0 risk istiyorsanız tabiki kondom öneririm ama yok biz onu tercih etmiyoruz diyorsanız.. o zaman bütün iş erkekte biter.. eğer kontrollü biriyse bir sıkıntı çıkmaz.. ilaç önerisi bulunmam.. çünki anladığım kadarıyla aktif bir cinsel yaşantınız var.. sürekli ilaç kullanımı sağlık açısından hiçte iyi olacağını düşünmüyorum.. bence korkusuz stressiz bir cinsel birliktelik istiyorsanız kondomu hayatınıza dahil edin.. ona alışın..
02 Yorumla
Soran+1 yılgeri çekme yontemi risklimidir
+1 yılEn güvenilir ve sağlıklı olanı prezervatif elbetteki...
P.Cevaplamak için illa evli olmaya gerek yok... ; )010 Yorumla
Soran+1 yıltabi cevaplayabilirsiniz
- +1 yıl
Soran+1 yılanlıorum en kolayı prezervatif ozaman..
- +1 yıl
Elbetteki. Aylık ve uc aylık igneler de mevcut kadınların kullanabilecegi ancak bunlar da hormon yuku oldugu icin bazı basit metabolik bozukluklar ve kilo artısı yaglanma gibi yan etkilere sahipler...
- +1 yıl
(halk arasında zevk suyu) bir miktar sperm içerme olasılıgı vardır. O nedenle cok guvenli değildir. Ertesi gun hapını kullanabilirsin. Dışarı boşalma + ertesi gün hapı güzel bir korunma yontemi olabilir. Bunun dışında adet donemenin de etkisi var. Adetten sonraki ilk hafta genelde steril kabul edilir ve bu donemde gebe kalınma riski dusuktur. Prezervatif istenilmezse geri cekme yapılabilecek tek yontem malesef. Bunun dışında spiral de kullanabilirsin.
- +1 yıl
EVli olmaya gerek yok. İlk gece kadın cok buyuk bir ihtimalle (özellikle ilk ilişkisi ise) çok birşey hissetmez. Erkegin sabırlı olması lazım bu konuda. Çünkü hem fiziksel hem de ruhen yaralayabilir. İlk gece korkusu buradan kaynaklı. BUnların dışında illaki boşalmak şarttır diye birşey yok. Karşılıklı fedakarlık oldugu sürece paylaşımlar önemlidir. Göreceksin. Dışarı boşalma yöntemi eğer doğru uygulanırsa evet bir dopum kontrol yöntemidir ancek ilişki sırasında erkekten gelen ejekülatın...
Soran+1 yılilk ilişkide ilk gece evlendiğim gece neyapmalıyım kararsızım
- +1 yıl
Dusundukce dibe batarsın. Rahat ol. Herseyi oluruna bırak. İnan bana oylesi daha kolay. Bunları damat dusunsun senin o gun yeteri kadar mesguliyetin olacak zaten... Ne kadar cok dusunce o k adar cok problem. Unutma :D
Soran+1 yıltamam teşekkür ederim dusunmeyı ben bırakıp ona devredeceğim:)
- +1 yıl
En dogrusunu yaparsın :D
Evliliğinin ilk 3-6 ayında dogum kontrol hapı sonrasında cocuk olana kadar tercihen prezervatifi tavsiye ederim.Tavsiye sebebim insanların zevk ve aile planlamasına gre değişir
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğum kontrol hapı sağlığa zararlı degılmı
Gizli Üye(30-35)+1 yılhap kullanmak istiyorsan iliskiye girmeden bir ay önce kullanman gerek ki etkisini göstersin yoksa o prezervatif baska cagresi yok
19 Yorumla
Soran+1 yılilla 1 ay oncemi? bu haplar hergece yatmadan oncemı ıcılıo ertesı gun hapımı dogum kontrol hapımı hangısıııııııı
Cevap sahibi+1 yıldogum kontrol hapi kadin doktoruna gitmeni öneririrm o sana daha iyi bilgi verir cesit cesit dogum kontrol hapi ertesi günü hapida zaten eger dogum kontrol hapi kullaniyorsan ve unutmussan kullanmaya ozaman kullaniliyor
Cevap sahibi+1 yılkullanimi su sekilde:
adetinin birinci günü basliyorsun sonra bitince haplar, bir hafta ara veriyorsun ve tekrar basliyorsun
Cevap sahibi+1 yılha birde unuttum hergün ayni saatte alman iyi olur en iyisi aksamlari yani
Soran+1 yılama benm nişanlım vardieyeli çalısıyor ilişki nezaman olur belli olmaz saati?
Cevap sahibi+1 yılfark etmez hapi aldiginda birgün boyunca koruyor zaten genelde
Soran+1 yılteşekkür ederim:)
Cevap sahibi+1 yılbende tsk ederim en iyi cevap sectigin icin :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
hap, uzun vadede çocuk sahibi olmanızın önündeki en büyük engel. yumurtalıkları tembelleştirmek gibi bir yan etkisi var. kesinlikle uzak durmalısınız. spiral olabilir ya da kondom bence en pratik olanı.
00 Yorumla
+1 yılSpirali unut.kanama falan yapıyor.ilaç kullanımını önermiyorum.yan etkisi var.Kondom his azalması yapıyor.Erkeğini alıştır ve boşalacakken geri çekilsin.En temizi bu.İş kontrollü erkeğinde bitiyor.
00 Yorumlabence geri cekme yontemı nasılsa evlısın oldu kı bosaldı sorun olmaz nasılsa evlisin :)
03 Yorumla
Soran+1 yıldaha yeni evlisin ve hemen ilk geceden hamıle kalmak ıstemıosun ?
Soran+1 yılbilemıcem gorucez
Spiral + doğum kontrol hapı ya da iğneler ikisi bir arada olduğunda hamile kalma şansın yok..
00 Yorumla
+1 yılsadece evlilikte değil hertürlü uzun süreli birlikteliklerde iki taraflı koruma en güzeldir.
hem kadın hemde erkek korunmalıdır.07 Yorumla
Soran+1 yılpeki erkekler için hangi korunma yontemleri vardır ki
- +1 yıl
en azından kondom var :)
Soran+1 yılbaska bişe yokmu
- +1 yıl
birde kısırlaştırma var ama o olmaz :)
Soran+1 yılanladım saolun
- +1 yıl
hap kullanacaksan evlenmeden 1-2 ay önce başlamalısın ya da belki daha da önce
Soran+1 yılTŞK
18-30 yaş arası dogum kontrol hapları idealdir 21lik -28lik haplar var 28 adet görmeden kullanırsın ama 2 cocuktan sonra ria öneriyoruz 3 aylık depo enjeksiyokluk kontrol igneleride var ama amenore riski mevcut
00 YorumlaERKEĞİĞNİN TABANCASI İYİYSE DIŞARI BOŞALSIN BEN ÖYLE YAPIYORUM
01 Yorumla
Soran+1 yılok
evlilikle ne ilgisi var en iyi korunma prezervatif ama sonuçta his azalması var
07 Yorumla
Soran+1 yılhangisi için erkek bayan_? az zevk alır
Soran+1 yılanladım teşekkürler.. peki erkek kadının içine illaki boşalması şart mı nası desem ilk gerdek gecesi kendini tutabilirmi ilk ilişkide? geri çekilirmi bısey kullanmasak
Soran+1 yılanladım..tecrübeli dielim.. ama içe boşalmasa da zevk alır dimi içine boşalıncamı daha fazla zevk alır bir erkek
Soran+1 yıltamam
Tak prezervatifi kafan rahat etsin. İster içeri ister dışarı..
00 Yorumlaspiral taktirirsin olur biter. heryerine bosalabilir
00 Yorumlakadına takılan spiral en iyi korunma yöntemi ne hapla uğraşmaya gerek var nede przvatif falan ne varsa gömüyorsun :)
00 Yorumlakendini kontrol edebiliyorsa en güzeli geri çekilme yöntemi
00 Yorumla
+1 yılbende merak etmişimdir bunu hap alsa ii olur kadın aslında
00 Yorumla
+1 yıliçeri boşalmamak en güzel condom zevkli azaltıyo doğum kontrol hapıda olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKanalları bağlatmak en iyisidir.
00 Yorumla
+1 yıltabiki prezarvatif
00 Yorumlap. ile korunma
00 Yorumla3 aylık iğneler var
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler