Selam arkadaşlar nişanlım şimdiden kızlık zarı konusuna oldukça hassas sevişirken bile oldukça hassas davranıyor genital bolgeme vajinama. ancak ben kızlık zarimin olduğunu düşünmüyorum çünkü lisedeyken salatalık ile gel git yaparak mastürbasyon yapardım. Bence varsa bile gitti o an. Bunu nişanlıma da anlattım ancak illa da kızlık zarı olucak düşüncesinde. Ve biz birkaç ay sonra evlenicez ben ne yapcam ilk gece bilmiyorum. Şimdiden internete bakiyorm hazır kızlık zarlarina ya da o girince kan gelmiş gibi olsun diye içini kırmızıya boyamayı bile düşünüyorm lutfe bana birkaç taktik sunun. İlk gece nişanlıma mahcup olmak istemiyorum başkasıyla mi oldu zihniyetine girmesini düşünmeye bile tahammülüm yok çünkü daha hiç kimseyle birliktelik yaşamadim sevisme bile ilk onunla oldu sürtünerek de son buldu hep.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılÖncelikle defaatle burada yazdığım şeyi tekrarlayarak genel bir bilgi vereyim...
Profesyonel olmayan bir göz, kadının bakire olup olmadığını anlayamaz. Uzman bir göz bile pek çok defa koloskopi cihazı ile mikro inceleme sonucunda tıbbi bir karar verebilir. Hymen dokusu kimi zaman gözle görülse bile, intakt ya da defekt olup olmadığı birkaç özel durum haricinde inceleme gerektirir.
Sizin özelinizde mastürbasyon sırasında kullandığınız cisim vajinanın içine girmediyse, kızlık zarında bir deformasyon olmamalı...
İlk cinsel ilişkide gözlemlediğiniz kan, kandan ziyade daha önce cinsel birliktelik yaşamamış kadının vajinasında birikmiş olan doku ve regl artıklarıdır. Kızlık zarı (hymen) deformasyonu sonucu kanama oranı %15 gibi bir seviyededir, ve dokuyu besleyen damalarla ilgilidir. Böyle bir kanama kadınların %85'inde olmaz!
01 Yorumla
Soran+1 yılAh ahhh keşke her erkek sizin gibi düşünse KEŞKEEE
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. sana bu kadar güvenmeyen inanmayan bir adam için kendini ne hale düşürüyorsun hele bir bak eminmisin bu adam dogru adam? yapmadıysan yapmamışındır net neden kime yalan söylemek istiyeceksin... böyle insanları cıkar hayatından sana tavsiyem cunku adamın derdi zar... madem cok takıyor neden sevişiyor seninle... kim bilir sana gelene kadar da kimi skti attı bıraktı...
04 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız da yapacak bisey yok iste
Soran+1 yılNe yapmami önerirsiniz peki anal istiyor ona ztn yok diyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılSen nişanlına zaten durumu izah etmişsin ayrıca kızlık zarının bozulup boşulmadığıda tem belli değil.. nişanlının söylediği çok yanlış bu zihniyetteki insanları anlamak mümkün değil.. kendi bakirmi ki senden bekaret istiyor kimbilir kaç kişiyle yatmıştırda o ayrı konu... böylelerine anal yapıp bakireyim diyenler yakışır aslında..
00 Yorumla
+1 yılOlanı söyle en baştan. Böyle böyle oldu emin değilim de mesela. Sana inanmaz diye mi korkuyorsun acaba.
Bence hiç kafaya takmaya bile gerek yok ne olduysa söyle geç.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİlk gece takıntısı her erkekte yok sonuçta ayrıca lisede salatalıkla gel git yapman önemli değil ne kadar ileriye soktuğun önemli.. yaparken kan geldimi o önemli..
04 Yorumla
Soran+1 yılAslında parmak uzunlugunda küçük bieydi yarısı girdi ama bence kanda gelmedi hayır eminim ona ama parmağımla kontrol ediyorum parmağım gidiyo gidebildigi kadar içe yani açıklık var gibi
- +1 yıl
Açıklık olması normal vajina dudakları mastürbasyon yapınca açılır sonuçta genişleme olabilir ama kızlık zarı geride olduğu için çok ileriye sokmadığın sürece zarar görmez... hem kan zarar görse kan gelirdi.. aynada bakıp aslında kendinde anlayabilirsin zarın yırtılıp yırtılmadığını..
Soran+1 yılNasıl anliycam ki peki ya baktım aslında ama fark edemedm
- +1 yıl
Anlayabilmen için önce bozulmamış kızlık zarının ve bozulmuş kızlık zarının nasıl olduğunu bilmen lazım onu anladıktan sonra çok basit..
Diktirebilirsin. Ya da o geceye has ona çaktırmadan bir şeyler de yapabilirsin
06 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi işte biraz örnek ve taktik verseniz
Soran+1 yılAlt tarafı taktik yani neredi doğru olmaz
Soran+1 yılTamam kalsn o zaman teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKızlık zarına anlam yükleyen bir erkeğin evlenmeden önce seks yapması çelişki değil mi?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbu konuda snaa inanmayacaksa zaten ilişki temelinde sağlam değil ki.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Evlilik iki kişinin bir birine güveni temel unsurdur... Sen olanı anlatmışsın ancak o inanmaz ise ayıp eder
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSalatalık ile sadece sürtündün mü yoksa içine de girdi mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsalatalık sokmuşsun hala kızlık zarım yerinde mi diye soruyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılSorumu düzgünce okuyup öyle yorum yaparsan sevinirim..
Cevap sahibi+1 yılbu zamana kadar hiç kanadımı
Cevap sahibi+1 yılbir tane kadın hastalıkları doktoru bul baktır var mı yok mu diye
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
11 ayönem vermeyen birini bul
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılDiktirebilirsin yarım saatlik bir işlem
00 Yorumla Dışarda diktir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
+1 yılGörünür zar
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır görünmüyor cerrahi olarak görünebilir
- +1 yıl
Hayır muaynede çok gorduk
+1 yılbakiremisin peki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında