Normalde kizlar askla sevismeleri sever uzun uzun opmeler sarilmalar yavas hareketler. Fakat ben sert seviyorum
oyle zevk aliyorum. Bende sorun my var?
oyle zevk aliyorum. Bende sorun my var?
genel itibariyle her kadının istediği seks türü. bakmayın öyle "bin sirt sikstin hişlinmiyirim" dediklerine.
bu kadın denen varlık sert seks istiyor...
bunu bütün bedeninde hissetmek istiyor.
hani porshe'nin direksiyonuna oturup gazı köklediğiniz anda sizi koltuğa yapıştıran ci kuvvetini görünce aracın gücünü hissedersiniz ya!
hah işte kadın da bunu sert sekste hissediyor. yani siz bir kadının porshe'si olacaksınız.
ha yeterince sert ve sağlam şeyy yapmazsan clio'su da olabilirsiniz allah muhafaza. işte o zaman bulduğu ilk porshe'ye binip gider.
elinizi korkak alıştırmayın yiğidolar. bir kadına ne kadar hard seks uygularsanız sizin için o kadar iyi. unutmayın yatakta romantizme yer yok.
Rica ederim
Senin gibi olan 3 kiz arkadasim oldu hepside gayet normal ve duzgun insanlardi ask baska şehvet ihtiraz cinsellik baska seyler birbirine karistirmamak lazim bunlari 😉😉
neden sorun olsun.. her yiğidin bir yoğurt yiğişi vardır? bırak sen sert i yumaşağı aşk var mı aşk?
Var
20lik bir aşk var yermisin:)))
Bende sert seviyorum çoğu kız sert seviyor bildiğim kadarıyla
Cevap
48Cevap
Normalikle alakası yok, bende sert seviyorum, uzun süren mıy mıy miý svişmeleri sıkıcı buluyorum...
vururum kalçalara vururum kalçalara yihuuuu :D deeehhh :D
ellerinden bağlarım duvara bir kanca yapar :) alırım yerden terliği popona popona şaap şap :D kıpkırmızı olucak yalvaracaksın bana nolur yapma diye :D
Hangi sehirdesin bari onu de.
yazmıyorki mesaj, yazsa konuşucaz da
@alahattincin uzaktan koklatip vermeyenlwrden :) anadolu yakasıdır kesin. yaa bir yazsan pişman olmican emin ol.
ben sabırla yazmanı bekliyorum. herşey seks değil. sadece tanışmak için sohbet etmek için, çünkü kafa bir bayansın... sohbetin hoş
@alahattincin yeme bizi alaattin az önce neler diyordun :) bari arkasında dur. ben kendisinin uzun zamandır takipcisiyim :)
@55conqueror yoo gerçekten dioyrum. geyikse geyik kardeşim, sohbet etmek keyifli olur zeki ve akllı bir bayanla... ben ciddiyim bu konuda
rica ederim ben neyse içimde onu yazdım... ha belki hiç yazmazsın oda ayrı. ama akıllı ve gerçekten sohbeti bilen biriyle konuşmak her zaman benim ilk prensibimdir...
Ben pes ediyorum arkadaş yeter benim de bir gururum var :)
çok teşekkür ederim... inan nezaman istersen yazabliirsin bana. ve seninle sohbet etmeyi çok istiyourm... umarım bu bir gün gerçekleştirilir...
Alaattin yazarsa haber ver :) bana yazmayip sana yazarsa ayıp eder.
@55conqueror kardeş bu kafanın uymasıyla alakalı, herkeze yazacak değil. ha banada yazmaz belki hiç bir zaman ama olsun. ben kalbimden geçeni söyliyim de karar onun tabiki... ayrıca yazarsada ban ayazar bana özel olur... kimseyi kimseye reklam etmeyiz buda ikinci prensibim... saygılar
@alahattincin yok yazdığına dair dedim. neyse umarım ikimize de yazar. Yaa insan merak ediyor işte ne var yazsa demi :)
Yok sende sorun herkesın zevklerı ayrı ve artık konusabılıyor ogrenebiliyor bunları. Bu nedenle nasıl zevk alıyorsan oyle yasa ayrıca ben daha sert sevıyorum mesela
Bende severim hard olucak joplar havada ucucak yatak baza nevar ne yok kırılıcak aynı böyle
https://youtu.be/HMUDVMiITOU@perseid78 😀😀😂
Yok yaa gayet normalsın öfkeli sevişmeler daha tatlı bence
Arada bir yavaşlamak onu yaşadığını hissetmekte önemli tabi
yavaş yaptım kız aşık oldu sert yaptım ayrıldı gel la bana :D
Hahah. Sevgilimden memnunum
51 yasindayim, bu sert sevisme ne yaw? iliski sirasinda vajinanimi sertlestiriyorsun, erkegin penisi yumusak veya sertmi oluyor, ne bir anlatin yaw!
gayet normal saglıklı her ınsan gıbı tercıhlerın var buda olabılır kımı sert sever kımısıde yumusak yumusak dokunuslar oksamalar sever
makbuldur ama dozajını iyi ayarlaması gerekmektedir.
her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır zevkler farklı olabilir herkes aynı şeyi yapsaydı hayatın tadı ve zevki olmazdı yani normalsin sorun yok
demekki sende ondan hoşlanıyosun herkez siyah sevmez nasıl mutlu oluyosan onu yap
bir ben sanıyordum kendimi sert seven boşver sertlik haz verir bence ;)
Yoooo herkesin zevki farkli bende sert severim ve karsimdakinin oyle olnasini isterim
sende sorun olup olmadığını ancak partnerin bilebilir
bazıları sert sever bazıları romantik ve soft takma yani ;)
Bazıları sert sever... Sıkıntı yok, arada sert iyidir. ;)
Bence sende sorun yok boyle devam etmelisin bence en sevdigim tiplerr
Aglata aglata kelimeler cok yuksekte olur senlee
Bende sert severim. Sertlikte farkli bir albeni var
bende doggy pozisyonunda anal sert anal yapmayı severim ama kız dayanamıyor
Bende cok sertm benm gibi birine dayanamazsin hepsini alamazsn icine
Ben de sert seviyorum tercih meselesi
Her kiz sert istiyor o tadi alinca romantigin adi anilmiyor
Tercih meselesi bende hard severim.
Hayır, herkezin tarzı başkadır
Her yiğidin yoğurt yiyişi farklıdır
yoo öyle dediğin bir kız tanımadım daha
tercih meselesi. herkesin zevki farklı..
Sert seviyorsun normal.
yoo bende sert severim
daha normal sakin olman gerek..
bir çoğu kadın senin gibi rahat ol :)
Aradığımız kan bulındu cansın sen can 😊😊👍
Normal bir durum, şahit olduğum böyle kadınlar var
Yok ya bende aynıyım.
aynen sert iyidir
yok canım sende bendensın :D
Tecavüz kaçınılmazsa zevk almasına bakıcaksın 😂
yok bence , zevkler ve renkler tartışılmazmış :)
yok tabi nerde buluruz senin gibisini :D
Aman baska yerine gitmesinde
Dengsizsin
Herkesin zevki farklıdır
var için illetli :D
kırbaçla benii :d
Sorun yok
Erkeksin
Komiksin
Hardcore
var.
geneli öyle.