- Cinsel Yaşam konusunda 892 cevap paylaştı.
s 1 yılKonuşmamak ayrılık getirir. Çünkü iletişimsizlik ayrılık getirir 😀 Bir sorun varsa konuşulmalı, çözümü araştırılmalıdır ve soruna sahip olan kişi kendini kötü hissedip yetersizlik triplerine girmemeli, karşısındaki kişiyi üzmemelidir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBir sorun varsa güzel bir şekilde konuşmak çözüm olmalı ne yani yatağa çıplakk giriliyor da bu konuda konuşmak neden utanc olsun sorun çözülmesi için iki tarafın güzel konuşması lazım çözüm öneri Ortak adım atılmalı bunda utanılacak bir şey yok
.. ancak yüzüne vurmayın örneğin sen çekici gelmiyorsun kocası kadına bunu derse o kadın ne hisseder 😡00 Yorumla
+1 yılKonuşmadan telepati yoluyla mı aktaracaksın sorunlarını? Sorunları çözmeyin sonra aldatıp aldatılınca da neden böyle oldu diye soruyorlar. Hayat müşterek kimse kimseye tahammül etmek görmezden gelmek zorunda değil. İki taraf da birbirine saygı ve anlayış göstermeli.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet cokm haklısın.. yazmadan duramadim konusmak sart
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılMerhaba, partnerler arasında bu tarz sorunların konuşulmasından yanayım kesinlikle.. Konuşmadan anlaşılamaz kimse.. Konuşmanın bir sakıncası yok fakat nasıl konuşulduğunun önemi büyük.. Karşılıklı olarak birbirinin hevesini kıracak tarzda konuşulmaması gerekir.. Şöyle yapsak ya da yapmasak nasıl olurdu tarzında.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
+1 yılSelam🥳
Hayvanlar koklaşa koklaşa insanlar konuşa konuşa anlaşır. Konu ne olursa olsun etkili iletişim tüm sorunları çözer. İki yıllık bir ilişkim var her konuya konuşarak açıklık getirdik.
Konu cinselliğe gelince libidomu öldürmez aksine diriltir. Ortadaki sorunu es geçmek yerine benimle konuşuyorsa bana değer veriyordur. Ve el ele vererek her sorunun üstesinden geliriz. Şimdiye kadar geldiğimiz gibi değil mi balım @BiBusesin 🌹11 YorumlaHayır aksıme tetıklıyor. burada orgazm olamayan mastürbasyon yapmayı bılmeyen kızlarım sorunları ıcın taktık verırken tahrık oluyorum 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇiftlerin bir birlerinden önce farklı kişiler ile aktif cinsel hayatı varsa (eskiden) ve bu eski konular ile ilgili ayrıntılı ve özel anlar ile ilgili konular konuşmalar libidoyu sıfırlar ve soğuma yapar (yaşadım)
00 YorumlaKonusulmadan hangi konuda ortak nokta bulunur ki savaslar bile biter ardindan anlasma yapmak icin konusulur
00 Yorumla
+1 yılBu tarz durumların konuşulması gerektiğini düşünüyorum. Sonuçta iki tarafı etkileyecek sorunlar bunlar ve konuşulmadan olmaz.
00 YorumlaBence konusulmali ortak zevkleri bulmada yardimci olur
10 Yorumla
+1 yılTabiki konuşalım, konuşmadan neyi çözebiliriz ki,, hele hele konu buysa
00 YorumlaAksine düzeltebilir. Sorunlarımın da farkında olurum genelde.
00 Yorumlakonuşmak herhangi bir artışa sebep olmaz diye düşünüyorum çünkü o konular bilindik bişey
00 YorumlaKadınlarla iliskiye girmeden önce cinsellikle ilgili konuşmaya çalışıyorum. Sevdiğin pozisyon var mı? Benden ne tarz şeyler bekliyorsun diyorum. Aldığım cevap yok diyor. Acaba utancimdan mi öyle diyorlar anlayamadım. Biri aydinlatirsa sevinirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖldürmez yükseltir
Sadece bi kız karşısındakinde güven hissetsin gerisi halledilir00 Yorumla
+1 yılSonradan pişman olmamak için açıkça konuşmak önemli
00 Yorumla
+1 yılKonuşmamak öldürür asıl, kesinlikle konuşulmalı.
31 Yorumla
+1 yılAçık konusulmasindan yanayım
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılZaten libidom sıfır 0⃣
00 Yorumla
+1 yılÖldürmez, artırır bile.
00 Yorumla
+1 yılAçıkça konuşmak daha çok hoşuma gidiyo
00 Yorumla
+1 yılKonuşulmalı
Konuşulanı uygulamalı00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHayır aksine arttırır
00 Yorumla
+1 yılHayır konuşmak daha da kamçılar
00 YorumlaKadınların korkulu konusu.
00 Yorumla
+1 yılLibidoyu öldürmek...
Nasıl öldürüyoruz?00 Yorumla
+1 yılbu filmi ilk izledimle inanilmaz di
00 Yorumla
+1 yılBeyin fırtınası olarak bakıyorum ben buna 😆😆
00 Yorumla
+1 yılKonuşmadan çözülmez açıkça konuşulmalı
00 Yorumla
+1 yılkonuşmak, tartışmak yok. Bam, bam, bam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Hayırr
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır dusurmez
00 Yorumla
+1 yılEtmez
00 Yorumla
+1 yılAcıkca konuaulmalı
00 Yorumla
+1 yılÖyle bir sorunum yok
00 Yorumla
+1 yılKonuşulmalı tabi ki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokki haftadA 4 kez 3 er posta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKınuşmadan çözülmez
21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılHayır
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaçıkça konuşulmalı
00 Yorumla
+1 yılKonuşulmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılNeden öldürsün
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne