AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
Bahtına küs ne diyelim bu kadar duvarlara tırmananlar varken oda şansın
3 ay 3 koca ay yapmadıysa unutmuştur adam zaten ama sana karşı bi soğukluk var ya da sekse karşi
Bence askerligiyle alâkalı öyle sini çok tanıdım askeriye çok sıkıntılı bir yer piskolojik bir durum
sen ona istediğini vermiyorsundur canım benim
Al karşına konuş.
Baktın anlamıyor ufak ufak paylaşımlarını azalt bitir onunla.
Sonra kadınlar niye aldatıyor. Biraz kaba olacak ama yemeyenin malını yerler diyeceğim
vatan aşkıyla yanıyordur sadece umarım aksi ise işiniz biraz zor 🤷♂️
Sen ne hissediyorsun diye düşünüyorsun bu 3 ay Nasıl dayandın
Sen nasıl birisin fizik olarak yüz güzelliği olarak bakımlı birimisin
Enteresan bir adammış, burnuma kötü kokular geliyor ama bilmeden tanımadan yargılamak olmaz.
Biz eşimle evleneni 8 yıl oldu, hala deliler gibi sevişiyoruz ilişkiye giriyoruz saatlerce. Bence ya sen aldatiliyorsun ya da kocan aktif olmayı sevmiyor
Monotonluk yok mu
Hiç yok, işten geldiğim zaman en az 2 -3 saat iliskideyiz. Sıradan ilişki bize yetiyor fazla fantezi aramiyoruz. Haftada 3 kez yapıyoruz. Hafta sonları sürekli yapıyoruz
Çok iyi
Hala 2 3 saat yapıyor musunuz
Geldiğimde şuraya buraya gideceğim diyeceğine sana vakit ayırması gerekiyor
Sevmiyor beğenmiyor işte boşansana neyi bekliyon maaş var diye beklenmez öyle hayat geçmez
Kocan muhtemelen seni aldatıyor yoksa insan dağdan dağa koşacak istemeyecek
Gay olabilir
Çekingen olabilir
Seni beğenmiyor olabilir
Tövbe tovbbeee.. böyle erkek mi olur.. trolmusun yoksa. hiç inanamadim
Belki aksi olur seni azdırmamak için bahsetmiyor olabilir.
Olmak zorunda mı? Adam canıyla uğraşıyor. Esaret yaşıyor onu anla
Olmak zorunda mı derken? 😃Evliler farkında mısın? Olmayacaktı ne diye evlendi?
@YunininTutisi evliler evet ama adamın gerçekleri farklı
İyi ama eşine karşı görevlerini yerine getiremeyeceğini bile bile evlenmemeli bir insan. Kadının ne suçu var? Aynı şeyi kadın yapsa erkek gider aldatır vs. Bence yanlış.
@YunininTutisi boşuna demiyoruz askerle evlenmeyin diye
Olmazsa onun önünde mastürbasyon yap belki yüzü kızarır
Bu durumu eşinle güzelce konuş. vardır bir sıkıntısı.
Senin adına gerçekten çok üzüldüm. Bu hoş değil. Uzunca vakit geçmesine rağmen istekli olmaması elbette tuhaf. Peki telefon ile görüşüyorsunuzdur mutlaka. İletişim kurarken nasıl sana karşı?
Soruyu soran ne oldu? Son durum nedir?
onun birlikte olduğu biri mi var acaba bana bunu düşündürdü açıkçası. yeni evli ve uzakta olan daha da istek duymalı
Takip atar mısın
Benim flörtüm Suriye de. Çok da istekli iş kadın da bitiyor flört yap güzel tahrik edici şeyler giyin video at seni özlüyorum diye vibratörle idare ediyorum de
Banada atılsa damdan düşmüş gibi olurum ahahaah
Ne zaman doncek oradan
seks sevmeyen erkek?😂
Erkekler sevdiği kadını arzular
Seni dış görünüş olarak çekici bulmuyordur biraz seksi ol dış görünüşüne önem ver
Seni arzulaması lazım
Öyle mi sence
Çok güzel açıklamışsınız
Bebeğim sen iste sen istekli olduğunu belli et güzel parfümler sik tahrik edici çamaşırlar al aşkım seni çok özledim de
İşte kafası çalışan hatun 😉
Kimi adam askerde söner kimisi istekli boğa olur. Ne tür koşullarda ne piskolojiyle yaltığına bağlı birazda
Genelde askerlerde cinsel isteklik daha fazla olur eşinizin libidosu düşük ya da görev nedeniyle isteğin azalmış durumda.
Sana olan cinsel ilgisini kaybetmiş, bunun başka bir açıklaması olamaz.
Ha bunun nedeni nedir, sende olan bir değişiklik mi yoksa onun cinsel ilgisi artık bir başkasına mı bunu bilemeyiz
Dereyi gormeden paçayı siyirmissin önce bi gelsin adam asker psikolojisi diye bir şey var aklına bile gelmiyor olabilir orada terörle mücadele verirken dediğin aklına bile gelmemiştir kendi canını orada olan askerlerin canını düşünmekten
Eşin seni sevmiyor olabilir ya da başka kadınlara gidip ilişki yaşıyor olabilir senin gibi birisinin kıymetini bilmiyor ya da kalkmıyor şeyi
Bizimde aynı uzun yıllardır seks yapmıyoruz ereksiyon sorunu yaşıyor
Kaç senedir.
Sorunlu ilişki bence. Yeni evliler meslek ne olursa olsun birbirini arzular. İlk fırsatta güreşmeden duramazlar😜 . Ya ilgisizlik ya cinsel isteksizlik var.
Normalde geldiğinde senle olması lazım eşin orada hallediyor işini belli
yani aylarca yapmamakta normal mi bilemedim ordan döner dönmez seni boş bırakmaması normal olan üzgünüm ama başkasıyla görüyo olabilir bu işi askerler çok aldatıyomuş
Maalesef seni sevmiyor seks sevilmeyecek bir şey deyil hele erkekler için
Seks sevmeyen erkek çok nadirdir demek seni sevmiyor aldatıyordur senle yapmıyorsa da
Üst bölgesi dagın tepesi oluyor köpeklerle esseklerle aldatacak degıl sanırım
direkt sor beni özlemedin mi diyerek at bi nude verdiği tepkiden anlarsın.
Sen nude attın mı eşine
3 aydır yok ve gelince de olmayacak öyle mi? Bir şey eksiktir belki kontrol ettiniz mi😂
Askerde şap veriyorlardır kesin kocanı kısır yapmışlar ilaçlarla 😂😂
Hahaha hahha yok öyle bir şey kızım
Eşine çekici gelmeye biliyor olabilir misin
Psikolojik ilaç kullanıyor mu onlar isteksizlik yapıyor ve şekeri var mı şeker de libido düşüklüğü yapıyor
Ben gibidir belki. Ben kendimi kısırlaştırdım
Bir sürü sebep olabilir otur konuş geldiğinde bu konuda çabala doktor psikolog ilaç desteği neyse önce sorunu öğrenmek gerek gerisi size kalmış
Canı çekmiştir , 3 4 ay diyorsun sonuçta
Geldiğinde yapar illaki 😀
Seni sevmesede cinsel isteği yok demekki makine çalışmıyor sanırım yaşı kaç
Askerlerin genel bir sorunu bu. Bu meslek öldürüyor insanın libidosunu.
Asker olanların çoğu öyle oluyor. Askerle evlenen cinselliği unutmalı bence
Ablacım sorunun cevabı çok net değil mi enişte seni başka hatunla aldatıyor sonuçta senden daha genç daha sıkı fizikli hatunlar ve de daha kolay bebek doğurabilecek ateşli seksi hatunlar da var yani.
Sanirim oğlak burcu erkeği seninle alakasi yok canim sakin kendini suçlama odunla evlisin
sizde taşa sürecek akıl yok walla
Hanfendi bana istek atarmısınız ozelden bısey sorcam
Bende oğlak burcuyum ne alaka fazlasıyla istekliyim
Oğlak burcu hem yatakta hem de her zaman bencildir
Tam tersiyim partnerimi daha isteklendirip daha fazla zevk almasını severim
Adamda stresten antrapoz dönemine girmiş. Sevgi ile Alakası yok
Çözümünü burası değil hastane çözer. Buradakiler kocanın isteğini mi arttıracak sence.
Bu kadınları anlamıyorum, bazısı senin gibi fazla istiyor, çoğuda hiç istemiyor
Olur olur mrk etme ama senin bekledigin seviyelerde olmaz. Adam olmadigi duzene alisik cunku.
Cinsel organların pis veya kıllı vermeye kalktın sa sogutmuş olabilirsin adamı ona dikkat et
Canım bunu senin anlaman lazım ama seks sevmeyen biri de tuhaf
Askerlerin geneli böyle sanırım eşimde aynı şekilde
Himmm
Aşk evliliği mi sizinkisi? Kaç senelik evlisiniz?
Evet 4 sene oldu sürekli görevde eve geldiginde de yorgun oluyor ondan kaynaklı oldugunu düşünüyorum çünkü yıllık izinde böyle olmuyor
Yıllık izinlerde yogun ve ateşli seks hayatınız mı var? Bu bence farklı bi durum, özelden yazabilirsin bana canım . Eşinin görev yeri ile senin yaşadıgın yer aynı mı? Ayrı mı yaşıyorsunuz o görevdeyken
Soruya cevap veren tum erkeklerin kafasinda 3 saniyeliginede olsa seninle yatma fikri olustu bil istedim
Peki o görevde iken nasıl dayanıyorsun? mastürbasyon ile mi idare ediyorsun !
Ondan bi hareket göremiyorsan ortamı sen hareketlendirebilirsin. Onun ilgisi çek aklını başından al her şey senin elinde
Seni bilmem ama ben birini bulur çatır çatır verirdim. Bu hayata bir kere geliyoruz en güzel zevkleri doruklara çıkarmadan gitmemek lazım.