İki sene önce tanıştık ilk görüşte aşık olmuştum. Bana yakın davranıyordu bende açıldım ona o da güzel kızsın hoşsun ama toplum ne der diye yaşıyorsun. Ben öyle değilm eğer sevgili olacaksak zamanla her şey olur. sevişme illaki olacak evlenmeden olmaz deme bu şartlarda evlenmek mantıksız geliyor bana şimdi sevgili olalım zamanla bir şey olmalı şimdi sana dürüst davrandım. Sen ne diyorsun dedi.
Ben olmaz öyle ben farklı düşünmüştüm dedim. Bak gördün mü biz bence arkadaş kalalım seni gerçekten seviyorum değer veriyorum ileride bir şey olursa olur zaman ne gösterecek bilemiyorum dedi. Hâlâ daha arkadaşız geçen ay yakın arkadaşımla tanıştırdim onu. Arkadaşım bana iki gün önce ne kadar hoş çocuk güzel sevişiyor sen bunu nasıl kaçırdın dedi. Şok oldum ne yapmalıyım
Ben olmaz öyle ben farklı düşünmüştüm dedim. Bak gördün mü biz bence arkadaş kalalım seni gerçekten seviyorum değer veriyorum ileride bir şey olursa olur zaman ne gösterecek bilemiyorum dedi. Hâlâ daha arkadaşız geçen ay yakın arkadaşımla tanıştırdim onu. Arkadaşım bana iki gün önce ne kadar hoş çocuk güzel sevişiyor sen bunu nasıl kaçırdın dedi. Şok oldum ne yapmalıyım
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer