Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Libidosu düşük onun
İçinden geçiyor olması
Her köşede sıkıştırıyor olması gerekirdi şuanda
İşten eve koşarak gelmesi belini kırmasi gerekirdi.
Onu doktora götür
Bunun ne kadar önemli bir konu olduğunu evliliğin böyle olmaması olamayacağını uygun dille anlat
Tut elinden zorla götür
Ne kadar olsada doktor haricinde kendide istemeli
Bazı erkekler bu isteksizliği psikolojik sorun yapar daha da isteksizlesir
Yapmak için bahaneler üretmesi gerek kendine
Sen yok demiyorsun bide
Bu kadar istekli olduğuna göre güzelde giyinirsin evde
Onda kilo vs sorunu var mı
Spor yapiyormu
Doktora gidene kadar bal ceviz fındık karıştır yedir sabah akşam hiç affetme bastır
O doktordan kaçarsa sende onu doktora gidecek başka yöntemlerle sıkıştırmaya çalış.
O doktora gidecek doktor diyecekti aen su tedavi ile şu duruma gelirsin yaparsa ne ala yapmazsa bu iş öyle gider
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe zamandır öyle? Cinsel yaşamda eşlerin uyumlu bir evliliğinin olması, ruhsal ve sosyal açıdan açıdan sorun olmaması, herhangi bir hastalık olmaması, cinsellikle ilgili hormonlar önem taşır. Eşinizin bu isteksizliğinin nedenlerini bulmaya çalışmanız önemli olabilir. Eğer bu durum sürerse, bir cinsel işlev bozuklukları terapistine birlikte başvurmanız uygun olur.
00 Yorumla
+1 yılMerhaba, eşin sevmiyor olsa sarilmaz diye düşünüyorum, seks konusunda isteksiz oluşunun temwl nedeni hormonal problemleri olabilir, 10 aylık bir evlilikte, nerdeyse her gün ilişki olması beklenir, sizde durum alarm veriyor, helede sadece sen istediğinde yapması, ön sevişme olmadan doğrudan penetrasyona geçmesi,,,, sen tatmin oluyormusun böyle bir seksten
09 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Farklı bir cevap beklemiyordum zaten, konuşmayı denedinmi bu konuyu onunla
Soran+1 yılEvet hastaneye gitmesini söyledim olmaz dedi nedeni soruyorum susuyor
- +1 yıl
Peki icindeyken ereksiyon bozukluğu ya da erken boşalma gibi durumlar oluyormu
Soran+1 yılHayır olmuyor
- +1 yıl
Verdiğin kısa cevaplara bakılırsa pek konuşmak istemiyorsun, teşekkür ederim cevapların için
Soran+1 yılKonuşmak istemiyorum degil üzüldüm
Soran+1 yılİnsan mutlu olmak için evleniyor sonu mutsuzluk olunca ister istemez üzülüyorum bide böyle bir sorunu kimseyede anlatamıyorsun
Soran+1 yılTamam
+1 yılBence tanım bilmiyor olabilirsin. Ön sevişme yok öpüşme var demişsin. Öpüşmek sevişmenin bir aşamasıdır zaten dolayısıyla ön sevişme kısmı çoktan geçilmiştir. Vajene girme ve klitorisi uyarma konusunda sıkıntılarınız var. Bir ürologa bir de psikoloğa görünün halledersiniz.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBunun sevmekle ya da sevmemekle alakası yok adamın bence genel olarak cinsel istek seviyesi düşük
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Ahahahaaa hem sordun, hem kızdın. Donra da küstün eşine sormaya karar verdin. Zaten ilk önce eşine sorman gerekirdi, sormasının kabahat. Bak burada sormasaydın bu doğru karara varamayacaktın. KS herkese yardımcı oluyor dolaylı da olsa. Eşin seni sevmese seninle evlenmezdi. Konuş onunla, seni anlatacaktır. Sana da iyi sohbetler. 😎
10 Yorumla
+1 yılYa boyle sey soylemek istemezdim ama erkekler, gencler, biraz sakin… yahu bu kadar kor goze parmak abazalik yapmak sizi utandirmiyor mu? Ben yorumlari okurken hemcinslerim adina utaniyorum, siz yorulmadiniz seks hakkinda herhangi bir soru soran kadina derhal yanasmaya?
Hanimlar siz de kasimayin sunlarin damariniz, kafa gidiveriyor iki saniyede, yemin ederim yeni kusak en az bizimki kadar abaza kalmis, ben cozulur artik bu aclik saniyordum ama nerdeee?
Beyler, vallahi ayi gibi yanliyorsunuz kadinlara uzgunum, baska yerde tokati yersiniz benden soylemesi. Erkek boyle davranmamali.
Kadinlarin hepsi neden burnu kalkik davraniyor maalesef anlasilir… Sizden korunmak icin olmasin? Serseri mayin gibisiniz vallahi…21 Yorumla
Soran+1 yıl👏👏👏 tebrik ediyorum cok güzel konustun
+1 yılSeni arzulamıyor bu belli ama bunun nedeni sevgisizlik mi yoksa başka bir şey mi eşinle konuşup öğrenmelisin. Belki yeterince temiz ya da bakımlı değilsin, belki ağız/vücut kokusu var onu iten.
10 YorumlaEvliliği mutlu son diye inandırıyorlar size. Bütün hayatınızı evliliğe endekslerken, varoluşunuza hiç bir şey katmıtorsunız, sevişmşyorsunuz bile. Evlenince de böyle hayal kırıklığı yaşarsınız işte.
Test sürüşü yapmadan erkekle evlenilmez. Sekssiz evlilik olmaz.00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 866 cevap paylaştı.
+1 yılEşinin psikolojik desteğe ihtiyaci var sanirim. Sks bosalmaktan ibaret degildir. Ön sevisme olmadan yapilan sks in, tuzu olmayan yemege benzer.
İletisim temaz ve birlesme mutlaka olmasi lazim. Eşinle konus sebebi nedir? Yoksw normal bir eş ön sevisme olmadan yaomasi bana cok sacmalik geliyor00 Yorumla
+1 yılBu biraz da senin elinde şekerim, şöyle ki onu hareketlendirmen lazım gerek cilve yaparak, gerek güzel farklı yemekler yaparak, gerekse giyinip bakım yaparak, illaki libidosunu arttırırsın.
61 Yorumla- +1 yıl
Mal adam hertürlü maldır...
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim eşimde böyleydi sanki hayvan beceriyorlar Türk erkeklerinin genel sorunu herhalde bu ayda bir ya da iki kez anca yanasiyorlar sevmiyorlar bence seven sevdiğinin gönlünü yapmaya çalışmaz mi insan sevdiğine dokundukça dokunasi optukce opesi gelir
17 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@benimyahu ben bosaniyorum arkadaş düşünsün zor Allah yardımcısı olsun can yanmasida cabası boş yere insan kendini değerli bile göremiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe istediğini açık bir şekilde ona belirt. Ve bu konu da ne kadar ciddi olduğunu göster
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNişanlılık ve evliliğin ilk 6 ayı erkek çol istekli bayan ise çekingendir. Erkek daha fazla ilişki ister ama bayan daha alışamamıştır. İlk 6 ay erkek kovalar kadın kaçar yani. İlk 6 aydan sonra erkek de istek azalır. 6 ayın sonunda haftada bir. Daha sonra 15 günde bir. Birinci yılın sonunda ayda bire bile inebilir
Bu durumda bayan tatmin alamadığı için çok gergin olur
Sanırım bu sorun sende var ve çözüm arıyorsun değil mi?😀😀00 Yorumla
+1 yılBen bu erkekleri cidden anlayamıyorum. Bir yıllık evliyim, benim eşimde adamın aklına seks gelmiyor. Evde birlikte yaşayan iki arkadaş gibiyiz. İstediğimi belli ettiğimde de laf duyuyorum. Ne kadar libidon yüksek diyor.
Ama istemesen, isteksiz olsan. Kendileri hemen saçma sapan işler çevirirler.
24 Yorumla- +1 yıl
Hepmi boyleydi
- +1 yıl
Bizdede ayni durumlar var maalesef :( bizim 5 yıl oldu, zamanla gecer degisir belki diyordum ilk baslarda ama hic birsey degismedi
- +1 yıl
@_neslihan1 Bize de senin gibisi denk gelmiyor ki.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmese evlenmezdi zaten mesele başka normalde onun seni yatakta banyoda salonda evin icinde dört dönüp seni sömürmesi gerekiyordu ama işte bir yerlerde sorun var ve bu sorunu konusarak çözebilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimalle sevmeme diyeceğiz ama evlenme durumu nedir bilmiyorum.. içine kapanık da bunlarda olabilir temel sorunu bulmak laizm direk sevmiyor diyip iç karartma düşünme olanakları verilmemeli
00 YorumlaBu adamı evlenmeden önce hiç mi yoklamadın? Evlilikten önce nasıldı? Bu durum hiç normal değil.
Evdeki kadını doyurmamak nedir? Doyuracak.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılwalla Şu an boyle ıse ılıskınız ılerde yıkılcak hıc bısı olmıcak bnce yol yakın ıken cozmelısın gerekırse bosanmalısın evlılıgın temelı cınsellık
00 Yorumla hiç dokunup öpmüyor mu istemiyor mu. Peki sen ona nasıl davranıyorsun yanında nasıl geziyorsun evin içinde
018 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka kardeşim onunla
- +1 yıl
Evin içinde nasıl geziyosun derken evin içinde abiye giyecek değil ya
Soran+1 yıl@kadooffical evin içinde şort giyiyorum atlet giyiyorum ben ona çok sıcak davranıyorum
- +1 yıl
İşinize gelmeyince ergen oluyoz zaten 😂🙆
- +1 yıl
Beyinsiz olmaktan iyidir ergen olmak.🙆😂
- +1 yıl
Ok 🤪
- +1 yıl
🙆💃🥳💅🤪😝😛😜🤩 ergen olmayı hiç bu kadar sevmemiştim büyüyünce gelecem bekle beni dayiiiğ
Soran+1 yılGençler sakin ya tatlı atışmanıza son verin canlar
- +1 yıl
Yaa çok özür dilerim kendi adıma 💓
Soran+1 yılSorun değil 🥰
+1 yılÖn sevişme olmadan seks olur mu yaa oda senin bedenini keşfedicek okşanmadık yerini bırakmıcak ve dilini be ellerini her anlamda iyi kullanıcak öyle ilişki olmaz bşalır döner gtünü yatar
00 Yorumla
+1 yılSanki mecburmuş gibi evlenmiş senle çok garip, isteksiz belli. peki burcu ney yengeçmi başakmı?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılLibido azlığı var. Benim eşime benziyor seninki de. Dokunmaz sarılmaz önsevişme istemez vs. Sen cilve yapabildiğine inanıyo musun.
00 Yorumla Öyle erkek mi olur, aynı evde eşin olacak duracaksın birde. Kaldırım taşı olsa, yerinden zıplar be.
00 Yorumla
+1 yılAseksüellerle antiseksüellerle evlenmeyin, evlenmeden önce herşeyi konuşmak lazım zamana bırakmayın sonra böyle içinden çıkılmaz hallere düşüyorsunuz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBelki arzuladığı şeyler veya kişiler farklı olabilir bunun cevabını sana o vermelidir biz ne dersek yanlış olur
00 Yorumla Anlattıklarına göre şu yorumu yapabilirim; geçmiş travmaları var, yetersiz hissediyor, mastürbasyon bağımlısı
00 YorumlaOnu azdırman lazım jartiyer giy parfüm sık sonra kucağına otur eğer gey değilse illa bi hareketlenme olur
00 Yorumla
+1 yılDemekki utangac ve seks konusunda jsteksiz bir eş.. siz elinizden geleni yapiyorsaniz o yapmiyorsa seoun ondadir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. belli ki tecrübesiz biri kadın bedenini keşfetmek dokunmak okşamak sevmek öpmek kadına haz verir ön sevişme çok önemli bu yüzden al karşına konuş bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı. Fiziksel çekim yok gibi... bakımsız olabilir misiniz..
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır her erkegin isteyeceği kadınım her gün duş alıyorum parfüm kokuyorum temizliğime bakımıma cok dikkat ediyorum uyudugum zaman gecelik giymeden yataga gecmem sence bakımsız mıyım
Gizli Üye(18-24)+1 yılAbi böyle bir sevgilim ya da karım olsun isterdim beni merak eden keşfetmek isteyen. Dünya çok garip cidden isteyene istediği şey uzak oluyor istemediği şey ayağının ucunda duruyor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKocanız cidden değerinizi bilmiyor
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu eşinle hiç konuştun mu ya da bir sağlık problemi olabilir mi bu problemden dolayı cekinip korktuğu için seni mutsuz edeceğini düşünerek sana yetersiz geleceğini düşünerek stres yapıp uzak tutuyor olabilir mi
00 Yorumla
+1 yılEşine bunu söyle böyle mutsuz olur boşanırsınız
00 YorumlaKafasında tabuları var anlaşılan açık net isteklerini söyle
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 523 cevap paylaştı.
+1 yılher kafadan farklı ses çıkıyor kafanız karışır en iyisi eşiniz beyefendiye sormanız
00 Yorumla Ten kokusu, temizlik, pusi kokusu vs kadından soğutacak bir çok neden var.
belki rahatsız olduğu bir şey vardır veya libidosu düşük
00 Yorumla
+1 yılsevdiği için sana yapamayacaklarını başkasını yapıyor
00 YorumlaSevgi değilde belki cinselliği sevmiyordur ya da yetersiz hissediyordur kendisni
00 YorumlaSevgi eksikliği ve aklının başka yerde olması olabilir
00 YorumlaEşim bana bir dokunsa ben 10 dokunurum uzmanla görüşmeniz lazım galiba
00 YorumlaEkonomik sorunu vardır sonuçta bu ülkede yaşıyor kuş uçmuyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılVücudun çok mu kötü neden on sevişme yapmıyor anlamadım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. vucudun mu dkkat cekmiyor? isteksiz biri de degilsin kocan biraz pasif bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon bağımlılığı olabilir, doktora görünmek lazım.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Bââ ilgisiz olduğu kesinn de sevip sevmediğini bilemedimm
00 Yorumla
+1 yılDini duyguları yoğun birisi mi eşin? Görücü usulü mü evlendiniz ya da?
00 YorumlaMillet aramıyor buluyot ne ben arıyor bulamıyorum cmckdk
00 YorumlaEvlenmeden önce belli başlı bazı şeyleri yaşamaz tarzları ogrenmezseniz böyle olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı.
+1 yılErkek tek eşlilikten çabuk sıkılıyor alt tabanında o yatar.
00 Yorumla
+1 yılÇok yazık, ömür böyle geçmez. Dublör kullanabilirsin eşinin yerine.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de eşin gibiyim ve eşimi sevmiyorum, bilemedim.
33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYav sanane
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Tecrübesiz. Libido düşük, hormonlar yerlerde. Yazık olmuş sana.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yıltemas sevmeyebilir ya da psikolojik falan.
bence bir süre siz de uzak durmaya çalışın ve onun istemesini bekleyin.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaydir ya da seni hiç sevmiyordur
Başka da sebep yok20 Yorumla
+1 yıl10 aylık evli olup 15 gündür ilişki yaşamamak nedir yaa. Ya sende ya onda sorun var. Senin cekiciliğin istek ve arzun yerindeyse, onda sıkıntı var. Ya özgüven eksikliği, ya bilgisizlik ya da cinsel isteksizlik olabilir.
00 YorumlaEşine sor kardeşim cevabı kendin vermişsin libidosu düşük olabilir adamın veya işten güçten başka dertlerden de ilgilenmiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılBekarken seks isteyince sevmiyor, evliyken seks yapmayınca sevmiyor. Bir karar verin ne zaman seviyoruz, ne zaman...:)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu hep KS sucu burada azdıriyorlar , hayaller paris gercekler kıllı adam
00 Yorumla
+1 yılSana aşkı azalmış olabilir. Aşkınızı ateslendirecek şeyler yapmanı öneririm :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendini düşünen bencil bir öküzle evlenmişsin maalesef hayat senin için zor olacak
00 Yorumla
+1 yılEsinin istedi gibi dokunmuyorsun ya da ilgilenmiyorsun, her erkek farklidi. onun cekici gelen seyler ogrmen gerekiyor.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 672 cevap paylaştı. Başka biri olabilir mi
22 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum telefonda bir şey yok bakıyorum
- +1 yıl
Görücü usulü mü evlendiniz? Sana aşık olmamış olabilir... :/
Yani eksik birseyler var sevmiyor ya da beceriksiz
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası