Güncellemeler
+1 yıl
El bebek gül bebek büyütüldüm minik prenses gibi ve çok duygusal bir kızım da onume gelenle sevisemem bile beni sevip bana değer vermesi şart diğer türlü kendimi kötü hissediyorum kullanılmış oyuncak gibi 😔 çevremde erkek sinek yok ne yapmalıyım bilmiyorum 😔 anal falan istemiyorum 😒istemiycem de hiçbir zaman yasak o bolge 😒
Güncellemeler
+1 yıl
Abuk subuk yazmayın resminiz bile yok güzel kızım ben abaza aramiyorum 😂
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Baya hoş bir kız olduğun ortada besbelli. Ama düşüncen biraz farklı gibi geldi bana dikkatli olmalısın.
Hangi düşüncem farklı? Neye dikkat etmeliyim?
Oral seks falan çok normal değil bence illaki devamı gelir onları yaptıktan sonra
Benim yaş 30 dayandı p*rno anca idare ettim ama kormuyorum bu hissiyati kaybedicem diye
Anlamadım
Güncele katılıyorum iki tarafta bir birine sadık olmalı bir birini sevmeli aynı hissiyatle arzulamalı
Neyse sana kolay gelsin sjsj
Bende abaza aramıyorum kardeş zaten sanaldan düzgün insan bulmak zor ben acaba kendimi karşı tarafa ifade edebilirim nasıl cesur olurum onu düşünüyorum
İyisin ama şimdi yaşın ilerledikçe isteğinde artacak ama sadece oralla kalmazsın o işe kalkıştıktan sonra istersin denendi
Ne denedin kaç yaşında
Senin yaşlarında işte erkek olarak denedim ve senin yaşlarında kızlada oldum sadece oral yetmiyor
Duygusuz anlamsız olur öyle şeyler bence acele etme güvendiğin sevdiğin biri ise yaşa istediğin gibi
Şartlar zor ve sende sabır kalmamış. Bu arada fiziğin de taş gibi😍 test yaptırıp geleyim 😂
Ses atıp etkilemeye çalışmak istedim 😳🤤
Hani nerede 😂😂
https://voca.ro/1cG4pml8HwH1
Dinler misin ses kaydını
Aaa sesi dinlememiş 😢😢
sizi burada harcarlar hanımefendi. lütfen uzaklaşınız çünkü tek derdi şeyini boşaltmak olan insanlar için olası hedefsiniz
Aynen öyle güvendiğin sevdiğin temiz biriyle olmalı bide baya seksisin galiba sorunun sonunda bahsetmişsin.))
Büyük şehirde yaşıyorsan sırf bunun için birilerini bulabilirsin
düzenli bir buddy bulacaksın ya da sexting yapabileceğin bir buddy bulacaksın
Anlamadım açık yazarsan sevinirim
Önce birileriyle tanışman lazım en basitinden
Nereden erkek sinek yok ki etrafımda şu an 😂
İnstadan yazan çok onlar abaza duygusuz oyuncak arıyorlar kendilerine başlarına bela olmak istemiyorum o tarz erkeklerle uğraşamam 😂
Tamam da tanışmadan kimseyi sevip sevmeyeceğini bilemezsin😅
Biliyorum hepsinin derdi içine girip bırakmak 😒😔
+ yazanların dış gorunusunu beğenmedim ki😏
O zaman kalbine gireni bul 🤠
Hanfendi sipariş alalım neler var istediğiniz hgmygkybktg
Kıvırcık saçlı 180 ve + , merhametli duygusal kibar prenses ruhunu oksamayi saç oksamayi seven bilen güler yüzlü bir prens 😘aklını sekskle bozmamis hayatta her şey seks değil bilen
Yani bu sana uçup gelmiycek sende bişeyler yap benceee
Ne yapıyim 😔
Sosyalleşmek birileriyle tanışmak falan tanışmadan bilemezsiiiin
Dişini sık bşey olmaz ama çok şey kaçırıyorsun
Dövmeli sevmiyorum 🤔
Geçici dövme o şu an yok 😂
Hm gözlerin burnun tatlıymis🤭🙈
Ama sert ciddi bakışların var kırışıklık oluşur hemen hemde daha Güleryüzlu ol ☺️niye?
Kırışıklık olmaz bende 😊
Prenses 😊
Niye? hepimiz bir gün yaslanıp öleceğiz ki böyle sert bakarsan olur Güleryüzlu ol sarı adam ☺️🤗
Ben her zaman güleryüzlüyüm bi fotoya aldanma 😘
Aynı durumu yaşıyorum
Bende senin gibiyim vibratör kullan
O ne ki ne işe yarar nerede satılır
Klitorisi titretirsin intte ve bazı yerlerde ben kendım uretmıstım
Nasıl ürettin yaş kaç
22
Bildiğin devrelerle
Geliştirme aşamasında
Oral İle nereye kadar sürtünmek gerekir
korkuların sevgınden fazlamı?
Zamanını bekle
Çapkınlık var mi sence ruhunda
Dermanın mevcut da işte neyse 😅
Baba asker mi?
Ne yapacaksın 😂😂
Baskı ve yer değiştirme tipik asker çocuğunu gösteriyor. Eski bi asker olarak tahminde bulundum. Gerçi seninde özgüvenin hiç yokmuş
Özgüvenin yoktu evet 1 yıldır güzel olduğuma inanıyorum , çevremdekiler hep güzelsin Barbie bebek gibi kızsın vs derler abartiyorlsr derdim ama ne zaman bir erkekle tanissam göğüs vs takılı kalıyorlar 🙈😑
Halen özgüvenin yok. Gizli üyesin. Sanalda dahi korkuyorsun. Baba mesleğini söyleyemiyorsun. 30 yaşına kadar çok fırın ekmek yemen gerek
Çözümü var
Kolay gelsin ne diyim
:)) kesin yaparsın bi şeyler ilerde
Seksting yap
İyiymiş
Anal ilgin nasıl
vbratör işini çözer