Güncellemeler
+1 yıl
Ben bir şey yapmadım. Sadece bir yerde okudum...
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkür ederim...
Yani öyle iş yerler var ki insanlar birbirlerine daha yakınlaşabilir ve seks yaşıyor..
Aklıma gelen devlet hastaneler, depolar, gece vardiyası yapılan yerler...
Sizin tecrüblerinize göre ya da gördüklerinize göre?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Bızım tekstıl imaltımız vardı baynları ayırdığımız halde depoların kamralarından cok fena şeyler gordum bu yuzden işi devır etti babam
Cidden mi ya
Kac tane evlı bayanı yakaldım soy
Hmm iyi de sırf bundan mı devir ettiniz dükkanı
150 var n 110 erkek caşışn vardı ımlata. Evet ya babam cok kızdı ıkı tanede evli kdın bır sebebi inde başka erkekle kacıbnca bu ne ya dedi iş yeri aşk yuvası olmuş dıyev
Yamaçparaşütü pilotuyum 😆 fazlasıyla kişiyle takılabiliyorum. Ortalamanın üstünde 8,9 11 lik kişilerle...
Yok artık
Güzellik olarak. Podyumda, manken olabilecek kızlarla demek istedim. 11 kişi grup yapmadım 😆
Bence yapılmak istedikten sonra her yerde her şey yapılabilir yeterki istesinler yani
Sanmam
Yeterki kafaya koysunlar tuvalette bile çalışma odasında bile yaparlar yani hiç mi fırsat olmayacak öğle arasında yemek molasında bile olur
Otelde çalışıyorum. Eşiyle çok genç evlenmiş ama mutsuz bi kadın var. Normalde sert görülümlü ama benle diyaloğu rahat arada seks sohbeti açılıyor. Ona varya onaaaa
O da mı otelde çalışıyor?
Evet. 2 çocuğu var çok genç evlenmiş şimdi 38inde ama eşinden korkuyor. Ara ara seks muhabbeti geçiyor. Yanıyor anlıyorum. Geçen hava esintiliydi süveter giyecekti gömlek üzerine işe başlarken. Yanıma geldi süveter elinde daha giymemiş. Sütyen takmamış öyle harikaydı ki. Kendini gösteriyor
Hahaha. Sen ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Kahve sözüm var ona ama dışarda buluşmaya çekiniyor anladığım. Annesin evi bize yakın. Kahve konusunu açıp çekiniyosan annene çıktığın bigün haberleşelim bize gel ben yapayım sana dicem. Gelirse sevişmek ister diye düşünüyorum sen ne diyosun
Gelmezzz
Geçenlerde otelde kata çıkmış. Dedi ses duydum dedim ne sesi. Diyor kadın bi bağrıyor bi bağrıyor ki. Az kalsın diycektim ki ee heralde bağracak seninki bağırtamıyor mu. Bana güvenir. Gelirse kabul ederse evde beni içine alır mı sence?
Otelde odalara çıkamıyor musunuz siz? Orada dene şansını
Zatrn bikere saçma yere küstü. Sen grlsene bi bişey konuşacağız dedim odaya çıktık. Yüzünü avuçladım dedim seni sevdiğimi biliyosun neden bana surat yapıyosun. O ara varya alet dimdik oldu az kalsın dudaklarını yiyecektim. Odaya mı çıkar diyosun? Tüm vücudunu yalarım orada dehşet bi hoşluğu var. Bide 2 çocuk annesisin ama kızınla yaşıt gibisin demiştim. Evet çok deforme olmadım dedi. Ooof of
Sen baya senaryo yazıyorsun şu an ahaha
Vallaha ya. İşle alakalı sorunlar oldu da. Diğer arkadaşlar uyanık die pek sevmiyolar bu kadını. Biraz üzerlerine gittiler. Bende biliyodum durumu. Müdahil olmadım ama... Kadın banada tavır yaptı bianda. Dedim dur tam sırası.
Dedim gel bişey konuşcaz. Ama yeminle zor tuttum kendimi. Kadın kopmuş eşinden. Ama çok korkuyor. Diktatör bi havası var ama yemiyor eşine karşı. Bana güvenir ama aklımı alıyor
Belki de senin düşündüğün kadar bir sorun yoktur eşiyle
Bazen evden de açıyor konuyu. Erken evlenmek iyi değil. Çocuklar olmasa ben çoktan ayrılmıştım vs. Kadın bi adamı kafadan sildiyse yatakta da ızdırap gelir altında olmak bnce. Böyle doyasıya bi sevişme istediğini hissediyorum.
Bir kadın hem tatmin olamadığı eşini hemde aralarında güven olan bir erkeği tatmin edebilir mi. Yoksa ikisi zor mu olur kendi açısından. Yıpratıcı mı olur zevkli mi. Uyum varsa seviştiği kişiyle?
İç çamaşırı mağazasında çalışıyorum gün de 1 2 sefer yaşarım gerçi burası amsterdam
Eh Amsterdam seks şehri zaten..
Aynen bu sebeple rahatım
Bugün kaç kere yaptın
4
Sen de abartmasan
Hastanelerde çok dönüyor bu işler diğer yerleri bilemicem
Hemşire misin :))
Doktorum
Sen de yaptın mı yoksa :(
Evet maalesef
Hastalara yazık ya ama
Hastalarla ilgisi ne anlamadım
Doktorsun. Hastanede kiminle yaptın hasta değilse
Hasta değil hastaya asla o gözle bakmam.
Ah diğer doktorlar mı
Doktor hemşire vs ne farkeder ki
😂İş mi arıyosun abla
Yoooo
Ben doktorum ve hastanede yaşadım
Hasta ile mi? tedavin bu mu senin Dr bey?
Haha fantezi olarak onlar da tedavi olduğunu düşünüyor. Hasta olmadı ama hemşire tekniker doktor oldu
Sen sexolog musun yoksa?
Senin de fantezin var gibi :)
Yaşın doğru mu ;)
Yok ne fantezisi
Hahah dalga mı geçiyorsun benle o zaman aşk olsun
Neden bunu merak ediyorsun
Merakın nedeni olmaz. Merakın nedeni meraktır.
Hayır öyle bir yerde çalışmak mı istiyorsun
Yok. Bir şey okudum öyle sormak istedim doğru mu diye
Yapan her yerde yapar
Soran arkadas sen ne işinde yaşıyorsun bunu
Ben yaşamadım
Ne iş yapıyorsun pekı
genelde bar , otel ve cluplerde
he bırde sahıl kabınınde yasamıstım ya sen
Müşterilerden bahsetmiyorum. Orada çalışanlar...
magaza o zaman
Kişi kendinden bilir işi demişler
club olabilir ya da böyle sekreter felan
Sekreter mi hmm
Erkek kadın nerde varsa orada
Cafe barrr burada anlatmam
Tekstil
Derken
Tekstil geliyo
Tekstil ne alaka ya
Yakınlaşmanın yoğun olduğu yer tekstil fabrikası
Hmm hiç bilmiyorum