Eşimi arkadaşıyla konuşurken gençliğimde anal ilişki yapmıştım ama evlenince kocamla hiç yapmadım dediğini duydum sizce ne yapayım?

Yeni evliyiz arkadaşlar nişanlıyken anal meselesi bir defa gündeme geldi eşimden istediğimde b.. k deliği orası saçmalama bir daha konusunu bile açma sakın demişti ben de o gün bu gündür arkadan hiç istemedim.

Geçen hafta üniversiteden arkadaşı gelmişti onunla konuşurken kulak misafiri oldum gençliğimde ben de anal yaptım kaç defa boş ver genç kızlığını yaşa sevgilinle zaten evlenince vajinadan olur artık arkadan yapmazsın mesela kocama hiç vermedim analdan hem alışmasın adam orası dar hep arkadan ister gerek yok ters ilişki haram diyeceksin evlenince diyerek kıza akıl veriyordu.

Şok geçirdim resmen eşimin geçmiş ilişkilerini az çok biliyordum eski sevgilisiyle oral yaptığını falan söylemişti lakin anal sekse karşı zannederek hiç anal yaptın mı diye sorma gereği duymamıştım.

Sizce ne yapayım arkadaşlar eşime ısrar mı edeyim anal ilişki için yoksa hevesimi dışarıda mı alayım çünkü ömrümde hiç anal yapmadım eskorta gidip aldatayım mı yani?
Eşimi arkadaşıyla konuşurken gençliğimde anal ilişki yapmıştım ama evlenince kocamla hiç yapmadım dediğini duydum sizce ne yapayım?
Eşine ısrar etmelisin gençliğinde yıllarca anal yapmış bir defalık da kocasına vermesi lazım
Hiç ısrar etme tatsızlık çıkarma hevesini dışarıda gider nikahlı eşinden anal isteme git aldat
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim gençliğinde doya doya analdan yapmış bir seferlikte ben yapayım denklik sağlansın!

Madem başkasıyla yapmış bana vermiyor ben de eskortla yapayım da eşitlik sağlansın bari haksızmıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yapayım arkadaşlar?