Sevgilimle 8 aydır uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Henüz yan yana gelmedik bunu ikimizde uygun ve hazır olduğumuz zaman yapmak istedik. Bu yüzden uzaktan güzel giden bir ilişkimiz var, saygılı ve sevgi dolu. Ama bir şey var ki cinselliği çok konuşuyor ve telefonda sesli olarak çok fazla yaşıyoruz. İlk 4. aydan sonra başlamıştı aramizda konuların konuşulmas. şu an daha yoğun, Haz alıyoruz inleye inleye boşalmalar yaşıyoruz. Ama endişelendiriyor bu durum beni. Kavgalarimizda oluyor oldu ama sonrasında büyük bir özlemle konuşmalarımiz ve ilişkimiz devam etti. Sizce çok fazla cinsellik konuşuyor ve telefonda yaşıyor olmamız ilişkiye zarar verir mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ergen misiniz lan
Cinsellik konuşulmaz yaşanır
Ahh öpüyorum, ohh yalıyorum deyip boşalmak nedir ak
Uzaktan birini sevince ve onunla hiç yan yana gelmeyince onun herşeyini hayal edip yaşamak istiyorsun ve haliyle istekler buna itiyor yasiyorsun üstelik haz alarak. Bence ergenlikle bir alakası yok ikimzde 28 yaşındayız sonuçta mantıklı düşünebiliyoruz.
Evlilik dışıysa cinselliğin ön planda olması zarar verir ilişkiye.
Bende gurbetteyim eşimle sürekli konuşuyoruz onunda benimde hoşuna gidiyor bu durum normal yani
Evet gurbetteki biri beni anlayabilir çünkü uzaksın elden başka bişey gelmiyor. Severken de insan aldatma düşüncesine asla giremez zaten yine her koşulda sevdiğini arzularsın insan elbette yanında ister ama uzaksın başka çare var mı? Ergence de olsa aptalca da olsa zevk veriyor mutlu ediyorsa iki tarafı da bence sorun teşkil etmiyor.
Vallla konuşanları takma hiçte ergence değil burada sana saçma felan diyenleride çoğu yapıyordur
Tam anlamıyla bu konu üzerine bir sorun yaşıyorum şu an ilişkimde 🙄🤦🏻♂️
Ne gibi?
Yorumlarda pek açmak istemem konuyu. Yazmak istersen mesaj atabilirsin. Anlatırım
Fb ye dönüşmüş yakında biter
Buna dönüşmesi için yan yana olmak gerekli sonuçta yüz yüze yapabileceği bir çok kadınla yan yana gelebilir ama uzağız ve benimle. Üstelik özlem oluyor merak edip değer veriyoruz bir birimize.
Niye sanaldan olmuyo mu saniyosun?
Bak onu test etmek istiyosan de ki senle biraz ciddi konuşabilir miyiz bizle alakalı de.. eğer soğuk davranıyorsa hayırdır falan diyosa güzel cümleler kullanmiyosa daha sonra ya bebeğim sacmalama tarzı falan konuşuyorsa o zaman o ilişki yok olcak demektir
Tamam bu dediğini yapıcam, hatta cinsellikle alakalı olduğunu söyleyeceğim. Çok fazla abarttığımızı bu duruma biraz ara vermek istediğimi söylesem hatta nasıl olur?
Bak cinselligini falan karıştırma o direkt savunmaya geçer duygusal gir mevzuya o zaman gerçekleri hissetceksin
Tamam öyle yapicam.
Hatta aklımda bir konu var onu konuşmuş oluruz bahaneyle hemde test etmiş olurum
Yes yess valla ben burdan hissediyorum seks için konuştuğunu onun seninle sen daha yeni anlicaksin
6. his mi tecrübe mi peki.
İnsan hisseder sevildiğini ama öyle değil mi, görüşemediğimiz zamanlarda özlüyor merak ediyor üzerime düşüyor hasta olsam aklı bende kalıyor sürekli arayıp kontrol edip iyi olacağım önerilerde bulunuyor. Hayata yönelik planlar yapıyor benimde içine katarak. Bilmiyorum ki, seks için insan bu kadar oynayabilir mi?
Oynar her türlü oynar uckuru için.. hem his benimki hem tecrübe
Anladım. Bakalım görelim bu gece neler olacak.
Bence sen buraya beni doldurdun boş yapma demeye geleceksin bakta gör.. tecrübeyle bu da sabittir hadi eyvallah
Dediğin gibi bir konuşma yapicam onun tepkilerini ve verdiği cevapları değerlendiricem. Tekrar yazarım.
sence sorun mu
Fazla konuşunca da tadı kaçıyor.
Vermez. Önemli bir ortak nokta sonuçta.
Kavga cinsel konuşma yüzünden mi oldu
Hayır başka nedenlerden dolayı
Bu nedenler önemli ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım
elbette verir.
Evet
Fazlası zarar
Zamana bırakın acelesi yok
Şanslıymıış