Arkadaşlar 2 yıllık evliyim eşim bu aralar anal ilişki diye tutturdu daha önce de dile gelmişti ama kabul etmemistim şimdi çok israrci bir kere yapalım merakım geçsin sonra istemem diyor ama benim için yanlış ve günah. olmaz diyorum ısrarcı. Nasıl vazgecirebilirim? Bekarken evlilerin çoğunun yaptığını biliyorum ve ben hep terslerdim onları sanırım büyük konuşmuşum başıma geldi yaa😔😔.
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence eşini red etme, yoksa meraktan basja kadınlara gider ve onlarda merak giderir birine de tutuldu mu birde analı sevdi mi gider durur para da gider mal da gider koca da.
Adam ne istiyorsa yap, bu günah evet ama. De Allahm bunu eşim istediği için o disarida zinaya gitmesin diye yapıyorum de. Tövbe et sürekli...
Kötü bir durum.64 Yorumla
Soran+1 yılÇok kötü durum hemde yaa okadar kafaya koymuski bende iç basur var olmaz dedim vazgeçsin diye yalan soyledim olsun iyi gelir dedi yaa😂😂
- +1 yıl
;)
;)
hem sağlık hem gunah de bakalım
Cevap sahibi+1 yıl@fırtına343, anlayacağın sanmıyorum denemiş zaten kendisi. Günah ile ilgili videolar izlettir...
- +1 yıl
başka yol dene ama nasıl anltsamkı :(
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılablacmm işinn zor amaa yanii o zaman , ya eşinden vazgeçiceksin , ya da yap gitsin mademm başka çaree yok gibi
36 Yorumla
Soran+1 yılYaa ben bekarken evli çevrem çoktu ve cogu yapmista hatta hiç ummadığım akrabalarım bile yapmış duydum büyük konuştum ben
Cevap sahibi+1 yılbendee yaptmm ablacmm
Soran+1 yılAa cidden mi esinle mi nasıl acidimi
Soran+1 yılTamam yazıcam sonra
Soran+1 yılKaydettim yazıcam 😉
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal büyük günah ve sğlıksız bir olay. hem ruhen hem bedeen hem de dinen kendini kötü hissetme, vazgeçsin diye olmadık şartlar ileri sür boşanmayı teklif et, aldatırım de ya da anal olacaksa grup da isterim flan gibi uçuk şeyler söyle. vazgeçer, zaten bunları da kabul ediyorsa direk boşan
129 Yorumla
Soran+1 yılGrup felan desem kafamı gözümü yarar sadece merak ediyorum bir kere he de daha istemem diyor
Cevap sahibi+1 yılben vazgeçsin diye öyle bir şey de diyorum, senin ne kadar karşı olduğunu anlasn diye
Soran+1 yılBen sırf vazgeçsin diye bende basur var dedim yalan söyledim olsun iyi gelir dedi
Soran+1 yılİnanmadı yani
Cevap sahibi+1 yılçevrendekilerin çoğunun yaptığını nasl öğrendin? hiç ummadık derken?
Soran+1 yılYani cok samimi arkadaş ortamlarında döner üstü kapalı ummadığım kişi teyzem yengem 😂😂😂 genclikelrinde olmuş
Cevap sahibi+1 yılummadığın kişiler de evliyken mi denemişler? bekarken mi* sui misal emsal değildir diye bir söz var, malesef kötü emsal gösterilip meşrulaştırılıyor
Soran+1 yılEvliyken yapmışlar yaa
Cevap sahibi+1 yılkoskoca kadınlar, sen dert yanmak için söyledin de öğrendin* kocam anal istiyor faln diye
Soran+1 yılYok kimseye söylemedim kimse bilmiyor burda fikir almak istedim. Öyle birilerine söylenmiş duydum bayanlar arasında konuşuluyor böyle şeyler ben hiç sevmem ama eskiler boyle
Cevap sahibi+1 yılbayanları anlamak zor, erkekler pek anlatmaz ama kadınlar çok rahatlar, duyduğunda kocan anal istemeden miydi?
Soran+1 yılEvet bekardim bende laf söylerdim bildiğin terslerdim
Cevap sahibi+1 yılgerçekten öyle büyük konuşmamak lazım, burdan kzın birisi hiç cinsellik yaşamamış, benim gibi erkek olsun diyordu şimdiki sevgilisi bayagı tecrübeli, o da büyük konuştum başıma geldi diyor
Soran+1 yılYaa işte ee ne diyor dinimizde kinamadigin şey başına gelmeden olmezmissin
Cevap sahibi+1 yılsen yine de g.. te sahip çık, yapma, kaç yaşında evlendin? kocan ilk ve tek seviştiğin galiba
Soran+1 yılEvet 24 yaşında evlendim ilk beraberligim
Cevap sahibi+1 yılmemnun musun peki performans vs, bazı erkekler kendini yetersiz hissettiği için anal ister öyle dhaa cok tatmin edeceğini düşünür kadını
Soran+1 yılBen memnunum ama o biraz tedirgin gibi yani ben öyle hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılteklif ettiğine göre birşeyleri eksik hissediyor* neden tedirgin gibi sence? boyut mu erken boşalma mı
Soran+1 yılErken olduğunu düşünüyor
Cevap sahibi+1 yılşunun için soruyorum belki aklındaki soru işaretlerini gidebilirsen vazgeçer diye., kaç dk ortalamnız?
Soran+1 yılBen dakika tutmadım bence normal yani ama o anormal goruyor
Cevap sahibi+1 yılneye göre anormal görüyor, çevrendekilere sordun mu hiç
Soran+1 yılHayır kendisi diyor böyle olması lazım ama benim erken diye
Cevap sahibi+1 yılbelki kilosu falan vardır, alkolü sigarası falan=
Soran+1 yılHayır yok sporcu kendisi
Cevap sahibi+1 yılolay psikolojik öyleyse, ölçülerin nasıl ki kalçana bu kadar taktı
Soran+1 yılSanırım öyle. Ben baliketli biriyim yani bilmiyorum çekiyor iste
Cevap sahibi+1 yılne oldu kocan vazgeçti mi?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. asla kabul etme. cinsellikte ortak paydada buluşulur ve uygulanır. asla biri diğerine zorlayamaz. dinen de böyledir. hele ki yasak sağlıksız bir ilişkiyi asla zorlayamaz. boşanma hakkın doğmuş olur
02 Yorumla
Soran+1 yılZorlama yok ikna etme çabasi var
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakin yapma, hem günah hem canin yanar. zorlarsa polise şikayet et kocanda olsa ve bunu söyle sikayet ederim de. Allahım yaa ne bu erkekteki g*t merakı anlamadim. bazen utaniyorum erkekligimden bunlari duydukça. valla bak hiç taviz verme. onu normal yolla geri cevirme o yeter sana. yoksa oda günah.
211 Yorumla
Soran+1 yılGeri cevirmem kesinlikle. Yaa işte bende anlamadım ne bu merak hep bekarken izlenilen filmin etkileri herhalde. Yaa nasıl şikayet edicem olmaz o zaten ikna etmeye calişiyor zorla yapcam demiyor
Cevap sahibi+1 yılAnlat günahinin büyüklügünü ve kadinin bu iliskiden caninin yandigini,
Soran+1 yılAnlattım kendisi dini konularda çok bilgilı ama günahına razıyım diyor
Cevap sahibi+1 yılAllah allaaaa, Allah yardimcin olsun ne diyeyim kardeşim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Amin
Cevap sahibi+1 yılBuna sözü geçecek bir büyügü yik mu bayan olarak ona söyle o söylesin madem anlamiyorsa.
Soran+1 yılYok yaa böyle konuyu kime söyleyebilirim olmaz
Cevap sahibi+1 yılAklima baska birsey gelmiyor. ama sonuc itibari ile yapma. ve agla sizla erkek dayanamaz aglayan kadina :D
Soran+1 yılBakicam artık teşekkürler yorum için
Cevap sahibi+1 yılRica ederim ne demek. ama üzüldüm durumuna inan :(
Soran+1 yıl😔😔😔
+1 yılbuyuk konuşmuşsun doğru
ama once şunu soyle ben bıle yaptıgım araştırma sonucu vaz geçtım gıbı bırşey analdan
Allah lanet edıyor ve anal yapan melundur dıyor
daha tıksındırıcı ornegı de var ama buradan yazamam ozelden yaz cevabını al sonra engelle ama sakın yapma
alışırsa bırakmaz
ve cok cok gunah kadına cok zararlı00 Yorumla
+1 yılizin verme yanlış oldugunu bıle bıle yapan bırıyım
ama ne bok varsa cok tatlı oluyor ozellıkel domaltıp uzun sacları elıne dolayınca
bırdaha bırakmaz vajınanı unutur ınan bana
sonra olan san aolur
zamanla gaz cıkışını sonra sıvı sonra dışkı çıkışını konturol edemezsın oyle pıs kokarsınkı sneı boşar00 Yorumlaİstesin dursun sakın yapma. Birbirinizden soğursunuz. Senin ona, onun sana saygısı kalmaz.
Çok büyük kazalara gebe o iş.07 Yorumla
Soran+1 yılPpofff vazgecmiyor
Soran+1 yılİstedim ben ib nemiyim dedi😂😂
Soran+1 yılDedim sen kadınsın ib ne olamazsın bnimsin o kalcalar benim olcak dedi😕😕
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. bence müsade etme, ikna yoluna git, yanlış olduğunu anlat, öğret, bir yolunu bul, doğrudan yapmam dersen ilişkiniz sıkıntıya girebilir. Senin yapmak istemediğine değil, olayın yanlış olduğuna ikna etmelisin.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere yap madem merakı gitsin habire gündeme getirir sonra.
025 Yorumla
Soran+1 yılZaten sürekli gündeme getiriyor
- +1 yıl
Arkadaşlarından yapmış olan var mı anal?
Soran+1 yılYaa yazımda da söyledim çevremde evlilerin çoğu yapmis bekarken soylerlerdi ben laf söylerdim onlara büyük konuştum hiç ummadığım akrabalarımın bile zamanında yaptığını öğrendim ben sook
- +1 yıl
Sana cesaret olsun o zaman bir kere dene madem dolaylı yoldan sor çok acıyor mu falan.
Soran+1 yılTeşekkürler
- +1 yıl
Ha yapmak istemezsende bırak istesin dursun senin o etrafındaki yapan kafınlara yönlendşrirsin olmazsa nasıl ama :)
- +1 yıl
Bir şey değil bu arada.
Soran+1 yılYok daha neler ozaman koparır eline verrim😂😂
- +1 yıl
Kıskanç seni :) Ne güzel acı çekecek o ummayıpta yapmış kadınlar o tür konuşma olursa siz çok meraklısınuz anala benimkide istemeye başladı size yönlendireyim dersin aynı bu tür bir hikaye okumuştum.
- +1 yıl
Sahi o kadınlar kocalarından başka nir erkekle mi yapmış analı eğer öyleyse sağlam koz olur sana.
Soran+1 yılYok ya yeni evliyken eşleriyle gençken yani
- +1 yıl
Anladım belki öyleside olmuştur söylemiyorlardır.
Soran+1 yılBilemem
- +1 yıl
Acaba senin o dediğin kadınların kocaları senin koxana yaptım dedi mi şüphelenmeye başladım bak :)
Soran+1 yılYok erkekler konuşmaz bu konulari kendi aralarında eşlerini yani
- +1 yıl
Konuşan oluyor ben evli değilim ama evli arkadşlar söylüyor bu tür şeyleri anlatan olmuş oral yapıyor demiş mesela birisi.
- +1 yıl
Bu arada yaparsan sende fantezi ya da merakın varsa gündeme getir hayat karşılıklı :)
Soran+1 yılErkek karısını anlatmaz kesinlikle hemde sevgili vs olur da karısını anlatmaz kadınlar konuşuyor samimi ortamda ben ona da karşıyım ve kesinlikle konusmam
- +1 yıl
Tabiki konuşmamak en güzeli sağlık camiası biraz samimi ortam arkadaşlardan çok az bahseden oldu. Hakketen kadınlar konuşuyır mu ya benimki iyi yapıyor geç boşalıyor çok yapıyor vs dedikçe neler hissediyorlar acaba canı şatiyordur benim adam niye böy değil diye merak ettim doğrusu.
Soran+1 yılYok yaa o kadar detaylı değil üstün koru zaten hep eskiler konusur
- +1 yıl
Evet yaşlılar rahat oluyor benim dediğim arkadaşlarda yaşlıydı çoğu eskisi gibi olmuyor derler arasa bide.
- +1 yıl
Ama çapkınlık, kaçamakları en ince dwtaya kadar anlatıyorlar.
Soran+1 yılOnu anlatırlar gurur verici birşey sanarlar ama karaktersizlerini anlatırlar haberleri yok
- +1 yıl
Evet haklısın çoğu durumda da gel beni et türleri zor bşr durum olsa gerek kabul etsenbbir türlü etmesen bir türlü
- +1 yıl
Neye karar verdin düşündün mü bir şeyler
+1 yılSende ona yap bakalım hoşuna gidecek mi ne anlayışsız biri ya birde kocan yapma müsade etme günah
10 Yorumla
+1 yılİstemediğin birşeyi zorla yapamaz 🐂olmasın saygı duysun ısrar etme boşuna olmaz diyorsam olmaz de acısını sen çekeceksin o değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. Valla adam dışarıda arayabilir bunu. Yinede sen bilirsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılCiddi mi yaa
Soran+1 yılHım anladım tamam 😔
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılhayırlısı gülüm, ama makattan ilişkiye girmek tehlikeli, günahta. valla vazgeçirmekde zor olabilir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 513 cevap paylaştı. Ya o kadar istiyorsa iknada edemiyorsun belli bence bir kerede olsa isteyerek onun için bunu yapman gerekir diye düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapma bence hak deliği varken b*k deliğinde ne işi var
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@pasioned çatlakkkkk
- +1 yıl
çok doğru
Cevap sahibi+1 yıl@fırtına343 evliyim istesede yapmam hadi dğılın
+1 yılGerçekten dini fetva mi istiyorsun, yoksa icini ferahlatacak yapmalisin denilecek yorumlar mi bekliyorsun?
10 Yorumla
+1 yılEvlilerin çoğu yapmıyor!
Anal pislikçe ve günahtır!210 Yorumla
Soran+1 yılYapıyormuş bayan ortaminda dönüyor erkekler konuşmaz bu muhabbeti
- +1 yıl
hayır o senin çevrenle alakalı yani yüzdeye vuracak olursak %80 ni yapmıyordur. bu arada senin de az gönlün var gibi geliyor bana
Soran+1 yılBende sana şunu söylüyorum yapan yüzde 80 bak bu kadar emin konuşuyorum ve benim gönlüm yok ama vazgeciremiyorum ya başkasına giderse bu merakı yüzünden kafamda deli sorular
- +1 yıl
hayır bence yapmıyor %80 ni tam aksi hatta. sen anal yaparsın merak etme
Soran+1 yılVazgeçirmek için fikrin varsa buyur yoksa beni tanımadan yargilama
- +1 yıl
Var. Boşanırım de. ki dinen ve yasal olarak böyle bir sebepten hakkın var
Soran+1 yılBana zorla yapicam demiyor zaten ben hayır diyorum sürekli gündemde ikna etme çabalarında hani kabul etmezsen zorla yaparım dese tamam haklısın da bu durum değişik yaa çıkamıyorum işin içinden kavga edip kuslukte koyamiyorum
- +1 yıl
beni bir takip edermisin birşey soracagım?
Soran+1 yılÖzelden konuşmuyorum teşekkürler yorum icin
- +1 yıl
muhabbet etmek isteyen kim sadece birşey soracağım. hemen asılıyor havası yaratmayın. güle güle
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Seks acı değil zevk vermeli çok ısrar ederse biraz parmaklamak için izin ver hevesini alsın
01 Yorumla
Soran+1 yılParmak istemiyor😂😂
+1 yılYa manyak mı bu adam niye bukadar ısrar ediyo vajina mı genişledi
013 Yorumla
Soran+1 yılHayır genislemedi ona bile zor dayanıyor ama merak ediyorum istiyorum diyor vazgeciremiyorum.
- +1 yıl
Pei 1 defa denesen olmaz mı
Soran+1 yılİstemiyorum denemek hem günah hemde bir kere tamam dersem devamı gelir diye korkuyorum
- +1 yıl
Ah evlilik zor ya cinsellikte ölmeler olur bir süre sonra
Soran+1 yılCinsellikte ölmelik yok merak istiyor o kalçalar benim olcak diyor
- +1 yıl
Kalçaların güzelmi görünüyo
Soran+1 yılOyleymis
- +1 yıl
İyi bari grup istemiyo
- +1 yıl
Ozaman napardın d
Soran+1 yılBoşardim öyle birşey istemez kiskanc
- +1 yıl
Katısın ya ne var yani
- +1 yıl
Hecanlı olmaz mı
Soran+1 yılHayır yorumun için teşekkürler
+1 yıltatlım analı bende cok yaptım ve her sevgılıme analdan gırdım evet anal cok sağlıksız ve günah ama o delıkten vajinandan daha dar o yüzden delırtıyor zaten bır ara profilimi aç ve bak anlarsın ve anal delıgı vajinadan cok yalarım hedıye olarak seksten sonra anala altın vuruş yaparım evlenince esımın arka delıgını acarım benım olmazsa olmaz
011 Yorumla
Soran+1 yılNe problemlisiniz yaa esin kabul etmezse ne olcak
- +1 yıl
ben en basta soylerım evlılıkten once kabul ederse evlenir zaten Şu an butun kızlar arka deliği açtırıyor bakirelik yerınde kalsın dıye
Soran+1 yılYok artık igrenclik
- +1 yıl
kactane sevgılım olduysa hepsını vajına ve arka dan verdi bende tadını çıkardım ve onları orgasm delısı ettım
- +1 yıl
@kıvanç125 önden zevk alır arka zevk degıl acı verir işkence gibidir anal
- +1 yıl
@kıvanç125 aynen hıc bır kadın analdan zevk alıp bosalmaz
- +1 yıl
@kıvanç125 kariyin arka deliğinin dağılmasi demek
Gizli Üye(36-45)+1 yılAklina koymus kalkmisin da caresi sende esin seni analdan yapacak sen bugun yok diyeceksin yarin yapacaksin mecbur..
07 Yorumla
Soran+1 yılYani etkili vazgecirebilecegim önerin yok mu
Cevap sahibi+1 yılYok arkadasim.. malesef yok.. eger firsat bulursa sirf bu konudan aldatir seni daha cok yaralanirsin.
Cevap sahibi+1 yılSen bu gece guzel bir ortam ayarla bundan vazgecirmek icin onu sen kontrol et bunu dene iliski sirasinda oral yaparken yumurtaliklarin altini iyice oksa ve dilini gezdir belki bu onunfikrini degistirir..
Soran+1 yılEvet herkes öyle diyor 😔
Cevap sahibi+1 yılOrali seviyorsan bunu daha farkli yap oyuna cevir seksi fantezilwriniz olsun yatakta daha aktif ol muzik olsun isirmalisin dilini iyi kullanmalisin pozisyonlar onemli ve krema veya buz kullan ;)
Soran+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılRica ederim..
kocanda midesizmiş sen istemedigin halde sana yapıyor
012 Yorumla
Soran+1 yılYapma yok şu an istiyor ikna etmeye calisiyor
Soran+1 yılEksik birşey yok gayette iyiyiz ama merak ediyorum diyor bir kere he de daha konusunu açmam diyor o kalçalar benim olcak diyor 😔
Soran+1 yılEvet. Bende devamı gelmesinden de korkuyorum günahı ayrı acısı ayrı napcam bilmiyorum
Soran+1 yılOna evetti😂😂 yaa aynı evde nasıl sakinicam sallamicam 😂😂 evet yaa yok anlamıyor günahı bana diyor
Soran+1 yılEvde gezinmesem yatakta elinin altinda elbise değil ki bu görmesin diye kaldirayim😂
Soran+1 yılZaten aktifim yatakta ama işte o gece olmasa başka gece yine gundemde
- Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılKayganlaştırıcı ve hatta vazalin sürmelisin yapacaksan... en azından acın azalır.
00 Yorumla
+1 yılNikahiniz bozulur. nasil boyle bir seyi esinden ister anlamiyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılNikah bozulma felan yok ama günahı büyük hemde cook
+1 yılvalla yap gitsin o kadar da kötü değil hem eşin sonuçta...
05 Yorumla
Soran+1 yılVazgecirebilirmiyim
- +1 yıl
çok zor çünkü erkek bir kere taktı mı illa ister...
Soran+1 yıl😔😔 tamam teşekkürler
- +1 yıl
? orada mısın?
Soran+1 yılÖzelden konuşmuyorum tskler
+1 yılB0k g0tunden düşerken görürse o istemez zaten çok berbat birşey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılPenisine siç gorsun anali mk herifi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVer bikere adama merakı gitsin yoksa başkasına gider
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılB*ka battıgında aklı başına gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖnce temizlik diyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayatın boyunca lanetlenmek istiyorsan kabul et
02 Yorumla
Soran+1 yıl😔😔😔
Cevap sahibi+1 yılBunu o kocan olacak salağa söyle..
İnsan sevdiğini ateşe atar mı?
bende anandan başın dertte sandım
24 Yorumla
Soran+1 yılYaa dur güldürme 😂
+1 yılSakın izin verme boşarım yine yapmam de kararlı ol
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYap nolcak alisinca anal cok zevklidir
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkayganlaştırıcı alıp deneyin. :)
14 Yorumla
Soran+1 yılDur bir ben g. tumun derdindeyim sen geyikte😂😂
- +1 yıl
;)
gotunu bır defa deldırdınmı dahda devamı gelır
Soran+1 yıl@fırtına343 yaa bir bas git herkesin yorumunun altındasın alalaa
- +1 yıl
:)
;)
;)
yoruma yorum yaptım
Ne günahı yaa su din baskısından kurtulun artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSakın yapma, hak yolu varken bok yoluna gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılistemediğin bişeyi yapman eşinede zevk vermez
18 Yorumla
Soran+1 yılİşte onun için istemem için elinden geleni yapiyor
Cevap sahibi+1 yılzor bı durum. sen ıstemıyon eşin meraklı ve aklında.
bu durumu eşin kaçınılmaz bı şekilde yaşıcak ama senle ama başkasıyla
Soran+1 yılBen yok dersem başkasına gider diyorsun
Cevap sahibi+1 yılbu kesın olmuyor demıyorum eğer bı ıstek önlenemez ve olması için uğraşırsa bunu bı şekilde denemek ister dıyorum belkide sana bir ilk yaşatmak istıyordur
Soran+1 yılBilmiyorum valla yaa büyük konuştum ben ondan bunlar başıma geliyor
Cevap sahibi+1 yılıstemıyorsun ama kararsız gibisinde. onun bunu başka yerde yapma ıhtımalıde senı kararsız yapmış gibi
Soran+1 yılEvet işte herkes yapmazsan başkasına gider diyor daha çok kafam karisti
Cevap sahibi+1 yılistemediğin bişeyı yapma ve onada bunu anlat.
vaz geçıre bılırsın gerçekten yapmak ıstemıyorsan eğer ama aslında ola bılır bı kerelık denenır dıyorsan başka
yap gitsin nolceek
20 YorumlaSıçarken seni görsün
12 Yorumla
Soran+1 yılIykk olur mu öyle sey
+1 yıleşine hatasını anlamasını sagla
09 Yorumla
Soran+1 yılNasıl? Dini olarak çok bilgili biri ama günahına kabulüm diyor malum erkek milleti zinayı bile takmayıp evlenmeden bakirligi atiyor
- +1 yıl
her insanın belli baslı asamauacagı sınırları vardır esin din konusunda zayıfsa saglık acısından yaklasa bilirsin
Soran+1 yılYaa yalandan vazgeçsin diye basur var dedim olsun birşey olmaz iyi gelir dedi
- +1 yıl
yok sana değil mesela ona olabilecek bir sorundan bahset ama gerci kondom takarım der sanırım aklına koymus ölürüm yaparsan makat catlagım var desen bile olsun der durumda
Soran+1 yılİşte söylüyorum yaa dedim olsun iyi gelir dedi
- +1 yıl
işin zor bence trip at kocanı tanırsın damarına bas olmaz de
Soran+1 yılBakıcaz artık
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun
Soran+1 yılAminnñnn
Bir kere dene hoşuna gitmezse yapma bir daha
00 Yorumla
+1 yılBoşanma sebebidir haberin olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvde sallayıp kudurtuyon mu adamı 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılOnlar benim olcak diyor
Cevap sahibi+1 yılÇok mu güzeller 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılanal kötü ögghh kaka pis
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılDenesin bırak görsün
01 Yorumla- +1 yıl
İyi anlamdamı kötü anlamdamı?
Yapmayın,,, yazıktır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEsine gunah degil canim. yapin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 916 cevap paylaştı. Yapcak birsey yok
00 Yorumlaİğrenç bişey yav...
00 Yorumla
+1 yılikna et yapmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTotiş iptal. yapma