Cinsel Yaşam Libidonuzun tavan yaptığı anlarda ne yaparsınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Böyle olur olmaz bazen tavan yapar Libidonuzun tavan yaptığı anlarda ne yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirSıcakBuse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Tavan demek mastürbasyon yetmediği anlar demektir partnerlerimden biriyle bulusurum 5 1 Yorumla Enigmatic37 +1 yıl En sevdiğim açık sözlü bir kız Yorumla
SasukeUchihaxD Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 419 cevap paylaştı. Bazen spor yaparım libidom da yakıtım olur bazen resim çizerim (anla işte). Libido hayat gücü demektir. Sadece cinsel güç demek değil. 0 0 Yorumla
Hadiyani Takip Et Guru Yaş: 63 , eic 97% +1 yıl mastürbasyon yapıyorum bazen sexting talebi gelirse gece 12 den sonra birlikte sexting yapıyoruz. 0 0 Yorumla
Stalk_hesabidirr Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Zaten enerjim az kalıyor birde mastürbasyon gibi boş yere harcama yapmıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl s. kişiyoruz.. 12 11 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel bende sikisebilsem Yorumla Bojinov_o +1 yıl Eig bu 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl @Bojinov_o 😂😂 Yorumla bunlar_hep_meraktan +1 yıl tek çözum Yorumla Anlarım3005 +1 yıl Vay be işte bu , senin gibi bir partneri olan erkek aslında skilen tarafın kendisi olduğunun farkında bile değildir.. Yorumla Hadiyani +1 yıl Süper anlatım tebrikler kanka Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sakin gençler:) olması gerekeni zamanı gelince yaparız. Yorumla Öylesine_06 +1 yıl Vay bee ne kızlar varmış😀😀 Yorumla Hadiyani +1 yıl İnşallah yapar z Yorumla Enigmatic37 +1 yıl erkekler o kadar sakin olamıyor Yorumla Enigmatic37 +1 yıl Götüren götürene nasıl bir yere düştük Yorumla
Ezg111 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 91% +1 yıl Her yalnız insanın yaptığını 5 1 Yorumla benimyahu +1 yıl Alternatif planlar araştırabilirsin :D Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Libidomu tavan yapar mısın? 7 6 Yorumla bunlar_hep_meraktan +1 yıl olmayan a ödul verıyor beledıye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Soran benim yorumu sil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hey benim yorumumu gizler misin etrafımı kertenkeleler sardı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @HsynM bir bok değilsem niye burdasınız? Yorumla HsynM +1 yıl Can sıkıntısı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @HsynM başka yerde gider Yorumla
edanrnacr Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl @Stalk_hesabidirr olur olmaz tavan yapar, tanıdık geldi mi? 0 1 Yorumla Stalk_hesabidirr +1 yıl Tanıyorum tanıyorum daRencide oldum kırıldım :( Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Mastürbasyon, duş, duşta mastürbasyon ahahahaha bakire olmak çok zor 3 1 Yorumla Board_Tennis +1 yıl İstekli olmanda hoş ama Yorumla
bunlar_hep_meraktan Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl hayallere dalıp mastürbasyon 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Tavan demek mastürbasyon yetmediği anlar demektir partnerlerimden biriyle bulusurum
En sevdiğim açık sözlü bir kız
Bazen spor yaparım libidom da yakıtım olur bazen resim çizerim (anla işte). Libido hayat gücü demektir. Sadece cinsel güç demek değil.
mastürbasyon yapıyorum bazen sexting talebi gelirse gece 12 den sonra birlikte sexting yapıyoruz.
Zaten enerjim az kalıyor birde mastürbasyon gibi boş yere harcama yapmıyorum.
s. kişiyoruz..
Ne güzel bende sikisebilsem
Eig bu 😅😅
@Bojinov_o 😂😂
tek çözum
Vay be işte bu , senin gibi bir partneri olan erkek aslında skilen tarafın kendisi olduğunun farkında bile değildir..
Süper anlatım tebrikler kanka
Sakin gençler:) olması gerekeni zamanı gelince yaparız.
Vay bee ne kızlar varmış😀😀
İnşallah yapar z
erkekler o kadar sakin olamıyor
Götüren götürene nasıl bir yere düştük
Her yalnız insanın yaptığını
Alternatif planlar araştırabilirsin :D
Libidomu tavan yapar mısın?
olmayan a ödul verıyor beledıye
Soran benim yorumu sil
Hey benim yorumumu gizler misin etrafımı kertenkeleler sardı
@HsynM bir bok değilsem niye burdasınız?
Can sıkıntısı
@HsynM başka yerde gider
@Stalk_hesabidirr olur olmaz tavan yapar, tanıdık geldi mi?
Tanıyorum tanıyorum da
Rencide oldum kırıldım :(
Mastürbasyon, duş, duşta mastürbasyon ahahahaha bakire olmak çok zor
İstekli olmanda hoş ama
Mastir yapiyorum
hayallere dalıp mastürbasyon
Seksting yaparim
Birini bulup yapmak istiyorum
Başka bir şey düşünürüm 😂
Herkesin yaptığını
masttt
Seks