+1 yıl18 yaşını aşmış, erginliğe ulaşmış bir kişi kendi kararını verebilmektedir.
Bu yönde karar alan bir insana neden yaptın demenin bir manası yok ileride birliktelik yaşayacağı sevgilisine daha önceden böyle bir durum yaşadığını güzel bir şekilde belirtirse, karşıdaki de belki durumu benimser.
Bu duruma şöyle bakmaktayım ve en çok erkeklerde görüyorum tabi bunu. kızın bakire olmasını çok umursuyor, olmazsa olmaz işte şöyle, böyle diyorsa
şahsen bence ancak kendisinin bakir olduğu kadar karşıdakinden bakirelik bekleyebilir insan diye düşünüyorum.
Erkek bakir değilken bu denli bakire kız diye ısrar etmemeli.
Aynı şeyi yapan kız varsa onun içinde kanaatim geçerli.
İnsan kendi yapmadığı bir şeyi karşındakinin de yapmamasını bekleyebilir ama kendi yaptığı bir şeyi karşıdakinin yapmamasını istiyorsa pek hakkı yok diye bakıyorum konuya.
Tabi sözüm bakire/bakir diye tutturanlara ve kendi düşüncem, yoksa herkesin kendi tercihi beni ilgilendirmiyor.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Önemi ve önemsizliği için birinci kural senin nasıl olmak istediğin ikinci kural hayatına almak istediğin insanın bu duruma nasıl bakacağıdır mantıkla yol çizersen önemli olduğunu görürsün ama zevkinle ilerlersen belkide aşık olduğun kişi ilerde kızlığın olmasına önem veren biri olduğu için burada kaybetmiş olursun o yüzden mantıklı düşünmeye bak
00 Yorumla
+1 yılYa şöyle bir muhabbet var ama ben hiç birinin ilki olmamışim ama benim evlendigin kişi birinin ilki olmuş , sonra yolda bı gün o kişi görüyor falan ne düşünürsun kadınlar için bilemem ama erkekler için gerçekten onur kırıcı bu durum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır önemli değil.
10 Yorumla Önemli tabi ben eğer bu yaşıma kadar kendimi ona sakladıysam oda bana saklasın isterim hani kadınlar feministler diyor ya kadın erkek eşittir
Hah burada da eşit olmalı işte bir kişi birisinden bir şey isterken kendisinde de karşılığı var mı diye bakmalı bi öz eleştiri yapmalı hayatın her konusunda böyle
Mesela bazı kadınlar var hayatında bir dikili ağacı bile yok beş kuruş parası yok cebinde kıçında tayt orasını burasını açmış işte yok karşımda ki erkeğin evi olsun arabası olsun şu kadar maaşı olsun evlenirsek aranı üstüme yapsın evi üstüme yapsın altın alsın10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀🧚🧚
Olmazsa olmaz değil.
İki kişi birbirine rastlaşmışsa, güvenmişse, frekanslar uyumu yakaladıysa bakirlik veya bakirelik yok diye o iki kâlpten sevenin hâlinden ancak yine birbirleri anlar.
Fakat. Birbirinin ilki olmak kıyamet kopana dek kıymetini korumaya devam edecek.
#tubasueda 🍀🍀🧚🧚20 Yorumla
+1 yılKişiye bağlı. Önceden yaşamışsa bana güven vericek şekilde söylemesi gerek. Sonuçta bizde sahiplenmek istiyoruz. Birinin eli bir kere değildi ise 2. ye olmaması gerek. 😁
12 Yorumla- +1 yıl
bu da güzel bir düşünce
- +1 yıl
Yani temel olarak güven duymak amaç.
Buna önem veren insanların derdinin tamamen ego ve kendi kişisel özgüvenleriyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Bazılarıysa karşılaştırılmaktan korkuyor tabi. Bence özgüveni yüksek olan, ve kendi egosunu ön planda tutmayan bir insan buna önem vermez
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılBekaretin yaşı önemlidir. 18 den önce doğru değil. Sonra kim ne yaparsa yapsın.
11 Yorumla- +1 yıl
tabi ki öyle
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan olamadıktan sonra bakirmiş bakireymiş bir önemi yok
12 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle
- +1 yıl
Kafama uygun biri olduktan sonra bakire olsa ne olur olmasa ne olur.
erkekler için önemlidir genel olarak. batıda bile bakire olmasa bile 2-3'ün üzerinde sevgili olan bir kız kırmızı bayraktır.
kadınlar için tam tersi bakir bir erkek kırmızı bayraktır.
10 YorumlaBence ve benim için önemli ama toplum beni ilgilendirmiyor.
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen benim için de önemli
+1 yılSadıklığı önemli hatalar yapılır biter gider ama ilişkide sadıksa seviyorsa ten uyumu varsa gerisi önemli değil
10 YorumlaYani benim için önemlidir evet çünkü bende aynı şekildeyim ve evleneceğim kadın hariç kimseyle yapmam
10 Yorumla
+1 yılbakire değilim. evlilik yaşı 30-35 üstü olmasaydı eskisi gibi olsaydı belki evliliği beklerdim ama bana teklif edecek de ohoooo
10 Yorumla
+1 yılAşırı önemli değil ama ben şahsen benden önce birisi ile birlikte olmuş biriylede olmam
20 Yorumla
+1 yılÖnemli özellikle kendisi de aynı durumdaysa. Tek eşlilik ve evlilik düşünüyorsan özellikle.
10 YorumlaArtık benim için önemli değil bedenim bakir ama ruhum orpu oldu
10 YorumlaKimin geçmişte ne yaşadığını, ne şartlar altında yaşadığını kimse bilemez.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kesinlikle önem vermem önemli olan kalbinin bakire olması..
10 Yorumlabana sinir oluyon yani ascfasfasdc
13 Yorumla- +1 yıl
sana sinir olmak mümkün mü
- +1 yıl
evet mümkün aşırı sinir bozucusun
Profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılarsa benim için çok da önemli değil bakire olması açıkca dürüstçe söylerse mutlu bile olurum
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç umrumda olmaz. Bakire olmaması tercihimdir hatta.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılBir önemi yok, cinselliği zaten yaşayacağım için
10 Yorumla Boş işler bunlar isteyen istediğini yaşasın
10 YorumlaBeyni bakire olmadıkça önemsiz
10 Yorumla
+1 yılÖnemli patlak kız istemem
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir zaman önemsemedim.
10 Yorumla
+1 yılÇirkin olmasıda önemli jsbsjsjjsh
10 Yorumla
+1 yılBence o kadar önemli bir şey değil
05 Yorumla- +1 yıl
nick harika ehjkwıksujhwj
- +1 yıl
Teşekkürler Teşekkürler Teşekkürler teşekkürler Sağ olasın Sağ olasın Sağ olasın
- +1 yıl
Nihahaha
- +1 yıl
rica etmek
- +1 yıl
Tabii ki edebilirsin izin verdim
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hiç önemi yok. Saygı sevgi olsun yeter.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılPek bir önemi yok.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılbakire kadınlar uzak dursun benden
00 Yorumla
+1 yılBakire degil ise, evlenme de yok.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılduruma bağlı.
10 Yorumla Degil
21 Yorumla- +1 yıl
Degil ama sen nasilsan o da oyle olmali her sey dengi dengine. Uyumluolma
+1 yılDeğil
10 YorumlaHayır
10 YorumlaÖnemli
10 Yorumla
+1 yılÖnemli tabii
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılÖnemsiz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim icin drgil
10 Yorumla karakter yoksa hiç bir şey yoktur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. öenmli
10 YorumlaÖnemsiz
00 Yorumla
+1 yılBence önemli değil çünkü bende pek masum sayılmam
00 YorumlaDeğil
10 YorumlaHayır önemli değil
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği