s +1 yılCinsellik dünyanın en kötü şeyi değil. Aşkın, sevginin bir parçası. Yasaklı bir kelime de değil. Konuşmakta herhangi bir sakınca olamaz bence. Bir zamandan sonra zaten elbet konusu açılacaktır. Adama tutup da ojeden, rujdan konuşamazsın yani.. Bu kadar kasmayın. 😂😂
40 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Herşeyin konuştuktan sonra veriyor ne kalacak özele özel anlara mesela evlilikte olduğu gibi ☺️
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKişiye göre değişir ben bahsetmem çünkü benim için aşk konusu daha önemlidir. cinsellik konuşmak gereksiz geliyor bana
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılDoğanın kanunu bu eninde sonunda işin içine cinsellik girer gadası
00 Yorumla 2 3 aydan sonra konusmak daha iyi benim açımdan , cinsellik bi birlikteligi saglayan seylerden biridir. Konuşunca karşı taraf seni kotu niyetlide sanmaz 2 3 ay tanışıksınız sen onu seviyorsun o sevi artık guven oturmuştur.
30 YorumlaVermez aksine faydalı olur kafa kafayaa verin öğrenin ilişkinin can damarıdır, doğru kullanım hayat kurtarır eksik ya da yanlış kullanım söndürür.
00 Yorumlaeger evlenmeden yana niyetin varsa, o yol kapanabilir, erkeklerin cogu yataga attigi kadinla neden yoksa evlenmez, ona gore hareket et
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır vermez. Kadınla erkeğin birlikte olma amacı cinselliktir zaten. Sevmek, sevilmek ve sevişmektir. Neslini devam ettirmektir. Korkmayın yapın.
00 Yorumla
+1 yılAranızdaki o çekici sihiri ne kadar uzun yaşatabilirseniz o kadar iyidir. Cinselliği yaşamak ilişkinizi sıradanlaştırabilir.
00 Yorumla
+1 yılsen konuşmazsan konuşacak başkasını bulur nasıl olsa
10 YorumlaEn doğrusunu yaparsınız. İkiniz de bu konuda az çok konuşup bilgi sahibi olmanız doğrusu olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılZarar vermez. Konuşun, hatta yapın. Birbirinizi tanıyın.
00 Yorumla Helal varken harama yaklaşmayın. Kendinizi evleneceğiniz kişiye saklayın.
00 YorumlaNormalde vermemeli , çoluk çocuklara göre değil ilişki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 740 cevap paylaştı. dinamiklere göre zamanla olur bir an gelir yaşanır yaşanacaksa sartlandirmak kendini..
01 Yorumla
+1 yılBende istiyorum ama maalesef sevgilim yok. Gerçi olsaydı da 5-6. Ayı beklerdim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğerki 30 saniye sürerse salla gitsin. Hakkını verirse seni ağlayana kadar becerirse , o zaman ona sahip çık. Çıldırtamayan erkek, aldatılmayı hak eden erkektir. Bunu neden söyledim onu da bilmiyorum. Hadi iyi seksler..
46 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Musti3335 İsterse becermesin. Kapı dışarı ederim.
Gizli Üye(25-29)+1 yılVermez abaza değilse karşındaki hem zevk uyumlarınızı görürsünüz
012 Yorumla
Soran+1 yılAbaza değil. Konuyu bile bem açtım. Ben yanlış anlarım diye bugüne kafar acmamıştı
Cevap sahibi+1 yılO zaman sıkıntı yok beraber birbirinizi tatmin edin işte
Soran+1 yılDaha önce istemedigini söyledi. Sem farkli bi istek uyandırdın dedi. Acaba ben istekli davrandim diye mi benden çekinmiyor. İstekli mi davranalım?
Cevap sahibi+1 yılHayır be erkeklerin klasik yalanları cinsellikte sizi hep kandırıyolar yok sen olmadan kalkmıyor bilmem ne inanmayın böyle şeylere senden korktugu için kızarsın ayrılırsın diye sen isteyene kadar açamıyo zaten
Soran+1 yılİsteksiz davransam ne yapar acaba. Merak ediyorum. Ki ben açıyorum hep konuyu. O açmaz ben acmadan
Cevap sahibi+1 yılNe yapar ben sana söyliyim o açmaya çalışır sen istemeyincede senden soğumuş gibi yapar yazmaz felan oltaya gelmen için
Soran+1 yılBizim ilişkimiz bağlı ama. Sırf cinsellik için bana öyle davranacağını sanmıyorum. Zarar mi verir sonradan anlamadım.
Cevap sahibi+1 yılEğer başta isteyip sonradan istememezlik yaparsan verir nasıl alıştırırsan öyle gider
Soran+1 yılOhoooo
Cevap sahibi+1 yılNe ohoo öyle erkekler bir kere gösterdinmi hep ister dhshs
Soran+1 yılSevdigi kızım ben ama. Bana sadece cibsellik gözüyle mi bakacak sonradan anlamadım. Kötü mü ettim ben?
Cevap sahibi+1 yılHayır öyle bakmaz sadece daha fazla isteği olucak cinsel yönden sevdiği kız olmanla alakası yok bunun
Gizli Üye(30-35)+1 yılKonuşmaktan bir zarar gelmez, sevgilim diyorsun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla o konuya da girersiniz akışına hirak
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşulabilir ama ne zamandır sevgilisiniz ve konu sıkça cinselliğe gelir mi bunlar önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana ters evlenmeden önce konuşmak ama herkesin kendi hayatı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yerinde olduktan sonra zarar verceğini düşünmüyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılSanmıyorum vereceğini bazı şeyler konuşulmadan çözülmez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyıkın şu tabuları yiğenim. sevin , sevilin , sevişin
50 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılİki tarafta istiyorsa neden zarar versin
40 Yorumla Bence gayet normal
40 Yorumla
+1 yılSanki ömür boyu yapmadan durup konuşucaksınız konuşun tabi heyecan katar
00 Yorumla
+1 yılÇok acele etmemek lazım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonusmaya basladiktan sonra artik birbirinizi istemeye baslayacaksiniz sonrasinda ufak yakınlaşmalar ve en sonunda cinsellik olabiliyor
00 YorumlaSana güvenmiyorsa verir
10 YorumlaÇok çok ilerde konuşulması daha iyi
10 Yorumla
+1 yılVermez bahsedin sevisin yoksa ayrilirsiniz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmayan ilişki güzel gitmez ki
00 Yorumla o tarza giren kadinlar bayiyor zaten
00 Yorumla
+1 yılIliskinin hangi asamada olduguna bagli bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Kişilere, ilişkinin seviyesine bağlı
00 Yorumla
+1 yılİlişkinin süresine göre değişir
00 YorumlaKişiden kişiye değişir ben konuşmak istemem
00 Yorumla
+1 yılZarar vermez. Renklendirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana gel eve gel denildiğinde anlaşılır zaten niyeti.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılyeri ve zamanını iyi ayarlamak gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet iyi normal, kimisi evlenmeden konuşmuyor,
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. istek varsa sorun yok
00 YorumlaYani hani.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Yok be
00 Yorumla
+1 yılVermez
00 Yorumla
+1 yılZararli
00 YorumlaAz olsun
00 Yorumla
+1 yılzarar vermez güçlendirir heyecan katar
00 Yorumla
+1 yılZarar vermez.
00 Yorumla
+1 yılKonuşun tabii
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesinlikle zarar verir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVerir bence
00 Yorumla
+1 yılhayır
20 Yorumlagüven önemli
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım