en çok kullandığınız koruma yöntemi nedir
prezervatif
Hap
Geri Çekilme
Takvim yöntemi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer en çok kullandığınız koruma yöntemi nedir
Takvim Yöntemi ve geri çekilme yöntemleri güvenli değil. Spermin kalitesine göre ve kadının vücut sıcaklığının uygun olmasıyla spermler kadın vücudunda 5 güne kadar yaşayabiliyor. Hatta kadının yumurtlama döngüsü ideal olmayabiliyor. Bu da takvim yöntemini devre dışı bırakıyor. En olmaz denilen günde hamile kalan arkadaşlarım oldu. Geri çekilme yöntemi de aynı şekilde, erkeğin daha önceden sperm kanalında kalan spermler zevk suyu yoluyla yumurtalık ile buluşabiliyor. Bu şekilde çok fazla hamilelik vakası var. Prezervatif ise erkeğin kendini feda etmesi demek. Prezervatif ile hiç bir erkek zevk almaz. Hiç yoktan iyidir mantığıyla zevk alıyormuş gibi yapanları saymazsak tabii. Ben kadının hap veya iğne ile korunmasından yanayım.
Cevap
10Cevap
10 yıllık evliliğimde hep geri çekilme yöntemini kullandım
Bunların hiçbiri korunma yöntemi olmuo, penis 8/10cm penis kılıfları var daha korunaklı
Aylık ya da 3 aylık yapılan iğneler daha iyi bence.
Prezervatif ilişkide zevk vermez
Hap kadına sürekli eziyet
Geri çekilme yöntemi güvenli değil
Takvim yöntemide güvenli değil
Gerek duymuyorum et ete değmeli
Geri çekilirim vajina üstüne boşalırım
korunmuyorum sadece dikkatli oluyoruz
Hiç korunmam
Hamile kalırsan
@Annunaki16 Bu hesap trol :D
@benimyahu hangi kafadasin birader ben mi trolum komiksin gerçekten hem beni tanımıyor hemde hakkımda yorum yapıyorsun ben siz gibi saklanmam çakma hesaplar fake resimlerle işim olmaz.
@Annunaki16 Sana trolsün demedim. Cevap verdiğin kişi trol. Hemen celalleniyorsun :D
Beni isaretlemissin o zaman ona göre yaz beni. Adımı etiketleyip ardından bu hesap troldediginde burada bana deniliyor gibi bir durum ortaya çıkıyor
@Annunaki16 cevabı sana yazıyorum ama trol dediğim sen değilsin. Seni o yüzden etiketledim.
Anladım...
SPİRAL İLE
kondom
Kafana göre takıl
Sürekli geri çekilme
Klips en mantıklısı.
Spiral
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?