- Aşk İlişkileri konusunda 682 cevap paylaştı.
+1 yıletik olmaz diye düşünüyorum tabi libidona hakim olabiliyorsan.. sonrası uzun süreli yatak ilişkisi ve kapanış hayal kırıklığı olur senin için
08 Yorumla
Soran+1 yılUzak duruyorum iradem guclu
Soran+1 yıl1 buçuk yildir yaninda calisiyorum işimide cok titiz sekilde ve guzel sekilde yapiyorum benden personel olarak cok memnun ilk işe girdigim dakikadan bana karşi ilgi alakaliydi benim ilgim yoktu bir zaman sonra benimde kendisine karsi ilgim olustu kendimi guvende hissediyordum o geldigi zaman cunku beni kimseye ezdirmiyordu sonra benimde ilgim olusunca aramizda ilk cilvelesme oldu sonra benim ilgimi anlayinca uzak durdu yuzume bile bakmadi sanirim yanlis yaptiginin etik olmadiginin farkina varmisti bana karsi asiri mesafeli ve sert olmaya baslamisti bu durum beni cok uzsede zaman sonra bende uzak durdum 1 bucuk yil onceydi onlar sonra şimdi yine aramızda elektrik var elini elime bilere degdiriyor ben cekiyorum bazen gozlerimin icine bakiyor bazen cogunlukla kaciriyor bakislarini bazen giyimimi suzuyor acikta giyinmem hep bol ve kapalı sonra yine aramizda elektrik var ama bu defa ciddi ve ben sırf kendisine karşi koyamam diye uzak durmak için izne ayrıldim. İzin hakkim yoktu paralı ayrıldım. Korkuyorum üzülmekten aşık olmaktan çıkmaza girmekten. Beni begeniyor guzel buluyor
- +1 yıl
muhtemelen görünüş ve giyim tarzı olarakta dikkat çekici ve kendine güveni olmalısın ki sana ilk günden yakınlaşmayı düşünmüş. sense zor bir yerde seni koruyacak ve daha rahat edeceğin birini görünce kadınlık iç güdülerinle etkilenmeye başlamışsın. o zamanlarda ya kendi içinde çelişti ya da yeni birine ihtiyacı olmayınca uzak durmak istemiştir. bu ilişkinin sonunda çıkmaza girmen en muhtemeli sonuçta kimse çocuk değil ve bu cilveleşmeler seksle sonuçlanacak biliyoruz bu da eğer ilişki biter ya da kavgaya dönüşürse mecburen işten ayrılmanı gerektirecek veya olurda duyulursa hislerinle yaşadığın şey seni zor duruma sokup yıpratacak
Soran+1 yılKendime guvenim yok aksine cok kendi halinde herkesten uzak sessiz sakin biriyim asiri duygusal hassasim onun disinda oyle birseyle sonuclanmaz cunku cesaret edemez bana daha fazla yaklasip iliski yasamaya kaldiramiyacagimi bilir
Soran+1 yılBeni begeniyor masum buluyor bana sadece ancak elini elime dokundurur bakar felan bunlar olur otesi olmaz
- +1 yıl
yani tabiki sana uymak zorunda ama senin sınırların dışında istekleri de olacaktır ki elde ettikten sonra sırt çevirmesi muhtemel sana.. ayrıca kendine de güvenmelisin özgürleştirmelisin
Soran+1 yılŞu an zaten aramızda bir şey yok ki olmadida ilgisi var benimde ona var konusmuyoruz hareketlerimizle enerjimizle belli oluyor ama oda kaciyor uzak duruyor benden
- +1 yıl
o zaman hayırlısı diyelim :)
En İyi Cevaplar
Patronla ilişki yaşarsan bu durum ilerleyen zamanlarda saçma bir duruma gelir ikiniz içinde ama genelde üzülen taraf kadınlar oluyor
09 Yorumla
Soran+1 yıl1 buçuk yildir yaninda calisiyorum işimide cok titiz sekilde ve guzel sekilde yapiyorum benden personel olarak cok memnun ilk işe girdigim dakikadan bana karşi ilgi alakaliydi benim ilgim yoktu bir zaman sonra benimde kendisine karsi ilgim olustu kendimi guvende hissediyordum o geldigi zaman cunku beni kimseye ezdirmiyordu sonra benimde ilgim olusunca aramizda ilk cilvelesme oldu sonra benim ilgimi anlayinca uzak durdu yuzume bile bakmadi sanirim yanlis yaptiginin etik olmadiginin farkina varmisti bana karsi asiri mesafeli ve sert olmaya baslamisti bu durum beni cok uzsede zaman sonra bende uzak durdum 1 bucuk yil onceydi onlar sonra şimdi yine aramızda elektrik var elini elime bilere degdiriyor ben cekiyorum bazen gozlerimin icine bakiyor bazen cogunlukla kaciriyor bakislarini bazen giyimimi suzuyor acikta giyinmem hep bol ve kapalı sonra yine aramizda elektrik var ama bu defa ciddi ve ben sırf kendisine karşi koyamam diye uzak durmak için izne ayrıldim. İzin hakkim yoktu paralı ayrıldım. Korkuyorum üzülmekten aşık olmaktan çıkmaza girmekten. Beni begeniyor guzel buluyor
Soran+1 yılBende korkuyorum 25 yasindayim hayatimi mahvetmekten buda oyle durum olur farkindayim
- +1 yıl
Eğer adam evliyse işten ayrıl çünkü seni saplantı haline getirirse muhtemelen seninle birlikte olacaktır seninle olması demek bir ailenin yıkılması senin onu saplantı haline getirip kıskanmaya başlaman demektir evli değilsede niyetini öğren ona göre hareket et istediğin nedir bunu bir düşün ciddi bir ilişki mi sadece cinsellik mi ne istiyorsun?
Soran+1 yılHicbir iliski istemiyorum istiyemem zaten çunku evli 6 yıllik cocugu yok evli oldugunu bilmiyordum ogrendigimde 4 kere ayrilmak istedim sonra birakmadilar istesem cikardim oda ayri bir konu ama bir yandan iş aramaya devam ediyordum sonra gorusmeye gittigim kisiler piskopat cikiyordu manyak ruh hastasi insanlara denk geldim korktum o yuzden işime sıkı sıkı sarilmam lazim hele bu donemde ama kendisindrn uzak duruyorum dedigim gibi izne bile ayrildim eli elime degince cekiyorum hemen yuzune bile bakmiyorum
Soran+1 yılOlurda duygusal davranirsam kendi bacagima sıkarım kimsenin huzurunu bozmam bilirim cunku o huzur bozulmasini o yuzden kaderime razi gelirim kendin ettin kendin buldun der yaptigimin bedelini ben oderim kimseyi buna dahil etmem
Soran+1 yılİsten ayrilamam uzak duruyorum yetmezmi bu oda duruyor kaciyor
Soran+1 yılIradeliyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen yaşıyorum her ay gizliden maaşımı 5 bin fazla veriyor :)
42 Yorumla
Soran+1 yılNasil kabul ediyorsun ben etmem
Cevap sahibi+1 yılRuhum or, spu ben napayım
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Karşılıklı maddi manevi menfaat olur, bir süre sonra başkası olur.
010 Yorumla
Soran+1 yılİste bundan korkuyorum 25 yasindayim 33 yasinda uzak duruyorum kaciyorum ama karsi koyamamaktanda cok korkuyorum
Soran+1 yılBu yasima kadar sirf uzulmekten korktugum icin iliski yasamak istemedim
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvli 6 yıllık o yuzden istesemde olamaz
Soran+1 yılCocugu yok
Soran+1 yılBirlikte oldugumuz yok iliskimizde yok olmadida esinide tanimiyorum uzak durmamdaki sebep bu zaten
Ne olur birgün kesin issiz kalirsin ya da evlenirsin genelde ama issiz kaliyor o durumdaki kadinlar
03 Yorumla
Soran+1 yılBenden cok memnun benim gibisini bulamaz personel acisindan cunku isimi cok detayli titizle ozenle yapiyorim 4 kere cikmak istedim birakmadilar onun dışında 1 buçuk yildir yaninda calisiyorum işimide cok titiz sekilde ve guzel sekilde yapiyorum benden personel olarak cok memnun ilk işe girdigim dakikadan bana karşi ilgi alakaliydi benim ilgim yoktu bir zaman sonra benimde kendisine karsi ilgim olustu kendimi guvende hissediyordum o geldigi zaman cunku beni kimseye ezdirmiyordu sonra benimde ilgim olusunca aramizda ilk cilvelesme oldu sonra benim ilgimi anlayinca uzak durdu yuzume bile bakmadi sanirim yanlis yaptiginin etik olmadiginin farkina varmisti bana karsi asiri mesafeli ve sert olmaya baslamisti bu durum beni cok uzsede zaman sonra bende uzak durdum 1 bucuk yil onceydi onlar sonra şimdi yine aramızda elektrik var elini elime bilere degdiriyor ben cekiyorum bazen gozlerimin icine bakiyor bazen cogunlukla kaciriyor bakislarini bazen giyimimi suzuyor acikta giyinmem hep bol ve kapalı sonra yine aramizda elektrik var ama bu defa ciddi ve ben sırf kendisine karşi koyamam diye uzak durmak için izne ayrıldim. İzin hakkim yoktu paralı ayrıldım. Korkuyorum üzülmekten aşık olmaktan çıkmaza girmekten. Beni begeniyor guzel buluyor
- +1 yıl
Kimse üzülmek istemez ama bunun korkusuylada hareket Edilmez bu korkuya yenilse insanlar kimse iliski icinde olamaz belki Patron ciddi ve gercekten sana deger veriyor ve birlikte olmak istiyor bunlar olagan yanlis birseyde degil yukardada yazdim ya ya evlenirsiniz ya issiz kalirsiniz hayat bu anlasamayabilirsiniz ayrilabilirsiniz böyle birsey oldumu beraber devam calismaniz zaten mümkün olmaz mutlu olmanizi dilerim her ne karar verirseniz
Soran+1 yılmaalesef kendisi zaten evli 6 yillik
+1 yılKullanıp işten ararsa hem işsiz hem aşksız kalırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılBenden personel olarak cok memnun 4 kre cikmak istedim birakmadi zatwn o kovmadan ben cikarim eger oyle bir durum olursa
- +1 yıl
Ok
İki tarafta bekarsa hoşlanma varsa olabilir. İleride evliliğe dönüşmesi mümkün
20 YorumlaDaha hızlı terfi alırsın ama ters düşersenizde o zaman kovulabilirsin ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılTerfi felan umrumda degil
Soran+1 yılBeni personel olarak zaten cok begeniyor 4 kere isten ayrilmak istedim bırakmadı benim gibisini bulamaz cok titiz disiplinli calisiyorum benden cok memnun o anlamda onun disinda beni begeniyor ilgisi var ama kaciyor ve uzakta duruyor ayni sekilde bende
Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. patron senden bıkana kadar olur sonra patron yeni birini bulur
07 Yorumla- +1 yıl
Hahahshshhsdh
- +1 yıl
Komiğime gitti yorum
Soran+1 yılUzak duruyorum
+1 yılmaddi sıkıntıların çözülmüşolur, nasıl lişki ama f. body mi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden olmasın.. patronunla ilişkimi istiyorsun bu se... Üzerine kurulu birseymi olacsk
015 Yorumla
Soran+1 yılHayir istemiyorum kaciyorum aksine
Cevap sahibi+1 yılBence sonunda olacak
Soran+1 yılOda kaciyor
Cevap sahibi+1 yılGarip bir durum. işten ayrıl desen o da olmaz
Soran+1 yıl4 kere cikmak istedim personeller dahi cikmami istemedi patronum konustu benimle seninle uzun yillar calismak isteriz bjz mujdeli haber ver felan demisti murat demek sen demek betul demek ben demek bu şirket demek sen demek daha evlenicen cocuklarin olucak buna sahit olucaz felan demisti
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır bir ilişkin yok
Soran+1 yılHic olmadi tercih meselesi yolda durdurup instagram adresimi isteyenler oluyor tanismak isteyenler ben istemiyorum korkuyorum iliskilerden patronumdanda bu yuzden kaciyorum
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel ve alımlıyım diyorsun yani?
Korkuların nedir anlatırmısın
Soran+1 yılÖyle buluyorlar cevremdeki kisiler. Korkularim terk edilmek sevmek aşık olmak bunun karsiligini alamamak
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç acaba?
Soran+1 yıl25 yaşindayim 33 yasinda
Cevap sahibi+1 yılEvli degil dimi?
Açıkcası daha merak ettiklerim var uygunsan?
Cevap sahibi+1 yılYazdım size cevap vermediniz
Cevap sahibi+1 yılCevap vermediniz sanırım görmedin?
Doğru olmaz Uzel durmanı tavsiye ederim
08 Yorumla
Soran+1 yılBende kaciyorum zaten sirf uzak durmak icin izne ayrildim
Soran+1 yıl25 yasindayim 33 yasinda kimse olmadi hayatimda bu yasima kadar. Korktum cunku iliskilerden
Soran+1 yılKendisi zaten evli 6 yillik cocugu yok sonradan ogrendim zaten bende o yuzdrn uzak duruyorum
Soran+1 yılIzin aldım 1 hafta uzak kalmak icin
+1 yılbirsey olmaz metresi olursun
10 Yorumla
+1 yılhiç bişey olmaz, b. k gibi ortada kalır bence
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılpatron çayını kendi alır
00 Yorumla
+1 yılBol bol prim olur ne olsun
00 Yorumla
+1 yılpatroniçe olabilirsin 😉
00 Yorumla
+1 yılDaktiloyu patron yazar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılMetres olursun ne güzel 😂
00 Yorumla
+1 yılMetresi olursun rütben artar
01 Yorumla- +1 yıl
Shhdjskdkdkdkskckd delircem yorumlar çok komik
Gizli Üye(30-35)+1 yılMetres Game iftiharla sunar
12 Yorumla- +1 yıl
Ölceeemm sabah sabah ŞSLDLSŞDLAKSKASŞVLSLDX
Cevap sahibi+1 yıl@bRokeHeaRth_____ belki öyle değildir kızmış bize soran kişi. Patron işte direk kariyer basamaklarını yukselirsin bence tavla adamı
Gizli Üye(25-29)+1 yılSekreterle yatarsan çayını kendin alırsın
00 Yorumla
+1 yılPatron ancak çalisanina vur kaç yapar
08 Yorumla
Soran+1 yılNed3n
- +1 yıl
Patron bu ciddi bakmaz
Soran+1 yılZaten uzak durmak için izin aldim 1 hafta
Soran+1 yılMesafeliyim
Soran+1 yılParmagini parmagina bilerek dokunduruyor masasindan birsey aldigimda hemen cekiyorum yuzune bile bakmiyorum
- +1 yıl
Xperin kaç
Soran+1 yılIlgim vardi uzakta durmuyordum kacniyordumda ama maalesef evliymis 6 yillik cocugu yok
- +1 yıl
Hım anladım dm de konuşalım mi detayli
Neden patronla?
015 Yorumla
Soran+1 yılPatrona ilgi duyunca direkt insanlar yargiliyor ya da patronla iliskisi olunca bir insanin evet cogusu karsilikli cikar iliskisi fakat benim ilgim o patron oldugu icin degil beni onemsemesi hosuma gidiyor ona ragmen uzak duruyorum bundan once calistigim yerde patronum dupe duz beni ikinci eşi etmek istemisti pahali pahali hediyeler almak istiyordu kabul etmiyordum aşik olmustu bana ben iliski yasasam onunlada yasardim ama direkt isten ayrilmistim. Bu oyle degil buna karsi ilgim var
Soran+1 yıl25 yasindayım hayatima kimseyi almadim bu yasima kadar oda 33 yasinda
Soran+1 yılAlmadimki kaciyorum kendisinden bu yuzden izne bile ayrildim bakislari içime isliyor bana deger veriyor önemsiyor yuzumde tebessum olusturuyor ve yan yana oldugumuz icin surekli kendisini goruyorum iyice yakinlik oluyor duygusal olarak benden ona karşı
Soran+1 yılOluru yok bu durumun
Soran+1 yılEvli 6 yillik cocugu yok yani imkansiz bekar olsaydı dusunurdum isterdimde evli biriyle sonum olmaz uzulen ben olucam o yuzden oluru yok olmaz
Soran+1 yılAncak uzaktan ona karsi ilgim olur içimde yasarim o kadar
Soran+1 yılKıtlıkmi yasiyorsunmuz topluca anlamiyormusunuz sevgili degiliz olmadikda uzak durmamdako sebep zaten evli olmasi anlamiyormusunuz!!
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılIyi olmaz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılFarkindayim o yuzden uzak duruyorum bu yuzden izne bile ciktim bisey olmasin diye 25 yasindayim 33 yasinda bu yasima kadar kimse girmedi hayatima ben almak istemedim iliskilerden korktum bu daha korkutucu
+1 yılilişki olur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sen patron olursun.
00 Yorumla
+1 yılPatrona bağlı şimdi 😆
00 Yorumladikkatli olmaz isen çocuk olana kadar yolu var.
00 Yorumla
+1 yılseks olur nolcak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılçayı kendi alır
00 Yorumla Sonrasında begenmezse sıkılırsa işten atılır:)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçok güzel olur
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmasa daha iyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlan olur
00 Yorumla
+1 yılNasil bir ilişki bu
01 Yorumla
+1 yılmetres olursun
00 Yorumlagüzel olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBitince atilirsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası