Cinsel Yaşam Sevişirken neden başkasını hayal ediyorsun? Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 28 Ettiğin oluyor farkediyorum peki tam olarak neden? Sevişirken neden başkasını hayal ediyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Karakterleri yoktur 0 0 Yorumla
burakistan35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. ben f/b'ciyim , ne desem şimdi? sende biliyorsun yani ;https://www.youtube.com/embed/w_i327ocUrM 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Genellikle karşımdakine odaklanırım oldu ki o gün biri beni çok etkilerse başkasını düşünerek olabilir 1 1 Yorumla SevmekGuzel007 +1 yıl Hayat fantezidir, zeki insanların hayal gücü yüksek olur 🙂 Yorumla
Yavuzhotman1 Takip Et Xper 5 Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl @Suuuuuuuuuuuuuu; tahrik oluyorum, o an hayalimdeki o kadınla yaşadıgımı düşününce daha fazla boşaldıgımı hissediyorum... Peki ya sen neden yapıyorsun bunu? @Suuuuuuuuuuuuuu? ;) 0 0 Yorumla
kefenadam Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Çünkü altındakiyle hevesli yapmıyorsun sadece ihtiyacını karşılamaya bakıyorken bi yandanda daha zevke gelmek için diğerini düşünüyorsun 0 0 Yorumla
Yamaç3553 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Altımda ne varsa o dur şimdi altım da lambo var gidip ferrari hayal etmiyorum yani neyse onu düşünüyorum 0 0 Yorumla
adrenalin64 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 39% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yani hayal etmedim ama edilebilir, ederdim. Benim ilşkiler kısa sürdü, uzun soluklu olsa arada denerdim. 0 0 Yorumla
Enigmatic37 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sen neden ettiysen ondan Bende onu anlarım caniko 0 0 Yorumla
Chıld_Of_GOD Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Değişiklik oluyor. haz artıyor. Keza karşımdakini için de aynısı geçerli. 0 0 Yorumla
scarface0069 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 399 cevap paylaştı. Yanındakiyle yaşar, aklındakiyle ölürsün... 0 0 Yorumla
azelcan Takip Et Master Yaş: 47 , eic 66% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı. İnsan insana aynadır, aksin de kendisini görür. Belki de gördüğün kendin dir.🙂 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Oda degisk bi fntazi baskasini hayal edeceksen onla sevis di mi 0 0 Yorumla
Burayhn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 68% +1 yıl Hayal ettiklerimle yaşamaya çaba sarfediyorum 0 0 Yorumla
Sıkılıyore Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl O an ki partnerim yeterince zevk vermiyorsa başkasını hayal ettiğim doğrudur 0 0 Yorumla
Gothroc Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Düşündüğü kişiden daha fazla haz aldığı için aklına geliyodur. 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hiç etmedim... 1 0 Yorumla
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Onu yapmak basitliktir 1 0 Yorumla
zexc41 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl yoo altımdaki kıza odaklanırım her zaman 0 2 Yorumla Suuuuuuuuuuuuuu +1 yıl Peki üstündeki? zexc41 +1 yıl Kız üstte olursa da ona odaklanırımher pozisyonda
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. İstediğim kadını genelde s1kerim 0 0 Yorumla
omeraslanmete Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl fantezi dünyam rengarenk ondandır :p 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. Hegcanını argırmak için eksik lalıyorsa 0 0 Yorumla
lonewolf_3406 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Zevkim için. Sem hiç hayal ettin mi? 0 0 Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kimseyi hayal etmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Allah muhafaza 0 3 Yorumla Suuuuuuuuuuuuuu +1 yıl Hem yakışıklı hem sadık:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mesajlara bakmıyorsunuz galiba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkürler bu arada 🙂 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. daha seksi ve alımlı olduğu için olabilir 0 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. ne yalan söyliyim etmişliğim war 😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sorma sorma :D 0 4 Yorumla Suuuuuuuuuuuuuu +1 yıl Biliyordum😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çünkü sende bendensin ;) Yorumla Suuuuuuuuuuuuuu +1 yıl Aaaaaaa olabilir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olabilir ne yaaa yeme beni. yokluğun gözü kör olsun... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Karakterleri yoktur
mastürbasyon yaparken sevdiğimi hayal ediyorum sadece.
ben f/b'ciyim , ne desem şimdi? sende biliyorsun yani ;
https://www.youtube.com/embed/w_i327ocUrMGenellikle karşımdakine odaklanırım oldu ki o gün biri beni çok etkilerse başkasını düşünerek olabilir
Hayat fantezidir, zeki insanların hayal gücü yüksek olur 🙂
@Suuuuuuuuuuuuuu; tahrik oluyorum, o an hayalimdeki o kadınla yaşadıgımı düşününce daha fazla boşaldıgımı hissediyorum... Peki ya sen neden yapıyorsun bunu? @Suuuuuuuuuuuuuu? ;)
Çünkü altındakiyle hevesli yapmıyorsun sadece ihtiyacını karşılamaya bakıyorken bi yandanda daha zevke gelmek için diğerini düşünüyorsun
Altımda ne varsa o dur şimdi altım da lambo var gidip ferrari hayal etmiyorum yani neyse onu düşünüyorum
Yani hayal etmedim ama edilebilir, ederdim. Benim ilşkiler kısa sürdü, uzun soluklu olsa arada denerdim.
keyfimi ve zevkimi arttırıyor
Sen neden ettiysen ondan
Bende onu anlarım caniko
Değişiklik oluyor. haz artıyor. Keza karşımdakini için de aynısı geçerli.
Yanındakiyle yaşar, aklındakiyle ölürsün...
İnsan insana aynadır, aksin de kendisini görür. Belki de gördüğün kendin dir.🙂
Oda degisk bi fntazi baskasini hayal edeceksen onla sevis di mi
Hayal ettiklerimle yaşamaya çaba sarfediyorum
O an ki partnerim yeterince zevk vermiyorsa başkasını hayal ettiğim doğrudur
Düşündüğü kişiden daha fazla haz aldığı için aklına geliyodur.
Bunun yerine hayal ettiğiniz kişiyle sevişmek en iyisi
Hoşuma gidiyor
Hiç etmedim...
Onu yapmak basitliktir
yoo
altımdaki kıza odaklanırım her zaman
Peki üstündeki?
Kız üstte olursa da ona odaklanırım
her pozisyonda
İstediğim kadını genelde s1kerim
fantezi dünyam rengarenk ondandır :p
Hegcanını argırmak için eksik lalıyorsa
Zevkim için. Sem hiç hayal ettin mi?
sadece partnerimi düşünürüm <3
Kimseyi hayal etmiyorum
Bu saygısızlığı hiç yapmadım
Etmiyorum, anı yaşıyorum.
Allah muhafaza
Hem yakışıklı hem sadık:)
Mesajlara bakmıyorsunuz galiba
Teşekkürler bu arada 🙂
daha seksi ve alımlı olduğu için olabilir
ne yalan söyliyim etmişliğim war 😂😂
O an o kadın daha cazip geliyor
kim demiş gözlerim ayırmam gözünden
Daha zevkli
Yalannn
Keyff
Çünkü fantezi bu
ben hayal kurmiyorum ani yaşıyorum
Sorma sorma :D
Biliyordum😂
çünkü sende bendensin ;)
Aaaaaaa olabilir
olabilir ne yaaa yeme beni. yokluğun gözü kör olsun...
etmiyorum