Çocuk seni seçmiş, sen de çocuğu. İlişki iki kişi ile yaşanır. Diğerlerinin platonisini senn engelin olmak zorunda değil. Bunu anlamayacak kişi zaten en yakın arkadaşın da olmasın. Hayatından çıkarsa da çıkar. Kimse ile arkadaşlık ilişkin zaten sonsuza kadar devam etmeyecek. Sen bugüne kadar nasıl onun platonik durumuna saygı duyduysan bundan sonra da o senin durumuna saygı duymalı. Duymuyorsa bu onu bencil yapar ki, bencillerden arkadaş olmaz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkes hata yapabilir lakin arkadaşınla bu konuyu konuşup vicdanını rahatlatmalısın istenmeyen bir şey olmuş eminim arkadaşın sana değer veriyorsa senin samimiyetine inanacaktır ve bence böyle durumlardan kendini uzak tutmalısın 😇
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılKeşke biraz kendine sahip olabilsen
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİlkin mi oldu çocuk yani yoksa normal seks mi yapmışsınız. Zevk alıyorsan seviş adam seni sevmiş ki almış altına. Kız arkadaşın konusunda ise hem yapan hemde yapılan biri oldum sevişme değilde aldanma aldatılma. Hani diyim illa aranıza mesafe girer dürüst olursak böyle olması gerekir halden anlayan bir dosta konus onla illa öğrenir kendini kandırma illa ki çıkar ileride düşman olma. Zevk aldıysanda devam et. Sevilmeye belki senin kısmetin. Adam belli ki seni sevmiş zevk almış. Senin vicdanın özgür iraden canım Allah kolaylık versin ne diyeyim. Gönlünü dinle. Seviştiğin adam oldu çünkü. Onun sevdiği biraz çıktı artık.
127 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAdamın hoşuna gitmese almaz koynuna. Çok var çevremde. Sadece işini görmesini istese s... Atar umrunda olmaz belli ki etkilenmiş kızdan
Cevap sahibi+1 yılOlabilir fakat ilkiyse bazen bağlanma oluyor böyle ilişki yaşayanlar var biliyorm.
Cevap sahibi+1 yılAçıkçası arkadaşıyla arası zaten bozulur aksi kandırmak olur. Zevkime bakardım ben olsam.
Cevap sahibi+1 yılSeks yapan biriyse zevkine baksın eşi yok sonuçta, kadının da ihtiyacı isteği vardır. Eşi yoksa partneri varsa zevk almaya bakmalı. İki yönlü de yaşadım ben ama bizde seks olayı olmaz yürümek konuşmak olur. Zaten canı yanacak kızın dürüst olup mesafeli olsun. İlla olacağı yere varır. Çocuk hoşuna gittiyse de yapsın olmuşla ölmüşe çare yok. Adamın bulunduğu ortama hiç girmeyecekti o zaman şahsen ben arkadşım hoşlanıyorum desin engel atarım olduğu ortama girmem yanlış anlaşılır vs diye. Az mantıklı hareketler davranışlar segilesek böyle olmaz. O çocuk orada alkol alıyorsun içmeyen bile bilir alkolün zararını mala başlatır gevşetir. Bir sonra ki adımı az çok tahmin eder insan.
Cevap sahibi+1 yılSevdiğimi benden önce arkadşım sevdiğini söyledi ben diyemedim ilk olduğunu. Çocuk ama tam tersi bildi hep Allahtan. Ama o kızı tercih etti sevdim diye tokat yedim ya sjsjsjs diğer olayı boş ver. Bizde yatma olayı olmaz. Bekaret anlamı var bizim için yaşayan da var aramızda çok bunun gibiler yüzünden biz kaybediyoruz neyse. Yapana yapmayana saygım çok. Sadece iyi insanlarla karşılaştırsın Allah herkes sınanıyor işte.
Cevap sahibi+1 yıl23
Cevap sahibi+1 yılHayır kaybetsem yaşardım düzgün biri yok bekaretten kastım zar da deği benim. Yapam çok muhafazakarıda normal ideal insanlarda. Hepsi zevklne bakıyor inanın ki erkeklerde böyle bir tadınca bırakamaz hepimiz insanız yadırgamamak lazım. Yapardım tabiki ihtiyaç bu doğru kişi. Olursa eş vs ki yaşadığım sağlık problemim içinde gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılErkekler yapısı gereği isteğini belli eder ama kadın sahip çıkar belli etmez her kadının seks ve çocuk yapması gerekiyor anatomik olarak. Biraz kadınlığı araştırsanız. En ufak üzüntü stres de regl düzensizliği yumurta kistleri. Tabi ki zararsız bunlar ama yeni nesil dahil her genç kızda olan şeyler. Kadınlar doğumla temizlenir baya rahatlar özellikle yumurtalıkları. Evlenmeden önce veya evlilikten sonra kadınlara bakarsanız agresiflikleri gitmiş olur. Asıl ihtiyacı olan kadınlar. Fakat kendi kendimize de yetebiliriz. Hani erkekte erkek kafası yok. Yinede düzenli ilişki buluğ çağına girmiş kıza ve erkeğe şart. Sonra böyle rahatsızlıklar oluyor. Polikistikover sendromu var bende hastalık değilde sendrom. şu an normalim fakat genç yaşta anne olmam gerekiyor yoksa ileride çocuk yapamayabilirmişim. Bu benim için sorun değil ama sağlığıma dikkat ediyorum. Uzun lafın kısası ilişki hem erkeğe hem kadına şart. İmkan varsa yapıcaksın. Tabi bu kişinin yaşamına göre değişir.
- +1 yıl
Ama yapmaya bilirdi yaninda içiyorsa yapmayı göze almalı
Cevap sahibi+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılRica ederim de önemi yokki bunun
Cevap sahibi+1 yılİstek konusunu belli etmemek mantıklı ülkenin ruh sağlığı için çünkü abaza çok. Herkes bilinçli olsa neyse sapkın çok maalesef. Ben bile durumumu eşime söylesem söylemesem düşğncesindeyim kadınların regl olmasını adet kanamasının iğrenç görüldüğü bir toplumdayız. Oysa kadınlık için verilmiş bişey. O kanama olmasa düzenli sekste yapılmaz üremede olmaz. Öyle yani.
Cevap sahibi+1 yılmaalesef böyle.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa bilinçsizce yapmışsan bence kendini suçlamalısın, arkadaşına değil de o birlikte olduğun kişiye anlat durumu önce. Öncelikle istemediğini anlar. Sonra da arkadaşına bahseder mi onu öğren. Eğer söylemezse sende söyleme bence. Ama içim rahat etmez diyorsan sen bilirsin. Sarhoş da olsan, bilinçsizce de yapmış olsan kırılır ve arkadaşlığınız bozulur
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSuçlamamalısın*
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. Hiç şaşırmadım genelde hep erkekleri suçlarlar ama kadınların çok sık yaptığı bir şey. Ben olsam tadını çıkarırdım tabii arkadaşımın yüzüne bakabilirsem
10 YorumlaSeninle arkadaşlık kuran kız arkadaşın saf kimseyi güvenmemeliydi hele senin gibi bir karaktersize hiç bile Çok kötüsün.
20 YorumlaIyıde asık oldugu cocuk dıyorsun ılıskısı var demıyorsun 😂 o yuzden git arkadasına soyle ben senın platonık sevgılınle yattım die 😂
11 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. bunu kim biliyor... bir sen bir o çocuk söylemezsemiz kimse bilmez... o çocuk söylemeyecektir ve sende ağzını sıkı tutarsan sorun kalmaz..
00 YorumlaArkadaşının sevgilisi senin kizliginı bozarakmı yaptı önceden orası açikmiydı. Arkadaşınla sevgilisi arkadaşının kızliginida aldimi
00 YorumlaBu yüzden kimseye güvenmiyoruz ve arkadaşlarımız ile sevgililerimizi aynı ortama sokmiyoruz. İnşallah öğrenir
02 Yorumla- +1 yıl
Oda ağır ama Ayşe
+1 yılHem edepsiz hem de ahlaksızsız karakter kişilik sıfır hiç yok çok büyük bir hata yapmışsın umarım kimsenin senin gibi bir arkadaşı olmaz.
00 Yorumla
+1 yılgerçek yüzünü öğrenmiş oldun aşık olmasına değecek biri değilmiş
10 YorumlaOna sarhoşken fotoğraf atmadıysan sorun yok çünkü bununla tehtit edip seni yatağa düşürebilir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılArkadaşına de ki:Ben senin yerine denedim. Feda ettim kendimi. Kötü sevişiyor. İyi sevişse onunla sevgili olurdum. Olmadığıma göre değmez. Hiç boşuna peşine düşme.
00 YorumlaArkadaşın aşık ya da değil benim takıldıgim yer sen önünü gelenle bu kadar kolay mi sevişiyorsun
00 Yorumla
+1 yılAynı ortamda içtiniz kafalarda kiyakti yani öylemi
00 YorumlaGit kiza direk söyle. Affetmezsen anlarim. De çık işin içinden en azindan o gözü dışarda olanla daolmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Adami denemek icin ayrttim, baktim goturucuymus. Kendimi senin icin feda ettim de
00 Yorumla
+1 yılBende izledim bu filmi ya sonunda uyuya kalmışım ama devamı ne zaman gelir?
00 YorumlaOndan etkilenmemiş olsaydın yatamazdın, o kadar kişinin içinden neden o?
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş değişmez nasıl düzeltirsin şimdi ne istiyorsun ona bak
00 Yorumla
+1 yılOlabilir normal bu onunla hiç olmadıysa arkadasın bi sorun yok ortada gidip demekki bişey hissetmemiş ona karşı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuna arkadas demememisin kötüsün ve çok kötüsün ayni zamanda
01 Yorumla
Soran+1 yılofffff
Gizli Üye(36-45)+1 yılYan yana aynı yatakta uyanacak kadar neden yakınlastin peki? diye sorarlar adama
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@uusluu yersen
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Arkadaşlığın bitecek o kızla muhtemelen ama olmuş bitmiş bi kere
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞeytana uydum diyorsun ama zaaflar ve hormonlar maalesef
00 Yorumla
+1 yılHerseyden önce yaşadığın olaydan zevk aldinmi
00 Yorumla
+1 yılYaptığın hata çok büyük ne yazıkki. Bence dostuna söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim gerçek arkadaşımsa o insanla alkol masasında ben yokken oturamaz.
Eğer bana bu hatayı yapıp üstüne birde sevistiyse s. gitsin yani01 Yorumla
+1 yılTrol bir soru olduğuna kalıbımı basarım
10 Yorumlaİğrenç bir ahlaksızsın.
10 YorumlaSen yerin dibine gir ve orada yaşa bence artık
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTadını aldın duramazsın artık
00 Yorumla İhanetin affı olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılCocugu arkadasina yonlendir
00 Yorumla Arkadaşını mecburen kaybedeceksin
00 Yorumla
+1 yılYapacağıni yaptın zaten
00 Yorumla
+1 yılGidıp söylüyecen arkadaşına
00 YorumlaArkadaşlığınız her türlü bitecek
00 YorumlaKadınları yatağa atmk kolay
03 Yorumla- +1 yıl
erkeği yatağa atmak daha kolay
- +1 yıl
erkekte cüzdan zaten
Cinsel Yaşam konusunda 760 cevap paylaştı. Söyle anlat herşeyi rahatlarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKim oluyosa onundur. Salla arkadasini. Kendi mutluluguna bak
00 Yorumla
+1 yıltipik kizlarin guvenilmez oldugunun gostergesi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kocamı aldattım
36 Yorumla- +1 yıl
saka mi yapiyorsun ciddi misin
- +1 yıl
Hakketti mi peki kocan
- +1 yıl
kiminle aldattın?
Arkadaşına ayarla çocuğu, ikinizi de silksin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKaçıncı seviye kanka?
21 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNasıl oldu? Niye baş başaydınız
21 Yorumla- +1 yıl
Yapmak için işte
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadının düşmanı kadındır.
05 Yorumla
Soran+1 yılne alaka gidip öldürdüm mü kadını şiddet mi uyguladım kadının en büyük düşmanı erkektir
Cevap sahibi+1 yılBoş yapma. Kadının düşmanı kadındır. Arkadaşının sevdiği kişiyle yatmışsın sorumlu olan sensin burada. Aynı zamanda ilişki konularında kadının kadından aldığı bir sürü tavsiye falan çoğu palavra ve o arkadaşının ilişkisini bozuyor. Akıl fikir öldürmek şiddet bilmem ne. Feminizmi yaygınlaştıran kim önce ona bak. Sonra da neden o şiddet ve öldürme potansiyeli olan adamlarla evlenme oluyor ona bak. Onların çoğu beta erkek kadın da beta erkek istemez zaten alfa erkek isteyecektir genelde ama o ideoloji yüzünden toplumdaki yetiştirme tarzı falan değişti betaların sayısı arttı. Feminizmi çıkartanlar kendi ayaklarına sıktı. Sende boş yap anca.
Soran+1 yıliğrenç bi düşünce yapın var iğrenç ben yaptığım hatanın farkındayım ama sen konuyla akakası olmayan durumlardan örnek verip öldürülen kadınları magduru suçlayacak kadar iğrenç bi adamsın
Cevap sahibi+1 yılMağduru suçlamak mı? Ben katil olan tecavüzcü olanların asılmasını istiyorum. Sende anca boş yaparsın.
Cevap sahibi+1 yılKadın ve erkek doğasından bir habersin cahilsin. Arkadaşının sevdiği kişiyle vakit geçirmişsin umarım o öğrenir ve seninle arkadaşlık kurmayı bırakır.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende begenşyorsan açıl
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke kendine sahip olabilsen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRuhundan şüphe duydum senin...
00 Yorumla
+1 yılSöylesen her türlü arkadaşını kaybedersin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. bir şey olmaz engelle gitsin
00 Yorumla
+1 yılÇaktırma devam edin gizliden
00 Yorumlagit bi daha sevis
20 Yorumla
+1 yılGeceyi. hatirlamayacak kadar naptin sen
04 Yorumla
Soran+1 yılhatırlıyorum ama çok bulanık şekilde
- +1 yıl
Başbaşa nasıl kaldınız kimin ewinde
Soran+1 yılpartideydik bölüm olarak topluca çok içtim kontrol edemedim kendimi onun evindeydik
- +1 yıl
İmmm olan oldu ozamam arkadaşim partide degilmiydi
vurmuş mala küçük eniste
00 Yorumla
+1 yılİş bitmiş
00 Yorumla
+1 yıltekrar seviş
00 Yorumla
+1 yılHayırlı olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yıliyi yapmissin
00 Yorumla - Devamını Gör (10)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler