bende mi bir sorun var
Aşırı korkuyorum bir şey olur diye kandırılmaktan hayalkırıklığından ve başıma bir iş gelmesinden
Bunun çözümü nedir?
bende mi bir sorun var
Aşırı korkuyorum bir şey olur diye kandırılmaktan hayalkırıklığından ve başıma bir iş gelmesinden
Bunun çözümü nedir?
Evet istekli olmak bile sorun toplumda. Sanki ayıp yasak gibi. Çogu erkekte bu algı var kadınlarda da evlenemem korkusu oluşuyor.
Aynen bide ifşalanma peşine takılma ad çıkması vs yani artık 19 yaşında bir üniversite öğrencisiyim hala çocuk gibi görüyorlar beni kendimi çok baskılıyorum ben de :(
Cevap
10Cevap
Haklısın çoğu zaman da öyle bitiyor zaten. O yüzden evliliğe bırakman daha mantıklı bu kadar hassassan eğer
Daha önce yaşadın mı belki sana baya eziyet çektirmiş yasamadiysan da çevren seni korkutmuş olabilir
Çevre yüzünden
İşte o baskı var maalesef bizim kültürlerde ama inan o kadar korkulacak bir şey değil tabiki partnerine de bağlı bir şey
İşte doğru partner bulmak ve ona bağlanmamak herşeyi dengede tutmak zor ve korkutucu
Bide aldatılma şantaj ifşalanma ve daha neler neler var hepsi benim gözümü korkutuyor
Nasıl yapılır nasıl olur bu işler bilmiyorum
Boşuna okadar korkma bence ya
Öyle oluyor mesela kızlar vajınasını bıle ellemıyor temızlemeyı bılmıyor onun ıcın kokuyorsunuz
Oha o kadar da değil hahahha
Karşı cinsten korkuyorum hepsi bu
çözümü evlenmek
Evlilik mi 19um ya ben
Toplumsal baskidan dolayi
Çözümü nedir peki
Yani başıma bir şey gelme olasılığı nedir
Korkmakta haklı mıyım
Ya evlenmeden olmaz diyeceksin ya da güvendiğin arkadaş oldupun beğendiğin kişiyle yapacaksın
Korkma ya normal bişey
toplumsal baskı ve tecrübesizlik
Bilinç altı maalesef yanlış bilgilerle dolu
Güvendiğin kişi olursa iyi olur
Zor ya ben kimseye güvenmiyorum ki
ee o zaman tanımadığın biriyle yap daha da görüşme yani bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?