Hani o çok sevdiğini 😕 onunla birsey yaşamamış bile olsan seks esnasında onu düşünür müsün?
Kafamda deli sorular 😮😮😮
Kafamda deli sorular 😮😮😮
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 😂😂😂 kadınlar için biscolata erkekleri meşhurdur sanırım erkekler içinde adriana lina dahil en tepeden en aşağı kadar birileri vardır Yani kadının Gözü degil ama G... güzeldir 😀😀 onu hayal eder loş ışık gözlerini kapatmamak care değil göz görür ama baska görür
Meşhur bir tabir vardir bunun yüzüne perde çekeceksin diye bazıları cidden kötü ama performans jony sins i bile öldürür 😂
https://i.hizliresim.com/0yW3aZ.png
...
Sevişirken başkasını düşünmek , seviştiğin kişiyi sevmediğini, dürüst olmadığını gösterir insana. Seks ve sevişme duygu ile beraber tensel uyumdur. Seks, ihtiyaç gibi görülmemeli; aşkın, sevgin yansımasıdır. Sevdiğin insana haksızlık gibi düşünürüm. Öyle bir şey geçer ise akıldan asla girişilmemelidir böyle bir durum için.
Düşünmüşlüğüm oldu
Hatta partnerime takma isimlerle sevişelim seks yapalım demiştim ben ona düşündüğüm kişinin ismiyle hitap ettim o bana başka isimle 😶
(en az, bir kez bile) düşünmeyen varmıdır?
Sen benim sorularıma da cevap versene 😃
Cevap
110Cevap
Kuşum, senin regl li gunun mu geldi, acayip sorularla beyin yakiyorsun...)))
Aklimda biri varken zaten onun disinda baskasiyla olmamki, bu aldatmadir...
Gunaydin kuşum, hayirli mutlu cumalar
Baban ile tanışmam lazim, senin kızın durumu iyi değil herkesi öpüyor sanatçîlara teklif falan ediyor evlenmesi lazim diye 😃😅
Desene durum o kadar vahim baban bu kız iyice saga sola bakar oldu verelim gitsin diye basindan savmaya mi calisiyor 😃?
Ben düşünürdüm daha doğrusu si. medim diye bir içimdeki hazzı sanki onu si.. miş gibi hayal edip partnerime daha bir şevkle bastırırdım. OLur bence bunlar ama sorsan daha kimseki si.. medim.
Baskasini düsünüyorsam niye o kisiyle sevisim ki? Hem ona haksizlik, hem kendime eziyet?
Bir erkek dusunmez ama kadınlar mutlaka dusunuyor malesef :))
cok kotu bir partnere denk geldigimde evet... konsantre olabilmek icin yasadigim guzel deneyimlerden birini dusunurum...
bakiirm ama sevişince angelina joliyi düşüncen zaten bekar artık brat enişte kızmaz aslında taylor swifyimi düşnsem napsamü
hem de ne dusunurum.. gozlerimin doldugu bile oldu..
Tabağım doluyken başkasının tabağına göz dikmem. :):
cesaretin için tebrikler gizli olmadan sorulmuş bir soru...
Asla !!! Bunu karsidakinden önce kendime yapamam bence çok assaglik bir durum
Aidiyet içinde olduğum kimse varsa zaten ondan başkasıyla sevişmediğimden düşünmem. Aidiyet içinde değilsem biri ile. canımın istediği ile sevişebildiğimden gerek kalmaz seviştiğim kişi o an sevişmek istediğim kişidir zaten. Yani bende olmaz bu
Seviştiğim seb isen aklımda kimse olmaz tatlı kız sen yetersin
Birini seviyorsam neden başka biriyle birlikte olayım ki
Tabiki seni düşünecem ama kimle sevişecem ki sen yoksun 😍😍😍
Kafamda çılgın projeler 💋💋💋
Tuuuuuuu sana.. yok ben bunun kulaklarını cekicem az kaldı...
Daha hiç öyle bişe yapmadan evlenmeden de yapmayacağım. Sevdiğimden başkasıyla yapmayacağım için başkasını da düşünmem doğal olarak
yapmadan değil yapmadım :D
Kesinlikle hayır, kendime yapılmasını istemediğimi başkasına yapmam
mekanik dersinden sinav haftasi sevisirken dersi dusunmustum ama baskasini dusunmedim hic :D
Çok fena sorular soruyorsun, nerden aklına geliyo böyle şeyler
Bunun için sevmediğin biri ile seks yapıyor olman gerekir. Onu da ben yapmıyorum. Arzulamadığım biri ile sevişesim gelmiyor.
İnsan tv de izlediğinin bile etkisinde kalıyor bazen :)
Beğenmediğim kişiyle sevişmem. Seviştiğim kişi beğendiğim kişiyse sadece o anı onunla yaşarım
ee kavak cok illaki dengesiz düşünenler anca avcunu yalar
Seninle sevişip denemk lazım. bence seninle sevişirken başkasını düşünemem :D
Sevişirken başkasını düşünen insan problemlidir, allaha yakın benden uzak dursun.
Bilinç altımda kim varsa onu düşünürüm. oda kate upton zaten 😂
evet hep seni düşünüyorum başkası oluyorsun bu arada :D
Eşim varken baskasini neden dusuneyim hem gunah hem ihanet
Eğer partnerim cok cirkin değilse öyle bisey yapmam cok ayıp 😬
insanın o anki ruh hali bambaşka bişi oluyor neden se :)
Hayır sadce kadına odaklanırım çünkü o an onunlayım onu istiyorum başkasını niye düşüneyim
Beni düşünen olduğunu söylemişlerdi ama ben asla o an kollarımda ki kadından başkasını düşünmem.
valla ben bu aralar seni dusunmeye vasladim @dignity06
sevişmek nedir kimle yapılır bu sorular ne olacak :D :D
Dusunmm altmdaki kadina zevk vermeyi dusunurm bir sonraki pozsynda neler yapaym derm
yok ız askım nıye dusuneyım ıcıne komusum zaten kafam orda baskasıyla ısım olmaz hemsom
Hayır tabiki düpedüz serefsizliktir
neden?
Kendime bile itiraftan korktugum sorular soruyosun
Her zaman kocamı düşünürüm.
Sadece sen olursun :)
Bilemem sen düşünüyormuşun?😎
herkes düşünür :))
kocana üzüldüm
Sevistigim kıza haksızlık yapmam.
Bu mümkün olmuyor. Konsantrasyonu bozar.
öyle düşüneceğime abazalıktan ölmeyi tercih ederim
Sevişirken daha farklı şeyler düşünüyorum.
Boyle bir serefsizlik yapmadim yapmam da
Kuslar nasil ucuyor diye dusunurum.
düşünürüm kanka senimi kıracagım :D
Ben seviştiğim kişi hariç başka kimseyi düşünmem
🙈 oldu :(
Devam edemedim..
hayır düşünmem düşündürtürüm
evet Ana İvanovıcı becerdıgımı hayal ederım
Kiminleysem onu dusunurum
Seviştiğim anı düşünürüm
Sorularına ayrıntılı olarak cevap vereceğim 😊
Aldatmalar ilk önce kafada başlar. Uygulaması yataktadır. Onunla birlikte olurken onun bedenini kullanır ama yerine başkasını koyar. Kafasında onunla yattığını düşünür. Zamanla bu isteklerine cevap vermez ve gider fiili olarak aldatır.
Ve bizim toplumda aldatmayan insan yüzde beş ondur gerisi aldatır. Beyinde aldatır fiili aldatır duygusal aldatır cinsel aldatır bir şekilde aldatır.
Her insanın hayalinde biri vardır
Hayır, sadece seviştiğime odaklanırım.
bir keresinde düşündüm. İndi hemen.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?