Ben bakireliğimi çok inanarak kaybettim çok da çok pişman oldum basima gelenlerden sonra 4 aydir psikolojik tedavi görüyorum ve antidepresan kullaniyorum çok canim yaniyor asiri pismanim asla bir daha bir erkekle sevgili dahi olmak istemiyorum evlenmek istiyorum benimle evlenecek esimede asla yalan söylemek istemiyorum beni bu halimle kabul etmesi çok sevmesi için ne yapmaliyim ne zaman söylemeliyim bakire olmadigimi basimdan geçenleri birde ya benimle evlenmeden yatmak isterse ben asla yapmiycam buda evlenmeden bu konuda ne düşünür? Of yardim edin bana iyi olmak istiyorum :/
Cevabın nedir?
Toplumun carpik düsüncelerinden dolayi bu durumdasin acikcasi.
Bekaretini geri getiremezsin. Yalanda söylemek istemiyorsun. Ozaman bu durumu kabullenebilen birisini bulmalisin. Pismanligin aslinda senin zaafin, bu pismanligini anlattigin anda bu zaafindan faydalanmaya calisacak kisilerde olabileceginden. En basindan kimseye bu durumu aciklamamani tavsiye edebilirim. Zamanla dogru kisi olabilecegine ihtimal veriyorsan, tabi daha sevgili asamasina girmeden, fazlada bekletmeden bu konuda fikirlerini ögrenmeye calis derim. Duygularini kontrol et, onunda duygulari olgunlasmadan. Eger fikirleri uymazsa seninkilere, fazla uzatmadan iliski boyutuna noktayi koy. Aksi durumda ileride nasil aciklayacam, zarar görmeden diye düsünür olursun.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Çok büyütme bu meseleyi.. Hepimiz insanız, herkes hata yapar..
Eşinin de anlayışlı olacağına inanıyorum.. Zaten daha en başta bu konuyu dert etmeyecek birini tercih edersin..14 Yorumla
Soran+1 yılİnş inanıyorum zaten buna inş kafama gire birini bulacagim :)
- +1 yıl
Sana yardimci olmaak istiyorum
+1 yılSen bence aşırı saçmalıyorsun. Bakire olmayanlar evlenemez diye bir şey yok.
Sen kendini "ayy ben bakire değilim bu adam beni bu halime kabul ettiyse kulu köpeği olayım bari" durumuna alıştırırsan o adam ilerde senin ağzına sıçar, bunu bilmiş ol yani. Önce bu psikolojiden çık ve sonra deki "Ben severek ve inanarak ilkimi yaşadım ve kimse hiçbir erkek benim adıma bunun kötü bir şey olduğunu dayatamaz, buna rağmen beni kabullendi diye bir şey söz konusu olamaz, netice de oda bana bakir falan geldim derse buna ninem inanmaz, bakir de gelse bu mesele bakirelik bakirlik söz konusu değil, kalbi temiz karakteri düzgün olmalıyım"40 Yorumla
Benim en yakın arkadaşım eski sevgilisiyle beraber oldu ve bekaretini kaybetti. şu an evli 😊 kocasıyla evlenmeden önce 2.5 sene bir beraberliği oldu. daha çıkmaya başlamadan önce bakire olmadığını söylemiş. çocuk ben seni çok seviyorum benden önce olanlar beni ilgilendirmez benden sonra bişeyler olmaz demiş. kabul etmiş kızı. ve beraberlikleri boyunca bişey olmamış. ama çocuk kızı çok seviyordu çok pesinden koşmuştu 😊 onunda bir artısı olabilir. şu an evliler ve çok mutlular. inşallah seni de boyle bir insan bulur 😊
103 Yorumla- +1 yıl
çocuk bayağı genişmiş ozaman
- +1 yıl
@onurcesur16 Sakakkkk Allah mi bu erkekler onlara neee herkesın altına yatıyorlar sen salakmısın yaaa onlar yatmıcak asıl ve parasız erkk fakir ve o... Dur bakir olmayan da
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
13
Cevap
71Cevap
+1 yılBebeğim bakireliği iki bacak arasın da görmeyen çok insan var tanımaya başladığın da anlaşın hanzomu değil mi diye yorumları okumadım ama bur da bir çok insan kız olsun erkek olsun seni suçlamış olabilir şimdi onlara tamamen görmezden gel ve seni üzmelerine izin verme bide ben bakire bir kızım ama insanın başına herşey gelebilir asla yadırgamam belli ki senin iyi niyetinden dolayı faydalanmış ve piskolojini bozmuş erkekler bunu hep yapıyor senden istediğim şeyler onlara güvenmemen ve ikinci hatayı yapmaman sonra seni anlayan ve sevecek birinin olacağına inanman ve dua etmen
31 Yorumla- +1 yıl
abi ne genişsiniz yaa...
+1 yılKendin ol ben güzelim, bu kadar büyütecek bir şey yok. Ben dört sene birlikte oldum, bunun iki senesi ünv. de aynı evde yaşadık, karı koca gibi. Bekaretime dokunm dedi, evlenmeden önce kaybetmek istemiyorum dedi, ben de dokunmadım. Ama onun dışında ger şeyi yaşadık. Beni aldattı ve ayrıldıktan sekiz ay sonra başka biriyle evlendi. Evlendiğinde bakireydi bu kız! Ama sadece zar boyutunda bakireydi. Sence bu bekaret mi? Lütfen bu kadar sığ düşünmeyin. Bu et parçası bu kadar önemli değil. Sen kendin ol, dürüst ol yeter. Gerisi zaten kısmet.
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi gelip burada sen öl geber, allah seni kahretsin diye yorum yazanlar olacak. O yorumları okuma bile. Yazacaklarımı iyi oku arkadaşım. Benim bir arkadaşım vardı, o da bakire değildi ve yıllarca çok sevgilisi oldu. Sonra diktirip biriyle evlendi. Vicdanı rahat mıdır bilemem ama kesinlikle bu tip bir hataya düşme. Evlilik güven ve dürüstlük üzerine kurulur, kimsenin hakkına girerek yalan söyleyip bir yuva kurulmaz. Ciddi düşüneceğin insana çok erken de değil çok geç de değil bir zamanda bu durumu anlatmalısın, aksi takdirde kul hakkına girersin yalan söyleyip evlenerek.
Şu noktaya geleyim, emin ol bekareti zardan ibaret görmeyen çok erkek var, yani herkes illa kan gelecek demiyor. Kaldı ki bekareti sadece zardan ibaret olup onun dışında her haltı yemiş olanlar yalancıların en büyüğüdür, sen dürüst ol gerisini de boşver, vicdan herşeydir...20 YorumlaBak arkadaşım. Beklediğin sürece asla aradığın insanı bulamazsın. Akışına bırak. Ve ileride illa ki seni seven biri çıkacak karşına. Gerçekten seversen ve ona inanırsan ilişkiye başladığın an ona durumu anlat. İlerisini bekleme. Temeli sağlam kur. Eğer ilişkinin ilerlemesini beklersen ve bunu ona söylersen inan bana yıkım olur bu. Hasar çok olur. O yüzden ilişkinin başlarında söyle bunu.
30 YorumlaEger karsina gercekten sana deger veren, sana guvenen, seni anlayan, seni seven, saygi gösteren, iyi gununde kotu gununde yaninda olabilecek bir kisi gelirse zaten bu evlenilecek bir kisi demektir ve bu soyledigim ozellikler varsa bakireliginin kandirilmaca sonucu kaybettigini bilecek ve bunu sorun etmeyecektir. Zaten bunu eger sorun ediyorsa kafa yapiniz birbirinize uyasmayan bir ciftsiniz demektir. Buda surekli kavga demektir. Surekli kavgada ilişkinin sarsilmasi ve ayrilik gerektirir.
20 Yorumla
+1 yılUğraşma hiç boşuna, kimseyi memnun edemezsin hayatta. Ne verirsen yürekten. Bulurlar mutlaka, bir eksik, ya fazla. Kadir kıymet bilmeyen kim varsa, İşte 'o' en değerli bu dünyada. En iyisi mi? Sen kendini yorma. Bırak seni sen olduğun için seven insanlar olsun yanında...
40 Yorumla
+1 yılsen tövbeni et ve sana ili duyan seni sevecek biri olursada en baştan açık açık konuş emin ol seviyırsa problem etmeyecektir ben olsam etmezdim hatadır neticede bir şerefsiz sevginide senide kirletmiş ne yapalım olan olmuş önemli olan hatayı anlamak ve tekrar etmemektir sıkma canını olan olmuş
40 Yorumla
+1 yılsen ancak bakire olmayan biriyle evelenebilirsin bakir bir erkek seninle hayatta evlenmez... bakir olmayan biri bile çok iyi düşünmez hakkında öyle bir hakkı olmamasına ragmen ama hata bir kere yapılır ve her insan hata yapar önemli olan bunu tekralamamk ve bunu evleneceğin adama inandırmak o zmaan sorun ortadan kalkar anlar başından geçenleri acık acık sana asık olmasını bekle ama... o dönem ayrılık olsa bile samimiyetine ve aşkına inananarak geri dönecektir... ilaç falan da alma onlar adamı daha kötü apar aklında bulunsun
01 Yorumla- +1 yıl
Sakakkkk Allah mi bu erkekler onlara neee herkesın altına yatıyorlar sen salakmısın yaaa onlar yatmıcak asıl ve parasız erkk fakir ve o... Dur bakir olmayan da
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seni sevdiğini ve evlenmek istediğini söylediğin erkeğe açık kalp ile anlatacaksın... Bu iş de açık yürekli ve inançlı olmak çok önemlidir.. Yok anlatamam diyor isen gidip diktireceksin.. Fakat asla yalan söylem..
30 Yorumla
+1 yılBu dünya'da kimse masum değil. Burada kimse seni yargılayamaz, söylenilen bütün olumsuz yorumlara karşı kulağını tıka. Evet, hata yapmışsın tövbeni et. İnşallah doğru insanı bulucaksın. Bekaretten çok daha önemli şeyler var.
21 Yorumla- +1 yıl
yani sanki Erkekler namusluda...
+1 yılTanıştığında söyleyeceksin. Ama anlatırken pişmanlığını vurgulayarak hissettirki yatmak istemesin senle. Sonradan söylersen kabul edeceği bile varsa etmez.
11 Yorumla
Soran+1 yılYani konu acildigi zaman mi
+1 yılevlenmeden önce bu olayı anlatacaksın. eger seni seviosa ztn nikaha kadar sana dokunmaz. eger sana sahip olmak istiyosa nikahtan önce bunun niyetide farklıdır yol verırsın sende..
21 Yorumla- +1 yıl
genede sıkma canını bırıyle sevgılı olursanda cekınme anlat olayı ilerde ogrenırse daha kotu olur
+1 yılCanımsin ya once bir kere kafana takmicaksin o olayi ve unutucaksin seni gerçekten seven biri bakire olup olmadigina bakmamali zaten seni her halinle sevicek o kadar cok kisi vardir ki... Psikolojini bozup kendi kendini yipratma hayat herseye ragmen guzel ve yasamaya değer... allah senin temiz kalbine göre birini nasip eder ins.
20 YorumlaAllah yarsımcın olsun gerçek manada ehil ilaslı bir insan bulman lazım ki herlwyden evvel kişiliğine ahlakına değer verip böle şeyleri fazla umursamasın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin olursa ya da biriyle evlenecek olursan sakın ha söyleme bu durumunu.
Git diktiriyormusun ne yaparsan yap hallet.
Diyelim ki sevgilin seni çok seviyor ve sana hep inanıyor ve varsayalım sen ona, ben küçükken bir kaza geçirdim bekaretim gitti diyorsun;
Bu durumda bile o sana hep inanan, çok seven erkek içinde herzaman, acaba yalanmı söylüyor, acaba biriylemi yattı, acaba kaç kişiyle ilişkisi oldu diye düşünür.
Sana yansıtmasa bile içinde bu kuşku herzaman olur ve gün gelir kendi içinde bile olsa, seni başka erkeklerle yatmış bir bayan olarak görür.
Bakma burada, namus zardan ibaret değil diye hikaye anlattıklarına, bunu bayanları etkilemek için kullanıyorlar, anlayışlı erkeği oynuyorlar, oysaki hepsi aynıdır inan bana kardeşim.44 Yorumla
Soran+1 yılYapamam daha çok depresyona girerim
Cevap sahibi+1 yılo zaman bir ömür çekersin inan bana
- +1 yıl
Sakakkkk Allah mi bu erkekler onlara neee herkesın altına yatıyorlar sen salakmısın yaaa onlar yatmıcak asıl ve parasız erkk fakir ve o... Dur bakir olmayan da
- +1 yıl
Ayrıca safsınız MK hpnz hmn kanıyorsunuz. Ddddddd
+1 yılEğer biri seni çok severse ilk bunu duyduğunda sinirlenip, üzülse de onun için sorun olmayacaktır.
Ama kendi bakir olmayıp bir de senin durumunu sorgularsa vur tokatı.20 YorumlaSeven adam için sorun olmaz. Benim için sorun olmamıştı.
22 Yorumla
Soran+1 yılEsin bakire değil miydi yani nasip kabul ettin
+1 yılherşey bakirelik değildir toplumda halen geri düşünceli insanlar var Malesef önemli olan konuşmaya başladığın an herşeyi acık acık söylemen doğru kişi ise ilişkiye girmen de bir sakınca olmaz girmemen itici olur imkan varken
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiriyle cik iliskini bir iki yil sursun aranjzda hicbisey gecmesin sana evlilik gozuyle baktigini soylerse sen bu durumu anlatirsn. Kabul ederse devam edersnzz ama sen bu durumu soyledikten sonra dikkat ett faydalanmasin yoksa o da vaad eder sonra isini gordukten sonra noktayi koyar
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHe o da var ama ilk gunden soylersedee farkli yaklasir kizaa
Cevap sahibi+1 yılSoylemesin demiyozki soylesin kabul ederse
Bir zardan daha önemli şeyler vardır.
Dürüstlük gibi, sadakat gibi vs.
Sen dürüst ol ve geçmişini sorduğu takdir de anlat karşındakine.10 Yorumla
+1 yılCanım anlayışlı çok erke var eminim ki hatandan dönüp doğruları söylediğin için evlenecek erkekte vardır. Seni bırakan utansın.
11 Yorumla- +1 yıl
bunun neresi anlayışla karşılanılabilir? çok tuhafsınız
bence sıradan biriyle evlen gitsin
ben şahsen sevgilim oldu ama kimseyle yatmadım hatta kız arkadaşım istemediği sürece elini bile tutmadım sevgi saygı çerçevesinde yürüdü herşey yollarımızın ayrılması sadece iş ve hedeflerimizdi.
biri çıkıp bana bakir değilim dese istemem şahsen00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. sadece doğru konuş yeter. asla evlilik gibi bir kuruma yalan sokma. mutlak anlayacak biri çıkar
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer kadın nasıl evleniyorsa bu ritüel aynı olur. :):
10 Yorumla seni sevmesi için özel bir şey yapma bakire olmadığını konusu açılırsa söyle kabul ederse eder etmezse zaten sana uygun biri değildir
10 Yorumla
+1 yılHayirlisi olsun umudunu yitirme gecmiste yasadiklarindan ders cikar yeter. bosver. umarim hersey diledigince olur.
10 YorumlaGeçmişini sorduğunda söylersin pişman olduğunu evlenene kadar böyle birşey olmayacağınıda. Ama o evlilik konusunu açmaya başlayınca
13 Yorumla- +1 yıl
film gibi. o da hemen koşarak tamam aşkım diyip kabul eder... Çok hayal perestsiniz
- +1 yıl
:-))
Üzülme seni de bir alan bulunur doğruyu söyle kabul etsin etmesin nasılsa eninde sonunda biriyle evlenirsin bakire değil diye kimse ortada kalmıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılinanarak kaybetmişmiş defalarca kullandırdın kendini kocana ne kaldı hiç bir şey bakire olmayan biriyle hayatta evlenmem defettim defederim bunu onun altında inlemeden önce düşünecektin ama bulursun bir geniş evlenirsin benim midem kaldırmıyor senin gibi kendisini başkasına kullandıranları iğrenç.
20 Yorumla
+1 yılbu devirde bakir erkek zor ama bakire isterler aslında olmayan olmayanla evlenmek zorunda sende bulursun illa
15 Yorumla- +1 yıl
@kimmiyim hangilere hemşo erkek mi kızmı?
- +1 yıl
@kimmiyim :D
- +1 yıl
gel ben alim zaten bu gidişle genelev kadını bulcaz
Bakirelik önemlidir ama geçmiş bir olay günümüzde de bakire olmayıp nasibini bulan birçok kişi var sende kısmetse bulursun inşallah 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben evlıyım
esıme söylemedım
ıyıkı söylkememısım sımdı bı tartısmada bı kavgada yuzume vurardı sinir anında
o yuzden ıyıkı saklamısm
cokda mutluyum27 Yorumla- +1 yıl
Nasıl saklayabildin ki anlaşılmaz mı
Cevap sahibi+1 yılorası sır
- +1 yıl
Helal olsun @_zen_ yerinde bir laf oldu
- +1 yıl
dilerim altına girdiğin kişi gidip kocana eşini götürdüm der.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktir canım ;) Ben de senin durumundaydım bir zamanlar. Bakire olmadığını da kesinlikle söyleme, bekarete aşırı önem veriyor ayakları yap, büyük ihtimalle yutar :) Şu an 2 aylık evliyim, evlenmeden birkaç gün önce diktirdim, anlamadı saf :D:D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen e zinakar biriyle evlen. Ancak birbirinizi paklarsınız. Eğer bakir biriyle evlenirsen böyle bir şeyi asla kabul edemez. Başlarda sorun degil dese bile arada aklına mutlaka gelir. Ya boşar seni ya da kölesi yapar. Benden söylemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen herşeyi ilk başta anlat doğru ol yeter namus iki bacak arasında değil yürektedir. ben olsam kesinlikle evlenirim seninle ha şimdi beni yadırgayanlar olacak ama bence öyle
30 YorumlaBak bacım sana bu konuda. Bı kac sey söylucem. Rıca etsem özele gelırmısın
10 Yorumla
+1 yılSen bunu bu kadar dert etme yoksa karşı taraf dert etmese bile sen kendi kendini yer bitirirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHatanın telafisi yok başta yapmayacaktın. Haram da huzur arayınca insanın huzuru kaçıyor. Elbet seni bu halin ile kabul edecek insanlar var hata işte insan ileriyi düşünemiyor o an sonra kalbin kan ağlıyor ama nafile. Bak bende bir hata yapıp intihara teşebbüs ettim bileklerimi kestim şimdi jilet izler kalmasın diye dua ediyor öyle zor şeyler yaşadım sakinleştiriciler ile duruyorum ayakta.
03 Yorumla
Soran+1 yılSeni tanimak istiyorum neden yaptin bunu kendine ne olabilir ki seni bu kadar uzecek?
Cevap sahibi+1 yılEğer konuşmak istersen akşam konuşalım şu an çıkmam gerekiyor burada yazarsın.
Soran+1 yılPeki görüşmek üzere birde gizliliğini acarmisin mesaj atayim
Uzme kendini hatanin farkindasin en azindan biri cikicaktir.
10 Yorumla
+1 yılvallah bence sıkıntı olmaz anlaşıyorsam ve bana sadıksa evlenirim
10 Yorumla
+1 yıltoplum bekaret kaybetmeyi "hata olarak gören" ile "özgürlük" olarak göreni ayırır rahat ol.
10 Yorumla
+1 yıl"ya bakireliğini verdiğin kişiye aşıksan" ihtimali bi' ömür eş adayının beynini kemirecektir. yanaşmaz kimse
tevbe et kısmetini bekle bu satten sonra20 Yorumla
+1 yılSakakkkk Allah mi bu erkekler onlara neee herkesın altına yatıyorlar sen salakmısın yaaa onlar yatmıcak asıl ve parasız erkk fakir ve o... Dur bakir olmayan da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTanıdığim birine benzettim. Uşakta mı okudun. Edebiyat bölümü?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılBelki seni öyle kabul edecek birini bulursun ama açık konuşmak gerek seni yatağa atmak isteyecek bir sürü kişi olacak hemde çok yani milyarda bir belki bulursun
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş artık. Ama biraz flörtleştikten sonra söyle o bu durumu bir kabul etsin yoksa olmaz. :)
00 Yorumla
+1 yılbakire olmayan kız bunu pek önemsemeyen geniş insanlarla evlenebilir sorun değil ya da cokca saf bılı olur onlada evlenebılır kımse karısmaz..
01 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılNası bu hale gelebiliyolar anlamıyorum ulan hiç değilse insan yaptığının arkasında bari durur yok pişmanım şuyum buyum demez..
Sana tavsiye veriyim yaptıkça alışırsın ve aslında kötü bişey olmadığını anlarsın00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılIlk başta soylemelisin
sonradan söylemek daha büyük problemlere sebep olur. yatmak istemiyorsan da senin bilecegin is .. ama adam demesin nan a m k millet yattı seninle ben karı yapicam yatamiyorum diye?00 Yorumlahiç bir erkek bunu kabul etmez. bazı yalanları söylemek zorundasın beni dinlersen kızlığını diktir. bu arada nasıl kızlığını verebildin ne vaad etti
00 Yorumla
+1 yıl2 gün sonra paralı bir adam gelir seni kandırır ve yine bir güzel yatar senle
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNe olursa olsun ben kabul edemem bir erkek olarak anlatsanda bazı şeylere bir bayan dikkat etmeli
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılbenimde eski sevgilim senin yaşadığını yaşamıştı, ben yol verdim gitti
00 Yorumla
+1 yılEvlenen erkeklerin hepsi bakir mi sence
10 Yorumla
+1 yılVajina zarı dikimi yap. Evlendikten sonra eşine ilişkiye girdiğinde kan akar normal bir vajina gibi.
10 Yorumla
+1 yılBikere sismanin diyosun patlagim diyosun yani bir kor ya da topal bulman lazim senle esit sartlarda
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
O patlak lafını anana sokarım
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni sen olduğun için sevecek adam, sen sadece doğruları söyle. severse katlanır ve sana destek olur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı.
+1 yılkızlık zarı kişiye göre değişir kimisnde çok esnek kimisnde çok dar bu konudan yırtabilirsin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 648 cevap paylaştı.
+1 yıldürüst ol yavsama evleneceğin adamı iyi sec
10 Yorumla Seni seven erkek mesele etmez , etmemeli
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri