Bağlar.
Çünkü cinsellik aşk ilişkisinin içinde olan bir şey. Onun haricinde de kişiler birbirleri halkında ne kadar çok şey bilirse, ne kadar özellerini bilirse o kadar daha yakınlaşmış olurlar.
Seks ve cinsellik de insanın en özellerinden olduğu için epey etkili olur.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılYaşanan her güzel an ilişkinin çimentosudur.
11 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılYalan ya da abartısını, Onun arzularının gücünü, yasaklarını bilirsin herşeyden önce! Ve kesinlikle karar vermekte etkendir :))
12 Yorumla
Soran1 yılHangi konuda karar verme? (:
- 1 yıl
Onunla ciddi bir ilişkiye adım atarsan şayet, seni yatakta fazlasıyla tatmin edip edemeyeceğine göre değerlendirirsin bence karşındakini :)
1 yılGercek sevgiyse baglar, ikisinden birisi sadece zevk icin birlikteyse baglamaz
10 Yorumla
1 yılBağladığı zamanlarda olur baglamadigi lakin karşındaki erkeğin yaşanmış lik seviyesine bağlı buiu
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAradaki ilişki sağlamsa evet bağlar yok sadece onun içinse bitince konuşma da biter
324 Yorumla- 1 yıl
Sadece cinsellik içinse zatn naparsan yapsın biyer ya.
Cevap sahibi1 yılİşte tamamen aradaki sevgi kuvvetine bağlı. Birbirini çok seven iki insan konuşuyosa çok güzel bişey bence ilişkide bunlar da olmalı
- 1 yıl
Aynen öyle dediğine %100 katılıyorum. Bunu bir kullanma olarak değil de cidden sevdiğinden yaşıyorlarsa bu sadece o sevgiyi güçlendirir ve bence yaşadıkları c insellikte sağlıklı olur
Cevap sahibi1 yılBen erkek arkadaşımla konuşuyorum yaşamayı da düşünüyorum açıkçası çünkü yolunda giden bir ilişki ve ben açıkçası erkeğimin herşeyi benimle yaşaması taraftarıyım ben yapmadım diye başkasına gidecek bi insan asla değil biliyorum ama ben genede isteklerinden mahrum kalmasını istemem ona her anlamda yetebilmeliyim yetiyorum da
- 1 yıl
Böyle düşünen bir kadının zaten yetemeyeceğini sanmam ya. Ama onun da sana saygı duyması önemli. Bazı konualrda aşırı ısrar bana doğru gelmiyor. Zamanlamayı da doğru yapmak lazım. Olgun düzgün düşünüyorsun. Galiba daha yaşamadınız
Cevap sahibi1 yılHayır aksine hiç zorlayıcı bi insan değil, tam aksine mesela o gün ben böyle yapalım ya da fotoğraf atıyım video çekiyim sana falan dediğimde müsait değilsen yapma daha sonrada olur senden kıymetli değil gibi sözler çok çok önemli erkeğin düşüncesi orasıdır cümlesini yerle bir ediyor bu sözleriyle çünkü kendisinden önce benim iyi olmamı düşünüyo bazen mesela deneme amacıyla sorun çıkacak mı surat asacak mı diye yapcam diyip yapmadığımda oluyo ama bakıyorum ki boş ver bizim mutluluğumuz ona bağlı değil o sadece küçük bir etken bugün olmaz 3 gün sonra olur diye beni düşürmüyo ya da surat yapmıyo e böyle bi adama da açıkçası kadınlık yapmak yakışır bana. Ki biz bu tarz konuşmalara çok zamanı doğru kullanarak başladık. Evlilik düşünüyoruz ve bence ona yeteceğimi bu evrede göstermem gerektiğine inanıyorum evliliklerin bir çoğu bu sorun yüzünden ya aldatmayla ya da boşanmayla sonuç veriyor kimse istemez böyle bişey. Evet henüz yaşamadık ama ufak şeyler yaşanması taraftarıyım ki yaşanacak zaten
- 1 yıl
DEdiklerine tek tek katılıyorum ve düzgün bir adama benziyor. Umarım içi de dışı gibi, sana gösterdiği gibidir. Cidden hoş bir insana benziyor.
Ayrıca evet, evlilik öncesi bir şeyler yaşanması sağlıklı bir şey. En azından kiminle evlendiğini tamamen anlyıorsun. Herkes sözde asıp kesiyor ama yatakta ketum olur mu olur...
Cevap sahibi1 yılAslında onun bana iyi oluşu benden benim ona iyi oluşum ondan geçiyo çirkin bir dil yok kesinlikle ilişkimizde, hani tartışma illaki oluyo ama genelde tartışmalarımızın hepsinde o biraz sinirli baskın olan taraf olduğundan ben asla cevap vermem telefon açık olur o ne derse tamam canım evet hayatım gibi sözlerle sakinleştiriyorum cevap versem daha çok sinirlenecek ne gerek var. Bide ben kadının erkekten biraz geride kalması taraftarıyım. Erkek ilişkide erkekliğini baskınlığını hissederse zaten baskın bir adam olmuyor saygı çerçevesinide aşmıyor ki asla aşmadı bu bizim hem kendi aramızdaki konuşmalarımızda böyle hemde ben onu ailesine arkadaşlarına karşı da değiştirdim sinirli bir adam yapısını biliyorum ama benimle bebek gibi e bende bazen huysuz bir kadınım ya da çekilmez hallerim oluyo ama sırf o üzülmesin ya da sıkıntı yaşamayalım diye huylarımı törpüledim bunlar karşılıklı olunca çok güzel şeyler tek taraflı hiç bir anlamı yok
- 1 yıl
Bendediklerine katılıyordum ama şu sinir konusu biraz sıkıntı cidden. Böyle olması ilerde sıkıntı olmaz umarm
Cevap sahibi1 yılHayır hayır bana hiç yansımadı artısı artık çevresine de yansımıyor her insanın bir huyu var onunkisi de çok sabır sonrası sinir patlaması o noktaya gelene kadar uğraşıyor yani gelmemek adına, ama bazen oluyo fakat hallediyoruz ☺️
- 1 yıl
Ne güzel sevindim o zaman. Ama işte sen de biliyorsun haberlerde bunları göre göre insan artık üzülüyor be en kötüsünü bekliyor...
Cevap sahibi1 yılEvet anlıyorum ama işte birbirimizi tanımak için en güzel dönemimizdeyiz fakat öyle bi insan olduğunu olacağını asla düşünmüyorum inşallah yanılmam
- 1 yıl
Yaşlarınız kac? :)
Cevap sahibi1 yılBenim 27 onun 25 :)
- 1 yıl
Oh oh güzel yaşlardasınız evlenmelik iyi yaşlar. Akıllısınız ama sen biraz olgun kaçmıssın orada :)
Cevap sahibi1 yılTip olarak çok küçük duruyorum ordan kurtarıyo gibiyim 😂
- 1 yıl
Kaç kilosun boy falan :D
Cevap sahibi1 yıl1.62, 60
- 1 yıl
Eee o kadar kısa kücükte değilsin şimdi canım :D
Cevap sahibi1 yılMinyon tipliyim ama 😂
- 1 yıl
Ahahaha şanslısın :D Oglan nasıl peki :D
Cevap sahibi1 yılOda yaşından daha büyük duruyo bide onda sakal bıyık durumu da var ya ondan olgun duruyo 😂
- 1 yıl
canım bıyığa düştün tabi sen hemen 😂
Cevap sahibi1 yılYoook valla bir gülüşüne denk geldimm gamzesi de vardı düşmeden yapamadım 🥹😁
Gizli Üye(25-29)1 yılZerre kadar etkisi yok çöp gibi hissettiriyor yapmayın yaptırmayın efendim
237 Yorumla- 1 yıl
Alakası bile yok.
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher e denesinler o zaman denemek serbest benimki naçizane bir tavsiyeydi kafası uyan dinler uymayan dinlemez teklif var ısrar yok.
- 1 yıl
Sen ama tavsiyede bulunmadın ki, tek taraflı ağır bir ifadede de bulundun
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher kendi hislerimden bahsettim ve sonra dedim ki yapmayın yaptırmayın bu bir tavsiyeydi yapanı ve teşvik edeni Allah kahretsin gibi saçma bir şsy söylemedim düşünmüyorum da zaten öyle bir şey djddjd hayır seni incittiysem kusura bakma ama benim deneyimlerim bu şekilde ve dolayısıyla tavsiyem de bu
- 1 yıl
Bir şey diyemicem ama sana böyle yaşatan erkeğin ben... diyorum zaten.
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher deme ya seviyorum ben hâlâ dkdjjdj sadece bu meselede anlaşamadık o kadar onun aklı fikri cinsellik değilmiş öyle demişti beyimiz ne diyeyim daha benim öyle mi diyeyim dkdkfjjd
- 1 yıl
Nasıl sen ccinsellik istiodun sadece o mu istemiodu kafam karıstı ake
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher aynen djjdjjdd saçma di mi bence de saçma tam tersi olmalıydı ama olmuyor ben de kötü hissediyorum o nedenle ama istemeyen bir insan olsaydım öyle konularda bu kadar rahat olmasaydım o zaman bana değersiz hissttiremezdi hata biraz bende ama ne bileyim ben de böyle bir insanım oyun falan çeviremem bu saatten sonra yoruldum artık
- 1 yıl
Sevgiliseydiniz ve bence sana bu konuda saygı duymadıysa bence sevgisinde sıkıntı vardı. Bence bu tarz konularda karşılıklı amlayış önemli.
Ve hadi istemedin bari karşındakibni kötü hissettirme.
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher ya çabalıyor aslında ama işin sonunda işi gücü var yani sürekli benimle uğraşmaktan bunalıyor ben de genel olarak kötü hissediyorum. O da en son öyle demişti yani aklım fikrim orada değil kusura bakma tarzında. Aman neyse ne. Aramız da bozuk zaten şu an başka problemler sebebiyle. Keyfi bilir ne diyeyim.
- 1 yıl
Sevgilin mi bu arkadaş senin? :) ya da ex sevgili?
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher benim gözümde hâlâ sevgiliyiz umarım onun gözünde de bu şekildedir dkdjhfj anlık bir sinir anı yaşadığını düsünüyorum kendine gelince özler beni herhalde
- 1 yıl
Geçmişiniz uzun mu bari yoksa yeni başlayan bir şey miydi?
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher uzun uzun dört yıla yakın
- 1 yıl
4 yıllık ilişki bunun için mi bitirilir ya yazık valla üzücü
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher konu bu değildi zaten dedim ya başka meseleler sebebiyle diye bu öylesine bir konu zaten ayrılmadık ya sadece bir süre gidesi geldi kızdı bana ben hiçbir şeyden memnun olmadığım için yani hafif haklılık payı var ama yine de yani bilmiyorum onun da hataları var bence ama biz ayrılmayız ya hiç ayrılamadık bu ayrılık değil yani öyle düşünme
- 1 yıl
Ayrılmayın ya 4 sene nedir. Atılacak bi rşey değil. O da yani kadınını tatmin etsin, cocuk gibi zırlamasın hfgh
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher yok ayrılmayız ayrılmayız
Ya ben bir şey demicem artık ona sjsjhdj evlenince de aklım fikrim seks değil benim desin kesicem onu ben jdhjjdfj- 1 yıl
Yahu ama o öyle de olmaz ki, şimdi evlliiğin en önemli parçası bu. Bu yaşanmadan olur mu mk :D Karı koca mıyız kardeş miyiz? :D :D
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher işte daha evli değiliz evlenince günah falan olmayacak ya daha rahat olur diye düşünüyorum ama bilmiyorum hep meşgul bir çocuk oldu yani mevzu aslında seks bile değil bana kalırsa bilmiyorum ya bana çok değer veriyormuş gibi hissetmiyorum mesele o ama yine de bitirmem ilişkiyi yani ben de böyle bir insanım
- 1 yıl
Yaşlarınız kac sizin? Sen bence biraz fazla abartıyorsun cocugu ya da o cidden sana snin ona verdiğin değeri vrmiyor
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher ya gerçekten çok iyi bir insan böyle eften püften sebeplerle terk etmem ben onu ama biraz toksik davranıyorum o ayrı
Belki benden kurtulsaydı huzura ererdi bilemiyorum
Biz 19 yaşındayız ikimiz de- 1 yıl
Siz daha cok gencsiniz ya. Ama bence farklı insanlarla evlenirsiniz. Genelde öyle oluyor
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher yok ya ikimiz de bir türlü ayrılamıyoruz yapamayız gibi mutsuz bir çift oluruz ama yine de ayrılamayız gibi
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher dkkdjdjdjd hiç sanmıyorum ya bunca şeye rağmen inatla hâlâ ilişkiyi sürdürüyoruz toksiklik seviyemize dağ taş yetmez mesela
- 1 yıl
Neler yapıonuz ya o kadar toksik at bir mesaj bir masaya yatıralım sunları :D
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher ya mesaj atamam ama ne bileyim geçen mesela uyuzluk olsun diye aradım uyandırdım hâliyle yazık sana dedi sonra ne bileyim uyku düzenini sürekli bozuyorum sürekli tartışıyoruz ben sürekli memnuniyetsizlik yapıyorum falan baya şey var yani
- 1 yıl
nedene atamıyorsun :P :D kaçta aradın?
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher e özel hayatın gizliliği ilkesi o bana millete konuşmalarımızı atayım diye mi güvenip mesaj yazıyor doğru bir davranış değil yani
Kaçta aramamın önemi yok aslında uyanmasını istedim ve aradım ve uyandı bu yani normalde pek yapmam hep bir nedeni olur ama bu sefer yoktu sırf uyuzluk olsun diye yaptım- 1 yıl
Tamam da bunlara gülüp geçersin, abartılacak şeyler depil bunlar.
Sanırsın oglanın sicilini paylaş dedim fhgh :D
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher ya bir de sohbet atsam da anlaşılacak mevzular değil biraz da ondan gerek görmüyorum birkaç sohbetle dört yıllık toksikliği nasıl anlar ki bir insan yalan olur o iş yani o sebeple
İşte öyle olmuyor onun için uyku düzeni her şeydir uyku düzeni bozulunca hayatı altüst oluyor uyku düzeni en çok saygı duymam gereken şey ve bu konuda çok hassas ve ben hiç uyku düzeni olmayan her gün sabahlayan bir insanım hani baya ters düşüyoruz- 1 yıl
Ben sana sohbet at derken onunla konustujlkarını at demedim ki yahu :D :D
O zaman sen de ayıp etmişsşin mk
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher o zaman anlamamışım demek ki algılarım kapalı olabilir kusuruma bakma dfjdjd
Yani evet toksik bir durumdayız kısacası neyse öyle yani çok da yeni bir şey yok öyle hani- 1 yıl
Ahaha sıkıntı yok :D Ben sana mesaj at, sunu konusak dedim :D sen onun sohbetini bana at anladın :D
Sen biraz öyle gibisin :D
Cevap sahibi1 yıl@SpaceLoverTeacher evet evet anlamamışım epey
Öyleyim ya aman canım önemi yok hayat devam ediyor işte neyse ne- 1 yıl
Aynen baya baya anlasılmamıs :D :D
Ilişkiler de seks sohbetinin faydalı olduğu yerlerde var en azından partnerinin düşüncelerini ve isteklerini öğrenir ve ona göre hareket etmeye çalışırlar
10 Yorumla
1 yılKarşılıklı zevk alınıyosa enfes bağlar:d
70 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
1 yılTabii ki bağlar. Çiftlerin birbirlerini cinsel yönden de tanımaları gerekir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılSadece bağlamaz. Kör düğüm olursunuz.
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
1 yılBağlanma olmayabilir daha fazlası gerekir
10 Yorumla
1 yılBağlar bence yoksa kanka ilişkisi olur
10 YorumlaSohbeti değil, seksin bizzat kendisi bağlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bağlar bağlar :)
10 Yorumla
1 yılKarşılıklı olursa tabi ki
10 YorumlaBağlar. Eğlence katar köprü görevi kurar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet biraz bağlayıcılığı vardır
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
1 yılCinsellik bağlayıcı unsurdur
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 534 cevap paylaştı.
1 yılSeks bağlayıcı bir şey mi
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılArayı bizar her zamn
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
1 yılOlabilir evet
10 Yorumla
1 yılBeni bağlar
Ben bağlarım10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılevet bağlar bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEwet
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılevet bağlar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Bağlar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026