21 yaşındayım evlenmeyi asla düşünmüyorum işimde var iyi para kazanıyorum kimseye muhtaç değilim ama cinsel ihtiyaçlarım var benimde sizce artık zamanı gelmemiş mi yapmanın?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvliliği hangi gözle gördüğün önemli hayat arkadaşı olarak bakarsan muazzam bir şey bence düşünsene gece cikiyorsun aniden. Canın sıkılıyor pat gidiyorsunuz bir yerlere sahilde bir yürüyüş mis gibi , derdini anlatiyorsun ne biliyim çok güzel geliyor bana böyle bakıyorum ben. Bana da bir gün nasip olur inşaAllah
05 Yorumla
Soran+1 yılÖyle birisini bulabilirmiyim ki
Cevap sahibi+1 yılYaaa inşaAllah bulursun her ne kadar istemediğini dusunsende aile kurmak minik bir tane sana benzeyen bir kız çocuğu kim istemez ki ama sana tavsiyem evlilik dışı cinsellik yasmaman insan eski sevgiliyi bile hazmedemiyorken böyle bir durumu hazmedscek insan tanımıyorum her türlü bir süre sonra sıkıntı çıkar ve bu oranın çok yüksek olduğunu düşünüyorum.
Soran+1 yılÇocuk asla istemiyorum ayrıca nasıl bir sıkıntı çıkabilir ki mesela
Cevap sahibi+1 yılEşinle aranda kesinlikle çıkar
Yaaa neden sana bakan saçları tepeden toplu tatlı tali iri gözleriyle bakan anne diyen minik kelebeği istemiyor musun gerçekten- +1 yıl
İnsan bilmediginin düşmanıdır. Her kadında annelik duygusu olur. Ruhunu kaybetmiş biri değilse o minik yawruyu eline aldığında dünyayı bile umursamiycak eminim sadece o duyguyu tadmamis ve tattirmamislar.
En İyi Cevaplar
+1 yılDüşünce tarzin çok yanlış. Çünkü ilk önce acizlik ve ihtiyaç olarak görmek çok yanlış. İnsan olarak temelimiz zaten ihtiyaç dir. Bunu gurur meselesi yapmak yani kendin ile çatışma yapmk gurur savaşı yapmak çok yanlış ve komik olur. Yani bu durumda tek zararı o kişi görür. O yüzden gurura gerek yok. Herşeyi ihtiyaciniz var.
10 Yorumla
30 lü yaşlarına gelirken bu siteden 21 yasimda evlilik düşünmüyordum ilişki yaşadım bekaretimi kaybettim. şu an bir adamı seviyirum evlenmeyi istiyorum ama olmadığım için beni terketti ağlamaktan telefonu zor görüyorum sorunu sorarsin ben ona cevap veririm buna vermiyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
18Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılBende cok istiyorum ama kimse ciddiyet olmadan istemez vermez yani verenlerde tipten ve para vermeyecegim iicn istemez vermez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyor isen ve de istiyorsan düşünecek ne var ki?
00 Yorumla Yap gitsin bul birini duvardan duvara sabahlara kadar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sen cidden seks yapmak istiyorsan yaparsın şimdiye kadar zaten kafanda evlilik yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yap gitsin güvenilir birisi bul evlilikle falan uğraşılmaz sen de o karamsar döngüye kendini sokma
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de evlenmeyi düşünmüyorum ve yalnızım.
ne çok ortak yönümüz var00 Yorumla
+1 yılKusura bakma evlenmen lazım
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden istemiyorum ama?
- +1 yıl
Cinsel arzu olmasa insanların ne kadarı evlenir dersin? Ben 27 ye zorla geldim..
Soran+1 yılSeks yapmak için mi evlenicem yani haha çok saçma 😂
- +1 yıl
Elbette ana sebep olmamalı, ama soru işaretini minimuma indirgeyen ve duygusal bağı güçlendiren bi faktör, tabiatımız bu.
Soran+1 yılYok ya hiç benlik değil evlenmek valla ben kararımı verdim
- +1 yıl
Bişey diyemem
+1 yılSen yapmak istiyor musun bence asıl soru o.
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet istiyorum
- +1 yıl
Zaten evlenmeye de karşı birisin. Doğru mu?
Soran+1 yılAynen
- +1 yıl
Nerde yaşıyorsun?
Oo seninki gec kalmis kanka yenimi sulandi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyeceksen ne bekliyorsun
00 Yorumla
+1 yılEwlenme 😁
01 Yorumla
Soran+1 yılEee tamam evlenmicem zaten
Ben hiç hissetmiyorum bu ihtiyacı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGelmiş
00 Yorumla
+1 yılBölüşebiliriz parayı 😂😂
00 Yorumla
+1 yılCinselliği hallederiz istersen
00 YorumlaSeks yap rahatla
00 Yorumla
+1 yılNeden yapmıyorsun
00 YorumlaO yaşlarda öyledir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani bul kendine göre birini yap
00 Yorumla