Göğüs kalça vücut 10 numara ama klitorisim büyük. Herhangi bir sıkıntı olur mu acaba?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa knk Allah askina bi kendinize gelin artik takildiginiz seylere bakin bi vallahi disardan bakinca cok komik yaa belki size cok normal geliyor da sordugun dert ettigin seye baksana. Insanin ozel bolgesi, goren yok eden yok zaten. Evlendikten sonra orasi icin bosanan kac insan gordun bi soyle. "yok benim hayalimdaki organ bu degildi bunu kabul edemem kesinlikle olmaz mumkun degil bosanmaliyiz" diyen kac cift var? Bu kadar da kendinizi sekilden sekile sokmayin erkeklerin gozunde guzel gorunmek icin, yok biri gogusunu buyut digeri dudagini sisirir digeri yelpaze gibi kirpik takar falan ne bunlar Allah askina normal mi, kendinize gelin bi yaaa. Yok knk sikinti mikinti olmaz icin rahatladi mi kara bulutlar falan dagildi mi kafanda...
08 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorduğum takılıp takılmamaları. Aynı şekilde erkekler de kızlara soruyor boyu kalınlığı vs. Takılıyor musunuz diye. Bu benim özel organımı sevmiyorum anlamına gelmiyor. He haklısın tabi dert edilcek şey de değil ama açıkçası bana çok diyen oldu kadınlardan senin oran niye öyle diye. Ben de sorun var sanıyordum küçüklüğümden beri. İnsanları bilmeden yargılamayın lütfen
Cevap sahibi+1 yılOnlari da anlamiyom ama onlardaki o daha bi "erkek"si seysi, gurur mu desem ustunluk mu desem hani normal her iliskide oldugu gibi ama yinede tuhaf bi soru. Neyi bilmiyorum da yargiladim anlamadim ama neyse. Klitoris dedigin sey zaten ufak nokta gibi nohut parcasi gibi ufak yuvarlak bir sey degil mi, ne kadar buyuk ve goze carpabilir ki. Neler giyiyorsun da bu kadar gozleri dikkat etti bu kadinlarin onu da merak ettim, sonucta gozleri orada olmasi gerekir gormeleri icin ama bide sen ozellikle dar giyiniyorsan elbette daha da belli olur. Tayt giyen erkekler icin de aynisi ister buyuk olsun ister kucuk orasi illa kabarik bi sislik oldugu anlasilir..
Soran+1 yılYok şöyleki benim idrar kesem küçüktü ve habire oramı açıyorlardı. Gören hemşireler , teyzem annem falan hep benim o öndeki parçaya takılıyorlardı. Gül derler ya hani ondan var işte
Cevap sahibi+1 yılGul olayini anlamadim. Yani her insanin organi da farkli olur knk kimisi buyuk kucuk yamuk sis sarkik vs genetiklik hormon falan her seyin rol aldigi seyler bunlar, fabrika yapimi degil ki bu, ki orada da bazen hata cikiyor ama sen anladin.. Yani normaldir senin dedigin kadar da sey yapilacak bi durum da degildir bence simdi sen cok taktin surekli gozun orada baka baka falan gozune de artik buyuk geliyordur oyle olur, bir seye cok fazla bakip kafa yorarsan artik normalinden de farkli gorur insan o yuzden sal boş ver nasilsa oyle, saglik sorunu falan olmadiktan sonra seklinin ne onemi var dimi...
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim💕
Cevap sahibi+1 yılEstagfurullah iyi geceler😇
Soran+1 yılSanadaa🥰
Cevap sahibi+1 yılTesekkur ederim🙏😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
52Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. ben temiz sağlıklı ve bakımlı oluşuna bakarım rengi şekli önemsiz
zaten vajinal yapı parmak izi gibidir har kadında farklıdır. bu ndenle standartı olmadığı için ideali de olamaz
ideali temiz sağlıklı olandır00 Yorumla
+1 yılOlmaz hic merak etme çok aşiri kafaya takan bir eşin olursa veya sevgilin estetik yapıyorlar bilgin olsun
30 Yorumla
+1 yılİç dudaklar bacakların kapalıyken dışarı taşmıyorsa benim için estetik olarak mükemmeldir ama her erkeğin zevk ve beklentisi farklı olabilir
00 Yorumla
+1 yılSen vahada susuzluktan çok susamış insana suyun soğuk mu olsun sıcak mı olsun diye sorar mısın?
03 Yorumla
Soran+1 yılAhahahaja xmxöxmdld
- +1 yıl
Cinselliğin afrikasi burası
Soran+1 yılHaklısın ne diyim😂
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılNeden takılsınlar? Bunun için özel bir fantezisi olmayan kimse umursamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. klitoristin büyük olsun yalanırken cok zevk alırsın aşırı hassas olur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İlk kadina oral yaptigim da, ogrendigimde oyle bir vajinaya denk gelmistim..!
00 Yorumla
+1 yılNeden problem olsun ki, cinsel uyarım için klitorisin büyük olması keyif verici olabilir fazlasıyla
00 YorumlaGörsel açıdan görünce evet yani ön yargı olur ama delik önemli olan ya
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBu zevk ve fantezi meselesi kişiden kişiye değişebilir sonuçta
00 Yorumla Ben kişilik karaktere bakarım. Şekil şukul beni tatmin etmiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlur tabi olmaz mı. Bal sürüp yalarken daha çok bal gerekir :)) doyulur mu yaaaa onu yalamaya :)
04 Yorumla
Soran+1 yılYaaa çok teşekkür ederimm
Cevap sahibi+1 yılYalamaya doyulsun mu sen soyle
Cevap sahibi+1 yılBende bal var da sende olanla birlikte kullansam daha güzel olmaz mi
Cevap sahibi+1 yılYalatmican mi
+1 yılErkeklerin düşüncesini boşverin de neden anormal boyutta onu düşünün
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDil ile aranip da bulmakta zorlanmaktansa dogrudan dilin altinda ezilebilen klitorisi tercih ederim. Mmh guzel emilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Olmaz diodum ama büyük olması soru. Değil de şekilsiz olunca kalkmış inio
00 YorumlaKime göre neye göre. Görmemiz gerekiyor kişiden kişiye değişir o
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. Nasıl büyük? ben kokusuna ve şekline takılırım aslında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Temiz ise sorun olmaz böyle seylere takılmayin bence
00 YorumlaNasıl görqntüsü merak ettim büyük ne kadar olabilir ki
00 YorumlaKlitoris ne kadar büyük olabilir ki?
011 Yorumla
Soran+1 yılAtmamı ister misin tiksinmezsen
Soran+1 yılBenimki tuhaf biraz nxöxmxlx
Soran+1 yılBen attım istek
Soran+1 yılAttım mesaj
Daha güzel emmesi dil atması kolay olur
04 Yorumla
Soran+1 yılAy öyle deme fena oluyorum kxmxmxmdld
Soran+1 yılAhahaha gel al
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSorun olmaz yalanır geçilir 😋
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan performansı.
00 Yorumla
+1 yılDudakları mı büyük?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yoo bence büyük daha seksi görünuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsorun olmaz yerini bulmak kolay olur
03 Yorumla
Soran+1 yılKlitoris diyorum vajina değil
Cevap sahibi+1 yılbiliyorum
zaten bende klitoris dedim
bazen bulunamıyor küçücük bir nokta gibi duruyor
ama sizdeki büyükse kolay bulunur ve daha çok hissedersiniz orgazmı
Soran+1 yılBüyük benim dışarıda
Rahat ol ufaklık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılVajinan dolgun ve kabarık mi duruyor
00 Yorumla
+1 yılDudaklarımı büyük
03 Yorumla
Soran+1 yılKlitoris de dudaklar da
- +1 yıl
Dış dudak olurda kilotris okadar kalın olmaz
Soran+1 yılÖzele bakar mısın
+1 yılÇok iyiii
01 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar büyük acaba
+1 yılNeresi büyük
00 Yorumla
+1 yılHayır kesinlikle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıltakılmam
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 YorumlaBüyük klitorist iyidir😅offf
00 Yorumla
+1 yılGörmeden yorum yapmak yanlış olmaz mi
00 Yorumla
+1 yılOlur
00 Yorumla
+1 yılGörmek lazım 😂🤠
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nasıl acaba.
00 Yorumla
+1 yıl🤮🤮🤮🤮🤮🤮 yooo
00 YorumlaOlmaz😅
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılkisiye gore degisir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. takılmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Rengi önemli a
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakılmaz da diğerleri gerçekten iyi mı
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır ne olcak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden büyük
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğuştan
Cevap sahibi+1 yılAğza oturması daha kolay olur sdfjkv
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılgörmek lazım
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yıltakılmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 345 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar büyük
00 Yorumla
+1 yılÇok mu kötü
00 Yorumla
+1 yıltakılırım
00 YorumlaTakilmam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı