En yakın arkadaşımın sevgilisine aşık oldum ve onunla yattım, şimdi ne yapmalıyım ?

Bir yılbaşı gecesi çok içmiştim. Evde ben yakın arkadaşım ve o vardı. En çok ben içmiştim ve o akşam ona karşı bazı dürtüler uyandı bende.

Bir de üçümüz aynı yatağı paylaşınca ortada da o yatıyodu. Önce küçük dokunuşlarla başladı. Eli elime deymeye başladı, yavaş yavaş elini sıkmaya başladım. O da elimi okşamaya. Sakinleşmek için arkamı döndüm ama olmadı en yakın arkadaşım bir şeyler döndüğünü farketti sanırım içeri gitti.

O sırada gözlerimin içine baktı ve beni öptü. O sırada arkdaşım içeri girdi onu aldı odadan ve çıktı. Ben de uyumuşum.

Ertesi sabah hiç konuşulmadı. Sarhoş olduğumu ve bir anlık bir şey olduğunu söyledim. Normalde olsa gerçekten de asla yapmazdım ama daha sonra onun yanına gidip, pişman olduğumu söyleyip, özür diledim. O ise nedense hiç pişman olmadığını söyledi.

Daha sonra konuştuk. Benden çok etkilendiğini söyledi ama ben reddettim. Kapıda soğukta 2 saat bekledi, çıkmadım. Onunla konuşmazsam ertesi gün tekrar gelip bekleyeceğini söyledi.

Ertesi gün kafamda bir daha konuşmayacağımızı söylemek düşüncesiyle yanına gittim ama kendimi onunla sevişirken buldum. O da o gün sevişmeyi düşünmediğini söyledi. Sonra gizli gizli görüşmeye başladık. Ne kadar canım yansa da onunla görüştüm ve yattım. Bekaretimi ona verdim.

Şimdi yaklaşık 1.5 aydır görüşüyoruz ve ona sırılsıklam aşığım ve o ise hala en yakın arkadaşımın. Sonumuzun ne olcağını bilmiyorum, akıl verin lütfen kendimi çok kötü hissetsem de görüşmekten alıkoyamıyorum. Üstelik ben kötü bir kız da değilimdir. .
En yakın arkadaşımın sevgilisine aşık oldum ve onunla yattım, şimdi ne yapmalıyım ?