Oturdum nasıl evleniceğimi düşünüyorum arkadaşlar bakire olmayanlar nasıl evleniyor bu şekilde evlenen var mı. Linç tayfa uzak dursun evet kendi düşen ağlamaz evet yaptık birşeyler kendi kötü düşünceleriniz kendinize kalsın diğer arkadaşların tavsiyelerini görüşlerini ve tecrübelerini almak istiyorum teşekkür ederim öpüyorum...
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çoğu erkek bakire olmadığından dolayı değilde bakire olmadığın için güvenmezler çünkü geçmişte yapmış belki evlenincede yapabilir kafasındalar nasıl bi kadın aldatıldığında bi daha güvenmez ya oda öyle bişey işte bütün erkekleri bir tutmayın herkesin düşüncesi aynı değil bu yüzden ön yargıyla yaklaşıp kim bilir kendisi kaç kere yapmıştır dememek lazım güven önemli bişey sorununa gelince evleneceğin kişiyle bunları konuşmanı tavsiye ederim birbirinizi olduğunuz gibi kabullenmiş olursunuz bu da en iyisi sakın bu durumu diktirmek ya da başka yollarla saklamaya çalışma ya bi gün ortaya çıkar ya da hakkına girersin zaten insan hayatına almak istediği insana yalan atsa ne kadar mantıklı olur ki oturup ince ince düşünülüp hareket etmeyi tavsiye ederim evlilik yalanlarla olacak iş değil ciddi bir meseledir yanlış anlama yalan konuşacan demiyorum fikir veriyorum insanlık görevi yardımcı olmaya çalışıyorum bende daha önce yaptım yapmayada devam ediyorum ve yapacamda ilerde evlenmek istediğim kadına ben buydum diyecem kabul ederse her halimle yanımda durur ve en güvendiğim de o olur ama hayır derse bilki o kişiden hayır gelmez ilerde sorunlar çıkarabilir demek istediğim dürüst olmak bazen kendine iyiliktir
02 Yorumla
Soran+1 yılBaştaki dediğini her iki insan içinde geçerli olmalı o zaman sadece erkek değilde kadında böyle düşünse mesela. Bende bunların ilişkinin başında konuşulmasından yanayım ama karşına nasıl bir insan çıkıcağını bilemiyorsun , karşındaki dünyanın en pis insanı olsa yine seni yargılarr yine yargılar. Ben karşımdaki insan bakir mi değil mi hiç düşünmem bile ama bunu düşünen çok erkek var kendileri bakirr olmadığı halde, önümü göremiyorum napıcağımı bilmiyorum hayatıma kimi almam gerekiyor bilmiyorum büyük bir boşluğun içerisinde hissediyorum şu aralar umarım atlatırım bu durumu teşekkür ederim görüşünüz için
En İyi Cevaplar
+1 yılAslında insanların evliliğinde denge mühimdir, kişi de kendisi gibisini talep edebilir.
Hayatı boyunca kimseyle temas etmemiş, kendisine de öyle birini talep eden kişi kendi açısından doğrudur. Eline kız değmeyen erkek kalkar da öylesini talep ederse hakkıdır, ama bu tip '' hassasiyetleri '' olmayan kişiler de böyle kriterlere sahip olmaz, muhtemeldir ki kendileri gibisiyle evlenirler. Olay bundan ibarettir.
Öte yandan, şu aşağıda yorumda da yazdığım gibi, bu işin açığı kapalısı da olmaz. Neden yaftalıyoruz ben anlamıyorum. Kişi kendinden meshulse toplum içinde bu öfke ve sinir, çekememezlik nedir anlamıyorum. Öz güven problemi olup bide böyle gizliden yapmalar...
Hülasa durum budur, ama şunu da unutmayın ki, geçmiş bitmiştir, bugün mühimdir ve tövbe edebiliriz. Nice kişiler vardır ki nasuh tövbesi ile nice kıymetler elde ederler. Allah hakkımızda hayırlısını versin.
12 Yorumla- +1 yıl
Ozguven problemimiz yok ve kimseyi yaftalamadik çoğu kız arkadaşım tesettürlü ve bu konuda hassas dikkatli insanlarında hata yapabileceğini ve tesettürlü kişilerle evlenenlerinde seviyorsa kabul edebildiğini belirttim hepsi bu ! İnsanlara boş yere iftira atmayın kendiniz algılamak istediğiniz gibi algiliyosunuz ! İyi gunler !
Soran+1 yılGizliden yazmamın sebebi hesabı açarken 'KULLANICI ADI ' belirlemediğim için site sadece gizli olarak görüş yazmama izin veriyor. Size gerekli açıklamamı yukarıdada yaptım daha fazla uzatmayalım iyi geceler
+1 yılTek derdi bekaret olan adamdan uzak dur zaten. Bu bi ihtiyaç. Yemek gibi su gibi ihtiyaç. Erkek yapınca da bir kadınla yapmış oluyo. Bu olay iki kişilik. Lütfen aşın şunları artık. Lütfen şu a*tal kızlık zarı muhabbetini bırakın ya. Bunları gördükçe sinirleniyorum. hadi yorum yapmayayım diyorum ama sinirleniyorum ya.
12 Yorumla
Soran+1 yılBiz bırakmak istiyoruz ama bırakmayan birsürü insan var karşına kim çıkıcak bilemiyorsun , onlarda bunu anlamıyor erkek yapıyor ama kimle yapıyor bunu anlamıyorlar sizin kadar bende sinirleniyorum ama bu hayatın bir gerçeği bu zihniyeti aşamamış çok insan var
- +1 yıl
tamam sen de bu zihniyeti aşamamış insan görünce uzak dur. Bu zihniyeti aşabilmiş de bi sürü insan var.
+1 yılNeler neler var da işte 😀 dert etme lütfen
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKimisi kabul ediyor kimisi gerçekten umursamıyor kimi kadın diktiriyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılİleriki zamanlarda buna karar vericem sanırım diktirmem gerekirsede diktiricem
- +1 yıl
Diktir gitsin bakire kız koymuyorlar bakire istiyorlar İyice keyfini çıkar daha sonra da diktir
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yıldaha önce cinsellik yaşamak normal. bu sadece bizim toplumumuzda linçlenen bir şey oda cahil insan çok olduğu için
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTecrübe sahibi oluyor peynir markaları her türlü yalan, dolan, manipülasyon ustalığı var senin gibi ortalık patlamış dolu tek dertleri kimi nasıl kandırıp da kapak atar kurturulurum namusunu temizliyor fındık kadar aklıyla güya bunlar yerine dürüst olup ben bakire değilim demek çok mu zor bizde eyvallah bana göre değilsin der bunca can sıkıcı olay yaşamayız sonuçta sana göre olmayan birini neden istersin çok anlamsız davul gibi olmuş derini kim bilir kimler inletmiş insan aklını kaçırır bu tür bir kadınla.
12 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah hayatın boyunca bu anlattığın gibi bir kadınla olursun biride seni canım yerine koyarda onu namusum sanarsın pislik insan , kadın patlıyoda erkek olduğu yerdemi sayıyor senin gibi erkek kaşarları yüzünden bu durumlara düşüyor insanlar
Cevap sahibi+1 yılGerek yok işte aptllığa ben o kafa da biri değilim gidin kendinize geniş bir pzevngh alın eş falan değişir mutlu mesut yaşarsınız illa niye kandırmak zorundasınız yok dikiş atacağım yok günüme denk getireceğim ortaya çıkarsa sçarsn ama yapabileceklerim beni bile korkutuyor
Bi öğretmenimin düğünü olmuştu adam, kadın bakire değil diye daha düğün günü kavga çıkarmıştı. Böyle insanlar da var ben bakire değilim deyince kullanmak isteyen insanlarda. Çok nadir kişiler gerçekten severse evlenilir diye düşünüyorum bunu takmayan da vardır
25 Yorumla
Soran+1 yılHaysiyetsiz adam bunu siz bile duyduysanız ben o insanın aklına s. çıyım hanım ablamızda öyle bir insandan kurtulmuş , yaşıyosanda kendi içinde yaşa kardeşim demi ama çok sinirlendim
Soran+1 yılKabul edersin etmezsin ayrı bir konu ama bunu herkese duyurmak çok ayrı bir konu Allahım arkamızda durmuyucak insanlarla karşılaştırmasın bizi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBütün evlenen kız arkadaşlarım yapmıştı ve çoğu kapalıydı başka diyecek bi şeyim yok tsk demek ki kabul ediyorlar gerçekten seven zaten kabul eder etmeyenle de zaten ne işin var ama gerçekten güvendiğin insana söyle bunu ve ciddi yola girmeden önce soyle. Dedigim gibi genelde tesettürlü arkadaşlarım çoğu böyleydi ve hepsi evlendigine göre kabul ediyor çoğu erkek. Tesetturlulere laf etmiyorum bu arada olanı söyledim yadirgamiyorum. Linç etmeyin.
315 Yorumla
Soran+1 yılSana bir şey diyim mi bende böyle insanla çok karşılaştım birde herşeyi yapıp kapananlar vardı. Ben kapalı değilim sonrasında tesettürün arkasına sığınmayıda düşünmüyorum ama tek bir insanla yaşadık işte birşeyler bitti gitti insan mecbur sonrasını düşünüyor onlar kazanırken biz kaybediyoruz arkadaşlar 😂😂
Cevap sahibi+1 yılBende yaptım hataydı ama 2 senelik iliskimdi evlilik planı yapıyorduk düğün yerimiz bile belliydi ve birden ayrıldık anlaşamadığımız için bunun için beni yargılayacak insanı ben istemem zaten her önüne gelenle yapanı erkek olsam bende istemem de ciddi ilişkisi olmuş yapmış bi kıza bisey demezdim erkek olsam. Bide işte önceden çok karşıydim falan ciddi ilişki olunca seneler surunce öyle olmuyormuş büyük konuşmuşuz 🤣
- +1 yıl
Güzel kardeşim, selamun aleykum.
Selam veriyorum dini hassasiyetin var diye...
Bak, tesettürlü arkadaşınız yapmış olabilir, bunu bu cinsellik kategorisinde sırf tesettüre olan öfkenizden söyleyip de, tesettüre zeval getireceğinizi mi zannediyorsunuz?
Gelip cinsellik kategorisinde bunu dillendirerek ancak komik duruma düşüyorsunuz.
Bilhassa kapalı kişileri zan altında bırakacak konuşmaya meyledecek neler yaşadınız acaba...
Kim ne yaparsa yapsın kendinedir, günaha ve hak'ka giriyorsunuz siz, burada hiç olmayan kişiler hakkında.
Tabi varsa öyle kişiler.
Soran+1 yılBende çok karşıydım hatta derdim ki asla evlenmedem kimseyle yaşamam ama evet insanın ilişkisi uzayınca böyle şeyler yaşanıyormuş , ilişkim biteli kısa bir süre oldu yine büyük konuşmak istemiyorum ama benim için ilk ve son olmasını diliyorum bundan sonrası artık benim elimde
Soran+1 yılVar abicim niye olmasın bu kadar saf olmayın 😂😂 onlar tesettürü küçük düşürmüyorda biz mi düşürüyoruz ayrıca burada ben kendi yaptığım bir şey hakkında görüş bildiriyorum ve duyduklarımızı yaşadıklarımızı söylüyorum bunun açığı kapalılığı yok
Cevap sahibi+1 yıl@YourName333 özellikle belirttim genelde böyleydi diye olanı söyledim ben açık olsamda bende muslumanim zaten linclemeyin yazmıştım nasıl okudunuz anlamadım kimseyi hedef göstermiyorum tam tersi onlara bisey yazan olursa tepki gostercek biriyim ben genelde tesettürlü insanlarla anlaşıyorum ve farkettiyseniz kapalı denmesinden hoslanmadiklwrini bildiğim için tesettürlü yazdım? O kadar hassas davrandım yani. Benim verdiğim örnek kız arkadaşa sadece kendini öyle düşünmesin daha dikkatli olanlarda hata yapabiliyor anlamındaydi siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız. Arti şunu belirtmek için özellikle onlardan örnek verdim tesettürlü insanı da daha dini görüşlü insanlar seçer ya onlar da kabul ediyordu demek istedim. Yani yazmama rağmen aciklama yaptım sagolun kimsenin yanlış anlamasiyla ilgilenmiyorum ayrıca benim ne demek istediğimi de Allah biliyor sonuçta teşekkürler
- +1 yıl
Siz kendi safınıza dahil olanı yorumlayın, o yüzden bu kategoridesiniz.
Ama diyorum ya, kimsenin haberi yokken, eğer öyle insanlar varsa da gelip burada bunu yapmayın.
Tesettüre kimse zeval getiremez, ama belki öfkenizden, belki bunu söyleyerek olumsuz duygularınızdan ötürü burada ancak birçok unsurda hak'ka girersiniz.
Bu da benim fikrimdi, herkesin fikirlerini ifade edebildiği bir toplumda yaşıyoruz.
Sizlere kolay gelsin.
Cevap sahibi+1 yıl@YourName333 ayrıca tesettür öfkesi ne dediğim gibi ne kadar yakıştırma yapmışsınız benim çoğu arkadaşım kapalı dediğim gibi onlarla daha iyi anlaşıyorum verdiğim örnek daha hassas kişilerde hata yapabiliyor ve daha hassas düşünen erkeklerde seviyorsa kabul ediyordu anlatmak istediğim
Soran+1 yılBeyfendi ben sünni bir ailenin çocuğuyum benim bütün sülalem tesettürlü bende elhamdulillah müslümanım kimsenin kapalılığa suç attığı yok. cinselliğin açığı kapalılığıda yok bu katagoride insanların görüşünü almak için yazan hiç mi tesettürlü arkadaşımız yok sanıyorsunuz , lütfen bu kadar düz düşünmeyin
Cevap sahibi+1 yıl@YourName333 kusura bakmayın da sizin bu sitede ne işiniz var o zaman bi ton açık saçık şeyi gözünüz görmüyor bi ton pis soruya tepki gostermek yerine benim bi kız arkadaşıma yazdığım şeye karışıyorsunuz. Açık kapalı farketmez edebin kimde olduğu belli olmaz. Benim safım vs ne alaka ya insanları siz ayristiriyorsunuz. Gidip tesettürlü olup saçma sapan soru soranlara gösterin tepkinizi nasıl konusacagimi size soracak değilim dine gerçekten bağlı insanlar sizin gibi konuşmaz ayrıca. Haksız yere suçlayıp ahımı almış olmuyor musunuz? Benim tek kastım daha hassas insanlarinda seviyorsa anlayış gösterdiğiydi konuyu nereye çektiniz? Siz tüm tesetturluleri melek sanıyorsanız o sizin sorununuz. Neyse tartışmak bile istemiyorum boş yere araya girdiniz çok yanlış iyi gunler size yazmayın lutfen
- +1 yıl
'' Girmiş olabileceğiniz insanların ve değerlerin hak'kına '' binaen konuştum.
Bir hassasiyetim var ki ben de yazıyorum.
Cinsellik kategorisinde, böyle bir soruda '' benim çoğu kapalı arkadaşım da zina yapıp evlendi '' demeniz, çok nahoş bir görüntü, '' bakınız dindarlar da yapıyor '' gibi bir olgu maalesef bunu sağlamıyor.
Hakkınızı helal edin, safımı belli etmek, fikrimi yazmak zorundaydım.
Hayırlı geceler dilerim.
Soran+1 yılBizimde size anlatmak istediğimiz cinselliğin açığı kapalılığı yok, burada doğrular konuşulup görüş alınıyor kimse kimseden daha ahlaklı daha temiz değil , onlar kapalı diye benden temiz ben açık diye onlardan ahlaksız değilim ama bu bir gerçek ve siz ne kadar inkar etmeye çalışsanızda bu bir GERÇEK
Cevap sahibi+1 yıl@YourName333 Bizde elhamdülillah müslümanız bizde dindarız açık kapalı farketmez sizin gibiler kabul etmesede açıklar da daha edepli olabiliyor örtü insanın kalbinde nefsinde olsun yeterki iyi insan olsun. Imamhatipte okuyan bi aile bile bana gelip imamhatipte bile senin gibi edeplisi zor var demişti gidip onları da uyarın ayırıyorlar diye o zaman bunu yazdım diye de tepki gösterin dünyayı siz mi kurtaracaksınız her soruya yetişmeye çalışan o zaman zira burada çok fazla saçma sapan şeyler yazan insanlar var benim yazdığım basit biseye gelene kadar? Neyse kısaca yaptığınız çok yanlış. Ben değil siz söylemlerinizi ve görüşlerinizi bi kontrol edin derim.
+1 yılSeni alacak olan kişinin düşünceli olması gerekir... mesela bekaret benim ilk şartım hatta şartım değil ki bu durumda beni de kabul eden olmuyor.. evlenip boşanmış dengesiz annesinde kalan bir çocuğum olduğu için beni kabul eden olmuyor bir türlü ben yeniden evlenmek istiyorum da... sen de bu duruma takılıp caniki sıkma
10 YorumlaEvet Yaptık bişey gecti gitti önümüze bakalım... Ne kadar kolay değil mi söylemesi... Seni olduğu gibi kabul edecek bir erkek bulup bu halini bilerek evlenecek. Bugün olmazsa 3 yıl sonra açığa çıkar geçmişin ama kesinlikle çıkar... Seni bu halinle kabul etmeyecek adamın hayatını karartma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızlık zarını diktirenleri saymazsak eğer, diğer evlenen herkes gibi baştan her şeyi konuşup, anlaşıp ona göre evleniyorlar.
Sen, kendini eksik, kusurlu, yarım gibi görme bu yüzden. Karşındaki insan da tam anlamıyla masum olmayacak çünkü.
cut.
00 Yorumla
+1 yılnasıl değil kimle evleniyor diyeceksin
bekaret saçmalığına takılmayan mantıklı olgun aadmlarla evleniyorlar.10 Yorumla
+1 yılbuna önem vermeyen kendini bu toplumun kafasından sıyırmış tipler var iyice tanıyıp bulursun öyle birini
41 Yorumla
Soran+1 yılAy inşallah ben şanssız olduğum için genelde nerde dağ ayıları hanzolar var beni buluyor Allahım kurtar
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Sadece bebeklik döneminde dıskıdan kaynaklı olabilecek istenmeyen bakteri virüselere karşı koruma için bulunan birseyi bu kadar büyütme gözünde bro o zar için seni kıracaksa boş ver hiç başlamasın daha iyi bence
10 Yorumla
+1 yılBakıyorlar böyle saf temiz iyi kalpli biri varsa efendi düzgün biriyse Beta erkekse tamam diyorlar buna sözüm nazım da geçer öyle kişileri bulmaya çalışıyorlar
03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka yaa hiç düşünmedim öyle bir şey. İnşallah herkes dengiyle olur ben bakire değilim bakir erkek aramıyorum , bakir olmayanlarda bakire aramasın rabbim herkesi dengine yar etsin başka bir şey demek istemiyorum
- +1 yıl
Ben sadece gerçekleri söyledim aynen bu şekil de oluyor ama o evlendikleri kişiyi de zaten sevmezler aldatma potansiyeli vardır hep Kemal Sunal'ın Kılıbık diye filmi vardı orada anlatıyor bu durumu aslın da
Soran+1 yılDoğrudur yapan eden vardır hiçbir zaman amacım bu olmadı yaptık bir şey bundan sonra Allahım yolumdan şaşırtmasın
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılBakir olmayanlarla evleniyorlar ki bakir olmayıp da bekareti önemseyenler de var. Yani bakireliği önemsemeyen birileriyle oluyorlar. Erkeklerin pek çoğu bunu önemser iş eğer ciddiyse.
10 Yorumla Diktirmeye gelen o kadar çok kişi vsr ki kilide bunu önemsemiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAdres alıyım 😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes bekaret peşinde değil. Bekaret anıtı gibi olan kızlarıda görüyoruz rahat ol ve düşünme su akar yolunu bulur
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılemin ol zarı olup senden daha cok yasamıs olanlar var
05 Yorumla
Soran+1 yılTabikii ben herşeyin ilkini onda yaşadım benim için bu defter artık bitti gitti bende çok duyuyorum zarına dokundurmayıp bütün heryerine dokunduranı ama işte yanan biz olduk
- +1 yıl
yanma yok abartma zar demek her sey demek degil
Soran+1 yılÜzgünüm bu kadın için çok zor bir durum karşıma kimin çıkıcağını bilmiyorum ve önümü göremiyorum
- +1 yıl
Sana zar gözüyle bakanla zaten asla olma hatadır herkes yapar güvenmek inanmak sevmek senin ki bence bu hata sayılmaz
Soran+1 yılEvet güvendim inandım sevdim ama bazen pişman olmuyor değilim kendimi avutamıyorum maalesef
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOna göre kişiler gelir saf temiz biri geleceğini sanmam
02 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum bu devirde saf temiz erkek bulucağımı benim zaten öyle bir arayışımda yok
- +1 yıl
Var etrafımda çok
+1 yılNe alaka gerçek seven varsa bunu asla sorgulamaz herkesin bi geçmişi var geçmişe bakanlardan uzak durursun
00 Yorumla
+1 yılAçık açık diyeceksin Seni seviyorsa öyle de kabul eder
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Cook var , kuşak. baglayip evlenip aslında bakire olmayan üç beş kadın tanıyorum :)
00 Yorumla
+1 yılÇoğusu diktiriyor çoğusu de kendisi gibi pis insan buluyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. kimisi önem vermiyo bu şekilde bakire olmayan 2 kız arkadaşım ewlendi ilginç ama başardılar bunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonuçta tek başına olan bir durum değil. Herkes yapıyor elbette yapmayan kesimde var ama tercih meselesi ve bu kararı kimse sorgulayamaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNiye ya bekarete mi bakıyor evlemecek adam benim eşim de bakire değildi
04 Yorumla
Soran+1 yılAbi alnından öpüyüm seni koca yürekli adam kurban oluyum sizin gibilere hahshash
Cevap sahibi+1 yılEski eşim tabi bu arada da canını sıkma istersen yaz bana konuşaşım ben seni bu karamsarlıktan kırtarırım
Soran+1 yılBoşanma sebebiniz umarım bu değildir üzülürüm
Cevap sahibi+1 yılDeğil. Yazar mısın bana rica etsem burdan yazamıyorum da
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenen çok var yani bunu önemsemeyen birini bulursun illaki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakirelik geride kalmadı mı? Gerçekten bu zihniyetten yırtılan çok var :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bekaret önemli değil karakter sevgi aşk önemli geçmiş geçmişte kalır gelecek önemli nerede yaşıyorsun
10 YorumlaNe kadar kullanıldığına bağlı niye olmasın ki
02 Yorumla
Soran+1 yılNe kullanıyoz abi hayırdır
+1 yılBakire olmayan erkekler alır tada diktirirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılBenim için zaten bakir olup olmaması önemli değil bence bakir olmayanada bunun önemli olmaması gerekir
- +1 yıl
Kaç erkekle taptın
- +1 yıl
Yaptın
Soran+1 yıl1 ilkim ve evlenene kadar sonum olmasını diliyorum
- +1 yıl
Ben de yapcam Dayanamıyom artık
- +1 yıl
Ünideyim
Aynen de evlendikleri de onlar gibidir
00 YorumlaTakma kafana kabül eden çıkar
00 YorumlaBakireligi takan mi kaldi?
00 Yorumla
+1 yılHerkes bekarete önem vermiyor merak etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Evde kalmazsın ama nerde yasadiginda onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTerzide diktirerek...
10 Yorumla
+1 yılKafanı vajinandan çıkarınca evlenirsin.
10 Yorumla
+1 yılBende bakire değilim gel evlenelim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenir tabiki oradaki zarmı engel sanki
10 Yorumla
+1 yılBakire olmak şart mı illa buna bakmam
06 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu buna bakıyor vallaha
Soran+1 yılHatta komik ama birine demiştim ki neden beni bu kadar çok seviyosun , oda demişti ki çünkü sen bakiresin hahsahhsahsha on saat gülmüştüm sonra kendisine bakire olmadığımı söyledim
- +1 yıl
Neye göre bakire dedi sana dndkfs
Soran+1 yılbende anlamadım güzelsin akıllısın ve en önemlisi bakiresin dedi ahahqhsha o an şok yaşadım ve kahkahalara boğuldum ve dedim ki nerden biliyosun bakire olduğumu 😂
- +1 yıl
Herkes hayalinde ki yaşıyor işte shdjdkd
Soran+1 yılSonra triplere girdi ben seni böylede kabul ederim dedi , benim senin kabul etmene ihtiyacım mı var ben öyle bir şey mi istedim senden dedim engel yedim dahada açmadı ahahqhshqh
+1 yılDiktir kanka
00 YorumlaNe olcak ki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evleniyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvlenelim ya benim tek isteğim yuva kurmaktı b. k yoluna gittim ben ahshahshahshahsq
Soran+1 yılBanada öyle geliyor benim günahıma giren insanın bakire kız istemesi normal mi kii muhtemelen öyle kafada bir insan , inşallah karşısına saf temiz bir insanı çıkartmaz. Günahıma giren dediğimi yanlış anlamayın evet bende hatalıyım ama edilen vaatlerin umutlarında bir günahı olmalı bu kadar basit olmamalı her şey yaşattıklarını yaşamalılar verdikleri sözlerin ahıda çıkmalı hepsinden
Soran+1 yılBir kadın için kızlığını o insana veren bir kadın için bunları yaşamak hiç kolay değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılYasınız nedır
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlılıgın bakırelık le alakası yok
Kendıne uygun bırını bulamamıssın
Kısmetin vardır takılma
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktirerek
13 Yorumla- +1 yıl
Vsyy
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapıyorum bakir olmayan bir erkek kabul eder
- +1 yıl
Fena seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun etmeyenler de cok.
10 YorumlaBana yaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin tercihi var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereden öpüyorsun 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılElit birini bul
08 Yorumla
Soran+1 yılOda kullanır atar olum yok
Cevap sahibi+1 yılEvlenecek bulursun be
Cevap sahibi+1 yılSenin yaşın doğru değil dimi burada 😅
Soran+1 yılYok daha 22 yiz
Cevap sahibi+1 yılAnladım zaten 😅😅
Cevap sahibi+1 yılBen bakirim beni al 😅😅