Cinsel Yaşam Evliler nasıl korunuyorsunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bebek düşünmeyen evliler nasıl korunuyorsunuz Evliler nasıl korunuyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bu işlerın uzmanıyım evliler kesnlıkle doktor tavsiyesi alarak hap veya spralle korunmalı dışarı boşalmak kadını sınır eder tam ucarken kadından cıkrınca kadınn sınır olur kondomfa kadına zevk vermiyor cok denedim kızlarla 🙂🙂 0 0 Yorumla
serdarbey65 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl yani deneyim ve konuşarak bu çözülüyor kontrolsüz güç güç değildir gücü yönlendirebilme deneyimi gelişiyor bayan:) basit 0 0 Yorumla
kırmızıayıcık Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 46% +1 yıl Hımm bilmem prezervatif i var bunun geri çekilmesi var Doğum kontrol hapı var 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kondom spiral doğum kontrol hapı takvime göre doğurgan günlerde ilişkiye girmeme gibi bir-çok yöntem var 0 0 Yorumla
TheExodia Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl bır manıtam vardı aylık ıgne vuruluyordu hıc bısı de olmuyordu 2 sene bırlıtke olduk 0 0 Yorumla
Sanal_Hayat_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kondom veya dışarı boşalma ama kondom pek tercih etmeyiz 0 0 Yorumla
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl d. kontrol hapları ile 0 3 Yorumla Soran +1 yıl En sağlıklı marka hangisi Yorumla cunnulinguscandır +1 yıl sizin kendi bünyenize göre seçmeniz gerek. har kadında aynı ilaç ayı yan etkiyi yapmaz. Yorumla cunnulinguscandır +1 yıl https://www.youtube.com/watch?v=WXr-vtEDKZs Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Geri çekilme olabilir prezervatif sprial olabilir 0 0 Yorumla
ValentinoBelli Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 86% +1 yıl ilişkide her zaman prezervatif tercih ederim. 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Spiral diye birşey duymuştum sizde taktirin 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Prezervtf ona da para dayanmıyor dimi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki hiç almadık henüz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl E nasıl giriyonuz ki ilişkiye hep göbeğemi bosalyo Yorumla Soran +1 yıl Hamileyim doğurduktan sonra korunmaya başlayacağız daha önce hiç korunmadik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Anladımm Yorumla
adanus001 Takip Et Master Yaş: 46 +1 yıl Prezervatif en güvenilir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Prezervatif patlayınca hamile kalan tanidiklarim var Yorumla adanus001 +1 yıl Seks sonrası kontrol edilmeli. patlatsa ertesi gün korunması gerekir Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Dışa boşalmak ve bazen arkaya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bu işlerın uzmanıyım evliler kesnlıkle doktor tavsiyesi alarak hap veya spralle korunmalı dışarı boşalmak kadını sınır eder tam ucarken kadından cıkrınca kadınn sınır olur kondomfa kadına zevk vermiyor cok denedim kızlarla 🙂🙂
yani deneyim ve konuşarak bu çözülüyor kontrolsüz güç güç değildir gücü yönlendirebilme deneyimi gelişiyor bayan:) basit
Hımm bilmem prezervatif i var bunun geri çekilmesi var Doğum kontrol hapı var
kondom spiral doğum kontrol hapı takvime göre doğurgan günlerde ilişkiye girmeme gibi bir-çok yöntem var
bır manıtam vardı aylık ıgne vuruluyordu hıc bısı de olmuyordu 2 sene bırlıtke olduk
Kondom veya dışarı boşalma ama kondom pek tercih etmeyiz
d. kontrol hapları ile
En sağlıklı marka hangisi
sizin kendi bünyenize göre seçmeniz gerek. har kadında aynı ilaç ayı yan etkiyi yapmaz.
https://www.youtube.com/watch?v=WXr-vtEDKZs
Geri çekilme olabilir prezervatif sprial olabilir
ilişkide her zaman prezervatif tercih ederim.
Spiral diye birşey duymuştum sizde taktirin
Prezervtf ona da para dayanmıyor dimi
Bilmiyorum ki hiç almadık henüz
E nasıl giriyonuz ki ilişkiye hep göbeğemi bosalyo
Hamileyim doğurduktan sonra korunmaya başlayacağız daha önce hiç korunmadik
Anladımm
Prezervatif en güvenilir
Prezervatif patlayınca hamile kalan tanidiklarim var
Seks sonrası kontrol edilmeli. patlatsa ertesi gün korunması gerekir
Dışa boşalmak ve bazen arkaya
Prezervatif
hap iyidir :)