Eşimin arkadaşıyla konuşurken geçmişte anal ilişki yaşamıştım ama kocamla asla yapmadım dediğini duydum ne yapayım?

Benden önce ilişkileri olduğunu nişanlıyken anlatmıştı oral seks gibi şeyler yaşadım ama kızlığım duruyor demişti anal konusu nişanlıyken hiç açılmadı. Evlendikten sonra teklif ettiğimde ters ilişki haram kocam bile olsan arkadan vermem vajina neyine yetmedi diye fırçalamıştı

Bir kaç gün önce samimi bir arkadaşıyla konuşmasını tesadüfen duydum. Eşimin ben de bakireyken Yıllarca anal yapmıştım gençliğimde ama sonra tövbe ettim kocamla bir kez bile ters ilişki yapmadım dediğini duyunca şok geçirdim

Bir de anal seksi Yıllarca yapmış bekaret nedeniyle! Üç senedir evliyiz benimle bir kez bile analdan yapmadı bu kadın😡 Şimdi ne yapayım sizce anal ilişki için ısrar edeyim mi?
Eşimin arkadaşıyla konuşurken geçmişte anal ilişki yaşamıştım ama kocamla asla yapmadım dediğini duydum ne yapayım?
Kocası olarak ısrar etmelisin nikahlı eşinle anal yapmak hakkındır kocasına da arkadan vermeli
boş ver tatsızlık çıkarma erkek adama vajina yeter nikahlı eşle anal yapılmaz zaten ısrar etme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Normal de hiç g. t meraklısı değildim şimdi sırf başkasıyla yıllarca anal yaptı bana vermedi diye g. tten yapasım geliyor

Kocası olarak bir defa da olsa arkadan yapmak hakkım değil mi sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Ağzını aradım bakirelerin yapacağı bir ilişki türü evli kadının analla ne işi olur dedi

Nerden başladı bu g. t merakı erkek adam nikahlı hanımından ters ilişki istemez diyor

Dinle imanla hiç işi olmaz sürekli dekolte giyer mevzu anal olunca ters ilişki Haram diyor büyük günah olduğunu aklına geliyor nedense😅

Israr etsem kesin kavga çıkartacak a. mcıktan da vermeyecek😡

Üstelemesem anal mevzu içimde uhde kalacak sizce ne yapayım?

Ki ömrümde hiç anal seks yapmadım😔