Flörtünüz veya sevgilinizle cinsellik konuşmak ilişkiyi nasıl etkiler. Bu konuda konuşarak bilgi almak mı gereklidir yoksa konuşmadan ne çıkarsa bahtıma mı dersiniz?Sen gittin her şey yarım kaldı...
Flört edilen kişi ile cinsellik konuşmak ilişkiyi nasıl etkiler?
İlişkinin boyutu flörtten daha ileri bir seviyeye doğru akıştaysa elbette sekse dair konular da konuşulmalıdır. İnsanlar sonuçta beğenilerini, zevklerini, beklentilerini, kırmızı çizgilerini birbirine anlatacak ki ilişki bir sonraki evreye geçtiğinde bu konuda bir sorun yaşanmasın. Ya da cinselliğe dair belki beğeniler, zevkler, örtüşmüyorsa saygıyı bitirmeden ilişkiyi bitirmek de gerekebilir.
Bana kalsa konuşulur.. İlla bisey olmak gerekmiyor benim için.. Konuşmak istiyorsam konuşurum, konuşuyorum da.. Ama şöyle bi sonuç oluyor bazen.. Cinsellik konuşunca - bazı erkekler - saygısını yitiriyor.. Aaa bak bu benle Cinsellik konuştu diyip kendi içinde bizi eleştiriyor.. Kendisi ben de istedim demiyor da, kız bana konuyu açtı.. Wow! Kadınlar isteyemez çünkü.. Bize haram, bize günah.. Bu ve bu gibi sebeplerden dolayı ise ilişki başlamadan bitiyor.. Çünkü erkekler hem cinsellik hakkında konuşmak isteyip, hem de konuşunca kadını gözlerinde basitleştiren varlıklar.. Benle bunları konuştu vayy o. r. s. p vs vs diyorlar.. Konuşmayınca da ya sırt çeviriyorlar, ya da sevisecek yeni birini bulup, gidiyorlar.. Erkekler garip varlıklar :)
Cinsellik konusmak ayıp bir şey değil. Illaki flört veya sevgiliyle cinsellik konusulur tabusunu yıkmak ve aşmak gerektigini düşünüyorum. Flört veya sevgili ile seksting yapmadan cinsellikle ilgili konuşabilir. Ayrıca taraflar arasında çekim varsa ve istiuorlarsa cinsellik konuşabilir ve yaşayabilir. Taraflardan biri ki genelde erkeklerde oluyor kadın cinsellik konuşunca basit kolay kadın algısı yaşıyorlar. Oysa kendileri yapınca sıkıntı olmuyor basit ve kolay olmuyor erkektir yapar. Öyle bir şey yok erkek yapal8nca basit olmuyorsa kadinda basit değildir. Sonuçta karşılıklı yapılan bir şey. Cinsellik yaşadığı için Kadını basit gören zihniyet dönüp aynada bir kendisine baksın..
Kişiye göre değişir. Ama kendimi riske atmak istemiyorum dersen zamanla konuşmalardan bakışmalardan anlaşılır zaten. İlişki dediğin 7/24 konuşup sohbet etme olayı değil eğer uyum çekim varsa plansız veya planlı bir anda oluverir cinsel yaklaşım zaten.
Flörtüm ile de bunları konuşmayacaksam kimle konuşayım duvarla mı?
Zaten ilişkim olduğunda duygusal olmuyor giriş-gelişme olmadan direkt sonuca varıyoruz. :-) Her şeyin tersine alışmışım. İlişkimde tersine göre ilerliyor. Kocacığım> erkek arkadaşım> flört> normal arkadaş olarak finale varıyoruz. :-)
Bence cinsellik hakkında normal bir konu olarak konuşulmalı, birbirinin bu konu hakkındaki fikirleri bilinmeli. Ama konu sekstinge falan gelmemeli. Çok değişik fantazilere sahip olan insanlar var belki uyusmayacak bunlar. İlerisi için hafif hafif fikir alışverişi yapılabilir.
Olumlu etkiler. Çoğu zaman partnerle cinsellik konusunda nitelikli iletisim kurmak, cinselliği yaşamaktan daha iyi sonuçlar verir. Ama bunu hakkıyla başarabilen çift bence çok az. İliskiler genelde yüzeysel ve maskeli yaşanıyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Ben severim konuşmayı. 24 saat konuşup hemen buluşup yapışıyorum dinlene dinlene artık en az 3 posta alıyorum. Haz merak tutku şevhet
Hayır ayar oluyorum böyle tiplere sanırsın padişah olmuş harem kurmuş laf yapıyor... 30 yaşını geçmiş hala KS den kız düşürmeye çalışan birisi... Neyse iyi günler ABLA
Kız düşürmeye çalışmam ben çünkü kadınlar istemedikçe düşmez namus bekçiliği yapma ayrıca tanışmaya bile çalışmadımki😂🤣 30 yaşını aşmış diyosun 45 üstünün sorusunda ne işn var genç🤣
Hayır yani yanlış anlaşıldım heralde rahatsızlık verdiysem özürde dilerim ama yanlış bişey söylemedim diye düşünüyorum ama işte abla ayağına insanlar farklı niyetye heralde kıskandı😂🤣
Çok üzülür öyle olan ona olur kıskanarak ya da sahiplenerek olmıcağını zamanla anlar ablası, senin olan senindir değilse ne yaparsan yap senin olmıcaktır, ama oda haklı öyle bi yorum yaptınki aklını aldın çocuğun😃
Ayrıca ablayı laf olsun diye dediğimi anlamadın mı? Her pembeye kadın desek ohoo... Mahallenin bakkal haydar abisi de açar pembe profili, o yüzden trolüne yazdım uzatmazsak sevinirim. İyi günler