Eşime anal ilişki sözü karşılığında istediği arabayı aldım fakat yine yan çizdi kadınları anala ne ikna eder sizce?

Cabrio araba istiyordu aldım eşim de karşılığında anal merakını gidericem söz ama sadece bir defaya mahsus anal seks yaparım demişti şimdi de vazgeçtiğini söyledi

Neymiş korkuyormuş iğrençmiş nikahlı eşle ters ilişki olmazmış vajinası dururken arkadan yapılmayı dişiliğine hakaret görüyormuş.. Kadınlık gururum baskın geldi kusura bakma dedi tartıştık ben de kızdım aracı sattım şimdi de küstü yatakları ayırdık kaç gündür.

Bir daha anal konusu açma yoksa vajinayı da bulamazsın diyor arabayı tekrar almazsam barışmıycakmış tükürdüğünü yalıycaksın deyince iş iyice inada bindi.

İki senelik evliliğimizde o kadar uğraşmama rağmen bir türlü eşimi anal sekse ikna edemedim. Kadınları anal sekse ne ikna eder sizce kim haklı burada?
Eşime anal ilişki sözü karşılığında istediği arabayı aldım fakat yine yan çizdi kadınları anala ne ikna eder sizce?
Sen haklısın. Bir defalık da olsa kocasıyla anal yapıp merakını gidermeliydi söz vermiş sakın barışma
Eşin haklı. Evli kadınları anala hiçbir şey ikna edemez kocayla ters ilişki olmaz tükürdüğünü yalamalısın
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Eşim halen üste çıkıp damarıma basıyor yok erkek adamın g. tle ne işi olurmuş vajina dururken erkek dediğin nikahlı karısından anal istemezmiş gider travesti yapar hevesini giderirmiş.

Başka kadına asla izin vermem fakat bir kerelik travestiyle merakını giderebilirsin bebek gibi translar var yap onlarla diyor.

Neymiş evli kadınlardan istenmez bakire kız mıyım anal yapayım vajinam dururken demesi iyice gerdi beni. Ne yapayım sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Zaafımı kullanıp Mini cabrio aldırdı 550 bin liraya şimdi de yan çizdi haklı değil miyim kızmakta?

Bir kerecik analdan merakımı gidersem ne çıkar?