AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
252Cevap
pasif erkek çok fazla, sevgilimin kocası da seninki gibi. ihtiyaçlarını ben karşılıyorum o yüzden
1 hafta evden uzak kaldigim oluyor yemin ediyorum düz duvara tirmaniyirum evliliğiniz de ya da kocanda sikinti var
Eşinin isteksiz oluşu senin arzularının tatmin olmaması sorun doğurur. Eşinle konuştun mu bu durumun seni üzdüğünü
Bence seninle evlendiği için pişman
Bu biraz sanki önyargılı yorum olmuş
Neden önyargılı olsun ki? Eşi asker. Aylarca yok, bir kişi eşini aylarca görmezse özlemez mi? Özler. Seviyorsa özler yani.. evlendiği için pişmansa özlemez.
Özler evet ama bu sanki kadının hatasıymış gibi algılanıyor. Seninle evlendiği için pişman diyorsun. Bu doğru olmaz ki. Belki kadın pişman oldu baksana aylarca onun ihtiyacını ne önemsiyor nede gideriyor. Bu kadının suçu neden olsun?
Sende boyle denirmi
İllaki olur da, isteklendirebilirsin onu🙃
Erkekler her zaman libiodusu yüksektir sizin sevmiyor
Çok sakıncalı ters bir durum uyarmaya çalışın
Bir rütbeli personel olarak söylüyorum yüzde yüz aldatıyor
baskasini bul seni hergun hergece yapsin kadinligini yasatsin
Evet tlf kırması tesadüf olmaz herkes kendinden bilir başına gelen bilir bunu
Cok zor işin a seksuel olabilir ben duramazdım yaş kaç
Yani sende haklısın bu konuda yapacak bisey öyle olacağını biliyor dün görevinden dolayı
Sen napiyosun peki bu dönemde tek başına isteklisinde belli
Asker oldugu halde böyleyse biyolojik problemi vardir askerler nefes alanı şey ediyolar 😂
Aldatılıyorsun
Ust bölgesinde kimle aldatacak
Üzüntüden aklına gelmiyordur belki
Bende 9 aylık evliyim. Eşim 1 günden beri İlgisiz isteksiz bende tam tersi. Çok sorun yaşıyorum maalesef
Bende askerim doğuda zor bir iş cidden az anla onu ama ona macun al yedir çok iyi gelecek istediğin gibi olcak
Seni arzulamıyosa arzuladığı başka şeyler vardır😃
Seni niye sevmesin?
Seninde sabrın biryere kadar doyman gerek
İşin zor adam da iş yok
boşan ömür çürütme erkek olma bundan
Seks istemeyen erkek yok diye ağlıyorsunuz
Seks istemiyor diye erkek olmuyor mu? Erkeği erkek yapan seks mi sen bir kadınsın ve bunu mu söylüyorsun
Seks isteyen erkekten de şikayetçi olursunuz aklı Fikri sekste
Ne istediğinizi bilmezsiniz siz de
Ya saman ya ot ya da boş
genelleme yapma lan sapıklık ayrı sevdiğini arzulamak ayrı önünüze gelenle yatarsanı tabi sizi kimse sevmez
bi de övünüyor malak
Ahahah yeminle komiksiniz ya 😂😂😂 ama şöyle bir şey de var ikinizde haklısınız 👏🏻
Valla haklısın
Benim eşimde ustgmn bizde de durum aynı
nedenki
@likyaben Suriye ye gitti geldi iktidarsızlık sorunu yaşadı dktra gitti çokta ise taramadi istekszlik var duzelmyor
Başka sebepler vardır bence
Konuşmak
Nerde üst
Sen nasıl bir çözüm buldun şuana kadar yadaaklında ne var ileriye dönük?
senin yaklaşman uygulama yapman yaramıyormu yani
@gizli üye kimin neler çektiğini bilemezsiniz.
@sadistÜye sebebi cikti aldatyrmus.
@görüş sahibi oha. İnanmam.
Yuh yani gerçekten. Ulan senin yokluğuna en baştan bilerek buna göğüs germeyi kabul ederek seninle evlenen bir kadına bunu yapmak. Abi ya ben çok iyi niyetli safım ya da bu insalar gerçekten çok kötü
@doanylmz telefonda instgram hesabnda kadinla konsmasini acik untmus uyurken gordum kadina mesaj attim beni enggeelledi gordgum hesap fake hesapti ama kocam askerimn hesabi dye inandrdgni dsnyor su an iki kadinla konusmus birine resmini atmis digeriyle yatmis konustgu kadina resmni attim sana resm atan bumuydu dedm yemn ederm buydu dedi bulsma sozu vermsti ama gelmedi dedi diger yattigi gorur gormez engelledi kocamda diyorki nobettkn askre telfnu vermstim resmimi kullnms askeriyle konstm bu kadn niye englldi dyorum abla benndm yemn ederm ilk bulusmda kadn kim oldgmu gordu yinede devm ettik dedi yuzune kapttim inanmdm cunku dunde kocam telefnmu kirdi cunku resmler var sinirle kirdim diyip bana mlk gbi davrnmya basladi dun de yatakta bir saat bosalmdn s. Kti uc hftdr iliskiye firmyen adam nasl bu kadar kaldi? Bir hata yapmasni bekliycm.._
Uzun süre boşalmadığından mı anlıyorsun aldattını saçmalık
Evet haklısın a lattıkalrına bakarsak böyle düşünmene çok normal ve mantıklı. Çok üst üste falso vermiş ve söyledikleri mantıklı da gelmiyor. Aldatan erkek kafası genelde eşine bir anda iyi şeyler yaparak belli etmemeye çalışırken aslında belli etitpinşn farkında olamayan erkek oluyor. Daha fazla açık çıkmasını bekleme çünkü uzun bir süre çok dikkatli davranacacaktır.
Birde nobette oldgu gn o kadnla goruntlu knsms hangi asker komtannn telefnnda bnu yapar yaaa
Aklından ne geçiyor
Bende askerlik yaptım tamam iyi komutanlara vardır okey hepsine ama kimse kendi telefonu ile zamparalık yaptırmaz. Bu çok çok düşük bir ihtimal
@yalnızkişi34 iki kariyla knsmasi var biri evet resim atan buydu dedi dgeryattigi englldi bni onnla nbttykn sextng yapmsb ve uc kez blstk gene gelcem yazmis
Görevde olduğu yer yerleşim yerine yakınmı
Yaa pembeli yalnızkişiye çok dikkat etme oradan mı anladın burdna mı anladın diye soru sormak çok gereksiz. Çünkü şu anlattıkların doğru ise zaten çok net şekilde olmuş yani olan. Öyle mi böylemi diye sorman gereksiz.
Pembeli kendi kararını verecek yaşta olduğunu düşünüyorum
@yalnızkişi34 biz syan kocamla birliktyz cerkezkyde yqsyruz bu hafta nbttykn oldu bu olay
Yalnızkişi bana özelden küfür atıp sonra engel atmak nasıl bir ruh hali kardeşim ya, bu nasıl bir yokluk 😂😂😂
Bir haftalık mevzu değil bence bu durum
Zaten bi anda gelişemez böyle bişey
Tekirdağ dimi çerkezköy
Terbiyeli ol
@doanylmz evet diger yazan onu anladm zaten bu hafta ki nbtnde bu knsmyi yapmis sag kolm gbi gordgm telefnmu tasyan askerimdi ne blyim nasl ypti dyor
İstersen bana özelden yazabilirsin. Bu konuyu konuşmak için, inandırıcı gelmiyor açıkçası bana hala söylüyorum sonrasında sneçnle ani şekilde çok ilgilenmesi ve telefonu kırması tesadüf olamaz.
Sanırım çıktın buradan?
Subay eşlerine üzülüyorum yaaa, sen güven gönder…
Hala ayni mi
Normalde delirmesi lazım.
Belki gaydir lflfllffl
Her ikisi de olabilir 😒 üzücü bir durum
Açtınmı konuyu
belki sorun kendisindedir
Nasil yani
mutsuz kadınlar mutlu edilir 😉
Belki kuşun kanadı kırılmıştır
Yeterince tatmin etmiyorsunuz dur
Aldatacaksan boşan
Sizi boynozlamasin
Denk gelmez hep bir taraf isteksiz olur
Esinde problem kesin...
Severek mi evlenmistiniz
Bence ikisi de sevmiyor
Abow yanıyorsun fuat abiiii
Stres altında çalışıyor. Normaldir.
Psikolojisi bozulmuş olabilir.
Cinselliği sevmiyordur
Ne diyeceğimi bilemedim
Severek evlenmediniz mi?
Dönmedi gitti eşin üs bölgesinden ňe çektik ya
bence sorun işiyle alakalı...
Biz de böyleydik çözdük sonunda.
Nasıl çözdüğünü anlatman daha yardımcı olabilirdi bence :)
Belki cinsel isteksizlik vardır
E ne yapmayı düşünüyorsun peki?
Hormonlarina baktir normal degil
Konuyu ona açtın mi? Ne diyor?
Demekki başkasıyla yapıyor sana gerek duymuyor
Stresli demekki beyefendi
Ne gibi ne yönden yok
Neler çektiğini bilemezsin..
Seni istemiyor maalesef
Demeki senj beyenmiyor
Böyle evlilik olmaz ki
Seni doyurmak lazım bence sen ne düşünüyorsun
Cinsel yönelimini saklamak için senle evlenmiş bence gayet açık.
Sakıncalı durum iki türlü de