Eşime anal ilişki sözü karşılığında araba aldım yine yan çizdi kadınları anala ne ikna eder sizce?

Beş yıllık evliyiz hiç anal yapmadık araba istiyordu sadece bir kez anal ilişki karşılığında 420 bin liraya Vw Golf aldım fakat yine yan çizdi ben de kızdım ve aracı sattım karım aptallık etti şimdi küsüyor surat yapıyor.
Kadınların arkası otomobilden bile kıymetli herhalde kocalarına dahi vermediklerine göre. Siz olsanız bu teklifi kabul eder miydiniz kızlar?
Evet kabul ederdim bir defaya mahsus
Hayır anala hiçbir şey ikna edemez
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Önce kabul etti teklifimi aracı aldım vazgeçti neymiş g*tünden yapılmayı kendine yediremezmiş vajinası dururken anal istenmesi gurur kırıcıymış kadınların g*tünü yaptırması düşüklükmüş erkekler layıkmış kadına yapılmazmış hatta nikahlı eşinden istenmesi bile boşanma nedeniymiş vajina varken popiş isteyen erkek sapıkmış ona göre
Güncellemeler
+1 yıl
Bir haftadır küsüz özledim karımı kalçaları çok hoş anal merakımı bir yenebilsem barışıcam fakat arabayı tekrar al tükürdüğünü yala öyle analdan veremem vazgeçtim kadınlık gururum baskın geldi aklından sil analı yoksa iş boşanmaya varacak diyor

Erkekler kendilerine anal yapılmasını arzuladıklarından kadına da yapmak ister diyor prostat masajı yapayım straponla bunu kabul etmen sana analı unutturacak ve arka deliğimi örtücem görmeyeceksin o zaman vajinama odaklanacaksın diyor sizce işe yarar mı
Güncellemeler
+1 yıl
Mecbur arabayı tekrar aldım straponu kabul ettim faydalı oldu anal meselesini kapattım ve barıştık yapacak bir şey yok son durum bu.
Eşime anal ilişki sözü karşılığında araba aldım yine yan çizdi kadınları anala ne ikna eder sizce?