Patron çalışan ilişki?

Merhaba iş yerinde amirim durumundaki kişi beni bir konuda teselli ederken daha doğrusu canımı sıkan bir durum olmuştu onun için bana destek olmak isterken kapıyı kilitledi perdeyi kapattı ve önce sarıldı bende içinde bulunduğum durumdan dolayı karşılık verdim sarıldım telkin etmeye çalıştı beni sonra elimi tuttu normal bir şekilde ve bı anda yanasip dudağımdan öpmek istedi bende geri ittim tabi bunlari yapmadan önce biz abi kardesiz vs neden bana anlatmadın bu durumu dedi. durum iş ile ilgili idi çünkü. ben ittirince de ay dusuyordum gibi bişey dedi. olayın asıl ayrintisi kendisi de bende evliyim. amaci neydi daha önce planlanmış değil miydi sizce de. sonrasında ertesi gün benle konuşmak istedi ve bu durumun pişmanlığını yaşar gibi konuştu diğer anların özel olduğunu ama o anı hatirlamadigini kafasının iyi olmadığını söyledi ve ani gelişti dedi. ani gelişecek olsa neden kapı kilitlesin. peki sen neden karşı çıkmadın diyebilirsiniz bende rahat bı şekilde beni dinlemek için kilitledi sandım çok giren çıkan olduğu için odasına. ki konuşurken kapı zorlandı karısı gelmiş kilitli olunca aradi sonra arayınca işteyim dedi karısı da sanırım geldim kilitli dedi sonra kapıyı açtı kimbilir ne düşündü kadın şu an bişey yokmuş gibi davranmaya devam ediyor amirim olan kişi sanırım hisleri var bana ben eşime anlatamadım sizce ne yapmalıyım?
Patron çalışan ilişki?