Bakireyim evlenmeden önce yapmam mantığında biriyim ama sanki en güzel yaşlarım boşa geçiyormuş gibi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evlenmeyi düşün zinayı değil. Evlenecek sizin için hayırlı biri mutlaka vardır. Bence bekleyin fikirler değişir şimdi istemiyorsunuz ama ilerisini bilemezsiniz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBöyle düşünme buna ne ben nede başkası yorum yapabilir tamamen tercih meselesi ben kendi adıma evlenmeden yapmaya karşıyım ama benim görüşüm bu bence sende kafanı topla enine boyuna düşün yapmakla yapmamak arasındaki farkları ona göre karar ver çünkü en doğru kararı sen vereceksin sonuç ne olursa olsun canını sıkma kararlarına güven en doğruyu olanı sen bilirsin kendin için unutma 😊
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış düşünüyorsun.
26. yaşında karşına fikrini değiştiren biri çıkar ve bu yapmayı düşündüğün şey için çok pişman olursun.
bu da kulağına küpe olsun bence.
cinsellik dediğin şey; illa ki belli bir yaşa kadar ya da yaşta yaşanması gereken alelade bir aktivite vs... değil bence.025 Yorumla
Soran+1 yıl30dan sonra bi anlamı kalmayacak her şey gençken güzel
- +1 yıl
neden rakamlara bu kadar şartlısın peki?
hayat senin yaptığın planlardan arta kalan zamanlarda gerçekleşen olayların genel ismi değil mi sence de?
bence öyle...
Soran+1 yılcinsellikle yaşların önemini bilmiyorsun sanırım
- +1 yıl
bilmediğimi mi sanıyorsun?
yani ben kesin yargılardan ve şu yaşta şu olmalı'lardan hoşlaşmıyorum sadece :)
ee kimle yaşayacaksın peki?
aday belli mi? :)
Soran+1 yılyok işte herkesle yapmam ben bu kişi ile dugusal bir bağım olması lazım güvendiğim sevdiğim değer verdiğim biri olmalı beni sadece o şekilde görmeyen biri ile olmalı
- +1 yıl
İşte buydu demek istediğim; gerçek anlamda hayatına alacağın kişi olmalı bu.
Ben de o yüzden hiç yaşamadım cinsellik.
Ve bunun yaşla da bir ilgisi yok hiç :) - +1 yıl
trabzonda bulamamış olaiblirsin normal. ama asıl hayatına alacağın kişi olmasına okadar gerek yok.
Soran+1 yılüstte biri duygu olmadan sevişmek bomboş dedim adam beni cahillikle suçluyor deli midir nedir ya
- +1 yıl
Cahil olmak mıymış bu? :)
Duygusuz ve bolca cinsellik yaşayınca prof. Unvani alıyorsun herhalde :)
Soran+1 yılonun için sadece arzu olması yetiyormuş
- +1 yıl
doğrudur seks için geerkli olan tek şey arzudur
Soran+1 yıl@cheekystaff beyefendi ben sizinle konuşmuyorum burası @dreamliner61 beyefendinin yorum kısmı siz neden araya girip salça oluyorsunuz?
- +1 yıl
@cheekystaff en önemli şey derseniz katılabilirim ama tek şey olması fikrine katılmıyorum.
- +1 yıl
evet karıştı birazyorumlar.
Soran+1 yıl@cheekystaff hadi yoruma dahil oldun ben sana yazmıyorum ki sana söylemiyorum yani ama sen sürekli olarak kendi üzerine çekip yorum atıyorsun
- +1 yıl
evet o bahsettiğim buton zaten araya girmeni sağlıyor. dene bak yararlı oluyor aslında yazdığın kişiler senin gibi ne karışıyorsun moduna geçmez se
- +1 yıl
yorumları gizleyincede ayrı bir komik oluyorsunuz :) nyse hadi kendi yağınızda kavrulun problem yok :)
Soran+1 yıl@cheekystaff teşekkür ederiz güle güle
- +1 yıl
aşağıda bir hanımfendi seni baya baya yanlış yönlendirmiş ama haberin olsun :)
onu okudum şimdi.
yok yaşa fark etmez vs gibi şeyler yazmış :)
Soran+1 yılistediğin herkesle yap geç diyor o dkwksks
- +1 yıl
ne ulvi bir bakış açısı aman yarabbim :D
Soran+1 yılzaten diyo sevgilinde haram yap gitsin diyor herkesle dmkwkd
- +1 yıl
sevgilinle haram herkesle yapana sevabı büyük sanırım.
:) :)
bence biraz kafa yapmış sanki ;)
Soran+1 yılyaw o da haram bu da haram diyor işte skkwks
- +1 yıl
tamam işe orasından bakarsan doğru demiş :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı hissiyatı ben yaşıyorum 25 yaşına gireceğim daha hiç yapmadım özellikle evleneceğim kadın ya yaptıysa diye düşününce kahroluyorum. Tanıdığım bütün arkadaşlarım vs evlendi çocukları oldu falan.
01 Yorumla
Soran+1 yıl25 yaşında evlenip çocuğa çoluğa mı karıstılar masallah dmskks
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
36Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. kadın cinselliğin zirve yaşı 35-55 arası 25-25 arası durağan dönemdir yapsanda zirve dönemindeki zevki almazsın yinede sen bilirsin ha bide eğer dinin müslümanlıksa haramdır bilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yıl25-25?
- +1 yıl
35 55 mi :D hahah hadi 30 lu yaşlar tamamda ne attın ya..
Soran+1 yıl@cheekystaff iyi salladı dmkwksks
Soran+1 yıltamam seks profesörü
- +1 yıl
Taam taam :)
+1 yılKanka ne boşa geçmesi Allah için lütfen kendinizi harcatmayın ya erkek kız fark etmez lütfen bu düşünceden kurtul
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeyi düşünmüyorum 30a kadar kuruyayım mı evde
- +1 yıl
Yav kurumazsın 30 da bana yaz evlenelim sana geçmiş 30 yılını fazlasıyla veririm söz wpwowoeowoow
+1 yılŞimdi evlilik kısmette varsa vardır yoksa yoktur senin bu imanla olmaz o seni bulsun öyle direk birini bulmaya olmuyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yılbu doğru zaman arzuladığın kişiyle yaşadığında eşsiz olacak bir şey tutkularını özgürce yaşamakta en doğal hakkın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılbende senin gibi düşünüyorum artık. evlenip evlenmeyeceğimiz belli değilken niye kendimizi daha fazla zorlayalım ;)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evlenmeyi düşünmemek ile bakire olmak ve en güzel yaşlarının boşa geçme hissi üçlüsünü bağdaştıramadım malesef😅
03 Yorumla
Soran+1 yılbelliki bakire değilsin o yüzden beni anlaman zor
Soran+1 yıl😅😅
yarın evlenmeyide dusunebilirsin senin için sorun olacaksa iyi dusun
00 Yorumla
+1 yılYaparsan sen acisini çekersin toplumda kadınlar değerli degil
00 Yorumla
+1 yılYapma bana kalırsa, yine de senin hayatın, sen bilirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYap tapiki mezarda karincalarami yedireceksin, hayatın tatlarından zevk al 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen öyle gençliğinin en güzel dönemleri bakire geçirme derim bende niyeti geçen sene bozdum hiç pişman değilim
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKendin bilirsin bizi niye burada günah keçisi yapıyorsun kendin karar vermelisin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl15-20 dakikalık bir zevk ile hayatının en güzel zamanları nasıl boşa geçiyor tam olarak?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senin kararındır seni kimse yap yapma diye zorlayamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence de insanın en olgun çağları 20-35 arası ondan sonrası ufak tefek heyecanlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenmiyorsunki enguzel yaslarinda anne olmakta guzel bisey
011 Yorumla
Soran+1 yılaradığım insanı bulmadan evlenemem
- +1 yıl
Belki benim o kisi
- +1 yıl
Tabi belki belkide degil
- +1 yıl
Sanirim degil sen begenmezsin beni 😃
Soran+1 yılahahha niye öyle düşündün
- +1 yıl
Bilmem oyle hissettim paylasim seninle dedim ya zar m ıs b ana
Soran+1 yılhayır doğru hissetmişsin 34 yaşındasın zaten hiç olmaz iyi günler
- +1 yıl
E k lerm sin
Soran+1 yılhayır
- +1 yıl
Bak dogru tahmin etmisim iste
Soran+1 yılbende dedim ya doğru hissetmişsin diye
Gizli Üye(30-35)+1 yılbişey diyim mi ben de senin gibiydim 27 de yaptım diyorum ki keşke 20 yaşında yapsaydım bu keyften sırf bekaret için yıllarca mahrum kaldım e ne oldu yine aynı şey işte yaptım sonuçta
06 Yorumla
Soran+1 yılsonuç ne yapsam mı yapmasam mı herkeslede yapamam güvendiğim bi sevgilim olmasi lazim o da yok :(
Cevap sahibi+1 yılYani senin kararın ama yapmalısın bence. Bak bu sevgili olayına da takılma ya keyfini yaşa geç sevgilinde olsa haram olmasa da haram. Sen nerede yaşıyosun merak ettim?
Soran+1 yılyok bacım olmaz öyle herkesle o kadar basite indirmem kendimi ben hiç gerek yok üzüldüğüm şey keşke eski sevgililerime karşı bu konuda çok sert olmasaydım
Cevap sahibi+1 yılişte bu yüzden mahrum kalıyoruz 30 dan sonra da bi anlamı kalmıyor. Karar senin
Soran+1 yılya 30a kadar illaki bi sevgilim olur bakalım
Cevap sahibi+1 yılYaptıktan sonra keşke herhangi biriyle de osla yapsaydım diceksin
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Evlenip yapsan daha iyi olmaz mı
02 Yorumla
Soran+1 yılevlenmem zor
+1 yıltanışalım ciddi yolda ilerlemek isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş da aynı düşünce de aynı ben de senin gibiyim
00 Yorumla
+1 yılSeninle tanışmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı düşüncedeyim ve artık yapmayı düşünüyor gibiyimm
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHiç aşık olmadın mı
02 Yorumla
Soran+1 yıloldum sevgililerimde oldu
Cevap sahibi+1 yılAma yaşamadın yani, tekrar sevmek istiyorsun bence
Gizli Üye(25-29)+1 yılHangi sehirdesin yakinsan tanisalim
012 Yorumla
Soran+1 yıles*kort değilim
Cevap sahibi+1 yılYanlis anlamissin tanismak dedim sadece
Soran+1 yılpeki
Cevap sahibi+1 yılBen de senin gibiyim ayni dertten muzdaribim ama hala kararsızım bi erkek icin daha kolay diyebilirsin ama kisilik meselesi bu
Soran+1 yılbencede kişilik meselesi eğer yapmak istiyorsan herkesle yapma bence hoşlandığın değer verdiğin sevdiğin aşık olduğun kızla yap gerisi palavra insanlar cinselligi çok farklı algılamış her arzu duyduğun kisiyle yaparsan senin hayvandan bi farkın kalır mı?
Cevap sahibi+1 yılSana katılıyorum hayvanlardan farkimiz kalmaz bizim en buyuk farkimiz zekamiz duygularımız kisiligimiz ruhumuz ve sadece cinsel duygular içinde olsa benliğini kaybetmemek gerekir dusuncelerini çok beğendim değerli buldum cinsellik yapmak için yapmiyorsun bunu düşünmüyorsun en iyiside bu zaten
Soran+1 yılya bencede öyle olmalı her beğendiğim erkekle yatayım o zaman ne saçma tamam arzuda bir duygudur ama bu yeterli değil sevişmek kelimesinin köküne baktığında sev- den geliyor yani severek seviş ruhlar birbirine dokunsun
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıksam tanışabilir miyiz?
Soran+1 yılniiçin
Cevap sahibi+1 yılSeni merak ettim düşüncelerin hoşuma gitti sadece tanımak istiyorum
Soran+1 yılyani farklı amellerin varsa boşa çıkacak bak onu sana belirteyim
Cevap sahibi+1 yılTanidikca anlarsın ben acik sozlu biriyim farklı bir niyetimde yok
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılgeçen günlere okadar pişman olacaksın ki..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeyi yapsan mı?
07 Yorumla
Soran+1 yılanlayan anladı sen anlama boş ver
Cevap sahibi+1 yılTanışsak olur mu:);)
Soran+1 yılolmaz
Cevap sahibi+1 yılNiye bişey kaybetmezsın
Soran+1 yılulan daha soruyu anlamadın jeton geç düştü ne işim olur senin gibi beynamazlarla ay
Cevap sahibi+1 yılNeyse artık soguk su dök şeyine. kaybettın beni:((
Soran+1 yılkapımda aday çok amca bak işine
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişisel tercih. Saygı duymak gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBoşa geçiyor tabi. İleride pişman olacaksın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince bu çabanın boşuna olduğunu anlayacaksın.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çok geç yıl sonuna kadar yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 579 cevap paylaştı. Sana bisey dicem bende oyleydim ama inan pes ettim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılGeç bile kalmışsın
02 Yorumla
Soran+1 yılsenin kızın yapsa tepkin ne olurdu?
- +1 yıl
O yaştaki kızıma çocuk muamelesi yapmam istiyorsa yapar onun özeli
+1 yılSen kafayı yemişsin
015 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Hayatının en güzel yıllarını bir kadının yaşayabileceği en büyük ve en muhteşem zevklerden ge de mutluluklardan mahrum geçirmen buna yeterli sebep değil mi
Soran+1 yılnapim herkesle olamam ben
- +1 yıl
Sans herkesle ol mu dedim ben?
Soran+1 yılyok işte o kişide
- +1 yıl
O ne yahu öyle. bulunmaz hint kumaşı mı bu sanki.
Soran+1 yılduygusallık olmadan sevişmem ben
- +1 yıl
İşte bunlar hep o çocukluktan beynine işlenen o saçma namus kavramı yüzünden. Bu kafa cinselliği senin gibiler için imkansız bir hale getiriyor maalesef. Karşılıklı bebeğeni ve arzu neden yetmiyor neden illa aşk aranıyor bunu anlamak mümkün değil.
Soran+1 yılduygusallık olmadan sevişmek taşla sevişmekten bir farkı yok benim için bunu erkek arkadaşımda söylemişti kaliteli insanlarız biz sen anlamazsın
- +1 yıl
Hay sizin kalitenize s*çayım yaaa. Tek bir yabancı dili adam gibi konuşamaz, tek bir enstrümanı çalamaz, tek bir teknik konudan , anlamaz, tarih bilmez , dinler tarihi bilmez astronomiden , coğrafyadan, fizikten, kimyadan, matematikten, biyolojiden habersiz , genel kültür desen yok, hayatta hiç bir yere gelememiş tiplerin bana cinsellik üzerinden kalite gösterisinde bulunması o kadar komik geliyor ki bana cidden acıyorum sizin gibilere. Sana kaliteli!!! Ot hayatında mutluluklar dileyecem de o da komik olacak. Hadi eyvallah.
Soran+1 yıleski sevgilim mühendis ve şu an bir şirkette çalışıyor hemde yüksek lisans yapıyor almanyada ingilizce+almanca dili var felsefe ve tarih kitapları okuyor ve daha 25 yaşında
herkes senin görüşünde olmak zorunda değil
ve her şeyin en iyisini sen bilmiyorsun
kendini zeki ve kültürlü sanıyorsun ama daha öfkene hakim olamıyorsun
bana gelecek olursak 3 üniversite bitirmiş bir kadınım ingilizce biliyorum daha önce londrada bulundum şu an almanca öğreniyorum
Soran+1 yılduygu olmadan sevişmek tuzsuz bir yemek gibidir bana göre
- +1 yıl
👏👏👏 ama kafa cahil köylü kızı kafası 👍
- +1 yıl
İşte okuduğunu ablamaktan bile aciz. Biz diyoruz arada karşılıklı beğeni ve arzu olmalı hatun bana hala duygusuz diyor
Soran+1 yılo sadece arzulamak sevmeden sevişmek bomboş bir iş sevişmenin kökü bile sev-
ve köylüleri hakir görüyorsun cahil olan sensin bence neyse daha fazla yazma konuştukça iyice batıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılsenin vercegin karar bu
00 Yorumla
+1 yılYap yap
00 Yorumlaevet yap
00 YorumlaValla canın çok istiyor mu bu önemli?
00 Yorumla
+1 yılGüvencek birini bul keyfini yap
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Değerlendir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeviiişşş🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılilerisini yapsam mı?
- +1 yıl
Canın istiyorsa yap. Daha sonra insan yapmayıp yaşamadıkları için pişman oluyor.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle düşünme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenelim helalim ol
02 Yorumla
Soran+1 yılbak canım huzur evi orada haydi
Cevap sahibi+1 yılŞaka diyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılYap gitsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yapma, evlen ondan sonra olur her şey
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz