arkadaşlar merhaba, ben 21 yaşındayım 1 yıldır tanıdığım flört edip hayatıma almak istediğim her erkek bana cinsellikle yaklaşmaya çalıştı. Fark ettiğim an sert bir şekilde bıraktım, çünkü hayatımdaki erkeğin bana cinsellik için gelmesini istemiyorum sevilmeyi istiyorum. Ben çok duygusal bir insanım ve bu yüzden çok yıprandım, kendimi sorguluyorum sürekli, bakıyorum kendime hayatımda hiç bir zaman absürt giyinen biri olmadım, onu geç açık giyinen biri bile değilim sevmiyorum çünkü, cıvık bir yapım yok bi tık soğuk kanlı biriyim bile diyebilirim sizce bunun sebebi ney artık çok sıkıldım bu durumdan
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYani şöyle bakmak gerek ; her flörtünüz sizi yoklamış belli ki. Artık öyle bir hal aldı ki bu durumlar, instagramdan ekle, alev, mesaj. Karşılık gelirse yürü gelmezse çıkar. Karşılık verdiyseniz direk hoşlanıyorumlar, sonrasında amacını dile getirme ve kapanış.
02 Yorumla
Soran+1 yılYokluyorlar ve terslememe rağmen devam eden oluyor
- +1 yıl
Hani biri değilse diğeri, illaki birileri kafasına denk geliyor. Herkes aynı değil ama çoğunluk şu an bu durumda
En İyi Cevaplar
+1 yılBütün kadınlar cinsellik istemiyorum sevilmek istemşyorum diyor ama bana hiç denk gelmiyor bende cinsellik istemiyorum evlilikte olması gerektiğini düşünüyorum bu kadar fazlaysanız neden hiç denk gelmiyor anlamıyorm
00 Yorumla
+1 yılNereden bileyim senin duygusal biri olduğunu. O erkek bu erkek bune kızım sevsin yeter diyorsun da milletin oğlunu azdırıp şımartıyorsun belli ki farkın da değilsin sen duygusal değil rol yapmadığın ne malum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
Bende çok denk geldim. Tam inanmak istiyorsun sapıtıyorlar. boş ver bizim çizgimiz belli olsun da. Açık giyinmekte davetiye değildir tabii ki. Tavırlar daha çok belli eder. Bazı kalın kafalılar anlamıyor ben bu kızı ikna ederim tiplemesi çoğu. Onlardan çok var, biz inşallah bize uyguna denk geliriz. Yapacak bir şey yok insan bıksa da cinsellik temelli bir ilişki sadece uçkur üzerinedir.
12 Yorumla
Soran+1 yılAçık giyinmek tabi ki davetiye değildir ama onlar bu kafada değil maalesef, haklısınız umarım en iyisi çıkar karşınıza
Bunun sebebi türk erkek toplumunun damacanaya bile sokacak kadar cinseliige düşkün olmasi maalesef.
10 Yorumla
+1 yılO senle ilgili değil zaten her kıza karşı aynı çoğunluk
10 YorumlaKarşına benim gibi biri çıksa kandırılırsın dikkat et
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. direk seks ile geliyorsa haklısın ama ilişkide bir zaman sonra çekim ile yakınlık istiyorsa bu değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik derken tam olarak neyden bahsediyorsunuz. 3 4 aydan sonra yani en azından opebilmeli
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu sevmediği anlamına gelmez yani. Küçük yeğenimi bile yanağından opmeden duramıyorum çok tatlı duruyor. Seven kişide yani illa kötü niyetle yaklaşıyor diye dusunmemelisin
Merhaba senlik bir şey yok rahat ol sadece erkekler abaza ondan 🧐
00 Yorumla
+1 yılSebebi kendinde arama bacım suçlu onlar
10 Yorumla
+1 yılArtık herkes menfaat peşinde.
10 Yorumla
+1 yılEvlenince de mi olmasın
02 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorumla bunun ne alakası var kardeşim
- +1 yıl
Peki
Öyle insanlar dan uzak dur