Bence değil, merak o da nasıl bir şey merak ettim ve çok güzel şişme erkekte var ben sıcak ılık su koyuyordum hatta sırt çantama koyup ise götürüyordum canım nerde isterse tecavüz ediyordum 😂zaten patladı gitti iki tane daha almadım 😅
Öyleyimdir deli dolu çocuksu çılgın her türlü 😅peki sende durumlar nasıl? Mesela arabam ile seni görsem yolda, peşinden takılırdım uzaktan uzaktan, yavaş yavaş gelirdim, sonra okşardım şapkalı prezervatifli bir şekilde, boşalırım herhalde çabucak 😅public mi ne diyorlar sanırım 😂çok hoşuma gidiyor çaktırmadan 😂araba sürerken filan 😂
Yooo ciddi söylüyorum kıyafet olarak mükemmel olmuş beyaz kırmızı ve beyaz ayakkabı tam uymuş saçların da çok güzel, pozun ayrı mükemmel olmuş oturuşun çok güzel 😊
Sırt dekolten ve göbek fena 😊
Her biri ayrı güzellik katmış
Görünmez adam olup tam arkanda durup sana bakıp boşalmayı çok isterdim tabi rahatsız etmeden sana belli etmeden 😅
Sonra bir de önünde durup isterdim 😅
Sonra da yere uzanıp da Boşalmak isterdim sana bakarak görünmez olarak tabi 😅
Kalçan çok güzel duruyor fiziğin fazlası ile güzel ve bacakların 😍yeni abdest almış olmasam boşalırdim sana 😅
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
bastırıyoruz napalım etrafa saldırcak degiliz tabi isteyen birini bulmuyosak :))
Karşı cinse salça olmadan herşeyi yapabilirim. Kula minnet eylemem
Napsınlar herkes senin gibi istekli gezmek zorunda mı?
Dogru da hiç mi istemez bi insanın canı
Belli etmiyorlar o kadar
Olabilir cidden zor bişi
Uzak. olduklari için olabilir mi aslında uzak olanların daha fazla istekli olduguda var tabi
Spor yapıyorum. Olabildiğince mastürbasyondan uzak. Gün içinde enerjini ve hayattan beklentiyi azaltıyor bence mastürbasyon
Kafasını duvarlara yatağa yastığa vuruyorum 🤷♂️😹
Libidosu yuksek derken yani iki tarafında öyle olması daha iyi o zman en az 5.6 posta olur
Onlar nasıl bu kadar korumuş kendini bu olaydan onu da anlamadım
senin cinsellik yaşayamayacağını düşünemediklerin belkide düşünemediğin şeyleri yapıyordur sekste
Yok ya istekleri 0
Sıfır değildir sadece açığa çıkaracak bir dokunuş yaklaşım beklerler bencee
mastürbasyon yapıyorum ama cuckoldum. Eşim chastity takarsa onu da yapamam. Patlarım herhalde
Sürekli mastürbasyon yapıp boşalıyorum ohhhhhh🥵🥵🥵
Zabuna devam knk ne olsun
Partnerim yok, hiçbir şey yapamıyorum.
Tabancayı cıkarıyorum cat cat devam
😂
😂😂👍
Üstü kapalı anca bu sekilde anlatılır
Net anladım 👍🏻
Bravo sana sen ne yapıyon peki
Maxst
Kolay gelsin
Mastürbasyon. İletişim. Seks.. vb şeyler
Onlar ihtiyac duymuyor zaten
Sevişiyoruz napacaz.
Alkış 👏
Aferin
Boşalıyorum
Mastürbasyon
En kötü mastürbasyon
Şişme bebek, tenga, yumurta vs vs.
Oha
Neden ki oha sağlıklı her erkek azar etkilenir rahatlamak ister normaldir yani 😅 meraklıyım biraccik
Normalde şişme bebek biraz abartıya kaçmış gibi
Bence değil, merak o da nasıl bir şey merak ettim ve çok güzel şişme erkekte var ben sıcak ılık su koyuyordum hatta sırt çantama koyup ise götürüyordum canım nerde isterse tecavüz ediyordum 😂zaten patladı gitti iki tane daha almadım 😅
Delisin 😂🤣
Öyleyimdir deli dolu çocuksu çılgın her türlü 😅peki sende durumlar nasıl? Mesela arabam ile seni görsem yolda, peşinden takılırdım uzaktan uzaktan, yavaş yavaş gelirdim, sonra okşardım şapkalı prezervatifli bir şekilde, boşalırım herhalde çabucak 😅public mi ne diyorlar sanırım 😂çok hoşuma gidiyor çaktırmadan 😂araba sürerken filan 😂
Benim üstümde nie deniyon😑
Profilin çok hoş güzel seksi tatlı ne ararsan var😊içimden geldi 😊 dehşetül vahşet valla
Abartmasan mı
Yooo ciddi söylüyorum kıyafet olarak mükemmel olmuş beyaz kırmızı ve beyaz ayakkabı tam uymuş saçların da çok güzel, pozun ayrı mükemmel olmuş oturuşun çok güzel 😊
Sırt dekolten ve göbek fena 😊
Her biri ayrı güzellik katmış
Görünmez adam olup tam arkanda durup sana bakıp boşalmayı çok isterdim tabi rahatsız etmeden sana belli etmeden 😅
Sonra bir de önünde durup isterdim 😅
Sonra da yere uzanıp da Boşalmak isterdim sana bakarak görünmez olarak tabi 😅
Kalçan çok güzel duruyor fiziğin fazlası ile güzel ve bacakların 😍yeni abdest almış olmasam boşalırdim sana 😅
Eniştemle sexting eyliyoz
Bazı insanlar kısmına mı giriyorsun
Sanane
Ne dedim ya 🙄
Sürekli libidom tavan ki melisa
Basıyorum
mastürbasyon.
Mastürbasyon
Seks yapıyorum
Ne yapmam gerekiyor
Napalim işte 31
Her yolu deniyoruz