Teşhiş 3 yıl önce konuldu. 21 yaşındayım. 3 yıldır manik atak yaklaşınca ilaç tedavisini kesiyorum o mutluluğu yaşamak için ama kötü yanları oluyor tabi 🤣
Uzun süre lityum kullandım daha sonra zehirlendim. O yüzden bi süre ilaç kullanımına ara verdik doktor kontrolünde öyle idare etmeye çalışıyorum hafif antidepresan verdi depresif dönem yaklaşıyor diye sözel ilerleyerek atlatmaya çalışıyoruz biraz
Mevsim değişimleri veya özel anlamlı günlerde bu lanet şey daha fazla etkiliyor ve depresif bi hal geliyor insana. Ve sanırım bu lityum da psikolojiye giriş ilacı gibi birsey galiba 😄
Mesaj atma şansın var mı daha rahat konuşabiliriz 😄 ve az çok biliyorum zor tek eşlilik ama buna yönelebilirsende daha iyi hissedebilirsin belki kendini 😄
Kızlar Ne Diyor
Maglesef olmuştu bi aralar baya
Bir adalar sürekli libidonla mi hareket etmiştin
Ya şöyle rahatsızlığımdan dolayı bazen istem dışı bi kaç hafta en üst düzeyde oluyor özellikle bu sene o zamanlarım çok zorlu geçti
Bipolar falan mı? ya da başka psikolojik bir rahatsızlık falan mı var? Yaş kaç acaba ve anladığım kadari ile dönem dönem bu durumda oluyorsun?
Evet bipolar genelde pek bilen yok yanlış anlaşılıyor o yüzden söylemek istemedim
Sen söylemeden benim anlamış olamam şaşırtmıs olabilir seni
Etkilendim 🤣
Bilmemden dolayı mı yoksa dönemsel yükselmelerin etkisinden mi 😄
Yok dönemi atlattım çok şükür 🤣 bilmenden bu sefer🤣
Yaş kaç peki ne zaman teşhis koyuldu 😄 istediğin şekilde söyleyip anlatabilirsin yanlışta anlamam yargılamam da😄
Teşhiş 3 yıl önce konuldu. 21 yaşındayım. 3 yıldır manik atak yaklaşınca ilaç tedavisini kesiyorum o mutluluğu yaşamak için ama kötü yanları oluyor tabi 🤣
Erken teşhis koyulması güzel baya da gelişti artık ülkemizde doktorlar falan iyi aslında. İlaçlarını ihmal etmemeye çalış hangi ilaçları kullanıyorsun
Uzun süre lityum kullandım daha sonra zehirlendim. O yüzden bi süre ilaç kullanımına ara verdik doktor kontrolünde öyle idare etmeye çalışıyorum hafif antidepresan verdi depresif dönem yaklaşıyor diye sözel ilerleyerek atlatmaya çalışıyoruz biraz
Mevsim değişimleri veya özel anlamlı günlerde bu lanet şey daha fazla etkiliyor ve depresif bi hal geliyor insana. Ve sanırım bu lityum da psikolojiye giriş ilacı gibi birsey galiba 😄
Lityum dengeleyici bi ilaçta tam etki yapamıyor tabi. Bi de benim genelde Temmuz ayında oluyor ben Haziran yaklaşınca bırakıyorum ilacı 🤣
Mutlulugu efsane de digeri felaket işte git gide de etkisi artıyor resmen seneye manik dönemi hayal bile edemiyorum, 🤣
Mesaj atma şansın var mı daha rahat konuşabiliriz 😄 ve az çok biliyorum zor tek eşlilik ama buna yönelebilirsende daha iyi hissedebilirsin belki kendini 😄
Tek eşlilikten yana hiç bi zaman sıkıntım olmadı asla kimseyi aldatmadım da sen git o tek kişiye sorsana benden ne çekti🤣
Gizliden çıkartayım mesaj at söyle geri gizliyim
Soruyu beğen ben bulurum seni 😄
Yazdım gizlen 😄