumu ben mi fazla yadırgadım ykksa normal bi durum mu yaşayanlar var mı diye sordum soruyu cevabımı da aldım yeterince
- +1 yıl
iyi peki
+1 yıl6 aydın sevgili iseniz bu konular çok normal bence. Neden kendini bu kadar kasıyorsun ki.
16 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü güzel bi ilişkimiz var ben onunla bi geleceğim oşsun istiyorum ve bu tip konular bana yanlış geliyor. İlişkimizde yanlış bişey olmasın istiyorum
- +1 yıl
Bence cinsellik konusu da çok normal. Ve ilişkiye başlayacağın bir kişi ile bu konuları konuşman da normal. Hatta sende ona sorabilirsin. Mesela nasıl bayanlardan hoşlandığı falan
Soran+1 yılNormal olduğunu düşünenlere saygım sonsuz. Fakat ben öyle düşünüyorum işte
- +1 yıl
O zaman sizin de kararınıza saygı duyuyorum. Ve sevgiliniz ile ortak yolu bulun diyorum. Mesela birazcık sorsun. Hem sen hemde o kırılmamış olsun
Soran+1 yılMantıklı teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim. İyi günler
Gizli Üye(30-35)+1 yılMalesef konuşmak zorundasın bu kadar takma konuş gitsin kendini edepli zannedip etrafındakileri edepsiz zannetme ver gitsin
22 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorsam zorunda da değilim. Benim düşünceme anlayış göstermesi lazım göstermiyorsa ona terse de başka birini bulur ki gayet anlayışla karşıladı. Şu zamana kadar bi edepsizlik yapmadım. O yüzden zannetmeme gerek çok şükür öyleyim zaten. Etrafimdekileri de edepsiz zannetmiyorum öyleyse bile kimsenin edebini ahlakını sorgulamak bana düşmez. Benim edebimin ahlakımın sorgulanması kimseye düşmediği gibi
Cevap sahibi+1 yılPeki 😏
+1 yılBana borç verir misin diye mesaj atıyorlar, bugün de deyin sexting yapalım yooo dert babasiyim kardeşim
00 YorumlaSen rahatsiz oluyosan soyle ona. Devam ederse niyeti bellidir
01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim. Dikkat ediyor
Konuşuluyor yani hele de geceye doğru giden zamanda libidolari yüksek oluyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen gece olunca sıkıntı
- +1 yıl
Hiç ilişki deneyimin oldu mu? Ufakta olsa knka
Konuşanlar var ama konuşmak zorunlu değil. Durumdan rahatsız isen bunu söylemelisin.
06 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim. Elinde olmadan olduğunu söylüyor. Bi de dediğim gibi çok geç saatlere kaldığımızda oluyor sadece bu durum
Soran+1 yılÖyle yapıyorum. Hatta konuyu kapatalım diyorum. Tamam haklsın diyor özür diliyor
Soran+1 yılBu konuda kendini kontrol edemediğini düşünüyorum yoksa beni üzmek istemez çünkü gerçekten sevdiğini hissediyorum
Konuşmaktan sana bi zarar gelmez ona karsı dikkatli ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ise tam tersi oldu. Ben rahatsız olur diye hiç konuşmadım ve oralara girmedim. Bu seferde sen beni arkadaş olarak görüyorsun dedi
17 Yorumla
Soran+1 yılO da değişikmiş
Cevap sahibi+1 yılİnsan ne yapacağını şaşırıyor bazen yapsan bir dert yapmasan bi dert
Soran+1 yılTam olarak o konulara girmesen de ima edersin. Rahatsız oluyorsa zaten gerçekten dile getirir hemen. Ben öyle yaptım çünkü
Cevap sahibi+1 yılBen yapmadım işte kendi içimde düşündüm. İşte hep burada kaybettim. Zaten o da dedi ben senin aklını okuyamam demişti. Açık olmak lazımmış ama ben biraz geç öğrendim 😊
Soran+1 yılTecrübe olmuş sıkma canını. İnsan böyle böyle doğrusunu buluyor
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle bakalım hayırlısı artık
- +1 yıl
:DD beni de tekliflerini, isteklerini kabul etmediğim için gey sananalar oluyordu :DD veya arkadaşça yaklaştığım için gey sanan erkekler de (kız olmadıkları için takip etmemem mi gerekiyordu acaba :DD (gerçi takip ettiklerimde kız/erkek oranı 3 civarıydı)) yani sevgili olmadığın veya hoşlanmadığın birine bile cinsel açıdan sıcak yaklaşman beklenebiliyor (bilimsel, bilgi alışverişi için konuşmak isteyenler sorun değil, zevk-arzu için olanları geri çeviriyorum)
- Cinsel Yaşam konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılGece 12 den sonra beyin devre dışı kalır insan nefsiyle konuşur gece geç saatlerde öyle olması normal ama sen bu şekilde rahtsız olduğun için ayrılma ihtimalin yüksek
23 Yorumla
Soran+1 yılDevam ederse ilerlemeyeceği söyledim zaten. Dikkat ediyor en azından farkındayım. Umarım ayrılmak zorunda kalmam ne diyeyim..
- +1 yıl
Kendimden biliyorum bu durumu vicdanım rahat bırakmamıştı
Soran+1 yılO pişmanlığını utancını helallik istemesinden konuşamasından anladım hissettim ben de
Yani altı ay olmuş... Ne konuşmasını bekliyorsun? Her şey günlük hayattan ibaret değil. Bir Sen varsın onu ilgilendiren, bir de O var seni ilgilendiren ve bir "Siz var: Sen ve O"dan oluşan sizi ilgilendiren.
08 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle ama ben bu tip konjların konuşulmasının yanlış olduğu görüşündeyim. Gerçekten seven insan saygı duyar anlayış gösterir ki öyle de oldu. Her ilişki de ille de cinsellik olcak diye bi kural yok o kişilere ilişkiye göre değişen bi durum. Ha normal karşılayanlar var onlara da saygı duyarım herkesin düşincesi kendine
- +1 yıl
Herkesin birbirine saygı göstermesi ve değerlerine önem vermesi gerekir özellikle karşında ki sevdiğin kişi ise. Fakat, sevdiğin kişiyi arzulaman ve bu konu hakkında neler düşündüğünü öğrenmekte bir o kadar normal. Eğer ilişkiniz evliliğe doğru giderse iki tarafında düşüncelerini bu konu da açması önemli keza evliliklerin çoğu seks hayatı yüzünden bitiyor resmi ya da değil, ne yazık ki.
Soran+1 yılBaşından beri ciddi dişinerek yola çıktığımız bir ilişki fakat daha çok zamanı. Evlilik öncesinde konuşulması sonrasında sorun çıkmaması için önemli ama şu aşamada konuşmak doğru gelmiyor bana
Soran+1 yılGetirdim anlayışla karşıladı
Soran+1 yılAynen. Teşekkür ederim
İstemediğin bişeyi yapmak zorunda değilsin. Uyarmalısın
21 Yorumla
Soran+1 yılUyardım anlayışla karşıladı
+1 yılEğer niyetiniz ciddiye gidiyorsa - bence- az da olsa konuşabilirsiniz. Birde ikinizin cinsellik hakkındaki görüşlerinizi belirtmeniz evliliğiniz için doğru olacaktr diye düşünüyorum. Ancak foto video olayına girmeden daha iyi
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşından beri niyetimiz ciddi fakat daha çok zamanı var. Benim okulumu bitirmem onun düzenli bi iş bjlması falan derken en az 4 5 senesi var. Birbirimizin görüşlerini biliyoruz hatta aynı görüşteyiz. Sadece elinde olmadan konusunu açıyor ve ben bu durumdan rahatsız oluyorum
Soran+1 yılÖyle fotoğraf video olayı falan zaten ilişkiyi bitirme sebebim olur
+1 yılİster tabii ki açıkçası sevgilim başkalarını düşünüp videolar ile işini halledeceğine benden istesin daha iyi
36 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle düşünüyorum işte benden önce nasıl idare edebiliyorsa benden sonra da öyle idare edebilsin benle bunun için sevgili olmadıysa tabi
Soran+1 yıl@mrfatbee tam olarak ne
- +1 yıl
Seninle tabii ki de o yüxden sevgili olmamıştır öyle olsa hiçbir erkek 6 ay beklemez zaten
Soran+1 yılYani
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sevdiğim ile kolay kolay konuşamam bu mevzuyu açamam.
110 Yorumla
Soran+1 yılKolay olmaması doğru olan zaten yani bence
Cevap sahibi+1 yılŞimdi fotoğraf atan atana konuşan konuşana, benim sevgilim olduğu zamanlar, korkuyordum bu konuları konuşmayı, beni yalnış anlar tersler diye sevdiğimdi sonuçta öylesine takıldığım biri olsa idi belki konuşurdum ama insan sevdiğini kaybetmek kırmak istemiyor iste
Cevap sahibi+1 yılSonuç olarak yine kırıldık oda ayrı mevzu
Soran+1 yılAynen öyle. Bizim ilişkimizde ciddi yani kısmetse tabi. Gerçekten seviyorsa kırmamak için anlayış gösterir rahatsız olduğum için elinden geldiğince bu konuları açmamaya çalışır. Öyle de yapıyor sağ olsun
Cevap sahibi+1 yılMutlu olursunuz inşallah, sen sağlıklı düşünüyorsun doğru yapıyorsun
Soran+1 yılSen kalbini temiz tuttuğun sürece doğru insanllaki çıkar karşına
Cevap sahibi+1 yılValla pek karşıma çıkacağını sanmıyorum ama nasip diyelim 🤷
Soran+1 yılDah zamanı gelmemiştir. Dediğin gibi nasipp kısmet
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle, rica ederim :))
+1 yılseksten neden bu kadar korkuyorsunuz anlamış değilim.
sonra evlendikten sonra vay efendim eşimle seks hayatım kötü
seks doğanın kanunudur , tabi ki konuşacak isteyecek ne var bunda18 Yorumla
Soran+1 yılseksten değil diğer tarafı da bunun onu düşünüyorum. Ha diyceksin o kadar ince düşünüyorsun sevgilinin olması bile yanlış. Ama insanız işte bi şey yanlış diye daha büyük yanlışlar yapmamız gerekmez. Ne kadar uzak kalabilirsek o kadar iyi. Kimse dört dörtlük değil sonuçta
- +1 yıl
sana git birlikte ol demiyorum ama illa ki konuşulacak paylaşılacak bazı şeyler
o zaman sen senden uzak duracak birini bul en doğrusu çocuğa eziyet etme
Soran+1 yılİllaki konuşulur ama her şeyin bir zamanı yeri var. Gerçekten seviyorsa o konuda bana anlayış gösterir düşüncelerime saygı duyar. Ki öyle olduğunu umuyorum
- +1 yıl
6 aydır sevgilisin ve hala zaman diyorsun hahahah şaka mısın sen ya
Soran+1 yıl6 ay daha asıl sen şaka mısın 1 2 yıllık sevgilim demedim
- +1 yıl
benden uzak ona yakın ol sen
Soran+1 yılİşte Allah kimin karşısına kimi çıkaracağını biliyor
- +1 yıl
tamm
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç olmadı 7. Aya giriyoruz bazen imalar o kadar yaşamaktan yanayız
16 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
Cevap sahibi+1 yılAma haklısın konuşmak beni de gererdi
Soran+1 yılÖyle açık açık konuşmadı zaten hiçbir zaman rahatsız olduğumu biliyor. Arada bir aklı kayıyor işte
Cevap sahibi+1 yılErkekler salaktır sjaksjaska
Soran+1 yılYa da o konularda kendilerini pek kontrol edemiyorlar diyelim cjdkdms
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle
yok ya saçmalama seninle niye konuşsun bakkala yazmalı
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen 👍🏻
+1 yılrahatsız olduğunu belirt..
ama bana göre normal..01 Yorumla
Soran+1 yılBelirttim. İstemeden aklının kaydığını söylüyor
konuşanlar var ve 6 aylık gibi bi ilişkinin bi yerlere gelmesini istiyordur ve sana bağlanmışsa seni seviyosa seni arzuladığı için bunları açıyordur
210 Yorumla
Soran+1 yılBaştan beri ciddi düşündüğünü söylüyor zaten. Söylediğiniz olabilir
Soran+1 yılGerçekten sevdiğine inanıyorum hissediyorum da. Konuşmak istemediğimi bu konuları konuşmanın bana yanlış geldiğini söyledim hak verdi de. Ama işte her zaman olmuyor çok geç saatlere kadar konuştuğumuzda oluyor elinde olmadan aklının kaydığını söylüyor. Konuyu kapatalım deyince tamam haklısın diyor üzdüğünü farkedince de özür diliyor
Soran+1 yılO kadar geç saate kalmayalım diyoruz her seferinde sonra güzel güzel konjşuyoruz saat ilerliyor tam uyuycaz "bana geldiler yine" diyor
Soran+1 yılHer şeyin zamanı geldiğinde yaşanması gerektiğini düşünüyor o yönden kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum ama erkek işte aklı kayıyor
Soran+1 yılEn başından beri ne düşünüyorsam neyi istemiyorsam neyi yanlış buluyorsam hiç değişmedi. Değişeceğini de düşünmüyorum en azından bu konuda. Kaybetmek istemiyorsa ona göre davranır
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. eger seni gercekten kaybetmek istemiyorsa konuşmaz
sen de çizgilerini net bi sekilde söyle01 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim o da böyle bişey için beni kaybetmek istemediğini ondan soğumamı istemediği söyledi
Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Cinsellik olacak. bundan kaçamazsın. saatlerce havadan sudan konuşulmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılNadir de olsa bu şekilde ilerleyenler var. Neden olmasın. Bu kadar zor olmamalı bazı şeyler
Soran+1 yılEvli olsak tamam ama sadece o yoldayız kısmet tabi
+1 yılCinsellik ilişkide önemli tabi karşı tarafla birbirinize ne kadar güvenliğiniz önemli. Benim bı kapalı kız arkadaşım vardı. Kendisi açıyordu konuları.
05 Yorumla
Soran+1 yılGüvende bi sıkıntı yok sadece ileriye dönük bilişki dişünüyorum ve bu tip konuların konuşulması bana yanlış geliyor. İlişkimizde herhangi yanlış olduğunu düşündüğüm beni rahatsız eden kötü hissettiren bişey olmasın istiyorum
- +1 yıl
O zaman konuşmakta sıkıntı olcagini dusunmuyorum uygulamak sıkıntı ya da deki benimle bu konuları konuşma rahatsız oluyorum midem bulanıyor felan de geçiştir seviyorsa anlayışla karsilar
Soran+1 yılSöyledim rahatsız olduğumu anlayışla karşıladı zaten. Sadece bazen ister istemez aklı kayıyor hemen konuyu kapatıyoruz
- +1 yıl
Valla yarın bir gün başka bı kadinla beraber olduğunu duyarsan zoruna gitmicekse konuşma. Bunu her erkek yapar. Yarın senle olmasa başka bı kız çıkar karşısına veren varken sevene sıra gelmez
Soran+1 yılOnun için sevgili olmuş olsa dediğin doğru ama öyle olmadığını söyleyen kemdisi ha öyle bişey yaparsa da kendi tercihi zoruma gitmez kendine hakim olamayan bi insanla zaten işim olmaz
Haram helal bilmeyenin sınırlarını biz belirleyemeyiz. Rahatsız oluyorsan söyle. Ancak seni bir gün ikna ederse sonra geçmişin için ağlama olur mu?
05 Yorumla
Soran+1 yılHaramdan helalden o kadar uzak değil. Ama erkek işte ne kadar nefsine hakim olabildiğiyle alakalı bir durum. Büyük konuşmamak lazım tabi ama ben en başından bu konuya karşı tavrımı belirttim öyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Ha kendini ne kadar kontrol edebilir edebilir mi bilmiyorum ama bu şekilde ilerler ileriye giderse ne kadar sevdiğimin de bi önemi kalmaz benim için
Soran+1 yılGevşeklik değil sadece aklının o konulara kaydığını söylüyor. Söylediklerinden çok utandığını yazmıştı zaten
Soran+1 yılUmarım. Elinden geleni yapıyor. Kaybetmek istemiyor hissettiriyor bunu bana
+1 yılrahatsız olduğun şeyleri dile getir ve gerekirse ilişkiyi bitir.
01 Yorumla
Soran+1 yılGetirdim anlayışla karşıladı. Dikkat etmeye çalışıyor. Bakalım ileriye giderse bitiririm
Hormonlar beybisu, olur öyle ki merak etmesi de çok normal.
01 Yorumla
Soran+1 yılKarşıdaki rahatsız oluyorsa kontrol de edebilmesi lazım
+1 yılNormal bence sevgiligin amaci ne cinsellik vakit geçirmek vs yani
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi bir ilişkiden bhsediyorum ve bana yanlış gelen şeyler bunlar bu tip konular için onu kaybetmek istemiyorum
- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat