İletişim bir çok şeyde olduğu gibi cinsel konuda da öyledir. Peki sorunu olan bir çift iletişimi nasıl kullanmalı?

İletişim bir çok şeyde olduğu gibi cinsel konuda da öyledir. Peki sorunu olan bir çift iletişimi nasıl kullanmalı?

Bence anlaşılmak ve sorunların hallolması için her şey de olduğu gibi cinsellikte de önemli en azından kimin ne hatası var bilinmeli ve ona yönelik anlaşılmalı diye düşünüyorum.
Birbirlerine karşı açık olmalılar eğer tersi olursa bu zamanla birbirinden soğumaya neden olur. Düşüncelerini ve sorunlarını açık ve güzel bir dille ifade ederse partner de ona göre bilgi sahibi olur ve davranışlarını belirler
Cevap
17Cevap
Detaya katılıyorum. Konuşarak, aşılmaz denilen bir çok problemin üstesinden gelebilirler.
İlişkiye noktayı koyar muhtemelen bu durum
Gayet normal ve iyi olur
Konuşmamak iyidir diyorsun öyle mi?
Konuşmak okumuşum kusura bakmayın. konuşmak ve açık olmak daha iyi yani
Fark ettiğim için tekrar yazdım. Estağfurullah ne kusuru :)
teşekkürler :)
Rica ederim :)
Türk karısıyla bişey konuşulmaz, zeki insanlarla konuşulur. Onlara sadece duymak istedikleri yalanları söyle, geç.
konuşmak iyideğil bence
konuşursan tadı kacıyor
senin anlıyor olmanı bekliyorlar
ama anlayamıyor ve bu sebepten kötü şeyler yaşatıyorsan
sor
Anlayışsız birine denk gelinirse , sevgililik bitebilir Yoksa paylaşmak lazım. 1 elin ne si var 2 elin sesi var olur
konuşarak tüm sorunlar aşılır aslında
cinsellik üzerine konuşulan sorunlara yaklaşım yapıcı ve motive edici olmalıdır
Esin magra adami değilse acik goruslu ve anlayisliysa konuşabilirsin tabiki onla konusmicanda kimle konuscan
Yani herhalde itici olur onun istemediği bir konudan uzaklaşmak
Yanlış anlaşılmalara sebep olabilir. Herşeyi konuşmak lazım
Sorun varsa konuşulmalı eğitim şart, istekler kibarca söylenmeli
Anlayışla davranarak çözmeye çalışma isteğiyle sorunu aşmak
aldatıyor neyim sanar bu daha kötü kafamızın etini yerler
Nerede hatası olduğunu söylemek gerekiyor yoksa keyif alamazsını o da bir işe yaramaz
nerede hatası olduğunu bilir
Ayrılığa kadar yolu Vardır Elbet İhtiyaç olarak He insanın Böyle şeyler istemesi Normal Hemde çok. Normal Ama Utanmakta herşeye çözüm değil
Baya baya büyük sorunlara yol acar
konuşulmassa hiç bir şey yoluna girmez
Konuşmak lazım. Yoksa çıkmaza girersin
Sorunun neki, benim yok
Konuşup çözmek daha mantıklı
Konuşulmalı
Ayrılık...
Aldatma nedeni