- Cinsel Yaşam konusunda 864 cevap paylaştı.
u +1 yılÖncesindeki iletişim önemli.
Anlık zevk için, duygu beslemeden, sadece ihtiyaç amaçlı olan cinsel ilişki bana basit geliyor sadece kadın için değil erkek için de aynı şeyi düşünüyorum.
İnsanın bedenine saygısı olmalı.
Duygularımdan ve duygularından emin olmak isterim...22 Yorumla- +1 yıl
Diyosun🤔
- +1 yıl
Evet dedim.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Böyle bir tespit için, yeterli bir kriter olduğunu düşünmüyorum.
Bununla birlikte, ilk buluşma olsa bile, öncesinde muhakkak bir tanışıklık, sohbet ve paylaşım vardır.
Kişiler öyle veya böyle, birbirleri hakkında fikir sahibidir. Dolayısı ile, buluşmanın niyeti çok öncesinden zaten belli olmuştur.
Yine de, benim düşünceme göre, şayet arada az bir sevgi bağı oluştuysa, ilk buluşmada yatağa girmek abestir.
20 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Ewwt bunu böyle düşünen hatta yatağa attim diye övünen açlar var , ama karşılıklı güven ve hoşlanti ya da sevgi var ise yaşanabilir.. ilk buluşmada ki cinsellik kadının basitliği ise erkeğin de açlığıdır bence!
37 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
- +1 yıl
Evet, sana katılamaz mıyım ben🙄
- +1 yıl
Farklı ama mantıklı bakış açısı 👍
- +1 yıl
Kim düşünecek bunu ilişkiye giren adam mı o halde o adamda basit olmalı neden sadece kadınlar üzerine böyle bir etiket yapışıyor
22 Yorumla- +1 yıl
Katılmamak elde değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılhayır insanın kalitesini cinsellik belirlemez
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. İlk buluşmada yaşanan cinsellik, erkeğin basit olduğunu düşündürür mü? 🙈😎
12 Yorumla- +1 yıl
Aslan ve kaplan olduğunu düşündürür 😄
+1 yılİlk buluşmada cinsellik yaşayan erkekte basit o zaman, neden illa kadın bedeni üzerinden bir algı var ki?
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBasitliktir tabiki.. ama her iki taraf içinde. bunu tutku, çekim gücü vs. adı altında medeniyetleştirmeyin.
30 YorumlaBasitlikten ziyade aceleciliktir. Erkekler nezdinde hızlı ve kolay elde edilen hiçbir şeyin değeri yoktur.
20 Yorumla
+1 yıl- niye ki? Kadın kendi kendine mi ilişkiye giriyor
12 Yorumla- +1 yıl
Düşündürür, erkek de aynı şekilde
10 Yorumla
+1 yılEvet
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam