Sadece merakımdan yani öyle kabul edenler var mı nasıl ediyorlar sonradan yüze vurma olmuyor mu?
Yaşayan var mı?
Yaşayan var mı?
Bakire olmayan bir kadınla evlenip sonra bunu kadının yüzüne vurmak şerefsizliktir. Bence evlenirken kadının bakire olmaması sorun değil, kadının geçmişte seks yapmış olmasından daha büyük ahlaksızlık, seks yapıp evlenmeden zar diktirmek. İnsanın dürüstlüğü en değerli bileziğidir. Bakire olmadığını saklamayan kadın benim gözümde daha değerlidir, her haltı yiyip (anal, oral yapıp) kocasına kendini bakire diye yutturan değil. Kadının geçmişte seks yapmış olması kimseyi ilgilendirmez.
evlenilir be ne abarttınız kızım. kendin gibi birini bulur evlenirsen. bende bakirken bakireyle evlenirim diyordum sadece bekaretimi kaybedince bakire biriyle zaten evlenmem diye düşündüm.
Namusu bacak arasında aramazsa sorun olmaz. Kız olup başka işler karıştıranların sayısı da az değil. Dürüst ve olgun hareket etmeli erkek ile bu konuyu konuşurken.
Cevap
9Cevap
Namus incecik bir zar değildir. Buna takıntı olan akıl yoksunudur
Hayır vurmuyoruz. Zateb evlenene kadar bu konular konuşılmış olıyor. Evlendikten sonra da bunu yüzüne vurmak karaktersizliktir
Madem bozdurdun böyle soruları sormak bile saçma merak senin karşına da çıkar birtane de milli olmuş erkek musvettesi.
Muhtemelen bakire olmayanla olmam zaten ilkler benim için önemli
kızlık zarı diktirme ameliyatı yaptırır istediği kişiyle evlenir
21 yy'dayiz artık bunları salın biraz
Bakire olmayan kadin onun gibi biri ile evlenir.
Ben evlenemedim bir türlü skip biraktilar
Cidden mi
Hiç evlenmicenmi peki
Pişman mısın peki
Evlenemicem galiba diktirmeyi düşünmeye başladım
Pişmanım com
boş ver evlenmemek en güzeli
Yapmasaydın
Olur illaki... boşanmış biriyle evlenir herhalde
Evlenemez
seks yaptigi erkekle