Bana yetemeyen kendi olduğu halde erken boşalma, sertleşememe sorunlarına ve aynı zamanda ikimiz de çalıştığımız halde maddi zorluklar yaşamamıza karşın eşim kuma getirmek istediğini söyledi. Ben de tamam boşanalım ne yaparsan yap dedim ancak kabul etmedi inatla ben istemesem de bunu yapacağını söylüyor. Anlaşmalı boşanma seçenek değil bu durumda ve çekişmeli boşanacağım. Mahkeme bunu kusur kabul eder mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. İspat edebilirsen eder tabi
Başkalarının yanında da solediyse özellikle
Bir kere bile solediyse
İşler değişir
İkinizde çalıştığınız için nafaka filan işi zor
Mahkemede umarım itiraf ettirirsin.
Kuma getirince napcakmis
Senden dolayimi sertlesmiyor
Aşırı kilo sorunu vs mi var hayırdır?
Erken boşalmada varmış kumayla nolcak değişecek mi
Sanki o anlaşmalı bosanmayalim lanet olsun de git diye bilerek yapiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılO çalışmıyor gibi görünüyor sigortasız. Benim sigortam var o yüzden kusurunu kesin çıkarmak istiyorum. Kilolu değilim öyle olsa bile kendisi boşaması gerekirdi. İlk günden beri böyle. İlki için ilaç içmişti olsın diye.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Eşlerden birinin diğerine karşı sadakat yükümlülüğüne aykırı davranması boşanmada kusur olarak sayılan hallerden biridir. Kuma getirme ya da isteme durumu davanın şekline göre kusur olarak kabul edilebilir.
Şunu da eklemek isterim ki davacının kusuru daha fazla ise bu durumda davalı olan daha az kusurlu eş duruma itiraz ederek boşanmak istemediğini belirtebilir ve mahkeme kural olarak boşanma talebinizi reddeder.00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Evet , bu durumda eşinin aile birliğini temelden sarsma sebebi ile kusurlu taraf sayılır ve boşanma gerçekleşir. Nafaka , tazminatta talep et acıma. Adam gibi anlaşmalı boşanmak varken , artist bide kuma getirecekmiş.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
11Cevap
+1 yılKusur tabi sen boşanmayı içeri ver çekişmeli olsada eninde sonunda kurtulursun tavrımızda koy ya git ya da onu gönder
02 Yorumla
Soran+1 yılVericem zaten de bi de abim babam öldükten sonra kendine kalan bir yeri benim üstüme yaptı. Ben sigortalı da çalıştığım o sigortasız çalıştığı için malımın yarışına da konmasını istemiyorum. O yüzden kusrunu tamamen kanıtlamak istiyorum.
- +1 yıl
Onu abinle konuş boşanma olana kadar üzerine alsın böylesine bedava bişey verme onu garantiye al sonra başvuru yap
- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
+1 yılKonusmaları ekran fotosunu kanit olarak mahkemede sunarsın kaybetme
02 Yorumla
Soran+1 yılMesajlaşma değil ama ses kaydı var.
- +1 yıl
Normalde ses kaydı almak delil olarak kabul edilmiyir yasak anck ispatlayacagin hicbir seyin olmadigi taktirde mecbur kalır isen son care durumlarında kabul ediliyir sen genede yazılı bile olsa elde etmeye bak ornegin isteyken ona "su kuma isinden vazgececsin degilmi "diye zarf atarak onu konustrup konusnalari kaydedebilirsin 😈maşa varken elini hicbir zmn kullanma oltaya gelecktir sonrada baktınki isi ciddiyete döktü ve birlikteliginize zarar veriyor ilk mahkemeye basvurursun anlasamamadn dolayi diye sonra baktin uzack gbi delilleri sunarsınki bu surecte tutacagin avukat sana presedürleri napman gerektiginde ondef olacktır onun yaptigi karaktersizlik kendi almaya kalktimi kendini erkek zandediyor aynı durumda o olsa namusluluk taslar 😒iste bosuna demiyolar adamlık her erkege yakısack bir unvan olmadigi gibi hatunlukta her kadinin harcı degil maalesef ⚘
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılErken boşalma yetmeme başlı başına boşanmada kusur sayılır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı.
+1 yılElbette sayılır. Kocan burayı Arabistan sanıyor sanırım.
00 Yorumla
+1 yılKabul edilmeli evliliğin kendisine saygısızlık bu
00 Yorumla
+1 yılNasıl şöyleleriyle evleniyorsunuz anlamıyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılBen seçmedim. Sevgilim var diye ailem apar topar okuldan alıp ilk görücüye verdi. Babam ölene kadar da boşanma şansım yoktu ama abim şimdi boşanmak ve okumak istersen arkandayım diyor.
- +1 yıl
İt herif elimde olsa bi kaşık suda boğarım sen nasıl dayanıyorsun ya
Soran+1 yılO zaman mecburdum yoksa babam beni öldürürdü
- Cinsel Yaşam konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle eder, kuma getirmekte neymiş.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabii ki. Hayli hayli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOoooo Allah sabır versin
00 Yorumla sayılır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar istekli adam sana nasıl yetemiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEder tabiki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi