Edilebilir, bazen partnerinden etkilenemediğin durumlar olabiliyor o an sertleşmek için başkasını ya da farklı bi fantezi kurmak gerekebilir. Bu durumda yaparım. Ya sen?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir kere başıma geldi bu durum hayal etmek demeyelim ama o sırada bir anlık aklımdan o kişi geçti.. Kendimi kötü hissettim..
Hayal kurarım ama başka kadınla değil. seviştiğim kadınla beni çok daha fazla cezbedecek farklı bir ortam farklı bir sevişme tarzını mesela
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir defasında 5. yi istemişti partnerim artık çekici gelmiyordu benimki de kaybetmiş sertliği yorulmuş. Çevirdim kafasını bayanın, kapadım gözlerimi, bir iki kişiyi hayal ettim orada. İşe de yaradı 5i de gördük orada şükür.
Sevişiyorsam o sevdiğim bi kadındır başka kadını düşünmem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
nikahlı eş ile birliktelik yaşarken, başkasını hayal etmek zina hükmündedir diye bir fetva okumuştum. bide iş tutarken niye başkasını hayal edlimki garip yani.
oda onların karektersizliği onların eşleri de onunla birlikte iken farklı bir erkeği düşünürse ya o zaman da memnun kalırlar mı o ilişkiden onu bir sor hele
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Sevgilimi hayal ederim sadece
Edilebilir, bazen partnerinden etkilenemediğin durumlar olabiliyor o an sertleşmek için başkasını ya da farklı bi fantezi kurmak gerekebilir. Bu durumda yaparım. Ya sen?
Bir kere başıma geldi bu durum hayal etmek demeyelim ama o sırada bir anlık aklımdan o kişi geçti.. Kendimi kötü hissettim..
Hayal gücü bu önüne geçmek zor edebilir ben başka erkek hayal etmeyi seviyorum neden hayal gücüme sınır koymalıyım ki?
Ozaman denemeliyizz
Hayal kurarım ama başka kadınla değil. seviştiğim kadınla beni çok daha fazla cezbedecek farklı bir ortam farklı bir sevişme tarzını mesela
Bir defasında 5. yi istemişti partnerim artık çekici gelmiyordu benimki de kaybetmiş sertliği yorulmuş. Çevirdim kafasını bayanın, kapadım gözlerimi, bir iki kişiyi hayal ettim orada. İşe de yaradı 5i de gördük orada şükür.
Yatağımdaki kızla ilgilenirim
başkasını hiç düşünmedim bugüne kadar
Bunu çok yapıyorum. Farklı bir haz alıyorum yaparken.
evet ama eşiminde etme düşüncesi olsa heycanlanırım
Yok be ya Niye hayret edeceğim Altımdaki kadını eze eze inlettiririm
illaki edenler vardır. sen başka erkeği hayal etmezmisin
Sevişiyorsam o sevdiğim bi kadındır başka kadını düşünmem
nikahlı eş ile birliktelik yaşarken, başkasını hayal etmek zina hükmündedir diye bir fetva okumuştum. bide iş tutarken niye başkasını hayal edlimki garip yani.
Evet hayal ediyorum unutamadigim biri var ve onu hayal ediyorum
Başka birini hayal etmek bana göre aldatmaya girer ve eşine sevgiline karşı bencillik yapmış olur o düşüncede olan birileri
yanımızdaki çok ama çok yetersiz olursa ondan iyi olanlar hayal edilebilir
Evet eski sevgilimle sevişirken daha önceki eski sevgilimi hayal ediyordum 😅
Tek gecelik ilişki yaşadığım bir kızlayken başka birini hayal etmiştim evet
Hayır vajinasını dillerken sertleştiğim için aklım gider zaten
Ediyorum baska turlu bosalamiyorum
Kimi
Bu sitede konustugum kizlari😅
hayır tabi ki öyle saçmalık mı olur ya
Eden varmış bak
oda onların karektersizliği onların eşleri de onunla birlikte iken farklı bir erkeği düşünürse ya o zaman da memnun kalırlar mı o ilişkiden onu bir sor hele
İki kez oldu onunda bi sebebi vardı
Neden
Özel anlatayım
Bekarım. Ama seviştiğim kişiye odaklanırım
Evet ediyoruz çoğunluk eder
Evet peki bayanlarda durum nedir?
hayır hadi ordan kadını hayal ederim
sadece kadınımı düşünürüm.
Her zaman olmasa da bazen ederim
Bu aldatmaya girer hayır asla
Bekarım ama bence kötü bir durum
Biz daha cok baska 3rkekleri katiyoruz