Bazen yatagimda atesli bir erkek olsun istiyorum esim olarak tabii. O kadar zor ki buna dayanmak bazen. Ne zaman evlenecegim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu hormonal normal bir durum çünkü yetişkin insanlar bunu düşünmezse sağlıksız olur kendini tatmin edemeyen insan cinsel olarak psikolojik olarak memnun değilse psikolojisi bozuluyor doğanın kanununu bu böyle tıbben bilimsel, evlilik düşünüyorsan, bekaret takıntın varsa, acele et. Güveneceğin birini bul yaşa bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
30 yaşını geçmiş bir kadınla evlenecek erkeğin bekaret beklentisi olacağını düşünmüyorum
Seks hayatın olmalı.
İlla mümkün değilse, seni anlayacak insanlara evlenmek istediğini ve yardım istediğini söyleyebilirsin. İzdivaca değer birini araştırabilirler.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
63Cevap
+1 yılAllah sana omur boyu sahiplenecek sana karsi sevgi ilgi gosterecek romantik olacak yanaklarini ceneni sevgi manasinda oksayacak kilina bile zarar vermeyecek kalbini asla incitmeyecek seni gecici gozuyle bakmayacak seni helali gozuyle bakacak hicbir kusurunu asla yargilamayacak butun ev islerinde sana yardim edecek gozu senden baskasini gormeyecek iyi gunde kotu gunde hastalikta saglikta hep yaninda olacak dertlerine sirlarina ortak olacak sekilde bir es sevgili nasip etsin insallah
13 Yorumla
Soran+1 yılVok sevindim okurken, cok tesekkur ederim bu guzel duaniz icin. Allah sizin gonlunuze gore versin insallah.
- +1 yıl
Insallah bu arada benim ismim ertugrul
Soran+1 yılBen ismimi soyleyemeyecegim maalesef. Ama memnun oldum
Geç olsun ama hayırlı olsun Allah iyiye denk getirsin
22 Yorumla- +1 yıl
Amin
Soran+1 yılCok tesekkurler
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl30 yaşındaki bir kızın vajinasındaki yangını ancak sen anlarsın, ben ise tahmin edebilrim. seni isteksiz bir koca değil, en az sen gibi iştahlı bi koca sakinleştirebilir
00 Yorumla Şimdi varsa sen mastürbasyon yaparken yatağına ışınlanacagım off ne zevkli olur istediğin hayalini kurduğun her şeyi yapar tatmadiğın zevkleri tatdirırdım. Sen ne dersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. ne zaman evkeneceğini biz bilemeyiz...
sen bunu ayarla ve hemen bir ay içerisinde evlenebilirsin... çevrende kimse yok mu evlenmeye değer... bul onu ve ikna et...00 Yorumla
+1 yılAbla yaşın geldi geçiyor evleneceksen evlen artık
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOda bişi mi ben 34 yaşındayim 9 yıldır evliyim 5 yaşında bir çocuğum var amma velakin senden bı farkım yok
42 Yorumla- +1 yıl
icin icin yaniyor ve acsın iliskiye
Buna düşecek canım erkekler var mi. Sana erkek bile diyemiyorum kadin profili ile yazan sapık
020 Yorumla
Soran+1 yılKisi kendinden bilirmis isi.
Erkek olup bayan profili yapacak kadar bos vaktim yok
Soran+1 yılSeni daha iyi yanimliyor. Timarhaneliksiniz. Derhal kontrol olun
Soran+1 yılSen sapigin daniskasisin. Ayrica hic tanimadan bu kadar saldirmak neden. Git hayatindaki problemleri baska yerlerde yansir. Mesela psikiyatri servisinde
Soran+1 yılHepsini sana iade ediyorum.
Soran+1 yılSen ne cirkefsin ne kadar çok kötüsün ya. Hala konusuyor. Pis karaktersiz. Neye kizdiysa bana cemkiriyor. Defol sorumdan
Soran+1 yılSenin ruh hastaligin literaturde daha yer alamadi ey beyinsiz. Simdi derhal ceneni kapat ve haddini bil edepsiz. Senin ruhun sapik. Pis kendine guvensiz. Klavyesine guvenen ezik
Soran+1 yılHepsi seninle ilgili seyler. Hepsini sana iade ediyorum. Ortak mali opanda sensin sapika olanda. Hatta daha ilerisi. Rahatsiz etme beni artik. Igencsin
Soran+1 yılMaklukat mi😅 dil bilgini duzeltte gel. Hakaret edecek kadar dil bilgin de yok demek ki, vah vah. Vahim bir durum
Soran+1 yılSen yazmayi ogrenince tekrar konusalim tamam mi bye
Soran+1 yıl😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Yazmasan sevinirim, zira hlkarsilikki hakaretlestigim kisiyle ayni zeka seviyesinden olmayi isterim. Hepsini sana iade ederek, seni sorumdan cikariyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 hafta önce evlendik eşimle, o 34 yaşında ben 35. Balayında 7 gün boyunca yataktan çıkmadık ve hala doymuyoruz. İnlemeleri saymıyorum bile. Gerçekten cinsel ilişki candır
06 Yorumla
Soran+1 yılBol sevismeler. Hayatinizda ilk kez mi seks yaptiniz ikinizde
Cevap sahibi+1 yılBen daha önce seks yaptim ama eşim hic evlenmedi ve yapmadı, köy kızı olduğu için. Ciyak ciyak zevkten inliyordu.
Soran+1 yılCok hosuna gitmis anlasilan. Iyi bir baslangic olmus. Yataktan cikmadik derkrn, gunde kac kez oldu
Cevap sahibi+1 yılGünde en az 10 kere ilişkiye giriyoruz. Daha yeni evli olduğumuz için böyledir diye düşünüyorum
Soran+1 yılNe kadar cok. Aci vermiyor mu ona.
Cevap sahibi+1 yılHiç şikayet etmiyor, bazen salonda oturuyorum. Gecelikle gelip beni yatağa götürüyor. Zar zor uyuyoruz gece
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. artık okşamak da yetmez duruma geleceksin... bir erkegin parmakları dokunusu belki de ıslak bir dili dudaklarını isticeksin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAteşli olması yetmez sadece adam olması lazım.
Bende bekarım.
İsterseniz özel konuşalım.
Sohbet edelim.00 Yorumla bende aynı durumdayım. seks nedir bilmez oldum yıllardır tık yok. anca evlenirsem olacak gibi. gel bir deneyelim evliliği olur mu olur la
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbenım gıbı bırnı bulmalısın sorulara vwerdıgım cevaplardan anlarsın benı
00 Yorumla
+1 yılKır Zincirlerini ve evlenmeye bak bir an önce yoksa vajinanın Bu Ateşi içinde yanıp kavrulacaksın
00 Yorumla
+1 yılSexting dene, foto, video istenmeden işi bilen biri günlerce enerjini alabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılAynı soru. Bende ateş gibi bir kadın ne zaman olur diye bekliyorum
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılOnu Şu an yatakta tek olan herkes ister gibi ama es olarak ya da es olmadan olsun yeter diye
00 Yorumla
+1 yılKendini sevdiğin erkeğin kollarına bırak istiyosun dimi artik
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Bu konuda kendini bastirmskta zorlaniyormusun
Soran+1 yılEvet zorlaniyorum
- +1 yıl
Şu an nasıl peki
Soran+1 yılIstekliyim
- +1 yıl
Çık gizliden
Bende 30 yaşındayım seni anlıyorum insan bazen dayanamıyor cinsel açıdan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBi vibratör al bence, bu gidişle sen kocayı bulamicen, adını dahamza koyarsın😆pilini eksiketme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSanal seks bir nebze iyi gelecektir diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUstunde bir agirlik ezilme pert edilip rahatlama hissini de tadican.. az kaldi evlen kurtulcan
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. trol herhalde. verilen cevaplara karşılık vermemiş. izleyip gülüyor herhalde
00 Yorumla
+1 yılBende evliydim boşandım 3 yıl önce bulamadık senin gibi hatun 😊
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden bosandiniz? Yatak mevzusu mu?
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
Ben çok istekliydim o değildi ayıptır söylemesi aletim biraz büyük olduğu için katlanamıyordu bana 😊
Soran+1 yılZormus
+1 yılBende bunu öğrenmek istiyorum 30 yaşında biri cinsel olarak nasıldır
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen yine 30 yaşındasın ben 34 oldum hala bekarım
09 Yorumla
Soran+1 yılHem de erkeksin. Kac gunde bkr mastürbasyon yapiyorsun
Cevap sahibi+1 yılNeyim eksik onu da anlamıyorum, ya her akşam ya da iki günde bir. Sen kaç günde yapıyorsun?
Soran+1 yılBu bir haftada lek yapmadim ama son zamanlarda neredeyse her gun. Bazen arka arkaya.
Cevap sahibi+1 yılBu hafta niye yapmadın ki, arka arkaya daha zevkli oluyor
Soran+1 yılIstege bagli. Bazen o kadar cok kasiliyorum ve rahatliyorum ki, bir kez daha yapmasamda oluyor. Bazen yapiyorum, hafif orgazm oluyorum, o zaman tekrar yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım , sadece parmaklarini kullanarak mi yapıyorsun
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıkayım bir kaç soru sormak istiyorum sakıncası yoksa
Cevap sahibi+1 yıl? ordamisin
Buradan sana bolca koca çıkarı şimdi
11 Yorumla- +1 yıl
Hahahaha dogru soze ne gerek
- Cinsel Yaşam konusunda 922 cevap paylaştı.
+1 yılHayırlı olsun. Nasip olmadan olmuyor işte.
07 Yorumla
Soran+1 yılOyle
- +1 yıl
Başka yollarla idare edeceksin işte. Benimde senden farkım yok
Bi şekilde rahatlatıyoruz kendimizi
Soran+1 yılGercegini merak ediyorum, daha rahatlaticiymis
- +1 yıl
E var tabi farkı. Heleo sıcak dil... Neyse 🙈
- +1 yıl
Aradaki farkı detaylıca anlatmak isterim. İstersen eğer
Soran+1 yılSicak dil nerede oluyor
- +1 yıl
Gel anlatayım... Beklerim
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÖzelden Ateşini alırız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeç kaldın ben evliyim ama istersen oral yapmak isterim
00 Yorumlayan yan ateşini alırım
00 YorumlaAh ah yanan bir kadın
00 Yorumladenk gelsek ne güzel olur
00 Yorumla
+1 yılİşin zor. Tarrak olmadan geçmez
00 Yorumla
+1 yılBen de Yanıyorum yaşın 44'üm dul
00 Yorumlaİyi sabrediyorsun, ben de zor duruyorum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yılEvlenelim ozmn
00 Yorumla İsin zor biran once sondur kendini
00 Yorumla
+1 yılbende ınandım :D
00 YorumlaEvlen sende engel olan nedir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHenüz 27 yaşındayım ama bende öyleyim. Eğer istersen birazda olsa konuşabiliriz olur mu
00 Yorumla
+1 yılEywaaaah atesli melehat geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi hatun bulsam evlenicem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıllevel atlama zamanın gelmiş sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Birini bulman lazım acil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenemiyorsun
012 Yorumla
Soran+1 yılEvlenemiyorum degil. Gonlume gore birini bulamadim
- +1 yıl
Nasıl biri gönlüne göre
Soran+1 yılTarifi zor. Kisacasi hoslanmam lazim illa
- +1 yıl
Ne zamandır yok sevgilin
Soran+1 yılDogdugumdan beri
- +1 yıl
Senin durumun çok zor Yazık sana sen böyle kurur gidersin
Soran+1 yılSen oyle san. Kimler istedi de ben istemedim. Ama galiba artik dsha az secici olmaliyim
- +1 yıl
Işte ben de bunu söylüyorum istediler ama hiçbir şey olmadı 30'dan geldim hala ve hala sadece elim seni mutlu edebiliyor
Soran+1 yılSiz cok biliyorsunuz. Her seyin bir vakti vardirr. Bakti zamani gelince olacak elbet.
- +1 yıl
Yani vakti zamanı fazla geçmemiş mi
Parmakların nasıl tuttu Daha ne olacak bu kadar kendini kasma Özgür bırak
Soran+1 yılNikahsiz bir sekilde mi olsun yani. Kendimi simdiye kadar sakindim tamam mi. Beni hakeden birisiyle olsun istiyorum hakkim olarak. Gonlume gore olmazsa sorf evlenmek evlenmeyi istemiyorum. Hem evlenenleride goruyoruz. Bosaniyorlar, benden bir farklari kalmiyor. Hatta evlenmis bosanmis oluyorlar.
- +1 yıl
Yani ben sana Nikahsız nikahlı yapıyor da yapma demiyorum ama bu hayatın tadını çıkarma olsun demedim artık elinle kendini mutlu ederken kurduğunu Hayaller artık yanımda olsun nefesini Hisset sıcaktan hisset içindeyse
+1 yılİşin zor ateşini söndürmek çok zor
00 Yorumla
+1 yılevlen bul bırını :
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılevlen
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılacil evlen bence
00 Yorumla Buzlayarak
00 Yorumla
+1 yılBulunca
00 Yorumla
+1 yılNe bılım bizde 34 halen bekar anasını satım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 454 cevap paylaştı. Evlenme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. evlenelim mi
00 Yorumla
+1 yılBiz ne güne duruyoruz
00 Yorumla
+1 yılEvlenmene gerek yok bana gel kfkf
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılIns olur
00 Yorumla
+1 yılTeklif ediyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kolay değil
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Yanıyorum artık, yaşım 30 ve hala bekarım. Ne zaman evleneceğim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat